Nagyom idegesito volt hogy egy golos vezetesnel igy flegmaskodnak. Pont ezt ereztem enis.nzooli93 írta: Engem tegnap megint az egyénieskedes zavart a legjobban. Mindenki nagyobbat akart sarkazni,nagyobbat cselezni,mint a masik. Mindenki kapura lő. Brahim is beállt,rogton racsavarodott a labdara. Aztan a ket piros utan megjobban elszállt mindenkinel az arc. Valahogy nincs kohézió, nagyon nehéz igazan szeretni ezt a keretet. Mbappe is kurva jo, de o is egyszerű támadásokat elront,csak mert neki sarkazni kell, asszem a Getafe helyzet is onnan indult.
Na mindegy.letudtuk. nehez meccs volt.
Illetve vini,.a multkori trivelas gol gyonyoru volt, volt nehany ilyen golpassza is korabban de altalaban 10bol 8x annyira siman belepasszolja gyengen a vedobe hogy faj nezni. Brahim is csak tartotta a labdakat, itt meg mbappenal is elindult a sarkazgatas.
Meg is erdemeltek volna hogy kapjunk egyet egyebkent, foleg hogy miutan elflegmaskodtak mindegyik csak pofakat vagott es setalgatott hatra.
Az elejen tetszettek az ujitasok, mostanra szerintem ezek kezdenek teljesen eltunni (szelso bekk hasznalata tamadasnal) es mellette mastantuono indokolatlanul sokat jatszik a ket cserecsatar meg keveset.
Mastantuono 593 perc
Gonzalo 105 perc
Endrick 0
Nem feltetlenul van ez teljesitmeny alapjan elosztva foleg a klzb vbn latottak utan, tegnap is mbappe kifele mozgott, kavargatott, osztogatott, orditott az egesz azert hogy legyen elotte egy cél ember. Az a baj hogy amikor meg bejon a legvegen akkor mar egyik nagyarcu se passzol neki mert mindegyik inkabb trukkozik meg lovoldozok egy golos vezetesnel mintha 5tel mennenk.
Tartok a jovohettol, foleg ha be lesz eroltetve akar guler karara a bellingham mbappe vinicius harmas, jelenlegi formajaban nalam bellingham a padrol erkezne. De sokszor leirtam mar hogy a barca ellen egyszerubb tamadok (borja iglesias peldaul) is jol megeltek, ezert en felraknam gonzalot es mbappe lenne akit a szelrol inditgatnek mert ott lehet oket igazan megfirkalni.