Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. október 21., kedd 9:27

filatáska írta: Amúgy ez a tegnapi első piros mindenkinél ennyire egyértelmű, hogy említve sincs?

Oké jogos, hogy labda közelben sem volt meg szopattak minket is már eleget, de fordított esetben szerintem ez lenne a téma, hogy már megint ellenünk vannak.
A lebdta, tehát a játék a közelben sem volt. Nyom kézzel és lábbal is szabálytalankodott egyszerre ezzel akadályozva Viniciust hogy csak simán elfusson mellette és már ott verve legyen. Ha ott a labda akkor sárga, de így. Még az nfl-ben is tiltják a kontaktot ha nincs ott a játék. Vinicius rájátszik az ilyenekre és iszonyat tenyérbemászó jellem, de ezen semmi vitatni való nincs.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. október 20., hétfő 18:33

Ha ilyenert nem jarna piros, minden tamadot megallas nelkul apritananak tavol a labdatol. Abszolut jogos kiallitas volt

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. október 20., hétfő 18:21

filatáska írta: Oké értem én, hogy visszajár nekünk is valami, de én elégedett lennék annyival, hogy ami jogos azt befújják.
Szidjuk itt állandóan a sporikat hogy inkompetensek/részrehajlóak, most meg senki egy szót nem mond erre.

Nekem ez a tegnapi inkább ilyen szekunder szégyen, hogy ilyennel kell nyerni.
Pont, hogy jogos volt. Sehol nem volt a labda, erre ez jár. De ha nekem nem hiszel, a streamen a kommentátorok is egyértelmű pirosról beszéltek, csak az elvakult Barca szimpatizánsok fogják megkérdőjelezni.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 20., hétfő 13:34

lehet remélni, nem számít, a bírók mindig fognak hibázni, vagy véletlenül, vagy direkt.

es nyugodtan lehet mondani attol még, mert igaz, hogy futballban nem tudtunk tegnap normalis meccset osszerakni, szethullott, akadozo jatekreszek, 1-2 emberes siman levedekezheto, kiszamithato betanitott sablonkombinaciok, meg az erolkodes, ez ment vegig...
thereisonly1ronaldo

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. október 20., hétfő 13:28

Oké értem én, hogy visszajár nekünk is valami, de én elégedett lennék annyival, hogy ami jogos azt befújják.
Szidjuk itt állandóan a sporikat hogy inkompetensek/részrehajlóak, most meg senki egy szót nem mond erre.

Nekem ez a tegnapi inkább ilyen szekunder szégyen, hogy ilyennel kell nyerni.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 20., hétfő 13:06

amiota az még csak sárga se, hogy majdnem kettétörték papi térdét tavaly, én leszarom, ha a sok faszszopó nyomorult ellenfél rimánkodik, mikor pirosat/tizit kapnak ellenünk.
megszokhattátok volna már, hogy évtizedek óta mi a világ ellen felosztás van, csapatostul, ligástul, bírostul.
mikor direkt keresed az ütközést, két kézzel kapaszkodsz az ember vállába hátulról, húzód a mezét, hogy 5xl-es lesz belőle, amig ezek a futballhoz semmi köze dolgok előfordulnak, akkor tessék csak kiszórni az ilyen túlbuzgó idiótákat.
mondom ezt úgy, hogy egy szavam se volt, mikor carvajalnal lement a redőny, az is jogos volt.
thereisonly1ronaldo

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2025. október 20., hétfő 12:55

filatáska írta: Amúgy ez a tegnapi első piros mindenkinél ennyire egyértelmű, hogy említve sincs?

Oké jogos, hogy labda közelben sem volt meg szopattak minket is már eleget, de fordított esetben szerintem ez lenne a téma, hogy már megint ellenünk vannak.
Ha labdaval van Vini es ez tortenik, akkor esetleg sarga. Igy labda nelkul odacsap az arcahoz, szerintem siman adhato a piros.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. október 20., hétfő 12:42

Amúgy ez a tegnapi első piros mindenkinél ennyire egyértelmű, hogy említve sincs?

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 20., hétfő 11:31

Pad'em írta:
Realista24 írta:

Vagy Hazardot a hangszigeteles helyett. :mrgreen:
A PSG scouting stáb csak azért utazott Argentínában és egyezett meg már mindenben a Riverrel, hogy minket leszopassanak. Rafinált banda.
Lol, nyilvan nem egy db jatekosert utaznak ezer km-eket, jo kis delamerikai korut, kurvak, first class kokain, kis varosnezes nyaralas. Azontul a psg-t vagy a cselszit, es az akademiaikat ismerve ok felvásárolnak mindenkit, aztan egy belga bajnoksagba lepasszoljak, lesz belole vmi vagy nem, lenyegtelen, a jatekjoguk naluk van. Mi meg benyaltuk, es azonnal kezdocsapat. Egy real madridban. Mivel tud tobbet, mint azok, akik nem kapnak semennyi percet se? Endre nem egy golt lott tavaly, most cserenek se jo?
Kibaszott vicc
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 20., hétfő 10:59

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta:
ezt ugy hivjak, hogy psg scouting stab leszopatott minket.
nem eloszor fordult elo ilyen a tortenelemben, mikor nekunk bekem kellett ronaldinho helyett, vagy diarra essien helyett, hogy csak a legnagyobb bukókat említsem.
A PSG scouting stáb csak azért utazott Argentínában és egyezett meg már mindenben a Riverrel, hogy minket leszopassanak. Rafinált banda.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. október 20., hétfő 10:58

En szerintem meg tovabbra is az a legfobb problema hogy van nehany jatekos aki kihagyhatatlan bizonyos szempontok miatt. Es igy nincs meg sem a kemia elol sem az egyensuly.
Forman kivuli es jatekon kivuli bellingham beeroltetese es emiatt gulert mas pozicioba helyezese miatt kaptunk ki (tobbet kozott) az atleticolt.
A vinicius, mbappe, bellingham harmast nem birja el a csapat komoly rangadokon. Foleg ha emiatt korabban hasznos es jo elemeket kihagyunk/mas posztra helyezunk miattuk.
Mbappe adott, nincs kerdes.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 20., hétfő 10:57

hehetheoriginal írta:
nuevo_ericco írta: Anno, amikor szóba hozták velünk, mondom nézek róla pár youtube videót. Hát még azokból sem sikerült egy rendeset sem összevágni, ami sokatmondó.
Csak azért hoztuk, mert ki akartunk babrálni a PSG-vel, közben úgy néz ki, magunkkal sikerült.
nem eloszor fordult elo ilyen a tortenelemben, mikor nekunk bekem kellett ronaldinho helyett, vagy diarra essien helyett, hogy csak a legnagyobb bukókat említsem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 20., hétfő 10:47

nuevo_ericco írta: Anno, amikor szóba hozták velünk, mondom nézek róla pár youtube videót. Hát még azokból sem sikerült egy rendeset sem összevágni, ami sokatmondó.
Csak azért hoztuk, mert ki akartunk babrálni a PSG-vel, közben úgy néz ki, magunkkal sikerült.
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. október 20., hétfő 10:43

Anno, amikor szóba hozták velünk, mondom nézek róla pár youtube videót. Hát még azokból sem sikerült egy rendeset sem összevágni, ami sokatmondó.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. október 20., hétfő 10:36

Rodrygo is tud robotolni ha kell, szóval ez magában ne legyen elég.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. október 20., hétfő 10:33

Halfkey írta: nem véletlen nyomatjuk Masztit. Gyenge az ember, de legalább ott robotol.
Én ezt a robotolós dumát sem értem. A gyerek 10-ből 9-szer labdát veszít, amikor próbálkozik. Márpedig a nagy robotolásának a 90%-a a saját labdavesztései után van.
Semmit nem ad hozzá, amit egy szélsőnek kellene.
1v1 gyakorlatilag nincs neki, egylábas és még lassú is oda.
Labdatemető és kidobott pénz.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. október 20., hétfő 10:04

Akkor vak vagyok, de sztem egyedül a psg van most velünk egy szinten/ (sajna inkább) felettünk. A támadóik abszolút jobbak együtt nézve, mint a mi Vini-Bapi-Masta sorunk, a védelem 2 szélén is sajna kumma jók, Mendes és Hakimi perpill a csúcs sztem, de rajtuk kívül egyik csapatra se mondanám, hogy de jó nekik, mert ott van X,Y és Z.
Realista24 írta: Itt jon kepbe a edzoi stab, hogy ebbol es a tobbi ~20 jatekosbol kihozzon egy szemnek kellemes futballt jatszo csapatot
Abszolút ez a kulcs, de egyáltalán nem megoldhatatlan. Fixen nem tudom elfogadni, hogy a Csucsu-Fede-Belli-Güli-Vini-Bapi hatost nem lehet összegyúrni egy veszélyes egységgé. A sakk lesz a lényeg, hogy Xabiék kitalálják, mit-hova. De ez nálam nem kevés.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 20., hétfő 9:47

Van legalább 15 játékosunk aki legalább 3000 percet a világ bármelyik csapatában kapna.
Engem nem a vilag barmelyik csapata erdekel, ha ilyen osszehasonlitast akarunk nezni, hanem az, hogy ki az a 15 jatekos, aki kapna 3000 percet a legfontosabb meccseken egy City-ben, egy PSG-ben vagy egy Liverpoolban mondjuk?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 20., hétfő 9:45

Nyilvan elirtam, es Mbappet akartam irni Belligham helyett. :)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. október 20., hétfő 9:44

Realista24 írta:
de minőség is van mindenhol.
Ez az a pont, amikor nem erdemes vitazni, mert kinek mit jelent a minoseg. :D

Viszont beszelgetni igen, szoval, kapusunk top minoseg.
Tamadoharmadban van egy minosegi jatekosunk, aki Bellingham.
Kozepen Bellingham meg Valverde, akik kepviselnek valamit nalam...bar Bellingham az elso eve utan brutal nagyot esett vissza, elvezi a "bizalmam". Kerdes van-e visszaut neki, vagy el kell adni Angliaba.
Hatul meg Huijsen az egyetlen, akiben bizok plusz Carvajal.

Itt jon kepbe a edzoi stab, hogy ebbol es a tobbi ~20 jatekosbol kihozzon egy szemnek kellemes futballt jatszo csapatot, mert a maradek brigad sem Zs kategoria, de nagyjabol barmelyik jatekost, barmikor eladnam szo nelkul egy jo ajanlat eseten.
Én ezt a hozzászólást nem tudom értelmezni. Mbappé nem minőség? Akkor melyik csapatban van a világon minőség?

Viniciusnál is alapvetően a pofa a probléma, tudjuk hogy minőségre képes. Strukturálisan nem illik be és ez egy nagy probléma, de nem szar játékos a mai fociban.

Van legalább 15 játékosunk aki legalább 3000 percet a világ bármelyik csapatában kapna. Szerintem ez nem egy egyéni kvalitás probléma, azon a szinten biztosan nem hogy "nincs senki jó játékos". Azt viszont problémának látom hogy ordító hiányok vannak a csapatban - nyilván ezerszer le lett írva az "ész" a kpn mint hiány, de szerintem a munkás stabil szélső is ilyen, nem véletlen nyomatjuk Masztit. Gyenge az ember, de legalább ott robotol.

Az átalakuláshoz ha nem jön edzői mágia akkor nem teljes reset kell szerintem, hanem koncepció. Kirakni azt a 3-4-5 (egyébként minőségi) játékost aki abba a koncepcióba nem illik, és venni olyat aki igen. Persze ez a "mit kellene tenni" ez a full szubjektív véleményem, de a van-e minőség kérdésre arra szerintem minden lehetséges szempont szerint (vételár, teljesítmény a válogatottban, publikus scouting elemzések) az a válasz hogy igen, van. Erre esetleg fel lehet hozni a hehe-féle bhezzegghhh amikor Ronaldok futkároztak a pályán gondolatmenetet, de annak 2025-ben nemigazán tudom mi a relevanciája hogy 20 éve milyen csapatot lehetett volna építeni. Puskás is gondolom fasza volt fénykorában, attól még most nem leszünk előrébb.

Vissza: