Taktikai háború (Legyél Xabi)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Taktikai háború (Legyél Xabi)
https://youtu.be/9S8eNZ4fw5I?si=SQoCidLwuM-BJ891Mendy a héten elkezdte az edzéseket
- hehetheoriginal
kimikk, pls.
volt rovid idoszak, mikor felsokozep kategoria volt, de mara atlag. ha fiatalabb lenne par evvel, meg talan, en ertem alonsot, hogy mar kb a szertaros is jo lenne neki, ha ra tud forogni a labdara anelkul, hogy elesne benne, meg ugy vezetne labdat, hogy nem 3 meterre rugdossa maga ele folyamat... de egyszeruen ki kell varni, hogy ertelmes kp-s tunik fel vhol, vagy tenyleg kitenni a penzt vitinhara (sztem nem engedik el, vagy max 150-200-ert, annyit meg nem adnek erte)
enzo fernandez a cselszis arc? ahanyszor latom kurvakemeny, stabil ember, egy prime simeone ugrik be rola, talan kicsit jobb fizikummal. nem tetszik, hogy agyon van varrva, meg hogy egy utolso argentin kutya, de hogy kazmer utan pitbull lenne a kp-nkon, az is biztos.
en jobb szeretnek inkabb a minoseg es fodballtudas iranyaba elmenni, enzo se ugyetlen, de kurva sokba kerulne osszessegeben.
volt rovid idoszak, mikor felsokozep kategoria volt, de mara atlag. ha fiatalabb lenne par evvel, meg talan, en ertem alonsot, hogy mar kb a szertaros is jo lenne neki, ha ra tud forogni a labdara anelkul, hogy elesne benne, meg ugy vezetne labdat, hogy nem 3 meterre rugdossa maga ele folyamat... de egyszeruen ki kell varni, hogy ertelmes kp-s tunik fel vhol, vagy tenyleg kitenni a penzt vitinhara (sztem nem engedik el, vagy max 150-200-ert, annyit meg nem adnek erte)
enzo fernandez a cselszis arc? ahanyszor latom kurvakemeny, stabil ember, egy prime simeone ugrik be rola, talan kicsit jobb fizikummal. nem tetszik, hogy agyon van varrva, meg hogy egy utolso argentin kutya, de hogy kazmer utan pitbull lenne a kp-nkon, az is biztos.
en jobb szeretnek inkabb a minoseg es fodballtudas iranyaba elmenni, enzo se ugyetlen, de kurva sokba kerulne osszessegeben.
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kimmich 2 eve szerintem lejtmenetben van. Kicsit az az erzesem, hogy kiegett. Lehet egy uj kornyezet ujra gatyaba razna, de akkor meg “szabaduszokent”kellett volna lecsapni ra. Wharton nagyon lassu, olyan, mint egy csuklosbusz.Pad'em írta: - Azt írják Xabinak Kimmich az álom kp-s
- Wharton meg Enzo Fernández neve lett bedobva megint spanyol és angol lapok által mint akiket élénken figyelünk
- Mbappé és Mastantuono is játszik a Getafe ellen, Huijsent a Juve ellen készítik, Clasicon mindenképp kezdőként tervezzük
- Carvajal és Trent is a Clasicora tér majd vissza
- Mendy a héten elkezdte az edzéseket
Nekem tovabbra is J.Neves/Vitinha/Gravenberch/Enzo negyesbol lenne az alomigazolas.(Ebben a sorrendben)
- Pad'em
- Azt írják Xabinak Kimmich az álom kp-s
- Wharton meg Enzo Fernández neve lett bedobva megint spanyol és angol lapok által mint akiket élénken figyelünk
- Mbappé és Mastantuono is játszik a Getafe ellen, Huijsent a Juve ellen készítik, Clasicon mindenképp kezdőként tervezzük
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
ez pont igaz most. varhato kezdon mar ragelni kicsit koraikiserik írta: Milyen jó, hogy megint kitalációkon vitáztok, meg morogtok. Majd, ha megvan a hivatalos kezdő, akkor elég a plafonra mászni![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem tetszik. Benne van a jövő, Brahim kezdőként nem mutatott túl sokszor jó játékot. Francoba én látok valamit, ami kijöhet belőle, de ahhoz játszania kell.chronic írta: Jó kezdő, mehetett volna Brahim is, nagyon túlnyomatja Franco-t Xabi apánk.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Jó kezdő, mehetett volna Brahim is, nagyon túlnyomatja Franco-t Xabi apánk.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Na ezt adom nagyon, kíváncsian várom, hogyan fog működni..Pad'em írta: Official XI:
Courtois
Valverde Militao Huijsen Carreras
Tchou Ceba Güler
Franco Mbappe Vini
BREAKING: Real Madrid is playing a 3-back system tonight; as per RMTV.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na ez már tetszik, bár az argentín gyereket nem értem hova erőltetik.
Nem illik.
- Pad'em
Official XI:
Courtois
Tchou Ceba Güler
Franco Mbappe Vini
Courtois
Tchou Ceba Güler
Franco Mbappe Vini
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Milyen jó, hogy megint kitalációkon vitáztok, meg morogtok. Majd, ha megvan a hivatalos kezdő, akkor elég a plafonra mászni
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Ha ez a felállás akkor én is azt mondom hogy Ase legyen 3.kp és Fede legyen a szárnyon Carrerassal...
De nekem jelenleg így néz ki potenciálisnak a csapat:
----------Courtois--------
--Militao-Tchouameni-Huijsen-
Valverde------------Carreras
---Güler----Jude---Ceba---
------Mbappe-Rodrygo-----
De nekem jelenleg így néz ki potenciálisnak a csapat:
----------Courtois--------
--Militao-Tchouameni-Huijsen-
Valverde------------Carreras
---Güler----Jude---Ceba---
------Mbappe-Rodrygo-----
szuperliga.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Fede pihent, Tchoua meg kell a kp-ra h ne rohanjanak át rajtunk elvet követve megszületett a kezdő. Én amúgy teljesen azt hittem ma bedobjuk Fedet hátvédbe és Ceba fog kezdeni a kp-n. Meg azt is hogy Rodrygo vagy Brahim kezdőként kap lehetőséget mert igazán sem Vinicius sem Mastantuono nem nyűgöztek le utoljára annyira, hogy most ne pihenjenek egyet.Galacticos írta: En nem asencion vagyok ki meg mastantuonon hanem a ceballos kihagyast nem ertem. Ez pedig ma nem lesz egy konnyu meccs.
Rodrygo a BL meccs után szerintem megérdemelte volna most a kezdő tagságot.
- Galacticos
En nem asencion vagyok ki meg mastantuonon hanem a ceballos kihagyast nem ertem. Ez pedig ma nem lesz egy konnyu meccs.
- hehetheoriginal
Majd eszreveszi magat, mikor decemberben allashirdeteseket olvas otthon a clasico utan
thereisonly1ronaldo
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát nálam eddig hatalmas fekete pont Xabinál az hogy Asenciot erölteti jobbhátvédbe illetve Mastantounot meg alapból kezdeti folyamat.Pad'em írta: Marca és AS szerint is ez az esti kezdő:
Courtois;
Asencio, Militao, Huijsen, Carreras;
Valverde, Tchouaméni;
Mastantuono, Güler, Vinicius;
Mbappé.
- Pad'em
Marca és AS szerint is ez az esti kezdő:
Courtois;
Valverde, Tchouaméni;
Mbappé.
Courtois;
Valverde, Tchouaméni;
Mbappé.
Adná magát, ha a keret nagy részének nem kéne állítgatni a labdát hogy jó legyen, hanem képesek lennének egyből továbbtenni a bogyót.RaúlCF írta: a dominálás nem egyenlő azzal, hogy nálunk van a labda. labda nélkül is lehet irányítani és kontrollálni egy meccset. láttuk már ezt Ancelotti bl menetelése alatt ahogy a csúcs Mourinho éra alatt is és Zidane alatt is. az első lépés, hogy letesszük a voksot valami mellett mert a félmegoldásoknak nincs értelme. jelenleg 2 szék között vagyunk mert se ez se az a kp és a kontra prototípusaival akarunk beszorítani. nagyon adja magát egy Mourinho 12 féle stabilan védekezünk és 3-4 passzal felérünk a kapu elé foci. ott is van rendes passzjáték is a meccseken de ez volt a legnagyobb fegyver. pont az akkori barca ellen fejlesztve. most a félpályás védekezésük ellen mit szólna az a csapat te jó ég.