Gonzalo García - 16

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Galacticos

Re: Gonzalo García - 16

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. november 10., hétfő 13:30

Pad'em írta: Mehet mindkettő kölcsönbe nyugodtan, Endrick menni is fog, de szerencsére nem az általad vázolt megoldást választotta. Ha tőlük hisztit meg edzés megtagadást elfogadhatónak látjuk akkor miért vagyunk felháborodva Vinicius viselkedésén?

Az hiányozna még, hogy a többiek is kövessék ezt a mentalitást. Senkit nem akartunk még itt tartani akarata ellenére. Sociedaddal kész volt a loan deal augusztus végén Endricknek amúgy, a sérülése miatt nem valósult csak meg.
Rohadtul nem ugyanaz hogy kiskedvenc vagy es evekig soha nem voltal lecserelve se aztan lehoznak a 80.percbe es huzod a szadat mint az hogy nem kapsz lehetoseget.
Ott vagy csatarkent a padon, meccsek ota golkeptelen a csapat, a nagy vilagsztar tamadok egy helyzetet nem tudtak felmutatni az elozo ket meccsen es akkor egyikotok sem kap szaros 10percet se?
Nincsenek becserelve eldolt meccsen, ez alol kivetel a valencia de a felidos 3-0 utan itt is vart a 80.percig endrickkel nem tudom mi baj lett volna ha mondjuk mbappe helyett jatszik egy felidot a francia meg pihen es nem lenne ennyire fasult az eldolt meccsen az endrick meg lehet egy kis meccsrutint meg onbizalmat felszed es ilyen necces szituba belehetne rakni negyed orara legalabb.

Ugyanazt tolja a fiatalokkal mint carlo, o is megmondta hogy arda zsenialis jatekos, nagy jatekos lesz belole nagyra tartja aztan 2 evig nem hagyta jatszani. Xabi ugyanez, o majd egyeztet arbeloaval meg igy utanpotlas ugy utanpotlas es egy percet nem adott annak a thiago gyereknek se. Pedig pont olyen profilra lenne szuksegunk de neki se ad lehetoseget.

Szerk. U.i. a masodik bekezdesedhez es hogy az hianyzok hogy a tobbiek kovessek stb mi viniciusnak erre a viselkedesre karszalagot adtunk a kezere es ahogy azota latom lecserelhetetlen szerepet. Akkor ne csodalkozzunk ha utana a tobbiek is belázadnának.

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 10., hétfő 13:21

Galacticos írta:
Pad'em írta:

Ennél szerencsére mindkettőnek több esze van.
Sokra mennek vele ha gátoljuk oket a fejlodesbe es nem jatszhatnak egy budos percet se.
Meg gondolom azert akar endrick kolcsonbe elmenni.
De biztos nem frusztralo nekik hogy idejott egy argentin gyerek aki fix kezdo, meg sotlan brahim ok meg mar hozzanottek a kispadhoz.
Mehet mindkettő kölcsönbe nyugodtan, Endrick menni is fog, de szerencsére nem az általad vázolt megoldást választotta. Ha tőlük hisztit meg edzés megtagadást elfogadhatónak látjuk akkor miért vagyunk felháborodva Vinicius viselkedésén?

Az hiányozna még, hogy a többiek is kövessék ezt a mentalitást. Senkit nem akartunk még itt tartani akarata ellenére. Sociedaddal kész volt a loan deal augusztus végén Endricknek amúgy, a sérülése miatt nem valósult csak meg.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. november 10., hétfő 13:10

Pad'em írta:
Galacticos írta: Helyeben es az ugynoke helyeben barmi aron, hiszti edzes megtagadas barmi aron kovetelnem hogy januarba engedjenek el.
Sokra mennek vele ha gátoljuk oket a fejlodesbe es nem jatszhatnak egy budos percet se.
Meg gondolom azert akar endrick kolcsonbe elmenni.
De biztos nem frusztralo nekik hogy idejott egy argentin gyerek aki fix kezdo, meg sotlan brahim ok meg mar hozzanottek a kispadhoz.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. november 10., hétfő 12:51

Galacticos írta: Helyeben es az ugynoke helyeben barmi aron, hiszti edzes megtagadas barmi aron kovetelnem hogy januarba engedjenek el.
Mondjuk elképzelem ahogy ezt előadja Xabinak vagy Pereznek és csak az öreg kabát jut eszembe. :mrgreen:

Mondtam neki fakkjú.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 10., hétfő 12:44

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. november 10., hétfő 12:21

Helyeben es az ugynoke helyeben barmi aron, hiszti edzes megtagadas barmi aron kovetelnem hogy januarba engedjenek el.
Ennek az eg vilagon semmi ertelme amit vele meg endrickkel csinalunk. Ha mbappe leserulne fel evre akkor se oket rakna be.
Majd a kupaba az elso forduloba a 4.osztalyu ellen jatszhatnak 60percet.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. november 10., hétfő 11:54

https://x.com/TouchlineX/status/1987640 ... c66nA&s=19

Ezért nem látjuk focizni. :lol: :mrgreen:
Vicc amúgy amit csinálnak vele és Endrickkel is.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. október 22., szerda 23:10

Teljesen feleslegesen vannak itt Endrick-kel egyetemben.
Mindketten éltek a kevés lehetőséggel, amit kaptak. Az egyik CDR, a másik CWC gólkirály lett. Én beküldeném minden meccsen fixen 15-20 percre a kettő közül valamelyiket, Mbappét óvni kellene.
Hala Madrid y nada más 🤍

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. október 21., kedd 9:35

Szezon előtt Xabi hozott egy döntést ami mellett kitart. MBappe center lesz és nem balszélső. Az hogy meccs közben ez hogy néz ki most lényegtelen. Innentől a center posztért mindenkinek vele kell megközdenie. Játszhatna többet GG? Igen. Van ennek köze Mastantuonohoz? Semmi az ég világon. Garcia állt már be szélsőnek, nem nézett ki olyan jól. Amíg 433-at játszunk ez lesz. Amíg Vinicius és Rodrygo itt van ez lesz. Gondolom ezt Garciaval is megbeszélte már rég. Sokkal nagyobb kérdőjel Endrick, aki szerintem soha nem fogja magát beverekedni a csapatba még csereként sem, mert nem lesz lehetősége mikor bizonyítani.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. október 21., kedd 8:12

Halfkey írta:
Faust írta:

Pl hogy az argentin balfaszt kell nyomatnia mert draga volt es youngest, vagy hogy Bellinghamet mindenkepp tolnia kell, holott vele jelenleg rosszabb az egesz csapat es nincs helye jelenleg.
Kizártnak tartom hogy nyomás lenne mondjuk Masztira de Viniciusra nem.
En is igy gondolom.

Minden edzonek meg van az “embere” Xabinak ez Mastantuono. Gondolom tetszik neki, hogy o koveti a legjobban a letamadasos taktikajat. Rengeteg hianyossaga van, de 18 evesen meg boven fejlesztheto, ennek ellenere nyilvan nem lesz aranylabda jelolt sosem. Viszont Viniciuson latszik, hogy o rivalist lat az Argentinban, mivel mostanaban ujra kidolgozza a belet is a palyan.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. október 20., hétfő 21:30

Faust írta:
Realista24 írta:

Vajon miben van megkotve a keze?
Pl hogy az argentin balfaszt kell nyomatnia mert draga volt es youngest, vagy hogy Bellinghamet mindenkepp tolnia kell, holott vele jelenleg rosszabb az egesz csapat es nincs helye jelenleg.
Kizártnak tartom hogy nyomás lenne mondjuk Masztira de Viniciusra nem.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. október 20., hétfő 21:22

Realista24 írta:
Szerintem ha Xabi teljesen szabad kezet kapna, sokkal többet kihozna a csapatból.
Elöttem már leírták, ne legyenek bérelt helyek a kezdőbe, teljesítmény döntsön + az se lenne rossz ha az edzőnek nagyobb beleszólása lenne az igazolásokba. Útobbi miatt szívott Ancelotti is és Zidane távozott, mert Bale helyett Rondaldot engedték el.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 20., hétfő 21:15

Faust írta:
Realista24 írta:

Nem hinnem hogy az öreg ezt tolja. Van neki elég más baja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. október 20., hétfő 20:50

pont az a baj, hogy sokan azt vártuk Xabi érkeztével, hogy nem a nevek alapján állítja össze a kezdőt, mint sokszor az elmúlt években láttuk, hanem a teljesítmény lesz az elsődleges :hmmm:

eddig ez csak félig valósul meg...

de egy jó formában lévő (gondolok persze a klub vb-re) GG -t biztos nem tettem volna fixen padra, addig amíg tart a jó időszaka...
ez főleg úgy tűnik hibának, hogy Mbappén kívül kb senki sem remekel a támadók közül

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. október 20., hétfő 20:42

Realista24 írta:
Szerintem ha Xabi teljesen szabad kezet kapna, sokkal többet kihozna a csapatból.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 20., hétfő 20:34

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. október 20., hétfő 19:51

Faust írta: A valaszt, mint 20+ eve mindig, nem hinnem hogy az edzonel kell keresni.
Ezzel kellene valamit kezdeni, ezért sincs balansz a csapatba. Van 3 balszélsőnk, 3 támadó középpályásunk(4. jövőre jön vissza), jobb oldalunk évek óta nincs, legalább a védelmet idén elkezdték foltozgatni.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. október 20., hétfő 19:25

A valaszt, mint 20+ eve mindig, nem hinnem hogy az edzonel kell keresni.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. október 20., hétfő 19:09

Áthozom:
lestat írta:
Jim írta:

én sem értem, őt miért kell nyomatni ennyire :hmmm:

ott van szerencsétlen Gonzalo Garcia, jobban teljesített szerintem a vártnál a klub vb-n
jól is nézett ki vele a csapat, azóta pedig alig kap perceket :hmmm:

értem, hogy nulla marketingje, értéke van kb, de a pályán jobban teljesített eddig, mint Maszti...
De amugy ez is faszsag mar bocsanat hogy nulla marketing ertek...ez midnig attol fugg hogy reklamozol valamit.
Spanyol, fiatal, VB-n golkiraly lett, hulye yamalt eladtak 9 gollal aranylabda masodiknak mert allandoan jatszottak...ha kapna eselyt, ossze lehetne ra is dobni par tiktok videot, a gol ugyis jonne, aztan joehtne a marketing hogy Raul 2.0....de nem...szerencsetlen nem is jatszik hanem a 18 eves messzi foldrol jott mascarpone megy. Szerintem kapott eleg lehetoseget, voltak jo pillanatai, ideje valtoztania Xabinak.

Ez előtt én is teljesen értetlenül állok. Pedig ha valakitől, Xabitól reméltem, hogy egy ilyen kezdet után be meri építeni. Teljesen eltűnt a srác. Beszáll 5 percekre meccs végén. Oké, Mbappé van előtte, de még egyszer, máshogy is meg lehet oldani, nem csak úgy, hogy Mbappé kárára. Meg aztán a franciának sem árt a pihenés.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. szeptember 3., szerda 13:58

Bencze írta: Behivtak a valogatottba :agree:
Gratulálok Bencze, zúzd le az íreket :mrgreen: :mrgreen:

Vissza: