En ertem, hogy az inga visszaleng hehe, csak az van amit irsz de tovabbviszem a dolgot.hehetheoriginal írta: Teljesen ertheto a tiszasok / rendszerellenesek indulata, Realista ezt nem kerheted szamon, vagy nem lehetsz meglepodve annyi szar utan, amit itt muveltek a kormanyok es fokepp a fidesz evtizedeken at. Teljes az elkeseredettseg, a kilatastalansag, az, hogy mindennel szarabb a helyzet az orszagban, azok tenyek, ezekkel nem lehet vitatkozni. Az inga meg visszaleng, most vagy 5 ev mulva meg durvabb lesz a helyzet.
Nalam csak tenyleg az a meglepo, hogy ennyi mocsok utan, amit a fidesz elkovetett, a lista kb végeláthatatlan, hogy meg mindig csak langyos tiltakozasok es skandalasokkal tarkitott kis gyulesek vannak, mindenki elhiszi, hogy itt demokratikusan, hivatalosan kiirt valasztasokkal barmi valtozni fog .... ilyen balhek utan mas orszagban mar langolnanak az utcak es minimum bortonben lennenek a bunosok, europaban minimum, mas, nem annyira felvilagosult helyeken meg negybevagva lognanak valami hidforol.
Mi meg nezzuk, az egesz tarsadalom nezi, viselkedik megilletodotten, mint kisiskolas az elso tanevnyiton 6 evesen, hogy barmit megtehetnek.
Tudom tudom, miert nem en dontom le az elso kordont, miert csak a szam jar....
Az osszes ilyen csak a neten, monitor meg kepernyo mogott nagyfiu meg kemenylegeny, de tenni nem tesznek semmit. Sokkal konnyebb felmenni egy forumra kurvaanyazni meg linkeket megosztani hatvhet darab smileval, meg egysorosokat irni EVEK ota, mintsem tenni valamit.
Ettol kapok hanyingert, hogy aztan az ilyenek jonnek itt a birkazassal, egysejtuzessel, meg irastudatlansaggal. Aztan ezek mit tesznek az allitolagos intelligenciajukkal, tudasukkal? Budos nagy semmit, csak nethuszarkodnak, es biznak abban, hogy majd elegen teszik az ikszet jo helyre.