Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. október 16., csütörtök 17:43

Pad'em írta:
Azért az fontos adalék ahhoz amit írtál, hogy vonna be Perez külső befektetőket a sociók mellé.
Egyebkent az elmult fel evben tobbszor felvetodott mar ez az eshetoseg, viszont brutal balhe is lett belole. Meg tolldobalas is volt, az egyik fobb sociot dobtak mellbe, mikor felhozta, hogy a Pl mennyire maga ala gyuri a tobbi nagycsapatot.

Majd az Inter peldajat hozta fel, hogy mekkora koltsegvetesbol gazdalkodtak az elmult evekben es ha nem is ennyire, de rank is hasonlo helyzet varhat 10-12 ev mulva.

Az idosebb Sociok nagyon ellene vannak, viszont a fiatalok nagyon befogadok, az arany viszont az oregek fele billen…
Szerintem Perez osszedobat egy olyan koltsegvetest, amiben azoknak a fejleszteset igeri majd, amelyekre evek ota varnak a Sociok, igy megnyeri oket is.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 16., csütörtök 17:40

Jöjjön az olajpenz :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 16., csütörtök 17:23

Realista24 írta:
Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are stepping up plans towards a RADICAL change in their ownership structure.

For the first time in history, the club is considering selling stakes to external investors.

Florentino Perez believes that opening the club to outside investors will help the club be more competitive against rival, state-backed clubs.

The president will present detailed plans for these changes at the club's next General Assembly, expected to be next month. @TheAthleticFC
viewtopic.php?p=1405809&hilit=r95#p1405809 :mrgreen:
Azért az fontos adalék ahhoz amit írtál, hogy vonna be Perez külső befektetőket a sociók mellé.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 16., csütörtök 17:11

Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are stepping up plans towards a RADICAL change in their ownership structure.

For the first time in history, the club is considering selling stakes to external investors.

Florentino Perez believes that opening the club to outside investors will help the club be more competitive against rival, state-backed clubs.

The president will present detailed plans for these changes at the club's next General Assembly, expected to be next month. @TheAthleticFC
viewtopic.php?p=1405809&hilit=r95#p1405809 :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 16., csütörtök 16:50

BREAKING: Real Madrid are stepping up plans towards a RADICAL change in their ownership structure.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. október 13., hétfő 20:55

Realista24 írta:
Arc alatt image-et, megítélést értettem.
Ertettem. De mi alapjan irod, hogy a megitelese az rosszabb lenne, mint amilyen volt?

Szuperligatol fuggetlenul utaltak a Realt mindig is, koszonhetoen a BL sikereknek, esa folyamatos innovacioknak/ujiranyoknak hala. A klubok/szurkolok tobbsegenek evtizedek ota a legnagyobb orome, ha a Real Madrid veszit.
Emlekszem meg mikor ZZ-vel toltuk a BL dontoket, konkretan a vilag ellen leptunk palyara, ellenfeltol fuggetlenul. Meg aztan mindig megmagyaraztak miert nem nekunk kell nyerni.

Ehhez kepest a jelenlegi helyzet ugyanez, egy dekaval sem szerettek minket jobban egy par eve, mint most. Ettol fuggetlenul Pereznek igaza volt azokban a dolgokban, amikbe beleallt, csak ket problema volt veluk. A neve Florentino Perez es a Real Madrid elnoke.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. október 13., hétfő 19:51

Nem maga a bírói ítéletek a durvák, hanem ahogy a 2 csapathoz szimplán hozzáálltak.

Hozzáérnek egy Barcáshoz, sárga, minket 5ször szétrúgnak semmi.
Ha valami necces a Barcának nincs VAR, ha segíthetik őket nem az hogy fixen varozzák, fixen jön ki a bíró, nálunk ugyanez fordítva.

Borzasztó volt ilyen téren az előző szezon, most is vannak azért érdekes dolgok itt-ott de legalább befújják végre az egyértelmű tizik nagy részét.

Meg lehet nézni egy BL meccset mennyivel értelmesebben vezetnek le egy meccset nekünk, ég és föld, nem véletlen vagyunk sikeresebbek ott.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. október 13., hétfő 19:41

Realista24 írta: Szuperligatol fuggetlenul utaltak a Realt mindig is, koszonhetoen a BL sikereknek, esa folyamatos innovacioknak/ujiranyoknak hala. A klubok/szurkolok tobbsegenek evtizedek ota a legnagyobb orome, ha a Real Madrid veszit.
En viszont inkabb azt erzem, hogy a tavalyi Aranylabda gala utan itt madridomon is kialakult egy kozhangulat, hogy mindenki utal minket, mindenki ellenunk van. Mivel egy idoben ritkabban neztem fel ide, ezert jobban feltunt, hogy itt is sokan atvettek a Vinicius eleterzest. Nyilvan volt par biroi itelet ellenunk, persze ha a RMTV-t nezem, ok a legtobb meccsbol azt szurtek le, hogy ellenunk csaltak.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 13., hétfő 17:40

h3x0r írta:
Realista24 írta:

Ertettem. De mi alapjan irod, hogy a megitelese az rosszabb lenne, mint amilyen volt?

Szuperligatol fuggetlenul utaltak a Realt mindig is, koszonhetoen a BL sikereknek, esa folyamatos innovacioknak/ujiranyoknak hala. A klubok/szurkolok tobbsegenek evtizedek ota a legnagyobb orome, ha a Real Madrid veszit.
Van pár focival kapcsolatos videós, akit követek, nagyjából azért még emlékszem pár éve mi volt a véleményük akár Perezről, akár a klubról, meg mi most. Meg hát úgy általánosságban a hírekből ez szűrődik le. Persze nem végeztem 1000 fős közvélemény kutatást, szóval simán lehet, hogy épp ebbe a burokba rakott bele az algoritmus.
Es kik ezek az emberek a foci vilagaban?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. október 13., hétfő 17:38

Realista24 írta:

Van pár focival kapcsolatos videós, akit követek, nagyjából azért még emlékszem pár éve mi volt a véleményük akár Perezről, akár a klubról, meg mi most. Meg hát úgy általánosságban a hírekből ez szűrődik le. Persze nem végeztem 1000 fős közvélemény kutatást, szóval simán lehet, hogy épp ebbe a burokba rakott bele az algoritmus.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2025. október 13., hétfő 17:04

Nem tudom volt e már. Egy Hala Madrid nevű oldalon lattam, forrás megjelölés nincs, de sokszor volt már hiteles hírük, nem tudom ez mennyire lesz az

🚨 A Real Madrid felvette a kapcsolatot Erling Haaland ügynökeivel, hogy megvitassák a Manchester Citytől való esetleges jövőbeli átigazolását, annak ellenére, hogy az angol klub határozottan elzárkózik 180 millió euróra értékelt sztárja eladásától.

Az érdeklődés egybeesik Vinicius Jr. szerződéshosszabbítási tárgyalásainak elakadásával, aki öt évre évi nettó 25 millió eurós fizetést követel – ez messze meghaladja a Real Madrid ajánlatát –, ami akár világrekordot jelentő eladáshoz is vezethet, hogy a klub finanszírozni tudja a Haaland-üzletet.

A 2026-os év kulcsfontosságúnak tűnik, és mivel Haaland szerződése 2034-ig szól, a Real Madrid a norvég támadót tekinti fő célpontnak, és kész piacra tenni Viníciust, ha nem születik megállapodás – elkerülve, hogy ingyen távozzon.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 13., hétfő 17:02

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. október 13., hétfő 15:59

Realista24 írta:
h3x0r írta:
meg hogy Perez közben nemzetközi szinten elhasználta az arcát. Utóbbi annyira nem lep meg, PR meg kommunikációs szempontból sok rossz döntésünk volt az elmúlt években.
Elhasznalta az arcat... :roll: :fpalm:

Annyira elhasznalta, hogy kozben az arrogans UEFA miatta es vele probalja eppen megreformalni a sorozatot.
De hát én is ezt írtam, elérte, hogy több BL meccs legyen, amivel több pénzt kapnak a csapatok is. A pozíciója és az ebből eredő hatalma nyilván megvan.

Arc alatt image-et, megítélést értettem. A futball világban sok, addig teljesen pártatlan emberrel megutáltatta magát és kicsit a klubot is azzal, hogy ő a szuperliga fő arca. (Ugyanez a tavalyi Aranylabdás el nem menésünk is, miközben Mbappe, Ancelotti és a csapat is kapott díjat)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 13., hétfő 6:57

h3x0r írta:
wZoLee7 írta: Lemaradtak a hírről, hogy az öreg szépen a fű alatt megreformálja a bl-t aminek minden szurkoló csak hálás lehet majd. Előbb utóbb utat talál Tebas ellen is valaki, ettől én nem tartok.
meg hogy Perez közben nemzetközi szinten elhasználta az arcát. Utóbbi annyira nem lep meg, PR meg kommunikációs szempontból sok rossz döntésünk volt az elmúlt években.
Elhasznalta az arcat... :roll: :fpalm:

Annyira elhasznalta, hogy kozben az arrogans UEFA miatta es vele probalja eppen megreformalni a sorozatot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. október 12., vasárnap 22:06

wZoLee7 írta: Lemaradtak a hírről, hogy az öreg szépen a fű alatt megreformálja a bl-t aminek minden szurkoló csak hálás lehet majd. Előbb utóbb utat talál Tebas ellen is valaki, ettől én nem tartok.
Úgy látod, hogy a világ ebbe az irányba tart és nem mindenki egyre inkább bebetonozza a hatalmát? Úgy ahogy a Barca és a Villarreal is 2 euróért lement kutyába, úgy a többi csapat is meg fogja ezt tenni. Csak mi állunk úgy anyagilag, hogy nemet mondjunk az ingyen pénznek, meg a Bilbao, akik elvi alapon teszik ezt (ha jól tudom, anyagilag ők is stabilak)

Egyébként teljesen mindegy, hogy Laporta mit nyilatkozik a szuperligáról vagy hogy papíron kilép vagy sem, ez a projekt abban a pillanatban elbukott, hogy a brit kormány rászólt az angol csapatokra. Az egyetlen dolog, amit elértek, hogy az UEFA több pénzt oszt a csapatoknak (nyilván több lett a meccsek száma is) meg hogy Perez közben nemzetközi szinten elhasználta az arcát. Utóbbi annyira nem lep meg, PR meg kommunikációs szempontból sok rossz döntésünk volt az elmúlt években.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. október 12., vasárnap 16:10

Lemaradtak a hírről, hogy az öreg szépen a fű alatt megreformálja a bl-t aminek minden szurkoló csak hálás lehet majd. Előbb utóbb utat talál Tebas ellen is valaki, ettől én nem tartok.

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. október 12., vasárnap 15:48

Pad'em írta: Florentino Perez failed the battle with Tebas on the CVC deal, helped Barcelona financially, and in the end was betrayed by Barça again in the Super League exit.

The once-untouchable Madrid president finds himself isolated from LaLiga, UEFA, and even his old allies. It's a stunning decline in control and credibility.

— @marca
Mintha vmi indexet olvasnek az ellenzékről :lol: valaki fizetett picit a marcanak?

Credibility... sorolom, Tebas, Laporta, Ceferin.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 12., vasárnap 13:33

Florentino Perez failed the battle with Tebas on the CVC deal, helped Barcelona financially, and in the end was betrayed by Barça again in the Super League exit.

The once-untouchable Madrid president finds himself isolated from LaLiga, UEFA, and even his old allies. It's a stunning decline in control and credibility.

— @marca

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. október 6., hétfő 19:26

dortev írta:
Halfkey írta: Egyébként Maszti is, más rendes jobb szélsőnk nincs. Brahim befelé húz, többiek nem is az a poszt.
Brahim sem az a poszt, csak mellesleg tud ott játszani, leginkább fáradtabb ellenfélre ráeresztve. Eredetileg egy 10-es, amihez a képességei, fizikai adottságai is jobban illenek. Csak ott végképp nem nagyon fog szóhoz jutni Arda és Jude mellett, így marad neki a jobbszél.
Pont erről beszélek.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 6., hétfő 18:56

Brahim nem több mint egy top csapat maximum 13-14. embere.

Ez a szint nem az ő szintje hosszútávon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: