Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

sander
Kedvenc játékosaid: Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: sander » 2025. október 9., csütörtök 16:09

ezen miért vagy meglepődve ? mindenki ezt csinálja. Ez kb olyan mint amikor kiderült hogy az amerikaiak lehallgatja Merkelt meg Macront, aztán kiderült. Bocsánatot kértek, meg hogy több ilyen nem fordul elő. Két napra rá kiderült hogy Merkelt még mindig lehallgatják. Persze azt mondták hogy ez csak véletlen volt.

Amerika szinte az egész világot -a szövetségeseit biztos- lehallgatja. De az oroszok és a Kinaiak is jók ebben.

De hogy mondjak egy kis érdekességet is, az indiai hadseregnél ha jól tudom a TikTok be van tiltva sok már kinai applikácioval együtt, mert elvileg adatokat közöl folyamatosan, és nem szeretnék az indiaik ha több olyan katonai létesitményt és azok szerepét bemérnék a kinaiak.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. október 9., csütörtök 10:54

Pedopol

És az a szomorú, hogy mennyi ilyen eset van még...

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 9., csütörtök 8:53

a mav veceket szarhab nyitogatja :lol: :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. október 9., csütörtök 8:49

https://youtu.be/Il2UQ9to9Qk?si=Q4pcLvC-TEFLC6ya

:kalapos:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 8., szerda 14:35

na pl ez egy kulonbseg.
van az a reteg - par ember max, nem hiszem, hogy a tobbseg :lol: -, aki feleri esszel, hogy ezek a hitelek a kovetkezo generaciokat is tonkrebasszak, ezert inkabb nem veszi fel.
de ki merem jelenteni, hogy a tarsadalom 95%-a konkretan szivbol gyuloli a masikat, ha pl uj autora futja vagy jol megy....
összességében azt kapjuk, amit megérdemlünk.
rákosit, kádárt, gyurcsányt, orbánt.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 8., szerda 13:35

hogy én is úgy vagyok vele, hogy leszarom a másikat, nekem és a családomnak legyen jó,
Ezzel pont igy vannak szazezrek i, ezert tartunk ott ahol. Mindenki haborog, de kozben szaladnak a 3%os hitelert, orulnek, hogy 30 millioval tobbert eladjak az ingatlanukat, stb.stb.stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 8., szerda 13:29

hozzáteszem, hogy én személy szerint nem vagyok túl szolidáris, és annyira szét van csapva a magyar társadalom, hogy én is úgy vagyok vele, hogy leszarom a másikat, nekem és a családomnak legyen jó, az a prio 1. szóval én megvagyok szerencsére, nem vagyok rákényszerítve, hogy tényleg élet-halál harcot vívjak napi szinten, havi szinten, így én nem is fogok elindítani semmit személy szerint. viszont ha látom, hogy túlcsordult végre a pohár a társadalom nagy részénél, és akik tényleg szűkölködnek nem bírják már tovább, és összeállnak igazi tüntetéssé/felkeléssé/polgárháborúvá, akkor ott számíthatnak rám.

mindenki úgyis csak a jót meg a szépet írja magáról, pláne ha hibázik szinte se senki ismeri be - itt a fórum tökéletes tükörképe a teljes társadalomnak -, így legalább néha legyen olyan is, hogy vki beismeri, ha nem tökéletes.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 8., szerda 13:03

Jajaja, szokasos lemez.
4 ev, majd jobb lesz, majd levaltjak oket legkozelebb.
8 ev...na, majd jovore, amolyan Real Madridosan, de ha akkor sem, majd felgyujtuk az orszagot.
12 ev...here we go again, na majd 2026ban!!!! Akkor mar tenyleg utcara megyek, de addig is bizom benne, hogy valaki elvegzi a piszkos munkat helyettem, akire megint lehet mutogatni, ha megbukna.

Velemenyem szerint, nem csak a jelenlegi vezetest kellene elrettenteni, hanem a kovetkezoknek is megmutatni, hogy mire kepes a nep, ha az orszag vezetese eppen tonkreteszi az orszagot.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 8., szerda 12:45

en annyi türelmet vagyok hajlandó megadni magamnak és a magyar társadalomnak, ami áprilisig hátra van.
ott le kell váltani 2/3-addal a picsába a fideszt, aztán az első 2-3 hónapban sokminden kiderül. kb 1 év múlva pont eljön az ideje borogatni, gyújtogatni és felkoncolni a gecibe az egész politikai elitet a szó átvitt és valós értelmében is, addig kap időt az egész bagázs. utána én benne vagyok bármiben.
remélhetőleg lesznek jó sokan, akik ugyanígy éreznek.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 8., szerda 12:39

Faust írta:
Realista24 írta:
Ettol kapok hanyingert, hogy aztan az ilyenek jonnek itt a birkazassal, egysejtuzessel, meg irastudatlansaggal. Aztan ezek mit tesznek az allitolagos intelligenciajukkal, tudasukkal?
Floodoljak a madridom forumot 444 cikkekkel, az meghozza a kormanyvaltast elobb vagy utobb.
Ugyanannak az 40-100 embernek, pont mint redditen, magukat hergelik, aztan jol falhoz vagjak az egeret mergukben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. október 8., szerda 12:37

Realista24 írta:
Ettol kapok hanyingert, hogy aztan az ilyenek jonnek itt a birkazassal, egysejtuzessel, meg irastudatlansaggal. Aztan ezek mit tesznek az allitolagos intelligenciajukkal, tudasukkal?
Floodoljak a madridom forumot 444 cikkekkel, az meghozza a kormanyvaltast elobb vagy utobb.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 8., szerda 12:34

hehetheoriginal írta: Teljesen ertheto a tiszasok / rendszerellenesek indulata, Realista ezt nem kerheted szamon, vagy nem lehetsz meglepodve annyi szar utan, amit itt muveltek a kormanyok es fokepp a fidesz evtizedeken at. Teljes az elkeseredettseg, a kilatastalansag, az, hogy mindennel szarabb a helyzet az orszagban, azok tenyek, ezekkel nem lehet vitatkozni. Az inga meg visszaleng, most vagy 5 ev mulva meg durvabb lesz a helyzet.
Nalam csak tenyleg az a meglepo, hogy ennyi mocsok utan, amit a fidesz elkovetett, a lista kb végeláthatatlan, hogy meg mindig csak langyos tiltakozasok es skandalasokkal tarkitott kis gyulesek vannak, mindenki elhiszi, hogy itt demokratikusan, hivatalosan kiirt valasztasokkal barmi valtozni fog .... ilyen balhek utan mas orszagban mar langolnanak az utcak es minimum bortonben lennenek a bunosok, europaban minimum, mas, nem annyira felvilagosult helyeken meg negybevagva lognanak valami hidforol.
Mi meg nezzuk, az egesz tarsadalom nezi, viselkedik megilletodotten, mint kisiskolas az elso tanevnyiton 6 evesen, hogy barmit megtehetnek.
Tudom tudom, miert nem en dontom le az elso kordont, miert csak a szam jar....
En ertem, hogy az inga visszaleng hehe, csak az van amit irsz de tovabbviszem a dolgot.

Az osszes ilyen csak a neten, monitor meg kepernyo mogott nagyfiu meg kemenylegeny, de tenni nem tesznek semmit. Sokkal konnyebb felmenni egy forumra kurvaanyazni meg linkeket megosztani hatvhet darab smileval, meg egysorosokat irni EVEK ota, mintsem tenni valamit.

Ettol kapok hanyingert, hogy aztan az ilyenek jonnek itt a birkazassal, egysejtuzessel, meg irastudatlansaggal. Aztan ezek mit tesznek az allitolagos intelligenciajukkal, tudasukkal? Budos nagy semmit, csak nethuszarkodnak, es biznak abban, hogy majd elegen teszik az ikszet jo helyre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. október 8., szerda 10:49

Egyszer volt 56. Most nincs tele a tarsadalom haborut megjart, megnyomoritott emberekkel, ezert nem is lesz tenyleges felkeles. Ha a civilek kicsit is radikalizalodnanak, akkor az agyatlan feketepolosokat raeresztene Kubatov, aztan orokre bebetonozodna a Fidesz.

A nyaron a Pride egyebkent egy eleg hatasos kiallas volt a tarsadalom reszerol, napokon at nem is tudott mit reagalni a rendszer. Tobb ilyen kell, megmutatni, hogy nem felunk es kiallunk a jogainkert.

Egyebkent Viktornak most mar az a taktikaja, hogy undoritova tegye a politikat es inkabb el se menjunk szavazni.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. október 8., szerda 10:27

Kadar nepetol mit varsz, hehito? Jobbagy nep, mindig is az volt.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 8., szerda 10:19

Teljesen ertheto a tiszasok / rendszerellenesek indulata, Realista ezt nem kerheted szamon, vagy nem lehetsz meglepodve annyi szar utan, amit itt muveltek a kormanyok es fokepp a fidesz evtizedeken at. Teljes az elkeseredettseg, a kilatastalansag, az, hogy mindennel szarabb a helyzet az orszagban, azok tenyek, ezekkel nem lehet vitatkozni. Az inga meg visszaleng, most vagy 5 ev mulva meg durvabb lesz a helyzet.
Nalam csak tenyleg az a meglepo, hogy ennyi mocsok utan, amit a fidesz elkovetett, a lista kb végeláthatatlan, hogy meg mindig csak langyos tiltakozasok es skandalasokkal tarkitott kis gyulesek vannak, mindenki elhiszi, hogy itt demokratikusan, hivatalosan kiirt valasztasokkal barmi valtozni fog .... ilyen balhek utan mas orszagban mar langolnanak az utcak es minimum bortonben lennenek a bunosok, europaban minimum, mas, nem annyira felvilagosult helyeken meg negybevagva lognanak valami hidforol.
Mi meg nezzuk, az egesz tarsadalom nezi, viselkedik megilletodotten, mint kisiskolas az elso tanevnyiton 6 evesen, hogy barmit megtehetnek.
Tudom tudom, miert nem en dontom le az elso kordont, miert csak a szam jar....
thereisonly1ronaldo

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. október 8., szerda 9:34

ferni írta:
A fidesz jelenleg olyan, mint egy sebzett vad, miután meglőtték, bármire képes, hogy életben maradjon, semmi se érdekli már.
Dehogy olyan mint a sebzett vad. A fidesz a vadasz, aki kiirtotta az erdoben mar majdnem az osszes elolenyt, majd amikor az utolso mokus megharapta a hereit, akkor bosszut kiallt, hogy ot bantjak, es most mar aztan nincs megallas, mindent el fog pusztitani mert jogaban all. Ezzel validalta is a sajat "korlatait" (amik sosem voltak), hogy most mar tenyleg gatlastalanul pusztithasson.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 8., szerda 9:33

Csak az egyik azt támogatja tudatosan vagy tudat nélkül, hogy pedofilokat mosdassanak és még tovább romba döntsék az országot, a másik meg változást akar.
A Tisza szavazok egy resze is ezt tamogatta hosszu eveken at. Akkor azt az iget hirdettek, most eppen ezt, negy ev mulva majd valami mast.

A hozzaszolasom pedig inkabb arra iranyult, hogy undorito ez a lenezo magatartas, ami jellemzo, es ami arad legtobbszor guti hszeibol. Nem lehet mindenki olyan kurvaokos mint itt egy paran.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. október 8., szerda 9:21

Realista24 írta:
gutihaz14 írta: https://youtu.be/1ftc8qRYLKI?si=JhVbNM5vQQ7MoOyl

fideszesek roviden

kivancsi vagyok hany irastudataln fidesz szavazo van, az az erzesem hogy eleg nagy szamban vannak
Kozel annyi, ahany Tiszas azt gondolja magarol, hogy o a vilag esze. Mind a ket veglet eleg rossz.
Csak az egyik azt támogatja tudatosan vagy tudat nélkül, hogy pedofilokat mosdassanak és még tovább romba döntsék az országot, a másik meg változást akar.

Egyetértek, egyik se jó, de mikor ekkora szakadék van, akkor felesleges itt moralizálni ilyeneken, nem ennek van itt az ideje jelenleg, mert 10000szer komolyabb dolgok történnek jelenleg, amik morálisan elítélendőbbek, mint ezek és csak elveszti az ember a fókuszt arról ami igazán számít.

Az egész országot komolyan fenyegeti a tevékenységeivel fidesz konkrétan pártállástól függetlenül, ha meg aztán nem velük vagy meg már tényleg bármire képesek.

A fidesz jelenleg olyan, mint egy sebzett vad, miután meglőtték, bármire képes, hogy életben maradjon, semmi se érdekli már.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 8., szerda 8:55

gutihaz14 írta: https://youtu.be/1ftc8qRYLKI?si=JhVbNM5vQQ7MoOyl

fideszesek roviden

kivancsi vagyok hany irastudataln fidesz szavazo van, az az erzesem hogy eleg nagy szamban vannak
Kozel annyi, ahany Tiszas azt gondolja magarol, hogy o a vilag esze. Mind a ket veglet eleg rossz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: