en is dolgoztam versenyszferaban kinaiakkal, tenyleg semmirekelloekutcán meg nincs ember, aki menne segíteni.
Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Zseni ez a szám
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tényleg ez a legnagyobb problémád a jelenlegi Magyarországon?Whiteheart írta:De nem tudom mi olyan nehéz azon felfogni hogy Magyarországon többen vannak akiknek nem kell a nyugati balf.sz liberalizmus, nem kellenek töketlen, b.zi mániás vezetők, többen vagyunk akik egy nemzetet akarnak és nem egybemosni az Európai államokat!!!Caraway írta:
Akkor ezzel fix is a fidesz 2/3.
Ha kormányváltást szeretnénk akkor ne ilyen csicska csőcselék csapat ugráljon a làgymelegsz.ros megbukott nyugati libsi politikával, mert ebből nem kell az emberek többségének... hanem álljatok be egy MiHazánk féle kezdeményezés mögé, akik ugyanazokat az értékeket képviselik mint a fidesz (de nem csak beszédben) és ami jó azt megtartják, de mindent mást is jobban csinálnànak mint a kormány, pl az általatok vélt korrupció nélkül... De ezt a nyugati erőszakos jakobinus diktatúra vergődést ne erőltessétek
Hát költözz akkor Oroszországba... 66 ezer milliárd okunk van, hogy ne ezt akarjuk és ezt még növelni fogják választásokig a pénzszórással.
A közszférában dolgozok mint hivatalos személy (igen fegyveres, igen rendőr), lassan másfél évtizede. Ha ezek megnyerik a választást teljesen összeomlunk, mert lelép az állomány több mint fele. Én maradok, mert itt képzelem el a jövőt még, de ez is csak az én saját belső faszságom, hogy nem tudom ezt a foshalmazt hátrahagyni, illetve még az is gond, hogy tanulok jogi karon, így nem akarok elmenni. Jelenleg is nagy szarban vagyunk, egy igazi putri az az épület, amiben dolgozok, itthon a kutyám különbet kap. Az ügyekben meg vagyunk fulladva, nem haladunk velük, mert így sincs aki feldolgozza, az utcán meg nincs ember, aki menne segíteni.
Ez csak az én mikrovilágom, aminek a határain nem látok túl, de valóban a melegek azok aztán nagy problémák, meg a transzvesztiták meg az EU, ami amúgy támogatna minket, ha nem a saját belső rendszerét akarnánk megbontani azzal, hogy diktátoroknak nyaljuk a seggét Kínában, az USA-ban meg Oroszországban is. Elvégre sokkal jobb volt a XX. században élni elnyomás és háborúk alatt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R. Carlos 2025. október 18., szombat 8:49-kor.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nagyon súlyos erkölcsi dilemmába kerültem. Az egyik szemem sír a fórum minőségéért, hogy miért kell ezt látni, miért tűrjük ezt meg magunk között, miért ez a színvonal.Whiteheart írta:Csak hagyd becsapni magadswfan írta:
Többen vagytok? Biztos vagy ebben? 14-ben se voltatok többen, se 18-ban, csak a szétcseszett választási rendszer miatt lesz a 45%-ból 67. Legutolsó rendes választáson (2024) is csak 44% jött össze.
Amúgy ki az a Zsolti bácsi?![]()
![]()
![]()
Ez a zsoltibácsis rágalmazás még vissza fog csapni. Kb egyszerre fog bebizonyosulni ez a rágalom mint az hogy a Real fizette a bírókat... Felkapja pár fogyatékos meg egy varázsló aztán erre veritek ki minden este
A másik viszont nevet és nagyon élvezi ahogy tátott szájjal boldogan rohangálsz abban a bizonyos erdőben körbe-körbe, hogy egyetlen fa(
Szóval igazából nyomd tovább, vicces amit csinálsz. Még ha nem is veled, hanem...
- hehetheoriginal
Valóban hiba volt anno bezarni az osszes pszichiátriát es kiengedni a felkegyelmueket, mert igy kontroll nelkul szaporodhattak, ime az eredmeny
thereisonly1ronaldo
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Csak hagyd becsapni magadswfan írta:Többen vagytok? Biztos vagy ebben? 14-ben se voltatok többen, se 18-ban, csak a szétcseszett választási rendszer miatt lesz a 45%-ból 67. Legutolsó rendes választáson (2024) is csak 44% jött össze.Whiteheart írta:
De nem tudom mi olyan nehéz azon felfogni hogy Magyarországon többen vannak akiknek nem kell a nyugati balf.sz liberalizmus, nem kellenek töketlen, b.zi mániás vezetők, többen vagyunk akik egy nemzetet akarnak és nem egybemosni az Európai államokat!!!
Ha kormányváltást szeretnénk akkor ne ilyen csicska csőcselék csapat ugráljon a làgymelegsz.ros megbukott nyugati libsi politikával, mert ebből nem kell az emberek többségének... hanem álljatok be egy MiHazánk féle kezdeményezés mögé, akik ugyanazokat az értékeket képviselik mint a fidesz (de nem csak beszédben) és ami jó azt megtartják, de mindent mást is jobban csinálnànak mint a kormány, pl az általatok vélt korrupció nélkül... De ezt a nyugati erőszakos jakobinus diktatúra vergődést ne erőltessétek
Amúgy ki az a Zsolti bácsi?![]()
Ez a zsoltibácsis rágalmazás még vissza fog csapni. Kb egyszerre fog bebizonyosulni ez a rágalom mint az hogy a Real fizette a bírókat... Felkapja pár fogyatékos meg egy varázsló aztán erre veritek ki minden este
szuperliga.
Orbán nem akar békét, csak flexelni akar, hogy mekkora tényező ő a világpolitikában. Amúgy meg neki az az érdeke, hogy a háború elhúzódjon, a háborús pszichózissal, rettegtetéssel tartja egyben a tábort. A jelenlegi táborán kívül ez senkit nem fog érdekelni, a többiek csak normális életet normális fizetéssel, normális árakkal meg működő közszolgáltatásokat szeretnének.Caraway írta:Ezert irtam egybol, hogy johet is igy az ujabb fidesz 2/3. Ez oriasi loket lesz a fideszhivoknek, harsoghatjak mindenhol hogy viktor az igazi bekegalamb es putyin-trump melle emelhetik fel, sztem csak ugy durrantak a 100-as zsepik a hir hallatan. Plusz visszacsalogathatjak a regi szimpatizansaikat, es meg politikaban nem jartas bizonytalanokat is huzhat be ez a hir. Szerintem sokkal nagyobb jelentosege lesz szavazoi szempontbol, mint azt sokan gondoljak, es orban csak gyoztesen johet ki belole meg akkor is, ha amugy semmi ertelme nem lesz a talalkozonak. Hogy rohadnameg.Realista24 írta: Én olyat hallottam hogy azért köt békét itt Putyin meg Trump hogy Orbán megnyerje a választást.![]()
Abban a hitben van a Fidesz, hogy a kommunikációjukkal van csak a baj, pedig az a helyzet, hogy csak rohad szét a 15 éve kétharmaddal kormányott "félkész" országuk. És eszük ágában sincs elkezdeni kormányozni. Ezzel már nem fognak új szavazókat nyerni, csak az eddigieket egyben tartani
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Teljesen mindegy, hogy mi fog történni. Az számít, ahogy elő fogjak adni.BLevi96 írta: Orbánnak ez miért lesz boost?
Értem hogy arra játszik, de nem lesz semmilyen békeszerződés aláírva(másik fél itt se lesz) csak egy sima találkozó lesz. Putyin azért akarta itt mert nincs kiadatás és kb Oroszország gyarmata vagyunk, viszont EU tagállam is, így nem tudnak belekötni.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Orbánnak ez miért lesz boost?
Értem hogy arra játszik, de nem lesz semmilyen békeszerződés aláírva(másik fél itt se lesz) csak egy sima találkozó lesz. Putyin azért akarta itt mert nincs kiadatás és kb Oroszország gyarmata vagyunk, viszont EU tagállam is, így nem tudnak belekötni.
AI-al megnézném ahogy Trump-Putyin együtt sétáltatják pórázon az ölebüket Pesten
AI-al megnézném ahogy Trump-Putyin együtt sétáltatják pórázon az ölebüket Pesten
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ezert irtam egybol, hogy johet is igy az ujabb fidesz 2/3. Ez oriasi loket lesz a fideszhivoknek, harsoghatjak mindenhol hogy viktor az igazi bekegalamb es putyin-trump melle emelhetik fel, sztem csak ugy durrantak a 100-as zsepik a hir hallatan. Plusz visszacsalogathatjak a regi szimpatizansaikat, es meg politikaban nem jartas bizonytalanokat is huzhat be ez a hir. Szerintem sokkal nagyobb jelentosege lesz szavazoi szempontbol, mint azt sokan gondoljak, es orban csak gyoztesen johet ki belole meg akkor is, ha amugy semmi ertelme nem lesz a talalkozonak. Hogy rohadnameg.Realista24 írta: Én olyat hallottam hogy azért köt békét itt Putyin meg Trump hogy Orbán megnyerje a választást.![]()
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Budapest memorandum szembekopese lesz ez, semmi mas.
- hehetheoriginal
az is lehet egy dolog, igen.
kapja a forrásokat, és minden segítséget hozzá.
ki is a dollárbaloldal ugye....
kapja a forrásokat, és minden segítséget hozzá.
ki is a dollárbaloldal ugye....
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én olyat hallottam hogy azért köt békét itt Putyin meg Trump hogy Orbán megnyerje a választást.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
nyugodj meg. az adófizetők pénze sokmindenre elég.untouchable írta:A magyar hatóságok hogyan fogják ezt az egészet levezényelni, amikor egy átlag szerda délutánt se sikerül?!p.csabi1 írta: Pontosan hogy lesz itt béke amikor az egyik érintett fél itt sem lesz?![]()
Ez csak egy találkozó lesz semmi más.
Az hogy a vérfideszesek mit képzelnek bele az már megint más dolog.
Gondolom mennyire örülnek neki az érintett szervek.
Meg a pesti emberek.
Nyilván hatalmas delegációk és szolgálatok érkeznek az érintettekkel, de én akkor sem bíznék a helyi szervekben.
közben olyan mese megy, hogy cserébe megkapjuk kárpátalját, szomszédok leszünk a lengyelekkel pl
ukrajna repes az örömtől, trianon2
thereisonly1ronaldo
-
untouchable
A magyar hatóságok hogyan fogják ezt az egészet levezényelni, amikor egy átlag szerda délutánt se sikerül?!p.csabi1 írta: Pontosan hogy lesz itt béke amikor az egyik érintett fél itt sem lesz?![]()
Meg a pesti emberek.
Nyilván hatalmas delegációk és szolgálatok érkeznek az érintettekkel, de én akkor sem bíznék a helyi szervekben.
Hala Madrid y nada más 
- hehetheoriginal
titokban biztos, mikor meglátogatta a gyerekeit svájcban/franciaországban vagy hol
thereisonly1ronaldo
Pontosan hogy lesz itt béke amikor az egyik érintett fél itt sem lesz?
Meg a pesti emberek.
Meg a pesti emberek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára p.csabi1 2025. október 17., péntek 14:03-kor.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
untouchable
Miért, Donaldnak lehet hinni?Anthony írta:https://telex.hu/kulfold/2025/10/17/tru ... budapestenuntouchable írta: Vlagyimir nem fog Európába jönni.
Ha te mondod akkor biztosan neked hiszek.
Nyilván csak tipp a részemről, de Vlagyimir elég gyáva ahhoz, hogy elinduljon az EU felé.
Volt már egyáltalán a háború kitörése óta nyugaton?
Hala Madrid y nada más 
- hehetheoriginal
ugy akarnak beket kotni, hogy a megtamadott fel ott sincsAnthony írta: Már hány találkozó volt és nem lett semmi eredménye. Most mi változik? Putykó személyesen mondja el, hogy kell neki egész Ukrajna és Zelenski mondjon le?
budapest lesz ukrajna trianonja, gg viktor.
faszkalap.
thereisonly1ronaldo