PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Amikor megszuntettek Verdanskot, vege lett az egesznek.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én a codot elengedtem kb a 4-es után
Nekem mindig az. vagy az 1-2 lesz a csúcs multiplayer élmény.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kinézet alatt nem csak a grafikát értem, codban a movement, hogy kúszol mint a kígyód a nokián, konkrétan falon futsz már, gondolom ez kell 12-16 év között de na, undorító.
Én a lassabb játékmenetet szeretem, gondolom ezért a cs2 az egyetlen fps amivel játszom. Meg havi 2 kör warzone nagy mapon.
Én a lassabb játékmenetet szeretem, gondolom ezért a cs2 az egyetlen fps amivel játszom. Meg havi 2 kör warzone nagy mapon.
Nem illik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
pro arcok ugyis leveszik minimumra a grafikát, hogy menjen 240 fps a 240hz-en, ugy meg a bf is úgy néz ki, mint a kigyo a nokia 3310en...
max graf az a single playerre jo kb, de az meg sablon unalom altalaban
max graf az a single playerre jo kb, de az meg sablon unalom altalaban
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
Én világ életemben cod-os voltam, de a bf6 legalább faszán néz ki, az új cod béta alapján olyan mint egy olcsó szar mobil game.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
az öreg zsindelyhehetheoriginal írta: (nyilvan mikor akcios lesz, akkor ujra megvesszuk)
- hehetheoriginal
leszedtem tegnap a bf6-ot, fél óra után ment is a refund
nyilvan biztos mert szar meg lassu vagyok, de nekem nem buli, hogy korulottem robban meg omlik ossze minden, nem lehet latni semmit, rengeteg kis epilepszias kisgyerek lesz szerte a vilagon
tultoltak ezt mar sztem, egyaltalan nem realis. sztem az nem fejlodes, hogy azt mondjak, hogy tegyuk tele mindenfele apro targgyal, particle-lel meg minden szarral az egesz mapot, hadd szamoljanak a videokartyak....
aztan neztem kicsit, hogy shroud tesomsz hogy tolja, ilyen 130-4 k/d-ket tol meccsenkent, szoval hagyjuk is, oreg vagyok en mar ehhez, a maximalizmusom nem engedi, ha vmi nem megy, akkor el kell engedni, es nem eroltetni
(nyilvan mikor akcios lesz, akkor ujra megvesszuk
)
nyilvan biztos mert szar meg lassu vagyok, de nekem nem buli, hogy korulottem robban meg omlik ossze minden, nem lehet latni semmit, rengeteg kis epilepszias kisgyerek lesz szerte a vilagon
aztan neztem kicsit, hogy shroud tesomsz hogy tolja, ilyen 130-4 k/d-ket tol meccsenkent, szoval hagyjuk is, oreg vagyok en mar ehhez, a maximalizmusom nem engedi, ha vmi nem megy, akkor el kell engedni, es nem eroltetni
(nyilvan mikor akcios lesz, akkor ujra megvesszuk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. október 17., péntek 8:50-kor.
thereisonly1ronaldo
Az kell az egeres kutyákoknak, had főjön a fejükziro4vr írta:Ja, durran a négyzetes mozgás aztán hirtelen aim assist.kiserik írta: Egyébként hobbi szinten simán el lehet lenni kontrollerrel fps-ben is, sőt. Versenyeken is nyomják így.![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- ziro4vr
Ja, durran a négyzetes mozgás aztán hirtelen aim assist.kiserik írta: Egyébként hobbi szinten simán el lehet lenni kontrollerrel fps-ben is, sőt. Versenyeken is nyomják így.
Nem illik.
En most megint beleszopodtam a Hota-ba, iszonyat mennyi idot meg tudnak enni a G-s palyak. Vilag egyik legjobb jateka ever, kar minden remake. Mondjuk kb egyedul vagyok a bolygon, aki a 4-et is imadta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Faust 2025. október 15., szerda 12:58-kor.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Heroes of Might and Magic: Olden Era-t próbálta már valaki??
Demót leszedtem, fél órát beleraktam már..
Nem lesz ez rossz na.
Picit néhol a mobiljátékos kinézet az nem tetszik, hajazhatna jobban inkább a 3-ra, de ezt leszámítva tetszik.
Demót leszedtem, fél órát beleraktam már..
Nem lesz ez rossz na.
Picit néhol a mobiljátékos kinézet az nem tetszik, hajazhatna jobban inkább a 3-ra, de ezt leszámítva tetszik.
PC-re is megjelenő TPS/extraction shooter. Hétvégén ingyen ki lehet majd próbálni, eddig jókat írnak róla, gondoltam érdekelhet valakit.hehetheoriginal írta:nem tudom mi ez, de eleve kontrollerrel fps az elég komolytalan.kiserik írta: Hétvégén Arc Raiders nyílt béta pupákok. Konzolon is. https://arcraiders.com/en/news/server-slam-info/
vagy ráköt az ember egeret konzolra?
Egyébként hobbi szinten simán el lehet lenni kontrollerrel fps-ben is, sőt. Versenyeken is nyomják így.
-
nuevo_ericco
A térképek méretéről vannak pletykák és találgatások. Ezekből is csak az első tűnik igazi, nagy BF mapnak.wZoLee7 írta: Semmi pletyka nincs ebben, hivatalos oldalon is kint van a roadmap és h mi jön az első seasonnel.
https://www.ea.com/games/battlefield/ba ... ap-preview
- hehetheoriginal
nem tudom mi ez, de eleve kontrollerrel fps az elég komolytalan.kiserik írta: Hétvégén Arc Raiders nyílt béta pupákok. Konzolon is. https://arcraiders.com/en/news/server-slam-info/
vagy ráköt az ember egeret konzolra?
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Semmi pletyka nincs ebben, hivatalos oldalon is kint van a roadmap és h mi jön az első seasonnel.nuevo_ericco írta:Egyelőre ezek csak pletykák. Bár szerintem is jó taktika lehet, hogy az első mapokkal a "CoD-árváknak" akartak kedvezni, majd fokozatosan hozzák be az igazi BF mapokat.wZoLee7 írta: Lehet ebben tévedek de az rémlik, hogy a hónap végén kezdődik igazából az első season, ami behoz új fegyverreket, pályákat, talán járműveket is. Biztos vagyok abban, hogy jönnek ide nagy mapok is még.
https://www.ea.com/games/battlefield/ba ... ap-preview
Hétvégén Arc Raiders nyílt béta pupákok. Konzolon is. https://arcraiders.com/en/news/server-slam-info/
- hehetheoriginal
jan 2. - dec 24. is 2 unnep kozt van
vagy nokia 3310 kigyo multiba
te utolso venember
vagy nokia 3310 kigyo multiba
te utolso venember
thereisonly1ronaldo
-
nuevo_ericco
Minden évben összeülni a haverokkal két ünnep közt, CoD2 lanpartyra, sok alkohollal, kajával, hajnalig. Na annál nincs jobbhehetheoriginal írta:egy jo cod4 szervernel mai napig nincs jobb sztem
- hehetheoriginal
hat nem tudom, akar pubg-ben, akar codban vagy bfben annyi szarakodas, varakozasi ido van, hogy egyik se az a rogton beugrok a surujebe dolog.
ilyen szempontbol egy jo cod4 szervernel mai napig nincs jobb sztem, ott tenyleg az van, hogy ha van egy fel orad gozt kiereszteni pl, akkor beugrasz es megy a tdm pl azonnal.
csak az a cucc mennyi, 20 eves lassan? azota csak a felesleges bonyolitas meg a dinamika elcseszese megy
ilyen szempontbol egy jo cod4 szervernel mai napig nincs jobb sztem, ott tenyleg az van, hogy ha van egy fel orad gozt kiereszteni pl, akkor beugrasz es megy a tdm pl azonnal.
csak az a cucc mennyi, 20 eves lassan? azota csak a felesleges bonyolitas meg a dinamika elcseszese megy
thereisonly1ronaldo