Orbán nem akar békét, csak flexelni akar, hogy mekkora tényező ő a világpolitikában. Amúgy meg neki az az érdeke, hogy a háború elhúzódjon, a háborús pszichózissal, rettegtetéssel tartja egyben a tábort. A jelenlegi táborán kívül ez senkit nem fog érdekelni, a többiek csak normális életet normális fizetéssel, normális árakkal meg működő közszolgáltatásokat szeretnének.Caraway írta:Ezert irtam egybol, hogy johet is igy az ujabb fidesz 2/3. Ez oriasi loket lesz a fideszhivoknek, harsoghatjak mindenhol hogy viktor az igazi bekegalamb es putyin-trump melle emelhetik fel, sztem csak ugy durrantak a 100-as zsepik a hir hallatan. Plusz visszacsalogathatjak a regi szimpatizansaikat, es meg politikaban nem jartas bizonytalanokat is huzhat be ez a hir. Szerintem sokkal nagyobb jelentosege lesz szavazoi szempontbol, mint azt sokan gondoljak, es orban csak gyoztesen johet ki belole meg akkor is, ha amugy semmi ertelme nem lesz a talalkozonak. Hogy rohadnameg.Realista24 írta: Én olyat hallottam hogy azért köt békét itt Putyin meg Trump hogy Orbán megnyerje a választást.![]()
Abban a hitben van a Fidesz, hogy a kommunikációjukkal van csak a baj, pedig az a helyzet, hogy csak rohad szét a 15 éve kétharmaddal kormányott "félkész" országuk. És eszük ágában sincs elkezdeni kormányozni. Ezzel már nem fognak új szavazókat nyerni, csak az eddigieket egyben tartani