Tchouameni és Bellingham pihentek, Camavinga pont jól vissza lett szoktatva, Valverde pihent, a brazilok végre jól játszottak egy vereség ellenére is. Védelem kb. pihent.Galacticos írta: Na elvileg ceballos is offos a getafe ellen.
Érik a pontvesztes.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kötelező a győzelem.Galacticos írta: Na elvileg ceballos is offos a getafe ellen.
Érik a pontvesztes.
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Na elvileg ceballos is offos a getafe ellen.
Érik a pontvesztes.
Érik a pontvesztes.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én nem írom le Endricket, de szerintem 2 probléma van vele. Az első, hogy brazil, alapból túllett hype-olva, magasabbra lett téve mint amit valóban tud. Milliószor láttuk már, dél-amerikai 20 alatti srácok jönnek európába és derül h a videók amiket láttak róla megye 3-as szintű ellenfelek ellen készültek. Lőni tud, meg hajt, de egyelőre ennyi.
A másik probléma, hogy az alkata sem egy centeré. Tudom tudom, előtte is voltak ilyen alkattal nagy csatárok, de azoknál azért a skill lényegesen magasabb szintű volt. Ha nem lenne itt Mastantuono (akit ugyan úgy kölcsön adnék legszívesebben) akkor azt mondanám próbáljuk ki a jobb szélen, de így, a brazilnak a lehető leghamarabb kölcsönbe kell mennie legalább a tavaszi szezonra.
A másik probléma, hogy az alkata sem egy centeré. Tudom tudom, előtte is voltak ilyen alkattal nagy csatárok, de azoknál azért a skill lényegesen magasabb szintű volt. Ha nem lenne itt Mastantuono (akit ugyan úgy kölcsön adnék legszívesebben) akkor azt mondanám próbáljuk ki a jobb szélen, de így, a brazilnak a lehető leghamarabb kölcsönbe kell mennie legalább a tavaszi szezonra.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nyilvánvalóan nem a Getafe a gond, hanem ha majd 70%-osan játszik utána a Juve, Barca, Pool stb meccseken mert nem tudta kipihenni.
Endrét meg egy percet nem láttuk még idén sérülés miatt, 19 évesen mire alapozzuk ezt a kukázást? Kölcsön kéne adni egy középcsapatba ahol játszik, az adottságai kivételesek továbbra is.
Endrét meg egy percet nem láttuk még idén sérülés miatt, 19 évesen mire alapozzuk ezt a kukázást? Kölcsön kéne adni egy középcsapatba ahol játszik, az adottságai kivételesek továbbra is.
De aztán az azeriek is lerúgták úgy hogy eleve nem volt 100%-os a bokája, jóval korábban le kellett volna cserélnie Deschampsnak. Aztán Izland ellen már nem tudott pályára lépni.wZoLee7 írta:Az utolsó meccsünkön kapta a rúgást, azt sem értem miért ment el. Nem tudom ez ilyenkor h működik, de én nem is vártam mást, ha elmegy játszani fog, az is csoda h csak az egyik meccsenPad'em írta:
Fasza lesz a legfontosabb őszi heteknek nekimenni egy sérült Mbappéval. Köszönjük Didié.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mutassa meg a 2 brazil, válesz meccsen most jók voltak, ott van GG is, ne legyen már gond egy Getafe ha bajnokok akarunk lenni.
Endre sajnos kuka szerintem is, vszeg abból az alomból Estevao lesz a jó pick (mostani szemmel nézve), Endre meg a rossz.
Endre sajnos kuka szerintem is, vszeg abból az alomból Estevao lesz a jó pick (mostani szemmel nézve), Endre meg a rossz.
Nem illik.
- Galacticos
Getafe ellen nem eroltetnem amugyis hentes brigad de ha a clasicora kiesik az hatalmas ervagas.
Kezdjen gonzalo csatarba, birkozzon o ott kozepen a favagokkal.
Kezdjen gonzalo csatarba, birkozzon o ott kozepen a favagokkal.
- wZoLee7
Az utolsó meccsünkön kapta a rúgást, azt sem értem miért ment el. Nem tudom ez ilyenkor h működik, de én nem is vártam mást, ha elmegy játszani fog, az is csoda h csak az egyik meccsenPad'em írta:Fasza lesz a legfontosabb őszi heteknek nekimenni egy sérült Mbappéval. Köszönjük Didié.gutihaz14 írta: Mbappé még mindig fájdalmat érez a bokájánál, így kétséges, hogy pályára lép-e a Getafe elleni mérkőzésen.![]()
- Pad'em
Fasza lesz a legfontosabb őszi heteknek nekimenni egy sérült Mbappéval. Köszönjük Didié.gutihaz14 írta: Mbappé még mindig fájdalmat érez a bokájánál, így kétséges, hogy pályára lép-e a Getafe elleni mérkőzésen.![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
Nagyon fontos volt a játéka a válogatott meccsen...Remélem mi okosabbak leszünk és nem kockáztatunk, Garcia nyugodtan végig is játszhat egy meccset, főleg ha jól álllunk.
Mbappé még mindig fájdalmat érez a bokájánál, így kétséges, hogy pályára lép-e a Getafe elleni mérkőzésen.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem kuka, nem erzem, hogy megforditana a sorsat, tul hamar kapta meg a nagy reflektorfenyt, fizut, sztarcsapatot.
olyan kis egyugyu egyszeru gyereknek tunik, azt se hinnem, hogy hetrol hetre rohamleptekkel fejlodne edzeseken, ugyanazt tudja es adja, mint mikor idejott.
olyan kis egyugyu egyszeru gyereknek tunik, azt se hinnem, hogy hetrol hetre rohamleptekkel fejlodne edzeseken, ugyanazt tudja es adja, mint mikor idejott.
thereisonly1ronaldo
Endricknek inkább a spanyol közepét kéne belőni, Sociedad, Espanyol stb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.
Braganak adnam kolcson szivem szerint, ha valasztanom kellene. Nagyon konnyen be tud illeszkedni, mert nyelvi nehezsegei sem lennenek. Megkapna a lehetoseget, raadasul szerintem fekudne neki nagyon az a liga.poronty írta: Marseille are interested in Endrick. @Rodra10_97
Szerintem ott nem játszana eleget. Én mást néznék.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A 80 csak egy szam, megis azt irtad, mert ugy gondoltad.gutihaz14 írta: itt dol el ki mire tartja. anno ferguson nem szart be mikor bevallalta cr7nel az 50%-ot.
persze endre nem cr7, kozel sem, de igy lehet komolyan venni az erdeklodo csapatot, a 80% csak egy szam, az lehet 60-70 is
Ronaldo eseteben meg nem kolcsonrol volt szo, hanem SAF igeretet tett neki, hogy a meccsek felen jatszani fog. Ez volt az egyik donto faktor, ami miatt a ManU mellett dontott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
itt dol el ki mire tartja. anno ferguson nem szart be mikor bevallalta cr7nel az 50%-ot.
persze endre nem cr7, kozel sem, de igy lehet komolyan venni az erdeklodo csapatot, a 80% csak egy szam, az lehet 60-70 is
valamelyik univerzumban:
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Biztos sokan alairnak egy ilyet, hogy jatszatni kell valakit ha jo, ha rossz, vagy ha van nala jobb.gutihaz14 írta:szerzodesbe kell tenni hogy 80% felett jatsszon ha egeszsegesporonty írta: Marseille are interested in Endrick. @Rodra10_97
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
szerzodesbe kell tenni hogy 80% felett jatsszon ha egeszsegesporonty írta: Marseille are interested in Endrick. @Rodra10_97
valamelyik univerzumban:
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Marseille are interested in Endrick. @Rodra10_97
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- wZoLee7