Formula-1
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Formula-1
Piastri 6 tizedre Norristól,az komoly.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
en azt látom, hogy a mercedes, meklaren es rb kozel azonos erosek, setup es palyafuggo, hogy epp ki van az elen, itt jon be a max faktor, hogy ki tudja e sajtolni azt a par szazadot, tizedet koronkent a tobbi ellen.
nyilvan az optimalis az lenne a szamara, ha a ket meglaren osszeakadna es egymastol venne el sok pontot vhogy, de sztem nincs eleg verseny ahhoz, hogy csak siman sorozatos elso helyekkel ez maximiliane legyen.
nyilvan az optimalis az lenne a szamara, ha a ket meglaren osszeakadna es egymastol venne el sok pontot vhogy, de sztem nincs eleg verseny ahhoz, hogy csak siman sorozatos elso helyekkel ez maximiliane legyen.
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Igazából ez nem is olyan meglepő come back. Egész évben a holland a legjobb a pilóta a mezőnyben. A rb nem állt le a fejlesztésekkel, azt mondták 19 lapot és lesz ami lesz. A mclaren előnye féltávnál teljesen eltűnt, biztos, hogy volt valami trükkjük amit elvágtak, ez lehet a gumi hőfok szabályozás is. Jelenleg már a legjobb autó-pilóta kombó sem az övék, sőt a pilótáik végig egymás ellen fognak versenyezni. Bőven benne van h az összes futamot behúzza Verstappen. A legkönnyebben úgy lehetne verni ha minden futamon összedolgozik a mclaren és stratégiailag splitelnek, rákényszerítve a rb hogy ne az ideálison fussák a futamot. Ezt nem teszik meg, ebbe buknak majd bele, ha buknak. Megvan az esélye hogy történik valami technikai hiba vagy valaki kiüti a hollandot és egyből borul minden, de azt nem látom, hogy bakizzanak. Lement a Horner féle belső harc és nagyon stabilak lettek megint. A mclaren főnök meg egyre másra csinál magából hülyét ahol csak lehet.
Verstappenre nyomtam, bár a megtakarításom nem tenném rá, kicsit wishfull thinkingből. De hatalmas story lenne, és hatalmas lépés lenne a GOAT státusz felé. Nagyon drukkolok neki.
A két McLaren-es nyilván kevésbé érdemelné meg, de nincs meg nem érdemelt világbajnoki cím. Norris is megérdemelné, ha a motorelfüstölés, és a minusz 36 pontról visszahozza. És azóta mindig Oscar előtt végzett. Piastri pedig a szezon első kétharmadában rakott le vb teljesítményt, és ha emellé ebből a negatív spirálból magabiztosan kikeveredik, akkor azért érdemelné meg. Én nagyon élem ezt a szezont (is).
A két McLaren-es nyilván kevésbé érdemelné meg, de nincs meg nem érdemelt világbajnoki cím. Norris is megérdemelné, ha a motorelfüstölés, és a minusz 36 pontról visszahozza. És azóta mindig Oscar előtt végzett. Piastri pedig a szezon első kétharmadában rakott le vb teljesítményt, és ha emellé ebből a negatív spirálból magabiztosan kikeveredik, akkor azért érdemelné meg. Én nagyon élem ezt a szezont (is).
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Max.
Mclaren fejben gyenge lesz es eldobjak.
Mclaren fejben gyenge lesz es eldobjak.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Szerintem Piastri megoldja, idén a 2 McLaren közül amúgy is neki szurkoltam. (Ferrari szurkolóknak úgyis mondig kell egy Plan F
) Szívem szerint viszont Maxnak "adnám". Azt a hisztit és nyavalyást amit a McLarenek lányomnak idén nem veszi be a gyomrom. Mint ahogy pár éve a Redbullnál se vette be da amit Max kb 3 hónapja csinál az előtt le a kalappal.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- h3x0r
Johetne egy szavazas arrol, hogy ki nyeri a VB-t? Piastri, Norris, Verstappen
- h3x0r
Téma: Spanyol bajnokság
Ben Sulayem marad az FIA elnöke
Bár az elnökválasztás csak decemberben lesz, azonban úgy tűnik, az FIA jelenlegi elnökének nem lesz kihívója. Mindez a választási szabályok megváltoztatásának köszönhető: a sikeres induláshoz egy jelöltnek egy 10 személyből álló listát kell leadnia, akik a legfontosabb pozíciókat töltik majd be a megválasztása esetén.
Igenám, de itt jön a csavar. A jelölteknek különböző földrajzi régiókból kell jönniük, az FIA pedig Dél-Amerikából kizárólag egy személy, Fabiana Ecclestone esetében állapította meg, hogy alkalmas az indulásra. Ecclestone ugyanakkor Ben Sulayem lelkes támogatója.
Emiatt az egyik jelölt Tim Mayer már be is jelentette visszalépését, azonban elmondta, hogy folytatja a küzdelmet. Mayer egy kemény nyilatkozatban kritizálta, hogy az FIA-ban már csak a demokrácia illúziója van meg, illetve bejelentette, hogy etikai panaszt nyújt be. Ugyanakkor ne felejtsük, hogy az etikai bizottság az FIA elnökének irányítása alatt all, így elég alacsony az esély a sikerre.
Kb 5 perc kulonbseggel olvastam Kerlon hsz-et meg ezt a hirt:Kerlon írta: Valaki el tudná magyarázni, hogy elmúlt évek botrányai mellett is, hogy maradhat víz felett Tebas?
Ben Sulayem marad az FIA elnöke
Bár az elnökválasztás csak decemberben lesz, azonban úgy tűnik, az FIA jelenlegi elnökének nem lesz kihívója. Mindez a választási szabályok megváltoztatásának köszönhető: a sikeres induláshoz egy jelöltnek egy 10 személyből álló listát kell leadnia, akik a legfontosabb pozíciókat töltik majd be a megválasztása esetén.
Igenám, de itt jön a csavar. A jelölteknek különböző földrajzi régiókból kell jönniük, az FIA pedig Dél-Amerikából kizárólag egy személy, Fabiana Ecclestone esetében állapította meg, hogy alkalmas az indulásra. Ecclestone ugyanakkor Ben Sulayem lelkes támogatója.
Emiatt az egyik jelölt Tim Mayer már be is jelentette visszalépését, azonban elmondta, hogy folytatja a küzdelmet. Mayer egy kemény nyilatkozatban kritizálta, hogy az FIA-ban már csak a demokrácia illúziója van meg, illetve bejelentette, hogy etikai panaszt nyújt be. Ugyanakkor ne felejtsük, hogy az etikai bizottság az FIA elnökének irányítása alatt all, így elég alacsony az esély a sikerre.
- hehetheoriginal
Probalom objektiven, nem vagyok senkinek se a rajongoja.
De max szintekkel van kepessegekben a tobbi felett, azontul, old school igazi vergeci, nem lehet nem csipazni.
Irrital a dagadt meklarenes foni ujdonsult nagy pofaja is - legalabbis ami a netflixes F1 sorozat alapjan atjott -, hogy 2 eve meg az nem taposott ra, aki nem szegyellte, a mezony vegen kullogtak utolso csotany modra, most meg csak kijon belole a felgyülemlett heti szintu boxutcai megalaztatas, amit akkor elszenvedett, es nagyobb a pofaja 3 honap dominanciara, mintha 2000-es ferrari dinasztiaval allnank szemben. A siker megmutatja szepen ki mennyire ember.
A 40 pont az sztem sok 5 versenyre, nyilvan vesz el a ket ipse egymastol is pontot, de DNF-ek is kellenenek ahhoz, hogy maximilian beerje oket, az meg full lutri. Sztem piastri osszerakja magat fejben a vegere, megiscsak ha ranez a tabellara, eszebe kell jusson, hogy vhogy csak osszekapart 350 vagy hany pontot, nem a szél fujta ossze.
De max szintekkel van kepessegekben a tobbi felett, azontul, old school igazi vergeci, nem lehet nem csipazni.
Irrital a dagadt meklarenes foni ujdonsult nagy pofaja is - legalabbis ami a netflixes F1 sorozat alapjan atjott -, hogy 2 eve meg az nem taposott ra, aki nem szegyellte, a mezony vegen kullogtak utolso csotany modra, most meg csak kijon belole a felgyülemlett heti szintu boxutcai megalaztatas, amit akkor elszenvedett, es nagyobb a pofaja 3 honap dominanciara, mintha 2000-es ferrari dinasztiaval allnank szemben. A siker megmutatja szepen ki mennyire ember.
A 40 pont az sztem sok 5 versenyre, nyilvan vesz el a ket ipse egymastol is pontot, de DNF-ek is kellenenek ahhoz, hogy maximilian beerje oket, az meg full lutri. Sztem piastri osszerakja magat fejben a vegere, megiscsak ha ranez a tabellara, eszebe kell jusson, hogy vhogy csak osszekapart 350 vagy hany pontot, nem a szél fujta ossze.
thereisonly1ronaldo
Egyrészt megérdemelné Norris, hogy ne nyerjen, elképesztően gyenge fejben, gyorsabb mint a csapattársa egy körön, mégis rengetegszer megverte saját magát Q3-ban. Versenytávon is gyorsabb, amikor Piastri mögött van általában közeledik hozzá, ha előtte van akkor meg lerázza.
Piastri is megérdemelné, hogy ne nyerjen. Stabil volt, de szerintem a csapattársa hibáiból élt. Amit pedig az utóbbi időben csinál az nulla.
Én már az első 1-2 évében sem értettem mire fel a szopkodása, nem kiugróan gyors.
Én aztán nem vagyok Red Bull meg Max rajongó, de nyerjen csak ő. Messze-messze a legjobb. All time is igen szűk elit.
Viszont ő is megérdemelné hogy ne nyerjen valamint a Red Bull is. A csapat azért, mert rászóltak a Spanyol nagydíjon, hogy engedje el Russellt a vélt "leszorításért" ami abszolút indokolatlan volt, simán csak beszariak voltak. Max pedig azért, amit utána csinált. Kamikaze módjára belement Russellbe az elengedéskor, meg is kapta érte a 10 sec büntetést, ami egy minimum 4. hely miatt lett 9. vagy 10. (mivel úgy rémlik SC volt, és nyilván egyben volt a mezőny).
Úgyhogy végső soron vissza kapna valamit a sok agresszivitásért, amit a karrierje alatt elkövetett, ha végül ezen bukná el.
Piastri is megérdemelné, hogy ne nyerjen. Stabil volt, de szerintem a csapattársa hibáiból élt. Amit pedig az utóbbi időben csinál az nulla.
Én már az első 1-2 évében sem értettem mire fel a szopkodása, nem kiugróan gyors.
Én aztán nem vagyok Red Bull meg Max rajongó, de nyerjen csak ő. Messze-messze a legjobb. All time is igen szűk elit.
Viszont ő is megérdemelné hogy ne nyerjen valamint a Red Bull is. A csapat azért, mert rászóltak a Spanyol nagydíjon, hogy engedje el Russellt a vélt "leszorításért" ami abszolút indokolatlan volt, simán csak beszariak voltak. Max pedig azért, amit utána csinált. Kamikaze módjára belement Russellbe az elengedéskor, meg is kapta érte a 10 sec büntetést, ami egy minimum 4. hely miatt lett 9. vagy 10. (mivel úgy rémlik SC volt, és nyilván egyben volt a mezőny).
Úgyhogy végső soron vissza kapna valamit a sok agresszivitásért, amit a karrierje alatt elkövetett, ha végül ezen bukná el.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
En ma megtettem hogy Verstappen behuzza.Tjacks írta: Tegnap Norris nagyon fontos 3 pontot hozott még a végén, 14 pontra van tőle Piastri, az már semmi. Tényleg addig fog balfaszkodni a mclaren míg Max behúzza, az a 40 pont sem tűnik vészesnek.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Tegnap Norris nagyon fontos 3 pontot hozott még a végén, 14 pontra van tőle Piastri, az már semmi. Tényleg addig fog balfaszkodni a mclaren míg Max behúzza, az a 40 pont sem tűnik vészesnek.
- wZoLee7
Piastri annyira szétesett, Norris meg most állt össze, hogy ha az autó még mindig a legjobb lenne is az angolt érezném esélyesnek, de az autó nem az. Ez innen egy nagyon komoly hajrá lesz
Volt valami kimutatás, hogy pont azok a versenyek vannak hátra, amiken ő nem teljesített alapból jól a tavalyi évben.hehetheoriginal írta: sztem meg piastri lesz a vb
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Galacticos
Megakartam rakni mert ketto futammal ezelott 6.5 volt ra. Most mondom biztos még 4 korul van, erre tegnap ota elso szamu eselyes.ikelemen5 írta: A fogadóirodáknál már Verstappen az esélyes.![]()
Szerintem Norris behúzza.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A fogadóirodáknál már Verstappen az esélyes.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- wZoLee7
Elnezve a jelenlegi formákat, nem is annyira merész tippmagnus666 írta:megvan hozzá az autó, működnek a RB fejlesztései. Merész tippem, hogy az utolsó futamra már ő fogja vezetni a vb-t.alexoxladjackoxi írta: de az biztos, hogy Max rájuk borítja a házat, ha lesz esélye.
-
magnus666
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
megvan hozzá az autó, működnek a RB fejlesztései. Merész tippem, hogy az utolsó futamra már ő fogja vezetni a vb-t.alexoxladjackoxi írta: de az biztos, hogy Max rájuk borítja a házat, ha lesz esélye.
Rajt után végig vonatozott megint az első 6 az egész versenyen, legalább itt a végén volt egy előzés... 
Nincs sok izgalom na, ez is a gumi különbség miatt volt
Nincs sok izgalom na, ez is a gumi különbség miatt volt