Politika
-
nuevo_ericco
Re: Politika
Valaki azt akarja, hogy az állam kezelje egyenlő állampolgárként a melegeket, pl. tudjanak polgári esküvő után egymás után örökölni, baj esetén tudják a másikat értesíteni, mint legközelebbi hozzátartozót, neadjisten örökbe tudjanak fogadni gyerekeket a fantasztikus állami gondozásból, máris buzimániás lesz. Sőt, ez bukott szélsőliberális politika. Ja tudom, ovikba ott a drag queenek, ami ha elő is fordult, 1 a millióból szélsőséges eset volt.
Durva, mennyire átmosta az agyakat a propaganda, amivel 15 éve még csak a kurucz.info-n lehetett találkozni.
Durva, mennyire átmosta az agyakat a propaganda, amivel 15 éve még csak a kurucz.info-n lehetett találkozni.
- BlancoMark
Csodbe visznek mindent szektort de legalabb nem toljak a 'buzikat' nyiltan, csak egymast seggbe a titkos bulikon meg ereszen lecsuszva.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Vélt korrupció. Nyomod.Whiteheart írta:De nem tudom mi olyan nehéz azon felfogni hogy Magyarországon többen vannak akiknek nem kell a nyugati balf.sz liberalizmus, nem kellenek töketlen, b.zi mániás vezetők, többen vagyunk akik egy nemzetet akarnak és nem egybemosni az Európai államokat!!!Caraway írta:
Akkor ezzel fix is a fidesz 2/3.
Ha kormányváltást szeretnénk akkor ne ilyen csicska csőcselék csapat ugráljon a làgymelegsz.ros megbukott nyugati libsi politikával, mert ebből nem kell az emberek többségének... hanem álljatok be egy MiHazánk féle kezdeményezés mögé, akik ugyanazokat az értékeket képviselik mint a fidesz (de nem csak beszédben) és ami jó azt megtartják, de mindent mást is jobban csinálnànak mint a kormány, pl az általatok vélt korrupció nélkül... De ezt a nyugati erőszakos jakobinus diktatúra vergődést ne erőltessétek
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kiserik az őszintébb profiljába lépett bele.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
De nem tudom mi olyan nehéz azon felfogni hogy Magyarországon többen vannak akiknek nem kell a nyugati balf.sz liberalizmus, nem kellenek töketlen, b.zi mániás vezetők, többen vagyunk akik egy nemzetet akarnak és nem egybemosni az Európai államokat!!!Caraway írta:Akkor ezzel fix is a fidesz 2/3.sebydani írta: Trump bejelentette, hogy Budapesten tárgyal majd Putyinnal a békéről. Remek![]()
Ha kormányváltást szeretnénk akkor ne ilyen csicska csőcselék csapat ugráljon a làgymelegsz.ros megbukott nyugati libsi politikával, mert ebből nem kell az emberek többségének... hanem álljatok be egy MiHazánk féle kezdeményezés mögé, akik ugyanazokat az értékeket képviselik mint a fidesz (de nem csak beszédben) és ami jó azt megtartják, de mindent mást is jobban csinálnànak mint a kormány, pl az általatok vélt korrupció nélkül... De ezt a nyugati erőszakos jakobinus diktatúra vergődést ne erőltessétek
szuperliga.
sebydani írta:Szüleim is kint csápoltak, alig várták az MP koncertetp.csabi1 írta: Most voltunk a 80 nap alatt Magyarország körül nyírbatori állomásán.
Tavalyhoz képest több mint megduplázódott az emberek száma pedig hideg volt, hétköznap van stb.
Ami még számomra pozitív volt,hogy voltak idősek is szépen illetve romák is.![]()
Holnap Nyíregyháza.Pár hete voltunk otthon a Loupe előadáson, lehetett érezni, hogy elindult valami
![]()
hehetheoriginal írta:sima viktor 2/3
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- sebydani
Szüleim is kint csápoltak, alig várták az MP koncertetp.csabi1 írta: Most voltunk a 80 nap alatt Magyarország körül nyírbatori állomásán.
Tavalyhoz képest több mint megduplázódott az emberek száma pedig hideg volt, hétköznap van stb.
Ami még számomra pozitív volt,hogy voltak idősek is szépen illetve romák is.![]()
Holnap Nyíregyháza.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Most voltunk a 80 nap alatt Magyarország körül nyírbatori állomásán.
Ami még számomra pozitív volt,hogy voltak idősek is szépen illetve romák is.
Holnap Nyíregyháza.
Ami még számomra pozitív volt,hogy voltak idősek is szépen illetve romák is.
Holnap Nyíregyháza.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Akkor ezzel fix is a fidesz 2/3.sebydani írta: Trump bejelentette, hogy Budapesten tárgyal majd Putyinnal a békéről. Remek![]()
- sebydani
Trump bejelentette, hogy Budapesten tárgyal majd Putyinnal a békéről. Remek
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
I'ts not jogállam. I'ts Magyarország.Anthony írta: Birka egy nép...
Csak az MNB ügy miatt már egy Moldovában is bukna a kormány, az ügyész, az egész pereputty. Magyarországon az égvilágon semmi gond, nyomozgatnak nyomozgatnak, majd 10 év múlva is a nyomozati fázisban fog tartani az ügy...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Birka egy nép...
Csak az MNB ügy miatt már egy Moldovában is bukna a kormány, az ügyész, az egész pereputty. Magyarországon az égvilágon semmi gond, nyomozgatnak nyomozgatnak, majd 10 év múlva is a nyomozati fázisban fog tartani az ügy...
Jelenleg 2.6 vs 2 millió a teljes bázis a két oldalon. Ne legyen kétségünk, hogy a Fidesz mind a 2 milliót el fogja vinni az urnákhoz, akár erőszakkal is. És akkor ugye ott van még a szintén kb. 2.4 millió pártnélküli, akikből párszázezer biztos el fog menni szavazni, és az lesz a döntő, hogy vajon a Fidesz rémisztgetései győzik meg őket, vagy elegük van-e már belőlük nekik is. Április 12-én kiderülferni írta:Bízok benne csak 2 millió maradt a 3 millióból, bár nehéz elhinnem azért, de tény jó lenne.Realista24 írta:
Tudnam mi volt ebben a nagyon komoly![]()
Ez a valosag Magyarorszagon nagyjabol annal a 2 millio Fidesz szavazonal.
Ugye az MZP-féle valami is majdnem 2 millió szavazatot kapott 2022ben, szóval attól nem félek, hogy nem lesz elég Tisza szavazat, de hogy a Fidesz erősebb marad, mint várható attól igen.
![]()
Viktor, Viktor.. (HARDSTYLE TECHNO)
Bízok benne csak 2 millió maradt a 3 millióból, bár nehéz elhinnem azért, de tény jó lenne.Realista24 írta:Tudnam mi volt ebben a nagyon komolyNagyon komoly beszélgetésbe csöppentem bele ma.![]()
Ugye az MZP-féle valami is majdnem 2 millió szavazatot kapott 2022ben, szóval attól nem félek, hogy nem lesz elég Tisza szavazat, de hogy a Fidesz erősebb marad, mint várható attól igen.
Viktor, Viktor.. (HARDSTYLE TECHNO)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tudnam mi volt ebben a nagyon komolyNagyon komoly beszélgetésbe csöppentem bele ma.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Bazd ki és még csak 0:55 volt, miket fog tartogatni ezen felül a mai napferni írta: Nagyon komoly beszélgetésbe csöppentem bele ma.
Középkorú hölgy meg 50es pali.
Gyurcsány alatt minden szar volt, a Fidesz mostanra tart ott, hogy kijavította azt amit Ferkóék eltosztak.
Sokkal jobb itthon, mint 13 éve, bezzeg az osztrákok mennek le.
Tisza viszi majd az embereket a háborúba, bezzeg a Vitya megvéd minket.
Tisza elveszi a pénzünket, hiszen de lebuktak.
Tisza miatt nem kapunk pénzt az EUból.
Magyar rosszabb lesz, mint Gyurcsány meg jön majd Brüsszel.
A Tisza majd még többet lop, mint a Fidesz.
Ruszinnál volt fegyver, hát mi az hogy, mi van ha lelő valakit.
Olyan 10 percig bírtam, addig csak hallgattam![]()
Egészen félelmetes mennyire nyelik be az átlagemberek is a kamuszart.
Majd mikor mondom, hogy nem a másfél éve alakult párt miatt nem jön pénz az EUból meg nem jött semmi válasz.![]()
Vitya nem véd meg senkit, nem ő meg nem MP dönti el ebből az országból lesz-e háború meg küld ide-oda embert. Elhiszik mintha rajtunk múlna...
Tisza többet lopna... Hát mondom fizikailag lehetetlen, mert már kb minden a narancsék kezében van.
Én nem is értem mit hisznek az emberek.
Megjött a patás ördög és csak rossz dolgot akar a szegény magyaroknak és ezzel tervez választást nyerni?![]()
De ugye a kb 10 EP képviselős meg a kb 10 BP közgyűléses Tiszás romba dönti az országot, ahogy az óellenzék is 15 éve, hiába van nekik kétharmad....![]()
És ennyire egyszerű dolgokat össze se raknak az emberek, mert nem érdekli őket, hallanak valamit, az biztos úgy van azt kész.
Szépek ezek a közvéleménykutatások, de én nem akarom elhinni, hogy 50% felett van a Tisza, túlsásogosan pozitívan csalódnék az emberekben, sokkal nagyobb a homály az átlagban.
Fog jönni itt a propaganda ezekkel a húzóérvekkel, amiket én is hallottam és az rengeteg, de rengeteg szavazat lesz, ahogy behülyítik az embereket.
És nem mindenki buta ebből, valaki csak naiv, valaki csak nem foglalkozik vele eleget és hall pár ilyen erősebb témát és elhiszi.
Nagy a baj nagyon.
Örüljünk ha sima többség meg lesz a FideszKDNPMiHazánk koalícióval szemben.
Persze jó lenne ha tényleg ennyi ember szeme felnyílt volna, de túl sok volt már a negatív tapasztalat![]()
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Nagyon komoly beszélgetésbe csöppentem bele ma.
Gyurcsány alatt minden szar volt, a Fidesz mostanra tart ott, hogy kijavította azt amit Ferkóék eltosztak.
Olyan 10 percig bírtam, addig csak hallgattam
Majd mikor mondom, hogy nem a másfél éve alakult párt miatt nem jön pénz az EUból meg nem jött semmi válasz.
Vitya nem véd meg senkit, nem ő meg nem MP dönti el ebből az országból lesz-e háború meg küld ide-oda embert. Elhiszik mintha rajtunk múlna...
Tisza többet lopna... Hát mondom fizikailag lehetetlen, mert már kb minden a narancsék kezében van.
Megjött a patás ördög és csak rossz dolgot akar a szegény magyaroknak és ezzel tervez választást nyerni?
De ugye a kb 10 EP képviselős meg a kb 10 BP közgyűléses Tiszás romba dönti az országot, ahogy az óellenzék is 15 éve, hiába van nekik kétharmad....
És ennyire egyszerű dolgokat össze se raknak az emberek, mert nem érdekli őket, hallanak valamit, az biztos úgy van azt kész.
Szépek ezek a közvéleménykutatások, de én nem akarom elhinni, hogy 50% felett van a Tisza, túlsásogosan pozitívan csalódnék az emberekben, sokkal nagyobb a homály az átlagban.
Fog jönni itt a propaganda ezekkel a húzóérvekkel, amiket én is hallottam és az rengeteg, de rengeteg szavazat lesz, ahogy behülyítik az embereket.
És nem mindenki buta ebből, valaki csak naiv, valaki csak nem foglalkozik vele eleget és hall pár ilyen erősebb témát és elhiszi.
Nagy a baj nagyon.
Persze jó lenne ha tényleg ennyi ember szeme felnyílt volna, de túl sok volt már a negatív tapasztalat
Olyan 10 percig bírtam, addig csak hallgattam
Majd mikor mondom, hogy nem a másfél éve alakult párt miatt nem jön pénz az EUból meg nem jött semmi válasz.
Megjött a patás ördög és csak rossz dolgot akar a szegény magyaroknak és ezzel tervez választást nyerni?
De ugye a kb 10 EP képviselős meg a kb 10 BP közgyűléses Tiszás romba dönti az országot, ahogy az óellenzék is 15 éve, hiába van nekik kétharmad....
Nagy a baj nagyon.
Persze jó lenne ha tényleg ennyi ember szeme felnyílt volna, de túl sok volt már a negatív tapasztalat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem arrol beszelsz ferni, amirol Blanco ir.
Nem hinnem, hogy itt a forumon (es ami fontosabb, hogy a maganeletben) a forcsogos, gyuloletkelto, szinten aluli hszekre van szukseg, csak azert, mert az orszag vezetese olyan amilyen.
Mert itt arrol van szo, hogy egymas kozott beszelgetunk. Ha face to face odakerulne(l) OV ele, akkor persze, batran mondd az arcaba, kopd le, meg amit akarsz, de itt nem errol van szo.
Nem hinnem, hogy itt a forumon (es ami fontosabb, hogy a maganeletben) a forcsogos, gyuloletkelto, szinten aluli hszekre van szukseg, csak azert, mert az orszag vezetese olyan amilyen.
Mert itt arrol van szo, hogy egymas kozott beszelgetunk. Ha face to face odakerulne(l) OV ele, akkor persze, batran mondd az arcaba, kopd le, meg amit akarsz, de itt nem errol van szo.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
De ki mondta, hogy Orbanek nem ilyenek? Pont ezert mondtam a kolleganak, hogy semmivel nem jobb mint akiket itt 0-24-ben szid. Egy kaptafajta. Az egyik arra hasznalja, hogy hatalmat gyakoroljon, a masik meg arra, hogy a moralis felsobbrenduseget firtassa.
Nagyon rosszul gondolod, hogy ha a dagadtozas szerinted tud szavazatokat hozni. Egy minimalis emberi meltosagot adni a masiknak es felvenni a kesztyut nem zarjak ki egymast. Valakinek vegre ideje lezarni a gyulolet loop-ot, a Tisza ahogy latom erre fele halad.
Nagyon rosszul gondolod, hogy ha a dagadtozas szerinted tud szavazatokat hozni. Egy minimalis emberi meltosagot adni a masiknak es felvenni a kesztyut nem zarjak ki egymast. Valakinek vegre ideje lezarni a gyulolet loop-ot, a Tisza ahogy latom erre fele halad.