Steph Curry megint mit csinált...
Mi volt az a tripla
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. október 24., péntek 12:20
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. október 24., péntek 11:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. október 20., hétfő 10:31
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. október 19., vasárnap 11:07
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. október 19., vasárnap 11:03
Pont ez a lényeg, hogy hátha elkezd valakit érdekelni és utána néz.MVPP írta:Senkit, de senkit nem érdekel.Bencze írta: Baseballt koveti valaki? Ohtani tegnap a liga tortenelmenek egyik, ha nem a legjobb egyeni teljesitmenyet tette le. Mintha csucs Ronaldo es a BL dontos Courtois jatszana egy szemelyben
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. október 19., vasárnap 6:59
Facebook kommentszekció szint.MVPP írta:Senkit, de senkit nem érdekel.Bencze írta: Baseballt koveti valaki? Ohtani tegnap a liga tortenelmenek egyik, ha nem a legjobb egyeni teljesitmenyet tette le. Mintha csucs Ronaldo es a BL dontos Courtois jatszana egy szemelyben
HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. október 18., szombat 23:41
Senkit, de senkit nem érdekel.Bencze írta: Baseballt koveti valaki? Ohtani tegnap a liga tortenelmenek egyik, ha nem a legjobb egyeni teljesitmenyet tette le. Mintha csucs Ronaldo es a BL dontos Courtois jatszana egy szemelyben
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. október 18., szombat 16:32
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. október 12., vasárnap 22:10
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. október 11., szombat 1:38
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. október 8., szerda 13:44
HozzászólásSzerző: babaking » 2025. október 5., vasárnap 22:24
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. október 5., vasárnap 14:59
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. október 5., vasárnap 11:22
Itt a full meccs. Ez mekkora fight volt, te jó ég, érdemes visszanézni.reeed_ati írta: PROCHAZKA vs ROUNTREE is nagy meccs lehetett, de arra még nem keltem fel..
Megkapja harmadszorra is az esélyt Pereira ellen?
Látványos, meg izgalmas, ahogy belemegy az adok kapokba Prochazka, de ez szerintem sokkal jobban fekszik Pereirának és kiütés lenne belőle megint.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. október 5., vasárnap 10:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 5., vasárnap 8:50
Engem pl. kicsit sem erdekelne ebbol egy harmadik meccs, mind a ketto dogunalom volt szamomrareeed_ati írta:Nekem sem tiszta, mert ugyan volt ott 6 könyökös kb., de mindegyiket védekezte, fenn volt az orosz keze a fejénél..Realista24 írta:
Nem is értem, bár látszik mennyire ertek hozzade én egy tiszta ütést sem láttam ebből szinte, nyilván az első jobboson kívül.
Az is igaz, hogy viszont nem tudott rá reagálni semmit.
Fene tudja, én még engedtem volna, hogy átüti-e a fedezéket, viszont ha ezekből egy betalál, háát, lehet jobb döntés volt ez így..
Dana is örülhet, a nézettséget a brazil hozza, őt nyomatják mindenhol és nagy pénzért jöhet is a 3. felvonás, én nem szaroznék, decemberi gála fő meccse lehetne.![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. október 5., vasárnap 7:52
Nekem sem tiszta, mert ugyan volt ott 6 könyökös kb., de mindegyiket védekezte, fenn volt az orosz keze a fejénél..Realista24 írta:Nem is értem, bár látszik mennyire ertek hozzareeed_ati írta:
Hát ez el sem kezdődött és már vége is lett..![]()
Nem volt korai ott megállítani?, bár sokadikra visszanézve, talán nem..
Amúgy mi volt az oka alex részéről, a disrespect ünneplésének ott a végén??, volt valami zrika, az oroszok részéről??![]()
de én egy tiszta ütést sem láttam ebből szinte, nyilván az első jobboson kívül.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 5., vasárnap 7:12
Nem is értem, bár látszik mennyire ertek hozzareeed_ati írta:Hát ez el sem kezdődött és már vége is lett..Realista24 írta:
Nekem ez a Pereira mindig is olyan furcsa volt. Lassú is szerintem, sima Ankalaev a tippem.![]()
Nem volt korai ott megállítani?, bár sokadikra visszanézve, talán nem..
Amúgy mi volt az oka alex részéről, a disrespect ünneplésének ott a végén??, volt valami zrika, az oroszok részéről??![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. október 5., vasárnap 6:56
Hát ez el sem kezdődött és már vége is lett..Realista24 írta:Nekem ez a Pereira mindig is olyan furcsa volt. Lassú is szerintem, sima Ankalaev a tippem.reeed_ati írta: UFC 320
Ankalaev vs Pereira 2![]()
Mit tippeltek?
Nálam tippre Ankalaev, de Pereirának szurkolok, kemény csata lesz, az tuti.
5kor fel kéne kelni, mert baromi jó meccsek lesznek már a main card előtt is.. áá![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 4., szombat 21:28
Nekem ez a Pereira mindig is olyan furcsa volt. Lassú is szerintem, sima Ankalaev a tippem.reeed_ati írta: UFC 320
Ankalaev vs Pereira 2![]()
Mit tippeltek?
Nálam tippre Ankalaev, de Pereirának szurkolok, kemény csata lesz, az tuti.
5kor fel kéne kelni, mert baromi jó meccsek lesznek már a main card előtt is.. áá![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem