Sárgája volt.el magico írta:A spanyol-holland miért lett lecserélve félidőben? Erről nem láttam semmit.kodo írta: Csávó pár rossz meccs után el lett temetve, rendesen összekapta magát, nálam a következő meccsen ő kezdene Huijsen helyett.
De amúgy +1.
Raúl Asencio - 17
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Raúl Asencio - 17
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A spanyol-holland miért lett lecserélve félidőben? Erről nem láttam semmit.kodo írta: Csávó pár rossz meccs után el lett temetve, rendesen összekapta magát, nálam a következő meccsen ő kezdene Huijsen helyett.
De amúgy +1.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
azért nem mindenkinélkodo írta: Csávó pár rossz meccs után el lett temetve, rendesen összekapta magát, nálam a következő meccsen ő kezdene Huijsen helyett.
többen írtuk, hogy bírósági ügyének köze lehet a rossz formához...
egyre jobb mostanában, őt azért Xabi sem felejtette el, fog játszani sokat a szezonban
Csávó pár rossz meccs után el lett temetve, rendesen összekapta magát, nálam a következő meccsen ő kezdene Huijsen helyett.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4
- Jim
nagy mentései voltak
jó lesz ő, ha ezt tudja hozni továbbra is
jó lesz ő, ha ezt tudja hozni továbbra is
-
untouchable
Benne van spirit, ha nem is állandó kezdőként, de pont ilyen emberekre lenne szükségünk.
Még fiatal és nem vezér, de a tekintetében megvan az a jó értelemben vett elborultság.
Még fiatal és nem vezér, de a tekintetében megvan az a jó értelemben vett elborultság.
Hala Madrid y nada más 
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Klub VB alatt volt egy mély pontja, azon kívül mindig látszott rajta hogy vérét adná a csapatért.
Szerintem mentálisan a bírósági ügy csapta szét.
Szerintem mentálisan a bírósági ügy csapta szét.
elkepeszto save volt
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- BlancoMark
Csak visszahozta a sirbol magat.
- Jim
jó hír
reméljük, végleg lezárul ez az ügye
én bízom benne, hogy issza tud térni a legjobb formájára
reméljük, végleg lezárul ez az ügye
én bízom benne, hogy issza tud térni a legjobb formájára
A többi gyanúsított kicsit komolyabb vádakkal áll szemben, mint ő.Whiteheart írta: Az ő bo¢$ánatkérése más volt![]()
![]()
Asencio egy mellékszereplője az egész ügynek, azt ahhoz képest pöppet máshogy van előadva.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
- Pad'em
JUST IN: The second victim in the video tape case has also withdrawn her accusation against Raúl Asencio.
Her statement read: "He has apologized for a reprehensible indiscretion. His behavior was different from that of the other accused."
Now the Prosecutor's Office must decide whether to proceed with its accusation or definitively exonerate Asencio.
— @tjcope
Her statement read: "He has apologized for a reprehensible indiscretion. His behavior was different from that of the other accused."
Now the Prosecutor's Office must decide whether to proceed with its accusation or definitively exonerate Asencio.
— @tjcope
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
untouchable
Legalább nem került 60 millába.mexes írta: Iszonyú gyenge védő, képzetlen erre a szintre. Fingja sincs mit kellene csinálni.
Hala Madrid y nada más 
- Jim
így vanel magico írta: Én azt nem értem, hogy miért erőltetjük jobbhátvédbe? Ahhoz a poszthoz valóban teljesen más fizikuma és mozgáskultúrája van...
Miért nem rakta ki Fedét, és akkor Tchou és Ase is maradhatott volna az eredeti posztján.
ne mondjuk már hogy iszonyat gyenge. képzetlen, kimaradt a tavalyi szezon?
nem jobbhátvéd, messziről látszik...
középen lehet jó, de adjunk neki és Huijsennek is időt, nem kell a fiatalokat is állandóan csesztetni...
Igen, ez is jobb opció lett volna. Ezt a mait Xabi legalább annyira benézte, mint a játékosok. Kezdő is érthetetlen, és utána rosszul is meccselt.el magico írta:Én azt nem értem, hogy miért erőltetjük jobbhátvédbe? Ahhoz a poszthoz valóban teljesen más fizikuma és mozgáskultúrája van...mexes írta: Iszonyú gyenge védő, képzetlen erre a szintre. Fingja sincs mit kellene csinálni.
Miért nem rakta ki Fedét, és akkor Tchou és Ase is maradhatott volna az eredeti posztján.
-
LosMerengues
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Pár hónapja még mindenki azt mondta, hogy megtaláltuk az új Ramos-t, ehhez képest most "iszonyú gyenge, képzetlen".mexes írta: Iszonyú gyenge védő, képzetlen erre a szintre. Fingja sincs mit kellene csinálni.
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Én azt nem értem, hogy miért erőltetjük jobbhátvédbe? Ahhoz a poszthoz valóban teljesen más fizikuma és mozgáskultúrája van...mexes írta: Iszonyú gyenge védő, képzetlen erre a szintre. Fingja sincs mit kellene csinálni.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Iszonyú gyenge védő, képzetlen erre a szintre. Fingja sincs mit kellene csinálni.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Militao sem marad sokáig kezdő, megint ki fog dőlni, Rüdiger is.. látjuk még Asenciot sokat (ami jó lesz ha fejben rend lesz)
szuperliga.