Real Madrid vs. Barcelona
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ez a feltolt barca védelem Inigo nélkül atjarohaz. 15 perce nezem, 2-3 golt lohetett volna mar egy Girona is ellenuk.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mezcseréknél is kérhetne pénzt a többi fotballistától. Minden fillér számít.zsuninnyo írta:Ideje volt mar, eddig ingyen osztogatta mint vmi csoves a kozepkorban. /sRealista24 írta: Lamine Yamal is NOT GOING TO SIGN AUTOGRAPHS for now.
He is pending the outcome of the commercial deal which would mean MONETIZING HIS SIGNATURE like American sports stars do, reports Mundo Deportivo.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ugy tunik a sracnak volt egy eros 1.5 eve, ameddig a jatekkal foglalkozott. Kivancsi leszek, hogy mikor jon az elso nyilvanos balhe Flickkel.
Ideje volt mar, eddig ingyen osztogatta mint vmi csoves a kozepkorban. /sRealista24 írta: Lamine Yamal is NOT GOING TO SIGN AUTOGRAPHS for now.
He is pending the outcome of the commercial deal which would mean MONETIZING HIS SIGNATURE like American sports stars do, reports Mundo Deportivo.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Minap meg egy olyan hír volt, hogy késett az edzésről, Flick ki akarta hagyni emiatt a köv meccs kezdőből, de a vezetőség közbe szólt... Büntethetetlen.Érdekes hírt közölt a Mundo Deportivo: Lamine Yamal nem osztogat többé ingyen autogramokat.
A klasszis egy aláírt sportfelszereléseket árusító cégtől ajánlatot kapott, amit állítólag el is fogad majd. Ez azt jelenti, hogy az aláírása hamarosan csak megvásárolható lesz.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta: Lamine Yamal is NOT GOING TO SIGN AUTOGRAPHS for now.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lamine Yamal is NOT GOING TO SIGN AUTOGRAPHS for now.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A Barca leolvadásai 2016-2025-ig BL/EL-ben
Durva h ilyen videókat is csinálnak már, de kellemes időtöltés.
Nézzétek!
Durva h ilyen videókat is csinálnak már, de kellemes időtöltés.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Kivéve Orbán Viktort, mert ő sosem hazudik.Realista24 írta: Valaki hazudik 2.0.
Kroos lenne De Jong cseréje, aki meg Pedrié lenne. MegfejtveFaust írta:Na na na, hat de Jong olyan jo allitolag, mint Kroos, ha nem jobb. Most akkor mi van.magnus666 írta:
ehhez is annyira értesz, mint a politikához. Pedri a világ egyik legjobb középpályása, a Barcelona alfája és omegája, nélküle összedől az egész játékunk. A holland ellenben 1-2 erősebb hónapot leszámítva semmit nem mutatott, fizikálisan gyenge, fejben nem elég gyors, védekezésben és támadásban maximum közepes szint. Tavaly ősszel amikor nem volt sérült egy “osasuna-szint” Casado mögött padozott.
Idén valamivel jobb, de én elengedtem volna nyáron ingyen Lewával együtt.![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valaki hazudik 2.0.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na na na, hat de Jong olyan jo allitolag, mint Kroos, ha nem jobb. Most akkor mi van.magnus666 írta:ehhez is annyira értesz, mint a politikához. Pedri a világ egyik legjobb középpályása, a Barcelona alfája és omegája, nélküle összedől az egész játékunk. A holland ellenben 1-2 erősebb hónapot leszámítva semmit nem mutatott, fizikálisan gyenge, fejben nem elég gyors, védekezésben és támadásban maximum közepes szint. Tavaly ősszel amikor nem volt sérült egy “osasuna-szint” Casado mögött padozott.gutihaz14 írta: annyit keres mar mint pedri? mivan? mit tett le a pedri hogy többet kapott mint dejong?
Idén valamivel jobb, de én elengedtem volna nyáron ingyen Lewával együtt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Faust 2025. október 15., szerda 17:23-kor.
-
magnus666
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
ehhez is annyira értesz, mint a politikához. Pedri a világ egyik legjobb középpályása, a Barcelona alfája és omegája, nélküle összedől az egész játékunk. A holland ellenben 1-2 erősebb hónapot leszámítva semmit nem mutatott, fizikálisan gyenge, fejben nem elég gyors, védekezésben és támadásban maximum közepes szint. Tavaly ősszel amikor nem volt sérült egy “osasuna-szint” Casado mögött padozott.gutihaz14 írta: annyit keres mar mint pedri? mivan? mit tett le a pedri hogy többet kapott mint dejong?
Idén valamivel jobb, de én elengedtem volna nyáron ingyen Lewával együtt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
pl eb, kopa es goldenboi díj, ezek kozul egyik sincs a hollandnak.
de en is ugy tudtam, hogy dejong jol keres, ezert zsaroltak meg fenyegettek a katalanok, hogy adja lejjebb a fizetesi igenyet.
nem meglepo, hogy vmi vilagtalan balfasz faszsagot ir a magyar mediaban.
de en is ugy tudtam, hogy dejong jol keres, ezert zsaroltak meg fenyegettek a katalanok, hogy adja lejjebb a fizetesi igenyet.
nem meglepo, hogy vmi vilagtalan balfasz faszsagot ir a magyar mediaban.
thereisonly1ronaldo
ki? mit? mirol beszélsz?hehetheoriginal írta:nyert ezt azt...gutihaz14 írta:
annyit keres mar mint pedri? mivan? mit tett le a pedri hogy többet kapott mint dejong?
dejong vegig a legjobban keresok kozott volt emlekeim szerint, ezert is akartak kibaszarintani mar
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
nyert ezt azt...gutihaz14 írta:annyit keres mar mint pedri? mivan? mit tett le a pedri hogy többet kapott mint dejong?MorataMartin írta: https://www.nemzetisport.hu/spanyol-lab ... -hivatalos
Valaki segítsen már, én még ott vagyok, hogy amikor leigazolták ő volt a világ legjobb középpályása, majd egy szemét pénzéhes kcsg lett a pénzügyi nehézségek miatt, ezek szerint újra ő a legjobb?![]()
thereisonly1ronaldo
annyit keres mar mint pedri? mivan? mit tett le a pedri hogy többet kapott mint dejong?MorataMartin írta: https://www.nemzetisport.hu/spanyol-lab ... -hivatalos
Valaki segítsen már, én még ott vagyok, hogy amikor leigazolták ő volt a világ legjobb középpályása, majd egy szemét pénzéhes kcsg lett a pénzügyi nehézségek miatt, ezek szerint újra ő a legjobb?![]()
valamelyik univerzumban:
-
MorataMartin
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
https://www.nemzetisport.hu/spanyol-lab ... -hivatalos
Valaki segítsen már, én még ott vagyok, hogy amikor leigazolták ő volt a világ legjobb középpályása, majd egy szemét pénzéhes kcsg lett a pénzügyi nehézségek miatt, ezek szerint újra ő a legjobb?
Valaki segítsen már, én még ott vagyok, hogy amikor leigazolták ő volt a világ legjobb középpályása, majd egy szemét pénzéhes kcsg lett a pénzügyi nehézségek miatt, ezek szerint újra ő a legjobb?