Halfkey írta:
Én továbbra sem értem mi a baj. Elképzelsz valamit hogy ferni majd mit így meg úgy csinál és emiatt előre elítéled, miközben alapvetően idehozta azt a Magyar Jelen riportot amit elnyomottnak érzel. Eljutott hozzá, azon a médium keresztül amit leszólsz, és még ide is hozta pedig leszólod hogy nem pártatlan. És nyilván amúgy nem az, de most pont az megtörtént amire vágynál. Csak nem egy Facebook linket rakott be, hanem egy Reddit linket, ezen ne akadjunk már fenn ha mindkettő ugyanarra vezet.
Főleg hogy az emberek 5%a fog megnézni egy hosszú videót, míg redditen össze van szedve általában vagy a posztban vagy a kommentekben miről van szó benne, ami esetleg kíváncsivá teheti az embereket és megnézik.
Én nem értem mi ez a Reddit gyűlölet, kb egy hírgyűjtő oldalnak funkcionál, ahol vannak saját vélemények is, de főleg az előbbi van fajta van linkelve.
Persze a komment mezőben el tud néha szabadulni az indulat, de nem az a lényeg.
Sokkal egyszerűbb számomra felmenni a redditre, ahol ha van olyan magyar hír, ami érdekelne 90-95%, hogy eljut hozzám és nem kell végig egyesével kattintgatni fene tudja hány weboldalt, youtube csatornát stb stb.