Ne már, a tavalyi keret volt szar, az idei bika. Tavaly nem volt védelem, igazoltunk is oda a nyáron 2 kezdőt, meg egy cserét Carvának (

), de minőség is van mindenhol.
Sérüésekkel a nyár végét-ősz elejét jól besz*ptuk szerintem, TAA, Carva, Rüdi, Cama, Belli mind-mind sokat jelentettek volna, ha bevethetők már a starttól fogva mind.
Nekem az egyik legfontosabb a szeptemberi szüni utáni meccsdömping volt, azt egy erős 4-re sztem lehozták Xabiék. Nyilván követnek-követtek el hibákat (azért csak elindult a carloi úton Bapi csapágyasra hajtásával), de az benne van.
Gondolom, mint a többségnél, úgy nálam is irtó fontos, mi lesz a barca ellen. Rendkívül pragmatikus, átgondolt kezdőt/taktikát akarok! Rengeteg laligás edző találta már ki, mit kell ellenük játszani, hogy verhetők. Ne játsszanak félkész emberek, ne kezdjen valaki csak azért, mert ő szokott. Verhetők, és nem csak csodák folytán.
Ja, a tegnapi gyenge volt és a barca ellen több kell. Juve ellen jó lesz felkészülni. Picsa sz@rok voltak tegnap a como ellen, bl meccsre ellenünk gondolom feljavulnak, hurrá.. De hát pont ettől szép.