Remy írta:Kis is az edzőjük? Mourinho? Ja tényleg... pedig mennyire bírtam.. most annyira utálom. Azt az utolsó évet soha nem felejtem el neki...

tipikus elvakult, elfogult madridista mentalitás! jaaa, mert ő a hibás mindenért.
Nem iker, aki bomlasztott, nem Ramos aki segített neki, nem a többiek akik maguk alatt teljesítettek, nem azok akik sorsdöntő pillanatokban leblokkoltak és nem lőttek gólokat (dortmund, atletico), st,b stb.
'shutterisland írta:van, nem is akármilyen, csak le kellett passzolni, hogy a márleszaromazegészet eto'o 32-33 évesen még levezethessen a kékeknél.
Igen, de nem a londoni kékeknél van. Való igaz, hogy ez lehet egy hibapont az idei komplett évre tekintve. de szerintem Mou bízott benne, hogy az a 3 csatár elég lesz akik vannak, úgy is 1 játszik csak. Eto'o tapasztalt, "vén róka", de sajnos ahogy látom / látjuk (akik nézik a meccseket is) igen lepukkadt állapotban van Dagesztán óta. Torres az Torres. tavaly EL-ban zseniális volt, de előtte-utána semmi. Ba ér szerintem a legtöbbet a három közül, én Mou helyében újra felépíteném, játszatnám, sokkal jobban mozog mint a másik kettő, letámadásban is okés, és Luiz tegnapi fellőtt labdái mindig megtalálták és a többségét sikerült is levenni, megjátszani.
De még nem is lenne semmi gond a csatárhiánnyal, ha a többi csapatrész rendben lenne. Én úgy látom, hogy hasonló a helyzet, mint a Realnál (volt?). A védelem kezd belassulni, sokat hibázni. Korábban a Cole-Terry-Iva trió zseniális volt, maga posztjukon a liga legjobbjai között voltak, de mind megkoptak, Iva még annyira nem idős, de sok hibával játszik. Luiz egy agyatlan senki, Azpili csereszint. Cahill még okés. Viszont egyel feljebb sem a legjobb a helyzet. Lampard még mindig okés, de ő szintén nem szerda-szombat ritmusban, heti 1 meccsre simán rendben van. Ramires és Mikel+Essien trió van még, illetve a nyáron megvett holland lábát törte, ígyhát nincsen egy jódarabig. A támadóközéppályásokból pedig Dunát lehet rekeszteni (Hazard, Mata, Oscar, Willian, Schürrle, Bruyne és páran kölcsönben - és NEM, nemhiszem, hogy mind Mou akarta. Willianről meg vagyok győződve, hogy őt Abra hozta/hozatta át és el a Spurs orra elől).
Demes írta:Szegény Ba meg ül a padon és nézheti ahogy az öreg parádézik a pályán, Ő is megbánta már hogy oda igazolt
Ő már tavasszal odament, amikor Benitez volt, ő meg szépen leépítette, holott előtte a szarkáknál szórta a gólokat Cissével párban a csatársorban.