Az index elég jó úton halad hogy az origo, magyarnemzet, mandiner szintjére süllyedjen. Az utóbbi időben fullba nyomják a kretént.
Politika
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Rossz a link. Ez a helyes: https://index.hu/belfold/2025/10/05/mag ... valasztas/
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
https://telex.hu/kulfold/2025/10/05/rob ... nald-trump
egyik legfobb jobboldali ertekke emeltek a pedofiliat a dagadek meg a haverjai , fonokei.
egyik legfobb jobboldali ertekke emeltek a pedofiliat a dagadek meg a haverjai , fonokei.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Fene tudja mióta borult a Lakatos-ügy és semmi hír a fejleményekről, semmi hír a nyomozásról, semmi az ég világon, miközben gyerekekkel közösülnek felnőtt emberek.kiserik írta:Nálam a Lakatos ügy a tökéletes megtestesítője és leképezése a mai közbeszédnek, közügyeknek, politikai létnek. A hatalom eltusolja, a szimpatizánsai mentegetik és egy csöppet sem szólalnak fel az ellen, hogy a hatalom eltusolja, holott ellenzékiek.h3x0r írta: Az, hogy a miniszterelnök-helyettes belekeveredik (vagy belekeveri saját magát) egy pedofil ügybe és ez téma a politika topikban, teljesen érthető.
De valaki (akár kiserik, ha már folyamatosan felhozza) írja már le, hogy Lakatos Márknak mi köze ehhez a topikhoz? A csávó egy stylist, influenszer, de nem politikus vagy közügyeket ellátó személy.
Szóval pont olyan kormánykritika, mint a többi, csak azért csípi sok ember szemét, mert ő nem kormányközeli.
Minden egyes pedofil üggyel ez van, van belőle már egy tucat és nem történik semmi basszameg.
Ki a jó isten fenét érdekel, hogy a "baloldali" média meg az emberek mikor mennyit írnak róla, hanem a kormány alá tartozó rendfenntartó szervek végre csináljanak már valamit.
Mi van a gyerekekkel és nem az hogy mikor lesz ennek vége, hanem hogy mikor kezdenek vele csinálni valamit???
Most is Kónya leírta a könyvében, hogy Balogh Zoltán kezdeményezte, hogy kegyelmet kapjon, a Fidesz valahogy mégse veszi le a sakktábláról teljesen, hanem keresi a havi millióit fene tudja éppen milyen egyházi pozícióban, felelősségvállalás megint semmi.
Megint elveszel a részletekben, saját magadat viszed be a labirintusba és megmagyarázod a semmit, miközben a lényegről alig beszélsz és megint mindenhez is egyenlőségjelet teszel.
Nálam a Lakatos ügy a tökéletes megtestesítője és leképezése a mai közbeszédnek, közügyeknek, politikai létnek. A hatalom eltusolja, a szimpatizánsai mentegetik és egy csöppet sem szólalnak fel az ellen, hogy a hatalom eltusolja, holott ellenzékiek.h3x0r írta: Az, hogy a miniszterelnök-helyettes belekeveredik (vagy belekeveri saját magát) egy pedofil ügybe és ez téma a politika topikban, teljesen érthető.
De valaki (akár kiserik, ha már folyamatosan felhozza) írja már le, hogy Lakatos Márknak mi köze ehhez a topikhoz? A csávó egy stylist, influenszer, de nem politikus vagy közügyeket ellátó személy.
Szóval pont olyan kormánykritika, mint a többi, csak azért csípi sok ember szemét, mert ő nem kormányközeli.
Mármint meleg=pedofil=lipsi=ellenzék és akkor itt a topikBencze írta:Meleg=pedofil ezekben a korokbenh3x0r írta: Az, hogy a miniszterelnök-helyettes belekeveredik (vagy belekeveri saját magát) egy pedofil ügybe és ez téma a politika topikban, teljesen érthető.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Meleg=pedofil ezekben a korokbenh3x0r írta: Az, hogy a miniszterelnök-helyettes belekeveredik (vagy belekeveri saját magát) egy pedofil ügybe és ez téma a politika topikban, teljesen érthető.
- BlancoMark
Torold ezt a kerdest ameddig megteheted.h3x0r írta: Az, hogy a miniszterelnök-helyettes belekeveredik (vagy belekeveri saját magát) egy pedofil ügybe és ez téma a politika topikban, teljesen érthető.
- h3x0r
Az, hogy a miniszterelnök-helyettes belekeveredik (vagy belekeveri saját magát) egy pedofil ügybe és ez téma a politika topikban, teljesen érthető.
Hát igen. Hehe csodákra képes (bocsi)Realista24 írta: Meg azt is, ha valaki azt írja hogy fekete, meg tudja magyarázni hogy igazából a fehérre gondolt.
- BLevi96
Egyáltalán nem rád gondoltam, szerintem mindenki tudja ki azkiserik írta:Ahogy azt is, hogy olyan dolgokat tulajdonítanak az embereknek, amiket nem mondták. Aztán persze, hogy lehet magyarázkodni.BLevi96 írta:
Ismerjük már ezt a taktikát a fórumon![]()
Megint egyenlőségjelet teszel két totál különböző dolog közé, amivel validálni akarod az előbbit...kiserik írta:Ahogy azt is, hogy olyan dolgokat tulajdonítanak az embereknek, amiket nem mondták. Aztán persze, hogy lehet magyarázkodni.BLevi96 írta:
Ismerjük már ezt a taktikát a fórumon![]()
Egyik se jó, csak míg az előbbi 90%bam történik, amit most magadra vettél nagyon jó indulattal is max 10%
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg azt is, ha valaki azt írja hogy fekete, meg tudja magyarázni hogy igazából a fehérre gondolt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ahogy azt is, hogy olyan dolgokat tulajdonítanak az embereknek, amiket nem mondták. Aztán persze, hogy lehet magyarázkodni.BLevi96 írta:Ismerjük már ezt a taktikát a fórumon___Samy___ írta: Mindig ugy csurod-csavarod az egesz mondandod a vilag osszes temajaval kapcsolatban, hogy csakis neked lehet igazad, ha meg megsem, akkor meg nem is igy ertettem, hanem ugy, ergo az a hibas, aki nem ugy erti.![]()
- BLevi96
Ismerjük már ezt a taktikát a fórumon___Samy___ írta: Mindig ugy csurod-csavarod az egesz mondandod a vilag osszes temajaval kapcsolatban, hogy csakis neked lehet igazad, ha meg megsem, akkor meg nem is igy ertettem, hanem ugy, ergo az a hibas, aki nem ugy erti.
Teljesen jogos, mondjuk ebben az esetben pont nem erről van szó. R24 a mondandóimból levont egy szerintem téves következtetést a motivációmmal kapcsolatban. Ez gyakran előfordul az írott kommunikáció miatt.___Samy___ írta: Amugy mi lenne, ha mar elsore is kerteles nelkul fogalmaznal? En ettol az utolagos magyarazkodastol, "nem igy gondoltam, hanem ugy" szovegtol a falra tudok maszni.
Mindig ugy csurod-csavarod az egesz mondandod a vilag osszes temajaval kapcsolatban, hogy csakis neked lehet igazad, ha meg megsem, akkor meg nem is igy ertettem, hanem ugy, ergo az a hibas, aki nem ugy erti.
- ___Samy___
Amugy mi lenne, ha mar elsore is kerteles nelkul fogalmaznal? En ettol az utolagos magyarazkodastol, "nem igy gondoltam, hanem ugy" szovegtol a falra tudok maszni.
Mindig ugy csurod-csavarod az egesz mondandod a vilag osszes temajaval kapcsolatban, hogy csakis neked lehet igazad, ha meg megsem, akkor meg nem is igy ertettem, hanem ugy, ergo az a hibas, aki nem ugy erti.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem, az idezetek a kiragadott reszek, ahogy irtam, ennel tobb idot nem szanok ra.Én azért köszönöm, hogy szántál rá időt, mert így legalább értem, hogy mi a helyzet. Úgy látom, hogy a kontextusából kiragadott mondatok, állítások, kijelentések alapján fals következtetést vontál le.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én azért köszönöm, hogy szántál rá időt, mert így legalább értem, hogy mi a helyzet. Úgy látom, hogy a kontextusából kiragadott mondatok, állítások, kijelentések alapján fals következtetést vontál le. Ez sokszor az én hibám is, mert van, hogy rosszul fejezem ki magam. Ahogy korábban írtam, sajna, ahogy öregszem, úgy hülyülök is. Csak pár kiegészítés. Nem azért, hogy mentegessem magam, csak, hogy elmondjam, én hogy gondoltam ezeket.
Tisza: mi a bajom a Tisza agrárpolitikájával? Talán ezt nem fejtettem ki anno, így elég félreérthető lett az egész. Azt hangoztatják, hogy a vidéket fel kell emelni, a vidéki embert kell támogatni, a nagy gazdaságok helyett a kistermelőket kell támogatni. Ez szép és jó, erre a kerekasztal beszélgetésre meghívtak egy nagygazdát, aki végig arról beszélt, hogy neki hogyan lehetne jobb, egy olyan fiatal gazdát, aki szerintem csak és kizárólag a támogatásokért gazdálkodik, emellett azon panaszkodik, hogy amit termel, azt nem tudja eladni (kérdem én, hogy akkor miért azt termeled? Válaszolok is: azért, mert a lucernát 5 évente 1-szer kell elvetni, évente 2-szer kell lekaszálni, minimális az évenkénti pénzügyi ráfordítás és munka, öko-termesztésben semmilyen kihívás/ráfordítás nincs, de magas támogatás az van, így értékes munka és előállított termék nélkül rohadt sokat lehet rajta keresni a támogatásokból), meg egy szakembert (talajmegújító gazdálkodás, azóta már az MHM-nél is feltűnt, ha jól rémlik), aki alig jutott szóhoz. És ezzel nekem mi a bajom? Ha egy párt A-t mond, de B-t cselekszik, akkor az a párt nálam hiteltelenné válik. A Tisza az agrárkerekasztalnál pedig számomra pont ezt tette. Ez pont olyan, mint ha a gazdaságpolitikában arról beszélnél, hogy az adókat, a közpénzt a népre és annak jóllétére kell fordítani, aztán meg rábíznád Matolcsiékra. Oh... várj csak...
Ez pont olyan, mint a gazdaságpolitika. Csökkentjük az ÁFA-t, csökkentjük az SZJA-t, ami átlagJóskának nagyon tetszik, tapsol, éjjenez, erre megjelenik a szakember (Halfkey) és azonnal megkérdezi, hogy "OK, de miből?".
Szóval természetesen mindenki azt gondol, amit akar, de ha kérhetném, többet ne fújd ezt az "oda szavaz, ahonnan a pénz jön" mantrát, mert nem tartom jogosnak és tisztességesnek sem. Köszönöm.
Mint már utaltam rá régebben, engem kb nem érint az ország mezőgazdasági politikája. Persze lehet jobb vagy rosszabb, de mára kialakult az is hogy mit termelek és az is, hogy kinek. De akkor miért is szoktam agrár politikát nézni, ha egy pártot kell megítélni? Mert nekem az a fontos (mert ebből élek), és minden más másodlagos? Hát nagyon nem (bár háttal nem kezdünk mondatot). Mert 25 éve aktívan ezzel foglalkozom, így valamilyen szinten ehhez értek. Nézhetem én a gazdaságpolitikát, a külpolitikát, a szociál-politikát vagy bármelyiket, nézem is általában, de ezekben maximum műkedvelő lehetek. Talán az agrárium az, ahol ténylegesen meg tudom állapítani, hogy amit mondanak és tesznek, az jó e az országnak, vagy sem. Az MHM-et nem részletezem, mert nem akarom, hogy ez a poszt reklám legyen. Nem az a lényeg.Realista24 írta:
Az MHM agrar ötleteit ugye mar felhoztad, hogy mennyire jok es mennyire szimpatizalsz veluk. Ezzel egyetemben a Tisza tanacsadoi szerinted nem kompetensek.
Amúgy ténylegesen akkor veszítettek el, mikor megtartották az agrár kerekasztal beszélgetést anno.Miért nem tervezek a Tiszára szavazni? Egyrészt amiért 2010-ben nem szavaztam a Fideszre, mert hiszem, hogy a korlátlan hatalom csak rosszat hoz ki az emberekből. Másrészt, mert amit eddig látok (például agrár témában) az nem tetszik.
Tisza: mi a bajom a Tisza agrárpolitikájával? Talán ezt nem fejtettem ki anno, így elég félreérthető lett az egész. Azt hangoztatják, hogy a vidéket fel kell emelni, a vidéki embert kell támogatni, a nagy gazdaságok helyett a kistermelőket kell támogatni. Ez szép és jó, erre a kerekasztal beszélgetésre meghívtak egy nagygazdát, aki végig arról beszélt, hogy neki hogyan lehetne jobb, egy olyan fiatal gazdát, aki szerintem csak és kizárólag a támogatásokért gazdálkodik, emellett azon panaszkodik, hogy amit termel, azt nem tudja eladni (kérdem én, hogy akkor miért azt termeled? Válaszolok is: azért, mert a lucernát 5 évente 1-szer kell elvetni, évente 2-szer kell lekaszálni, minimális az évenkénti pénzügyi ráfordítás és munka, öko-termesztésben semmilyen kihívás/ráfordítás nincs, de magas támogatás az van, így értékes munka és előállított termék nélkül rohadt sokat lehet rajta keresni a támogatásokból), meg egy szakembert (talajmegújító gazdálkodás, azóta már az MHM-nél is feltűnt, ha jól rémlik), aki alig jutott szóhoz. És ezzel nekem mi a bajom? Ha egy párt A-t mond, de B-t cselekszik, akkor az a párt nálam hiteltelenné válik. A Tisza az agrárkerekasztalnál pedig számomra pont ezt tette. Ez pont olyan, mint ha a gazdaságpolitikában arról beszélnél, hogy az adókat, a közpénzt a népre és annak jóllétére kell fordítani, aztán meg rábíznád Matolcsiékra. Oh... várj csak...
Ez pont olyan, mint a gazdaságpolitika. Csökkentjük az ÁFA-t, csökkentjük az SZJA-t, ami átlagJóskának nagyon tetszik, tapsol, éjjenez, erre megjelenik a szakember (Halfkey) és azonnal megkérdezi, hogy "OK, de miből?".
Ezt a két példát pedig pont arra írtam, amikor ugyan ez előkerült, hogy azért védem a Fideszt (védi a nyihere), mert onnan kapom a pénzt. Tudnám, hogy miért lettem a szemedben ilyen pénzéhes?Kiemelted a Fidesz altal biztositott kedvezmenyeket:Igen, kiemelt resz egy hosszabb hszbol, amiben azt taglaltad, hogy minden kormany alatt elvagy es megvoltal es meg is leszel.2 dolgot kaptam a Fidesz rendszertől, ami befolyásolta a jólétemet, egyrészt alig van foglalkoztatással kapcsolatos ellenőrzés (ez egy kis nyugit jelent, mert mindig a legnagyobb hajtásban jöttek), másrészt bevezették az ÖCSG-k adózását, így nem kell matekolni az értékesítésnél.
Es volt meg egy hszed, ami a kedvezo adozast illeti, de nem fogom keresgetni.
Szoval kiabalhatod itt nagybetukkel, hogy hazug vagyok, hazugsagot irok, meg hazdok, de minden egyes hszbol sugarzik, hogy egy dolog fontos szamodra, az agrar, es az ezzel kapcsolatos elonyok, teljesen fuggetlenul attol, hogy ki van hatalmon. Ha MP a szad ize szerinti programot mutatna be az agazatot illetoen, es melle minden mast leszarna is rajuk huznal. Amivel egyebkent semmi baj nincs, csak ne probald masnak beallitani, mint ami.
Irhatod, hogy hazugsag es tarsai, de az elmult x eves tevekenyseged a politika temaban ezt vetiti ki.
Szóval természetesen mindenki azt gondol, amit akar, de ha kérhetném, többet ne fújd ezt az "oda szavaz, ahonnan a pénz jön" mantrát, mert nem tartom jogosnak és tisztességesnek sem. Köszönöm.