OFF
Re: OFF
engem csak a ban ben ba be helytelen hasznalata visz ki a vilagbol a tobbit nagyjabol leszarom
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Engem nagyon zavar, hogy most mar egyre tobben nem kepesek magyarul kommunikalni. Tudom, a termeszetes nyelvek folyton valtoznak, de a magyarnak pont az lenne a szepsege, hogy egy gondolatot a vegtelensegig lehet arnyalni a szavak jatekaval, megis egyre leegyszerusitobb angol (inkabb amerikai) szleng kifejezeseket hasznalnak az emberek.nuevo_ericco írta: Áthoztam a PL topicból.
Ez csak személyes vélemény, nem akarok senki fogalmazásmódjába beleállni, de én az angolt látom "ludasnak":h3x0r írta:
Hogy kellett volna írja?
(It will not (won't) work out well)hogy nem fog jól elsülni
helyett:
Nem sül el (majd) jól.
Anno a nyelvtanárom mindig kijavított minket, ha egy kis germanizmust csempéztünk a magyarba![]()
Tobbet kellene irodalmi muveket olvasni, mert a Reddit, a Tiktok es a Netflix reality nyelvezet tonkre fogja tenni a beszelt magyar nyelvet.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ne szepitsuk, meg kerulgessuk az egyenes beszedet, ostobabbak, muveletlenebbek az emberek manapsag, sok minden miatt, gyakran onhibajukon kivul. Ennyi a tortenet.
thereisonly1ronaldo
-
nuevo_ericco
Áthoztam a PL topicból.
helyett:
Nem sül el (majd) jól.
Anno a nyelvtanárom mindig kijavított minket, ha egy kis germanizmust csempéztünk a magyarba
Ez csak személyes vélemény, nem akarok senki fogalmazásmódjába beleállni, de én az angolt látom "ludasnak":h3x0r írta:Hogy kellett volna írja?Gascoigne írta:
Off topic - Ez a nyakatekert szórend, amit mostanában a fórumon látok, ez valami gen-z dolog? Nem téged akarlak kipécézni ezzel, csak érdekel.
(It will not (won't) work out well)hogy nem fog jól elsülni
helyett:
Nem sül el (majd) jól.
Anno a nyelvtanárom mindig kijavított minket, ha egy kis germanizmust csempéztünk a magyarba
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem tudom, akkor dolgoztam még velük, amikor az "agilis" buzzword elkezdett nagyot menni. Ott is hasonló volt, mindenfelé kürtölték, hogy agilis munkavégzés van, háttérben persze minden fix projekt volt, határidőkkel, nulla rugalmassággal, hónapokra előre megtervezve. Hogy aztán később azt mondhassák, az agilis szar és nem működik.Halfkey írta:Van rálátásom, ők tényleg meg akarták csinálni, és egy darabig meg is voltak győződve róla hogy valami nagyot találtak ki.Nevezzetek konteósnak, de szerintem ez arról szólt, hogy direkt, nyilvánosan megbuktatták az egészet, hogy utána egyik cégnek se legyen kedve a 4 naposhoz.
Van rálátásom, ők tényleg meg akarták csinálni, és egy darabig meg is voltak győződve róla hogy valami nagyot találtak ki.Nevezzetek konteósnak, de szerintem ez arról szólt, hogy direkt, nyilvánosan megbuktatták az egészet, hogy utána egyik cégnek se legyen kedve a 4 naposhoz.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nevezzetek konteósnak, de szerintem ez arról szólt, hogy direkt, nyilvánosan megbuktatták az egészet, hogy utána egyik cégnek se legyen kedve a 4 naposhoz.ziro4vr írta:Telekomnál volt asszem kísérlet, de már megszűnt ha jól tudom. Illetve nyáron pár cég átállt erre, ott meg pláne teljesen indokolt szerintem.hehetheoriginal írta: Mo. nyilvan kanyarban sincs, de pár éven belül várnám, hogy eljusson oda nyugat-europa, hogy bevezetik a 4 napos munkahetet es 3 napos hetveget. nem hinnem, hogy annyira csokkenne a hatekonysag es az elvegzett munka mennyisege, sőt...
Polar H10 és H9 még mindig a top ebben a kategóriában. Stabil konstrukció, sosincs baj ezekkel, hosszú évekig használják sokan, ráadásul a pontosságban is ezek a legjobbak.Tjacks írta: Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata mellkasi pulzusmérőkkel kapcsolatban? Soha életemben nem használtam még de most belekóstolnék az ultrázásba és itt már lehet elférne egy kis monitoring.![]()
Ami igazából érdekelne: Kényelem,pontosság,üzemidő.
Na, merre leszel?megyek MTK-Szpari rangadóra, nincs időm dolgozni
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Telekomnál volt asszem kísérlet, de már megszűnt ha jól tudom. Illetve nyáron pár cég átállt erre, ott meg pláne teljesen indokolt szerintem.hehetheoriginal írta: Mo. nyilvan kanyarban sincs, de pár éven belül várnám, hogy eljusson oda nyugat-europa, hogy bevezetik a 4 napos munkahetet es 3 napos hetveget. nem hinnem, hogy annyira csokkenne a hatekonysag es az elvegzett munka mennyisege, sőt...
Nem illik.
- Süti
Relative belépő alis Magene H603-m van (bringán a wattmérő is tőlük van, az is százalékon belül van Wahoohoz képest), és hibátlan évek óta. Pántot szoktam évente cserélni, ha elfárad, de egy sima elemmel fél évet elketyeg úgy, hogy minden héten több órát használom. Kényelem megszokás kérdése szerintem, ha megtaláltad a jó beállítást, észre se veszed hogy rajtad van.Tjacks írta: Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata mellkasi pulzusmérőkkel kapcsolatban? Soha életemben nem használtam még de most belekóstolnék az ultrázásba és itt már lehet elférne egy kis monitoring.![]()
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Garmin HRM Pro Plus, abszolut eszrevehetetlen (rovid tempos futastol / recovery kocogastol egeszen UTH-ig volt hasznaltam mar az elmult 2 evben + kis bicikli), nalam evente kell cserelni az elemet (ami egy fel perces muvelet, CR2032),99,9%ban pontos, ad extra metrikat. Ha fontos az adat pontossaga es a megbizhatosag, akkor szerintem must have. Konnyen tisztithato is ha az szamit.Tjacks írta: Sziasztok!
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
A 4 napos munkahét jól hangzik és az elején szerintem a hatékonysággal sem lenne feltétlen baj, aztán jönne a jól bevált "megszoktam" érzés, és ugyanazt csinálná a többség 4 napban is mint 5-ben.hehetheoriginal írta: Mo. nyilvan kanyarban sincs, de pár éven belül várnám, hogy eljusson oda nyugat-europa, hogy bevezetik a 4 napos munkahetet es 3 napos hetveget. nem hinnem, hogy annyira csokkenne a hatekonysag es az elvegzett munka mennyisege, sőt...
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata mellkasi pulzusmérőkkel kapcsolatban? Soha életemben nem használtam még de most belekóstolnék az ultrázásba és itt már lehet elférne egy kis monitoring.
Van valakinek tapasztalata mellkasi pulzusmérőkkel kapcsolatban? Soha életemben nem használtam még de most belekóstolnék az ultrázásba és itt már lehet elférne egy kis monitoring.
- hehetheoriginal
Mo. nyilvan kanyarban sincs, de pár éven belül várnám, hogy eljusson oda nyugat-europa, hogy bevezetik a 4 napos munkahetet es 3 napos hetveget. nem hinnem, hogy annyira csokkenne a hatekonysag es az elvegzett munka mennyisege, sőt...
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mi megkapjuk ajiba a cégtől, de ha nem kapnánk meg, akkor meg HO, good luck aki ellenőrizni akarja dolgozom e, repül a time sheet-en a 8 órás meeting.
BTW kurvára elkényelmesedtünk szerencsére, covid előtt azért még emlékszem hogy be kellett menni szombaton, kellemes volt.
BTW kurvára elkényelmesedtünk szerencsére, covid előtt azért még emlékszem hogy be kellett menni szombaton, kellemes volt.
Nem illik.
munkahelyi kornyezetben a szombati munkanap a legnagyobb kummantas, vetek erre szabit elpazarolni, foleg ha HO is jatszik
valamelyik univerzumban:
- hehetheoriginal
ahanyszor szombati munkanap volt, mindig vagy masnaposan, vagy konkretan nyaron a margitszigetrol feltapaszkodva kerult az ember vhogy az irodaba, onnan meg komolytalan volt az egesz, 90%-ban semmilyen erdemi munka nem folyik, ebed utan mar mindenki csomagol, hogy megy haza. erre kivenni szabit tök faszság sztem, siman el lehet csalni.
thereisonly1ronaldo