Megy a meccs!
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Official XI
Courtois
Valverde Militao Alaba Carreras
Bellingham Tchou Camavinga
Franco Mbappe Rodrygo
Courtois
Valverde Militao Alaba Carreras
Bellingham Tchou Camavinga
Franco Mbappe Rodrygo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2025. október 19., vasárnap 19:44-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nyitotta, hogy legyen elég idő a panaszkodóknak a kezdő miatt háborogniKerlon írta:ma is koran fekszel?Realista24 írta:Vamos!!!
ma is koran fekszel?Realista24 írta:Vamos!!!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vamos!!!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid - Villarreal 3-1
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Szerintem ez a Masta, Güler, Csucsu/// Brahim, Bellingham, Cama sorscsere lesz az alapcsapat majd.
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
En ezeket nem is vitatom, nem is írtam, hogy a fentiek jok lettek volna. Az én mondasom arra vonatkozott, hogy Belli meg most jott be, de maris hianyzik a palya közepéről. Elore persze, hogy sokkal direktebb a jateka es sokkal jobban is mozog a 16os elott es belül is. De ennek ára van a másik oldalon, és amikor nem a faradt Villarreal lesz az ellenfel, akkor ezt nem bírjuk el még 3 támadóval a pályán, én legalábbis ezt gondolom.Kerlon írta:Guler nagy nulla volt ma, se elore, se hatra nem tett hozza, lodorgott a palyan, Ceballos meg a szokasos latvanyos semmi, bejott Belli es Cama es ket fokkal gyorsabbak lettunk es direktebbek.J. Dee írta: Hat nem tudom, nekem meg pont ez a bajom Bellivel, sprintel be a 9es poziba, aztan viszont kurvara hianyzik a palya közepéről, ami elvileg a helye lenne, es setalgat vissza. 3 támadó mellett továbbra sem bírjuk el a játékát.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
-
besteve7
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ès sokkal szervezetlenebbek is...Kerlon írta:Guler nagy nulla volt ma, se elore, se hatra nem tett hozza, lodorgott a palyan, Ceballos meg a szokasos latvanyos semmi, bejott Belli es Cama es ket fokkal gyorsabbak lettunk es direktebbek.J. Dee írta: Hat nem tudom, nekem meg pont ez a bajom Bellivel, sprintel be a 9es poziba, aztan viszont kurvara hianyzik a palya közepéről, ami elvileg a helye lenne, es setalgat vissza. 3 támadó mellett továbbra sem bírjuk el a játékát.
- Galacticos
Azert camavinganal es bellinghamnel ne felejtsetek el hogy mar egy faradt vedelemre lettek raeresztve. Csmavinganak talan mindig is ez a cserekent beallas es ugy uj lendulet volt a legnagyobb skillje.
Nem volt rossz igy osszessegeben a mai de endrick mar hozzanott a kispadhoz, ilyenkor miert nem lehet par percre bekuldeni?
Nem volt rossz igy osszessegeben a mai de endrick mar hozzanott a kispadhoz, ilyenkor miert nem lehet par percre bekuldeni?
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Teljesen kamu piros.wZoLee7 írta: Erre 2. Sargat adni, jol ellett ez adva Vinicius reszerol azert...
Normális VAR szabályozás mellett visszanézik és kinevetik Vinit. Jelenleg második sárgát nem nézhetnek vissza.
Guler nagy nulla volt ma, se elore, se hatra nem tett hozza, lodorgott a palyan, Ceballos meg a szokasos latvanyos semmi, bejott Belli es Cama es ket fokkal gyorsabbak lettunk es direktebbek.J. Dee írta: Hat nem tudom, nekem meg pont ez a bajom Bellivel, sprintel be a 9es poziba, aztan viszont kurvara hianyzik a palya közepéről, ami elvileg a helye lenne, es setalgat vissza. 3 támadó mellett továbbra sem bírjuk el a játékát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Remelem le is csereljuk, nincs miert kockaztatni
- BlancoMark
Bellingham nagyot megy.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Jude most jó poziban van. Sokat számít a dinamika, az erőszakosság és a labdaszerzés, amit adni tud a csapatnak.
- nzooli93
Nehogy lesérülj
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
de hiányoztál Jude. dinamikus focika van
- Galacticos
Brahim de okos es onzetlen..
Bappet kapjuk le, pihenjen minel tobbet amikor csak lehet.
Bappet kapjuk le, pihenjen minel tobbet amikor csak lehet.
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Mbappe!!!!!!!
Brahim. Ennyi.
Brahim. Ennyi.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nekem Camavinga játéka tetszik. Az a lendület, dinamika…besteve7 írta: Camavinga vedekezese megint parádé. Fogja a nagy üres semmit. Mire èszbe kap már gól is..