Franco Mastantuono - 30
- flori
Re: Franco Mastantuono - 30
Bármekkora tehetségnek látják, szerintem nem sok dobása maradt már. Decemberben már köze sem lesz a kezdőhöz. Nagyon nem szint sajnos.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyedül a sebessége az, amibe igazán bele tudok kötni. Félel tőle, hogy ez erős gátat fog szabni a fejlődésének.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ateeemadrid
Énis furcsálltam megy a meccs topicban, hogy most is bullyzva volt 1. félidőben, pedig az egyetlen veszélyes játékosunk volt addig.Galacticos írta: Nekem eddig tegnap tetszett a legjobban. Sokkal tobb melot, vedekezest rak bele mint barmelyik masik tamadonk, szerintem ezert hasznalja ilyen sokat alonso mert kompenzalja valamennyire vini es mbappe setalasat vedekezesbe.
De tegnap elorefele is volt par olyan megmozdulasa ami extra volt. Nem a vedobe lott ajto ablak ziccerre gondolok, ha picit lehiggad, lesz rutin, azokat bepasszolja. De a felido vegen is voltak szep csele ami utan epphogy melle guritott, az elasticot nagyon probalgatja de volt egy hosszu inditasa nagyjabol a felpalyarol az elso felido kozepen amit az utolso vedo fejelt ki az hatalmas meglatas volt.
Alakul a fiu, ha amiken lehet fejleszteni azokban javulni fog es mellette ez a lelkesedes/munkabiras is megmarad akkor hasznos jatekos lesz.
Ettől még ez is messze volt az extrától, de voltak ígéretes momentumai.
- Galacticos
Nekem eddig tegnap tetszett a legjobban. Sokkal tobb melot, vedekezest rak bele mint barmelyik masik tamadonk, szerintem ezert hasznalja ilyen sokat alonso mert kompenzalja valamennyire vini es mbappe setalasat vedekezesbe.
De tegnap elorefele is volt par olyan megmozdulasa ami extra volt. Nem a vedobe lott ajto ablak ziccerre gondolok, ha picit lehiggad, lesz rutin, azokat bepasszolja. De a felido vegen is voltak szep csele ami utan epphogy melle guritott, az elasticot nagyon probalgatja de volt egy hosszu inditasa nagyjabol a felpalyarol az elso felido kozepen amit az utolso vedo fejelt ki az hatalmas meglatas volt.
Alakul a fiu, ha amiken lehet fejleszteni azokban javulni fog es mellette ez a lelkesedes/munkabiras is megmarad akkor hasznos jatekos lesz.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Franco Mastantuono has a minor strain in his HAMSTRING!
Ez jött szembe.
Válogatott meccsek jönnek.
Sokan mennek, páran legalább igy pihennek.
Ez jött szembe.
Válogatott meccsek jönnek.
Sokan mennek, páran legalább igy pihennek.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
teljesen mas a ket jatekos, binicius full a fizikumabol elt meg, masztinak nincs ilyenje, semmiben sem kiemelkedo, binicius extra volt robbanekonysagban legalabb.
masztibol sehogy sem fogsz ubergyors embert csinalni, mert genetikai, fizikai korlatai vannak. a labdakezelest, lovest, azt lehet ajulasig gyakoroltatni, lasd binicius, akinek mar nem ugy all a laba minden lovesnel, mint par eve, amikor, mint egy fogyatekos probalkozott.
sztem masztinal is ugyanez a maximum kb, amit mostansag latunk, nyilvan fejlodni fog - kellene meg - de sokkal jobb ennel nem lesz. ugyanaz az eset, mint most gyamal vagy a monacos bappe, az a teteje, utana mar no a km a labakban, folyamatos terheles, kapjak a rugasokat, jon fel az izom.
masztibol sehogy sem fogsz ubergyors embert csinalni, mert genetikai, fizikai korlatai vannak. a labdakezelest, lovest, azt lehet ajulasig gyakoroltatni, lasd binicius, akinek mar nem ugy all a laba minden lovesnel, mint par eve, amikor, mint egy fogyatekos probalkozott.
sztem masztinal is ugyanez a maximum kb, amit mostansag latunk, nyilvan fejlodni fog - kellene meg - de sokkal jobb ennel nem lesz. ugyanaz az eset, mint most gyamal vagy a monacos bappe, az a teteje, utana mar no a km a labakban, folyamatos terheles, kapjak a rugasokat, jon fel az izom.
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem mi kevesek vagyunk ahhoz, hogy ezt a nyers tehetség dolgot meghatározzuk vagy bárkinél kimondjuk, hogy kevés. Vinicius idejött és a futáson kívül mást nem tudott, de azt is csak labda nélkül mert vezetni azt nem igazán ment. Olyan h passzoljon vagy kapura lőjön meg már óriási elvárás volt. Az argentint sem írom le, de egy kicsit vissza kell venni a kezdő tagságából, mert jelen pillanatban 18 évesen egy spanyol középcsapatban is vannak nála jobbak. Ehhez képest Endrick semmit nem játszik, pedig Őt még megnézném a jobb oldalon, merthogy egyik jobbszélsőnk sem teszi magasra a lécet kezdőként az biztos. Mastantuonoval az is probléma, hogy szerintem gyorsnak sem gyors.
- Galacticos
En azert ezt nem igy latom. Elso videokbol viniciusrol is az jott le hogy zavarja a labda es csak a sebessege van meg. Hat itt rohogtunk a flamengos videoin mikor megvettuk, aztan beallt solari alatt es bohocot csinalt a komplett barcelonabol aztan meg ziccerbe elbotlott remdszeresen.Anthony írta: Semmivel sem rosszabb, mint Vini első évében. Az Atletico ellen is amikor beállt kiharcolt egy csomó szabadrúgást, meg sárga lapokat. Akarás van de nagyon fiatal még, érdekes hogy így bekerüt a mély vízbe.
Szerintem a kezdeti realos viniciusban meg volt az extra, a gyorsasaga, a cselezokeszsege es a fiatalsagabol adodoan a kiszamithatatlansag. En ezeket nem latom mastantuonoban, ettol meg lehet hasznos jatekos.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Semmivel sem rosszabb, mint Vini első évében. Az Atletico ellen is amikor beállt kiharcolt egy csomó szabadrúgást, meg sárga lapokat. Akarás van de nagyon fiatal még, érdekes hogy így bekerüt a mély vízbe.
- Galacticos
Szerintem pont az akarast latja benne meg hogy nem budos neki hogy hatrafele is sprintbe kozlekedjen. Azert lássuk be ez rajta kivul egyik tamadonkrol sem mondhato el.
De brahim ha nem tunt volna el a kezdo meccsein sorra es kitunne az amugy sokkal jobb technikai kepzettsegevel meg kreativitasaval akkor sztem o is siman lehetne kezdo de sajnos nem ez tortenik.
Ez a gyerek meg felszantja a palyat igen neha zavarja a labdat meg sokadik erintesre veszi at ami mar kellemetlen kezdd lenni de valahol egyensulyozni kell azt hogy vinicius a masik oldalon azert nem rendszeres hogy hatra zar. En pont ezert nem ertettem hogy egy atletico ellen miert vette ki, ott futkarozhatott volna.
Nyilvan egyelore ugy tunik nyers tehetsegben keves, viszont ha minden jatekosunkon latszodna ez a fajta bizonyitasi vagy es alazat akkor lehet nem pofoznanak le sorra a jo a csapatok.
De brahim ha nem tunt volna el a kezdo meccsein sorra es kitunne az amugy sokkal jobb technikai kepzettsegevel meg kreativitasaval akkor sztem o is siman lehetne kezdo de sajnos nem ez tortenik.
Ez a gyerek meg felszantja a palyat igen neha zavarja a labdat meg sokadik erintesre veszi at ami mar kellemetlen kezdd lenni de valahol egyensulyozni kell azt hogy vinicius a masik oldalon azert nem rendszeres hogy hatra zar. En pont ezert nem ertettem hogy egy atletico ellen miert vette ki, ott futkarozhatott volna.
Nyilvan egyelore ugy tunik nyers tehetsegben keves, viszont ha minden jatekosunkon latszodna ez a fajta bizonyitasi vagy es alazat akkor lehet nem pofoznanak le sorra a jo a csapatok.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Jó, de a kezdőbe nem Solari rakja be hétről hétre.. Lehet úgy látja, hogy nyomatni kell ahhoz, hogy kihozza azt ami benne van. Én nem tudom, de régen az volt a baj, hogy miért nem adunk bizalmat a fiataloknakJim írta: ha minden igaz Solari akarta, és nem Xabi
- etele
Nem tudom Xabi mit lát ebben a Mastantuono gyerekben, ez a kazah csapat azért nem Európa elitje és a srácnak ez is gondot okozott.Akarás van benne elismerem,de a Dombi Tibiben is volt azt még a magyar fociban is kevésnek tűnt. Semmi játékintelligenciát nem látok benne leszegett fejjel csinál mindent ,ha nem jön be a csel megáll, ez így nagyon kevés.
Remélem hogy a szakmai stáb lát valami olyat amit én nem és ez hamarosan kijön.
Remélem hogy a szakmai stáb lát valami olyat amit én nem és ez hamarosan kijön.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ha minden igaz Solari akarta, és nem XabiELSiete írta:Xabi akarta őt nagyon.ateeemadrid írta: Tipik Perez igazolásnak tűnik, más magyarázat nincs.
Xabinak Zubimendi kelett volna, aki/vagy hozzá hasonló eléggé hiányzik a középpályáról...
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Xabi akarta őt nagyon.ateeemadrid írta:Tipik Perez igazolásnak tűnik, más magyarázat nincs.mentamas írta:
Én azt nem értem, hogy miért kap ekkora bizalmat. Miért ő rúgja a fontos pontrúgásokat 18 évesen, 0 európai tapasztalattal?
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- ateeemadrid
Tipik Perez igazolásnak tűnik, más magyarázat nincs.mentamas írta:Én azt nem értem, hogy miért kap ekkora bizalmat. Miért ő rúgja a fontos pontrúgásokat 18 évesen, 0 európai tapasztalattal?flori írta: Nem tudom, nem értem... remélem sokat fogok idejárni bocsánatot kérni, de Viniben legalább volt valami ígéretes, a maga nyers mivoltában. Itt nem tudom miben lehet bízni.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Marketing céllal.
Én azt nem értem, hogy miért kap ekkora bizalmat. Miért ő rúgja a fontos pontrúgásokat 18 évesen, 0 európai tapasztalattal?flori írta: Nem tudom, nem értem... remélem sokat fogok idejárni bocsánatot kérni, de Viniben legalább volt valami ígéretes, a maga nyers mivoltában. Itt nem tudom miben lehet bízni.
- ateeemadrid
Semmibenflori írta: Nem tudom, nem értem... remélem sokat fogok idejárni bocsánatot kérni, de Viniben legalább volt valami ígéretes, a maga nyers mivoltában. Itt nem tudom miben lehet bízni.
- flori
Nem tudom, nem értem... remélem sokat fogok idejárni bocsánatot kérni, de Viniben legalább volt valami ígéretes, a maga nyers mivoltában. Itt nem tudom miben lehet bízni.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
Rozsabimbo2019
Épp, hogy megszabadultam Vaszkesztől, máris átvetted a helyé... öcsém.