Amúgy ennyi van mögötte.hehetheoriginal írta: szimplan nem akarjak, hogy janos lepjen a lakersbe vagy a nixbe
Ettől függetlenül nagyon csodálkoznék, ha a következő idényt is milwaukeeban kezdené meg.
HozzászólásSzerző: Berti » 2025. október 14., kedd 12:51
Amúgy ennyi van mögötte.hehetheoriginal írta: szimplan nem akarjak, hogy janos lepjen a lakersbe vagy a nixbe
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 14., kedd 11:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. október 14., kedd 11:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 10., péntek 14:31
ja ezzel tisztában vagyok, személyes érintettség is, és nyilván látom, hogy milyen elmebeteg verseny van és hány millió játékos próbálna bejutni a 15 fős nba keretek egyikébe, kurvára nem egyszerű, sokkal nehezebb, sokkal több skill, képesség és minden egyéb csillag együttállása kell, mint pl fotballban, eljutni egy nagycsapathoz.Nem osztják ingyen a GLeague szintet sem, bármennyire is szoktunk vele viccelődni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. október 10., péntek 13:13
A nyilatkozata bullshit hangulatú, én a háttérben mentális fáradtságot, leeresztést érzek. Nem csodálom, bő 1 év alatt 4 ország, 4 csapat, ez fárasztó, ahhoz, hogy ebből továbblépj, komoly meló kell fejben is. Nem osztják ingyen a GLeague szintet sem, bármennyire is szoktunk vele viccelődni.hehetheoriginal írta: Nem tudom miért![]()
Pedig drukkoltam neki, lassan akkor be kell latni, hogy a megelhetes fontosabb, mint az almok
Valogatottba azert elferne, nem? Sztem meg egyszer se volt meghivva
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 10., péntek 12:19
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. október 10., péntek 9:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 7., kedd 18:45
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. október 7., kedd 17:37
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. október 7., kedd 16:04
Houstonban kiesett Fred VanVleet egész szezonra. Eddig is problémás volt nekik az irányító poszt, most főleg.hehetheoriginal írta: Sztem okc-t bedaraljak iden, nincs kiemelkedo jatekosuk, es a felfogasuk, jatekuk meg masolhato, ha sikerehes hajtos fiatalokkal van tele egy keret. Pl houston sztem nagyot fog menni, es a spurs is. Papiron jol mutat a warriors meg a dallas is pl, de nem lehet serules nelkul ennyi ven csataloval lehozni a szezont
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 7., kedd 14:53
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. október 7., kedd 14:43
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. október 7., kedd 9:59
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. október 7., kedd 9:48
Már a 4.-ik is extra volthala real írta: Warriors-ra kivancsi vagyok. Persze 200 eves naluk mindenki, de ha egeszsegesen es valamennyire pihenten tudjak kezdeni (es befejezni) a po-t, akkor szerintem lehet eselyuk barki ellen.
Curry-nek orulnek egy 5. gyurunek.
Persze erre nagyon kicsi esely van.
HozzászólásSzerző: hala real » 2025. október 7., kedd 9:24
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 7., kedd 9:10
HozzászólásSzerző: chronic » 2025. szeptember 12., péntek 20:14
HozzászólásSzerző: Zsobo » 2025. szeptember 4., csütörtök 6:38
Az uj regulacio alapjan, ha masba nem akarnak belemenni, akkor lesz 1 fizetesi sapka tullepesuk es annyi, 4.5 milla birsag, ha jol emlékszem.Zsombor írta: Na, vajon Kawhi szerződése nullázva lesz?![]()
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2025. szeptember 3., szerda 22:44
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 2., kedd 18:46
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem