Tényleg ez a legnagyobb problémád a jelenlegi Magyarországon?Whiteheart írta:De nem tudom mi olyan nehéz azon felfogni hogy Magyarországon többen vannak akiknek nem kell a nyugati balf.sz liberalizmus, nem kellenek töketlen, b.zi mániás vezetők, többen vagyunk akik egy nemzetet akarnak és nem egybemosni az Európai államokat!!!Caraway írta:
Akkor ezzel fix is a fidesz 2/3.
Ha kormányváltást szeretnénk akkor ne ilyen csicska csőcselék csapat ugráljon a làgymelegsz.ros megbukott nyugati libsi politikával, mert ebből nem kell az emberek többségének... hanem álljatok be egy MiHazánk féle kezdeményezés mögé, akik ugyanazokat az értékeket képviselik mint a fidesz (de nem csak beszédben) és ami jó azt megtartják, de mindent mást is jobban csinálnànak mint a kormány, pl az általatok vélt korrupció nélkül... De ezt a nyugati erőszakos jakobinus diktatúra vergődést ne erőltessétek
Hát költözz akkor Oroszországba... 66 ezer milliárd okunk van, hogy ne ezt akarjuk és ezt még növelni fogják választásokig a pénzszórással.
A közszférában dolgozok mint hivatalos személy (igen fegyveres, igen rendőr), lassan másfél évtizede. Ha ezek megnyerik a választást teljesen összeomlunk, mert lelép az állomány több mint fele. Én maradok, mert itt képzelem el a jövőt még, de ez is csak az én saját belső faszságom, hogy nem tudom ezt a foshalmazt hátrahagyni, illetve még az is gond, hogy tanulok jogi karon, így nem akarok elmenni. Jelenleg is nagy szarban vagyunk, egy igazi putri az az épület, amiben dolgozok, itthon a kutyám különbet kap. Az ügyekben meg vagyunk fulladva, nem haladunk velük, mert így sincs aki feldolgozza, az utcán meg nincs ember, aki menne segíteni.
Ez csak az én mikrovilágom, aminek a határain nem látok túl, de valóban a melegek azok aztán nagy problémák, meg a transzvesztiták meg az EU, ami amúgy támogatna minket, ha nem a saját belső rendszerét akarnánk megbontani azzal, hogy diktátoroknak nyaljuk a seggét Kínában, az USA-ban meg Oroszországban is. Elvégre sokkal jobb volt a XX. században élni elnyomás és háborúk alatt...