Telekom? Nekem ugyanez volt, kihuztam a boxot meg vissza es megjavult.reeed_ati írta: Nálatok is előbbre jár a hang, mint a kép?
Már sokadjára játsszák ezt el és baromi idegesítő, hogy folyamat spojlerezi a meccset előre..![]()
Minden, ami válogatott
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Minden, ami válogatott
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Trump átadja a Viktornak a VB serleget. Vagyis csak egy olyan csoki sztaniolpapírból egyet, mert sz eredetit megtartja magának. (Elteszi a vitrinbe a Nobel díj mellé, amit a Biggest Beautiful bomb ever miatt kap)dzsi91 írta:Így, hogy hollywoodban lesz a vb bízok benne, hogy a forgatókönyv már készenáll és mi más generálhatná a legtöbb kattintást.hehetheoriginal írta:
tipikus/szokasos leeges lesz sztem, egy olyan meccsen, ahol siman nyerhetnenek![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
leégés, hogy egy simán nyerhető meccsen, ahol jobbak, fölényben vannak, de mégis kiesnek a picsába, mert fejben gyengék hozzá/nem elég koncentráltak.Tjacks írta:Mi számít leégésnek?hehetheoriginal írta:
tipikus/szokasos leeges lesz sztem, egy olyan meccsen, ahol siman nyerhetnenekha nem nyernek?
Basszus hogy ez a pali még mindig hogy érzi a kaput és olvassa a játékot.
brazilok, portugálok, de franciák is előszeretettel alkalmazzák általában
thereisonly1ronaldo
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nálatok is előbbre jár a hang, mint a kép?
Már sokadjára játsszák ezt el és baromi idegesítő, hogy folyamat spojlerezi a meccset előre..
Már sokadjára játsszák ezt el és baromi idegesítő, hogy folyamat spojlerezi a meccset előre..
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Természetesen nem.hala real írta: Megneznem, hogy o is kapna-e 2 aranylabdat egy vb-re![]()
Tóthnak baszó kirúgásai vannak. A Gyakadémiából elzavarták
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Megneznem, hogy o is kapna-e 2 aranylabdat egy vb-re
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- ateeemadrid
1000., vb gyoztes gol az argentinok ellen a dontoben?dzsi91 írta:Így, hogy hollywoodban lesz a vb bízok benne, hogy a forgatókönyv már készenáll és mi más generálhatná a legtöbb kattintást.hehetheoriginal írta:
tipikus/szokasos leeges lesz sztem, egy olyan meccsen, ahol siman nyerhetnenek![]()
Amugy csak nekem tunik ugy hogy Szoboszlainak a konnyed, legies mozgasa ami meg 2 eve is jellemezte ot teljesen eltunt? Konkretan mostansag olyan érzést kelt mintha Szalai Ádit látnám. Ennyi izmot pakoltak volna rá Ligerpoolban?
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Egy újabb messi VB cím.Így, hogy hollywoodban lesz a vb bízok benne, hogy a forgatókönyv már készenáll és mi más generálhatná a legtöbb kattintást.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Így, hogy hollywoodban lesz a vb bízok benne, hogy a forgatókönyv már készenáll és mi más generálhatná a legtöbb kattintást.hehetheoriginal írta:tipikus/szokasos leeges lesz sztem, egy olyan meccsen, ahol siman nyerhetnenekdzsi91 írta:
Megvan írva.Remélem![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Mi számít leégésnek?hehetheoriginal írta:tipikus/szokasos leeges lesz sztem, egy olyan meccsen, ahol siman nyerhetnenekdzsi91 írta:
Megvan írva.Remélem![]()
Basszus hogy ez a pali még mindig hogy érzi a kaput és olvassa a játékot.
- hehetheoriginal
tipikus/szokasos leeges lesz sztem, egy olyan meccsen, ahol siman nyerhetnenekdzsi91 írta:Megvan írva.RemélemMarky írta: A portugalok nem szaroznak, gyorsan forgatjak a jatekot, a vedoink le is maradoznak a szeleken. De tobbszor szandekosan vissza is huzodtak, hogy kontrazhassanak, vagy letamadasbol mehessenek kapura.
Jovore az egyik favoritok szerintem, nagyon sokat fejlodtek a utobbi idokben.![]()
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Megvan írva.RemélemMarky írta: A portugalok nem szaroznak, gyorsan forgatjak a jatekot, a vedoink le is maradoznak a szeleken. De tobbszor szandekosan vissza is huzodtak, hogy kontrazhassanak, vagy letamadasbol mehessenek kapura.
Jovore az egyik favoritok szerintem, nagyon sokat fejlodtek a utobbi idokben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A portugalok nem szaroznak, gyorsan forgatjak a jatekot, a vedoink le is maradoznak a szeleken. De tobbszor szandekosan vissza is huzodtak, hogy kontrazhassanak, vagy letamadasbol mehessenek kapura.
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
52.hehetheoriginal írta: Mennyi kell meg neki az 1000hez?
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
Ceronaldo átment pippo inzagiba, egyerintobol ket meterrol azonnal szetszakitja a halot 
Mennyi kell meg neki az 1000hez?
Btw portugalia eselyes a vbre, plane ha vhogy ezt a pocokfeju brunot elfelejtik vegre
Jo lenne ha vegre egy jo portugal, spanyol, argentin,brazil, francia csapat menne egymas ellen
Mennyi kell meg neki az 1000hez?
Btw portugalia eselyes a vbre, plane ha vhogy ezt a pocokfeju brunot elfelejtik vegre
Jo lenne ha vegre egy jo portugal, spanyol, argentin,brazil, francia csapat menne egymas ellen
thereisonly1ronaldo
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Épp ez az. Saját térdtől volt, a szabálykönyv szerint nem büntető. Séfinek sem fújták be szerencsére.magnus666 írta:Veiga felszabadítás közben felrúgta a saját kezére a labdát, onnan pattant szögletre.istimester írta: Miért?
Jók a szurkolóink.
jo ideje mar nem tizi ha sajat testerol pattan a kezrePad'em írta: Nekem is tiszta tizinek tünt, hamár csekkolta a VAR nem értem miért nem hívták ki megnézni.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
LosMerengues
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ha másik testrészével játsza meg a labdát és onnan pattan a kezére, az nem szabálytalan, ld:
https://www.footballrules.com/offences- ... /handball/
"A handball offence is not committed when a player:
heads, kicks or plays the ball with another part of their body and it then hits their own hand/arm (unless the ball goes directly into the opponents’ goal or the player scores immediately afterwards)"
Ez az IFAB, vagyis a szabályalkotó testület oldaláról van, szóval eléggé hivatalosnak tekinthető.
https://www.footballrules.com/offences- ... /handball/
"A handball offence is not committed when a player:
heads, kicks or plays the ball with another part of their body and it then hits their own hand/arm (unless the ball goes directly into the opponents’ goal or the player scores immediately afterwards)"
Ez az IFAB, vagyis a szabályalkotó testület oldaláról van, szóval eléggé hivatalosnak tekinthető.
- Pad'em
Nekem is tiszta tizinek tünt, hamár csekkolta a VAR nem értem miért nem hívták ki megnézni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"