Értékeld a legutóbbi meccset
-
nuevo_ericco
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Én pont ezzel a top2 kerettel nem értek egyet. Max Fifában, hype-ban, viszont valós képességekben, teljesítményben már nem ez a helyzet. Szerintem nem véletlen, hogy tavaly egy Arsenal is kifújta az orrunkat. Úgy a szurkolók, mint a vezetőség bedőlt annak, hogy ha valakit a Real Madrid akar, az top. Ez jól mutat Fifában, meg keret értékében transfermarkt-on, de tegnap is annyira fájdalmasan lassú volt a labdajáratás, hogy rendesen felhúzott. Egyszerűen nincs a keretben elég futballtudás, és ezt nem hajlandó mással, pl. elég futással sem kompenzálni. Arról nem is beszélve, hogy mikor valóban világsztárok fociztak itt, sokkal jobb volt a csapat kémiája. Sok az egyénieskedés, mindenki alfa akar lenni.
Szerintem tegnap döglassúan játszottunk. Camavinga, Tchouameni, Rodrygo, Carreras mind totyogott a labdával. Jobboldalon Mastantuono mindenben elesett, Valverdet kb. ki is vettük a játékból.
Bellingham akart, de látszik, hogy még nagyon nincs formában. Mbappe pedig ma is rúghatott volna talán 4-et is, ha kicsit összeszedettebb.
A legfőbb probléma, hogy van 4 egyformán szar szélsőnk, akik nem tudnak 1v1zni, nem tudnak beadni.
Ami bajos, hogy én nem látom, hogy támadásban mi a tervünk csapatszinten. A védekezést kb. megoldottuk, a labdabirtoklásunk javult, de szimplán a Mbappe-Güler kettőssel operálunk elől. Nincsenek mélységi beindulások, a szélsők és a szélsővédők nem tudnak összedolgozni.
Xabi remélem ezeket látja és kitalál valamit, mert sajnos ez kevés lesz a végelszámolásnál.
Bellingham akart, de látszik, hogy még nagyon nincs formában. Mbappe pedig ma is rúghatott volna talán 4-et is, ha kicsit összeszedettebb.
A legfőbb probléma, hogy van 4 egyformán szar szélsőnk, akik nem tudnak 1v1zni, nem tudnak beadni.
Ami bajos, hogy én nem látom, hogy támadásban mi a tervünk csapatszinten. A védekezést kb. megoldottuk, a labdabirtoklásunk javult, de szimplán a Mbappe-Güler kettőssel operálunk elől. Nincsenek mélységi beindulások, a szélsők és a szélsővédők nem tudnak összedolgozni.
Xabi remélem ezeket látja és kitalál valamit, mert sajnos ez kevés lesz a végelszámolásnál.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Tibon kívül megint mindenki beleszart mindenbe,lehetett látni a végén...jövő hétvégén 3 feletti odds van a barcara, egyenesen ajándék.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én is azon az állásponton vagyok, hogy a keret nagyon brutál mód félre lett menedzselve. Elég itt arra gondolni, hogy Carlo nem kapott védőket egyszerűen, középpálya évek óta nincs megoldva. Elől is igazán csak Mbappé, aki használható, a két brazil, és az argentín csodatini nem szint. A francia, aki menti a seggünket. Egyedül kapus poszton vagyunk elitek. Ez minden, csak nem egy jól menedzselt keret.
Gondoljunk arra, hogy egy zseninek nem kell jó edző, hogy zseni lehessen a pályán, aki ösztönből érzi, akinek élmény nézni a mozdulatait. Akikről hehe álmodik éjjelente. Fordítva ez nem igaz. Kétlem, hogy Xabi azt kérne tőlük, hogy tünjetek el percekre, legyetek szürkék, bukdácsoljatol, rontsatok el egyszerű áradásokat. Ahogy Carlo sem kérte tőlük ezt tavaly, mégis megtették. Nem mondom azt sem, hogy a spanyol hibátlan.
Borzasztó hosszú út áll még előttünk, mire újra elit lehet a csapat.
Továbbra is tartom, a következő hetekben sok minden kiderül attól függően, hogy milyen eredményeket hozunk. Várom a sikereket, nem temetem előre a csapatot.
Gondoljunk arra, hogy egy zseninek nem kell jó edző, hogy zseni lehessen a pályán, aki ösztönből érzi, akinek élmény nézni a mozdulatait. Akikről hehe álmodik éjjelente. Fordítva ez nem igaz. Kétlem, hogy Xabi azt kérne tőlük, hogy tünjetek el percekre, legyetek szürkék, bukdácsoljatol, rontsatok el egyszerű áradásokat. Ahogy Carlo sem kérte tőlük ezt tavaly, mégis megtették. Nem mondom azt sem, hogy a spanyol hibátlan.
Borzasztó hosszú út áll még előttünk, mire újra elit lehet a csapat.
Továbbra is tartom, a következő hetekben sok minden kiderül attól függően, hogy milyen eredményeket hozunk. Várom a sikereket, nem temetem előre a csapatot.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De, meghozza evek ota.wZoLee7 írta: Nem a keret a gond.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Ha erőltetne bármit akkor 3/5 védőznénk, két 10-essel játszanánk, mindene meglenne hozzá, hogy ugyanazt játszhassa mint a Kusennel. Pont, hogy nem erőlteti bele a játékosokat a saját kedvenc szisztémájába, hanem az eddigi felállásunkat, taktikánkat csiszolja, próbálja lassan újjáépíteni. Szerintem ez is az egyetlen esélye, ha rögtön mindent feje tetejére borítana a tavaszt nem élné meg.wZoLee7 írta: Nem a keret a gond. Xabi idejött egy elképzeléssel és abba próbálja belerakni az embereit. Mint amikor az építőkockát a nem neki való lyukba próbálod beerőltetni. Van egy centerünk aki tud gólokat lőni és bátran lehet rá ívelni, nem játszik. A miénk a világ legjobb és talán leggyorsabb szélső támadója, középen játszik 2 védő és 1 vkp ölelésében. Nincs egy épkézláb szélsőnk sem, de mi olyan felállásban játszunk ahol kettő is kellene, ellenben van 2, hát szerintem minium világ top5 10-esünk akik vagy szélsőt vagy visszavont irányítót kénytelenek játszani. Cama ma többször volt közelebb a kapuhoz mint Jude...A támadást remekül segítő szélső védőink vannak, akik idén alig mennek fel a támadással (oké a jobb oldal jelenleg sérült). Ezek nem keretbeli problémák, ezek taktikai hiényosságok vagy missplayek.
Nagyon kíváncsi vagyok mivel készülünk a barca ellen. Tudjuk mi a taktikájuk, tudjuk, hogy kell megverni őket, igazából a keretünk pontosan arra jó amit játszani kell majd.
Mbappé már a PSGben is inkább volt CF mint balszélső, válogatottban szintén, 15 gólnál tart középen nem hiszem, hogy annyira rossz helyen erőltetnénk. Güler elmúlt meccseken folyamat 10-est játszott, atma ellen tettük ki szélre az hiba is volt. Bellingham is double pivot elött játszik általában, ma is ott játszott. Csak egyszerűen gyenge, még csak most lesz meg neki a meccsritmus, de nálam jelenleg padon kezdene egyelőre.
Carreras meg gondolom nem véletlen nem járt fel a támadással annyit ma, ezen nem értem mi a taktikai hianyosság.
Úgy érzem túlon túl nagyok egyesek elvárásai, a körülmények meg teljesen figyelmen kívül vannak hagyva. Így nehéz lesz egyről a kettőre jutni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
hagyjál márgólvonal írta:Egy Khediraval most sokkal előrébb lennénkdzsi91 írta: Hagyjukmár a keretet. Mai viszonylatban top 2 elől meg a világ legjobbja rohangál.Védelem se kutyaütő. Modric előtt milyen kpnk volt? 100pontot zsákoltunk khedirákkal mert az edző arra épitett amihez adott volt a keret.
bármelyik KPsunk köröket ver a tuniszi hercegre, nagyon nem volt szint, főleg mert folyamat felment csatárnak, mert akkora boxtobox player volt azt közben zavarta a labda, plusz egy rakat terület maradt mögötte
ha leállítottad volna a védelem elé fixen nem lett volna akkora gond vele, de amit Madridban játszattak vele az valami botrány volt
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem a keret a gond. Xabi idejött egy elképzeléssel és abba próbálja belerakni az embereit. Mint amikor az építőkockát a nem neki való lyukba próbálod beerőltetni. Van egy centerünk aki tud gólokat lőni és bátran lehet rá ívelni, nem játszik. A miénk a világ legjobb és talán leggyorsabb szélső támadója, középen játszik 2 védő és 1 vkp ölelésében. Nincs egy épkézláb szélsőnk sem, de mi olyan felállásban játszunk ahol kettő is kellene, ellenben van 2, hát szerintem minium világ top5 10-esünk akik vagy szélsőt vagy visszavont irányítót kénytelenek játszani. Cama ma többször volt közelebb a kapuhoz mint Jude...A támadást remekül segítő szélső védőink vannak, akik idén alig mennek fel a támadással (oké a jobb oldal jelenleg sérült). Ezek nem keretbeli problémák, ezek taktikai hiényosságok vagy missplayek.
Nagyon kíváncsi vagyok mivel készülünk a barca ellen. Tudjuk mi a taktikájuk, tudjuk, hogy kell megverni őket, igazából a keretünk pontosan arra jó amit játszani kell majd.
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Egy Khediraval most sokkal előrébb lennénkdzsi91 írta: Hagyjukmár a keretet. Mai viszonylatban top 2 elől meg a világ legjobbja rohangál.Védelem se kutyaütő. Modric előtt milyen kpnk volt? 100pontot zsákoltunk khedirákkal mert az edző arra épitett amihez adott volt a keret.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hagyjukmár a keretet. Mai viszonylatban top 2 elől meg a világ legjobbja rohangál.Védelem se kutyaütő. Modric előtt milyen kpnk volt? 100pontot zsákoltunk khedirákkal mert az edző arra épitett amihez adott volt a keret.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
Nincs kire. A piacon sem jobb a helyzet, senki nem játszik domináns futballt, talán a Párizs közelít ehhez leginkább. Egyénileg 1-1 változtatás kell, de összeségébén nem tudna Perez annyival jobb játékosokat hozni, mint a mostaniak. Egy labdabiztos osztogató kellene, az viszont üvölt. Rodry/Vini továbbra sem fér meg együtt, felesleges mindkettő a pályára, főleg úgy, hogy mindkettő sértett, ki miért ugye.Most a keret kb. 3/4-t a legszívesebben lecserélném.
Én megnéznem a Güler-Bellingham kettőst Rodrygo/Mastantouno kárára, elől meg Mbappé mellé mehet bármelyik palimadár.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
MarioCirolo
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Pont ez a bajom, hogy kell valaki Mbappen es Guleren kivul, aki a hatara veszi a csapatot, ha a tobbieknek nem megy. Bellingham nalam egyelore meg felmentest kap a serulese miatt, az argentin pedig a kora es tapasztalatlansaga miatt. De a ket 100-200 millas brazilunknak ilyenkor kene valamit villantani, de meg egy kulcspassz sem jott kb. ossze. En sajnos nem latom egyikben sem a megujulast es iden meg jol ki lehetne szallni beloluk.BlancoMark írta:Megérteném bármikor máskor, de ma nem vennék elő senkit külön, ugyanolyan gyengék voltak.MarioCirolo írta: En mara eljutottam oda, hogy barmi legyen a szezon hatralevo feleben, Vinicioust es Rodrygot is el kell elngedni. Vini nem ad annyit mar a csapatnak, mint amennyiert el lehetne adni, Rodrygo pedig teljes szurkeseg.![]()
- BlancoMark
Megérteném bármikor máskor, de ma nem vennék elő senkit külön, ugyanolyan gyengék voltak.MarioCirolo írta: En mara eljutottam oda, hogy barmi legyen a szezon hatralevo feleben, Vinicioust es Rodrygot is el kell elngedni. Vini nem ad annyit mar a csapatnak, mint amennyiert el lehetne adni, Rodrygo pedig teljes szurkeseg.
- Galacticos
Nehez feladat, nehez terep, alattomos szar ellenfel.
De.
Az hogy 0-1nel emberelonybe es kettos emberelonybe mbappe is mrg vincius is leall flegmaskodni meg trukkozgetni az engem rohadtul zavar, utana meg megy a seta hatrafele, talan az egyik ilyennel carreras szet is tarta a kezet hogy de minek kell ez..
Emberelonybe, egy kitamado ellenfel ellen ki kellett volna oket gurigazni es beloni a masodikat. De mindenki golt akart loni, guler is ellotte pedig vinicius jobb helyzetbe volt, elotte bellingham ugyanez. Brahim egyem a szivet beall testtel fedetni a ketrecharcosok ellen hat sok sikert, gonzalonal meg veletlen se passzoljanak o meg golya.
Ami még zavar hogy a szezon elejen nagy pozitivum volt a szelso hatvedek es foleg carreras felfutasai, na ezek teljesen eltuntek.
Mbappe egyelore a merlegnyelve illetve az mbappe guler jatekkapcsolat.
De.
Az hogy 0-1nel emberelonybe es kettos emberelonybe mbappe is mrg vincius is leall flegmaskodni meg trukkozgetni az engem rohadtul zavar, utana meg megy a seta hatrafele, talan az egyik ilyennel carreras szet is tarta a kezet hogy de minek kell ez..
Emberelonybe, egy kitamado ellenfel ellen ki kellett volna oket gurigazni es beloni a masodikat. De mindenki golt akart loni, guler is ellotte pedig vinicius jobb helyzetbe volt, elotte bellingham ugyanez. Brahim egyem a szivet beall testtel fedetni a ketrecharcosok ellen hat sok sikert, gonzalonal meg veletlen se passzoljanak o meg golya.
Ami még zavar hogy a szezon elejen nagy pozitivum volt a szelso hatvedek es foleg carreras felfutasai, na ezek teljesen eltuntek.
Mbappe egyelore a merlegnyelve illetve az mbappe guler jatekkapcsolat.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Mbappé Güler
Többi szóra sem érdemes. Nem volt jó meccs, de fontos a három pont.
Többi szóra sem érdemes. Nem volt jó meccs, de fontos a három pont.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
lehet szidni az ellenfelet de nekünk attól még nem volt megtiltva, hogy bármit is csináljunk. elképeztően ótvar szar meccs volt. edzőstől játékostól mindenhogy.
-
MarioCirolo
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
En mara eljutottam oda, hogy barmi legyen a szezon hatralevo feleben, Vinicioust es Rodrygot is el kell elngedni. Vini nem ad annyit mar a csapatnak, mint amennyiert el lehetne adni, Rodrygo pedig teljes szurkeseg.
-
nuevo_ericco
Válogatott szünet után a Getafe idegenben nem egyszerű feladat, sosem volt az.
Jobban aggaszt, hogy az elmúlt bő évtizedben az ilyen meccsek, de még nulla kupás szezonok után is kb. látni lehetett, melyik poszton kell az erősítés. Most a keret kb. 3/4-t a legszívesebben lecserélném. 9 ember ellen nem képesek lezárni, helyette megy a lötyögés, majdnem rá is fáztak.
Jövő héten sok minden ki fog derülni azon a két meccsen.
Jobban aggaszt, hogy az elmúlt bő évtizedben az ilyen meccsek, de még nulla kupás szezonok után is kb. látni lehetett, melyik poszton kell az erősítés. Most a keret kb. 3/4-t a legszívesebben lecserélném. 9 ember ellen nem képesek lezárni, helyette megy a lötyögés, majdnem rá is fáztak.
Jövő héten sok minden ki fog derülni azon a két meccsen.
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ez bmk elképesztően ótvar volt.
kettos emberelonyben fogalmunk sincs hogyan kell tamadni, vicc
ennyi pontatlan labdat
ennyi pontatlan labdat
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------