teljesen mindegy mit csinal a privat eleteben, amig a palyan teljesit.
nem ertem mire rezegtek itt ennyire, lehet irigyseg, bar nem tudom mire, ilyen fejem lenne, elo se jonnek a pincebol

vagy mert sikeres es gazdag? kit erdekel? es te nem vagy az? ez az irigyseg targya? valtoztass rajta. de sztem itt sokan azt nem csipazzak, hogy mar 17 evesen kecskeznek meg messiznek vele kapcsolatban, de ezt meg el kell fogadni - vagy becsavarodsz es megorulsz, mert nem tudsz ellene tenni -, ilyen a media, plane mara ilyen lett, kell a szenzacio, kell az istenember, a sok alacsony iq/eq ember, aki meccsen eli ki magat, es kepes egy masik felnott embert, aki raadasul fiatalabb nala joval es valszeg gyarlobb is, imadni es balvanyozni... nem tudom, fura ez nekem, nem egeszseges, en pl ebbol kinottem gyerekkent, fiatal felnottkent.
pl most, a mostani agyekserulesei a kurvazassal eltoltott nyari idoszaknak koszonheto, ahogy hallom, ugyhogy elvalik, hogy mi lesz belole. sztem a legnyagyobb kar akkor keletkezett volna, ha megkapja ilyen konnyen es gyorsan a balondort.... ott egy biniciusx1000 jott volna, es nincs se ember, se isten, aki megfogja a gyereket. a legfontosabb szamara jelenleg, hogy meggyogyuljon teljesen es ne valjon kronikussa a dolog. de azt tegyuk hozza, hogy a barcelona nem az a csapat, ahol a nagy sztarok elkenyelmesednek es nem a focira koncentralnak, a szurkoloik sem viselik az ilyet, ha esik a teljesitmeny, akkor zokszo nelkul basszak ki az embert, lasd pl ronaldinho. sztem itt nem lesz ilyen, valamiert azt gondolom, hogy nem a neymari ut lesz ez, mar csak azert sem, mert amit neymar tehetsegbol oldott meg, nem volt szuksege jo ideig, hogy edzessel kompenzalja, aztan mikor a serulesek elkezdtek tonkretenni fizikalisan, akkor mar nem tudta/akarta belerakni a melot, tul kenyelmes volt minden, sztem ez a gyerek beleteszi a melot, mert muszaj, mert kulonben megeszik reggelire.