Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 6., hétfő 13:05

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: tehát azt mondod, hogy még ostobább, mint binicius?
Ez volt eddig is nagyjabol a visszajelzes rola...mondjuk eleg ranezni a kis bamba fejere neha.
Viszont ha a palyara rakod, megy elore, rombol es teper, kapar. Neha ennyi kellene csak pluszban.
oké, de akkor ki a hülye megint, ha nem a vezetőség? :coffee:
én azt látom, hogy brazil kezdő 9-esből, és góllövőből mára egy kispadkellék lett.
milyen szakmai munka folyik akkor?
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. október 6., hétfő 13:01

gutihaz14 írta: nem tetszik hogy endre meg egy percet sem kapott, mitol lehet ennyire mellozott?

belole csinalunk reiniert maszti helyett?
Érteném, ha 2. lenne a sorban, de Ő inkább csak 4. opció középre. Sokkal jobban hiányolom GG-t aki egy teljesen más profil mint Bappe. Rengeteg ellenfél van aki ellen egy magas center jó fejelő képességekkel...igazából egy fiatal még nem kiforrott Joselu az ember akit többet használva a támadó részlegünk nagyobb potenciállal rendelkezni. Csak hát sem Bappe sem Vinicius nem annyira kihagyhatóak

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 6., hétfő 13:00

hehetheoriginal írta: tehát azt mondod, hogy még ostobább, mint binicius?
Ez volt eddig is nagyjabol a visszajelzes rola...mondjuk eleg ranezni a kis bamba fejere neha.
Viszont ha a palyara rakod, megy elore, rombol es teper, kapar. Neha ennyi kellene csak pluszban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 6., hétfő 12:45

tehát azt mondod, hogy még ostobább, mint binicius?
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. október 6., hétfő 12:20

Amit eddig láttam belőle az alapján Endricket úgy képzelem mint Timmyt a South Parkban. Hiába mondják neki hogy mit kellene tennie, ő csak mondogatja a nevét, felszalad az edzőpályára, és kapura kúr mindent ami felé száll.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2025. október 5., vasárnap 12:52

gutihaz14 írta: nem tetszik hogy endre meg egy percet sem kapott, mitol lehet ennyire mellozott?

Ha objektíven akarok gondolkodni, akkor az jut eszembe, hogy
1) Endrick kihagyta az egész előszezont, alapozást;
2) Hosszú sérülése volt;
3) Az 1-es és 2-es pontok következtében nincs még fizikálisan a megfelelő szinten;
4) Mbappé csúcsformában van.

Ez a válogatott szünet most jól jöhet arra, hogy összeszedjék őt testileg-lelkileg-taktikailag, csináljanak neki egy mini alapozást, és utána úgyis jön a kemény dömping, ahol megadják neki a lehetőségeket.

Vagy az is lehet, hogy szimplán Xabi nem számol vele komolyabban akármilyen okból kifolyólag. Szerintem ez legkésőbb december-januárra kirajzolódik.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. október 5., vasárnap 12:43

nem tetszik hogy endre meg egy percet sem kapott, mitol lehet ennyire mellozott?

valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. október 5., vasárnap 9:41

Alexandre Pato: "Ancelotti became like a father to me. He even named his dog Pato. You saw that picture of him on the bus parade in Madrid, with the sunglasses and the cigar?

Well, at Milan he’d turn up to training in a helicopter. He lived in Parma and his wife knew how to fly one. He’d step out like James Bond. If anyone lived with style, it was Carlo."

Nagy gangsta az öreg :D

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. október 2., csütörtök 15:25

Galacticos írta: A nagy meccseken szerintem a problema az hogy ancelottinak ez esze agaba se volt valamelyik sztart padoztatni, xabinak pedig szerintem az atleticos kezdo utan egyelore a batorsaga vagy tekintelye nincs meg hogy valamelyikuket lerakja a padra.
A csapatszintu vedekezesunk es kompletten a csapat nem mukodik ezeken a meccseken ha fent van egyszerre mbappe vinicius bellingham. Atletico ellen is, elismerem hogy vinicius tobbet tesz bele a vedekezesbe mint eddig de azert sokszor (foleg ha nem fujtak be a faltot) akkor hajlamos fent maradni es nem hatramenni. Mbappe azzal hogy nem akartunk letamadni nyilvan nem sok haszna volt vedekezesbe, bellingham meg emberhatrany volt labdaval es anelkul is mert nem volt meg a posztja es feladatkore. Ezt nem birja el a csapat egy jo csapat ellen. Mastantuono lehet kritizalni, jogos is lehet de hatrafele sokat ad es sokat segit es biztos hogy amit xabi ker tole azt hozza is vedekezesbe, az atletico ellen ezt csereltuk le egy forman kivuli, testidegen bellinghamre. Csak hat pont ezeken a meccseken akar mindenki jatszani.
En egyebkent azt probalnam meg a barcelona ellen hogy amellett hogy ceballos fix kezdo mondani se kene mar ezt, hogy vinicius pad, mbappe balszel es gonzalo center vagy bellingham a center.
Az inter ugy verte meg oket hogy minden labdat felrugdostak a thuramra, aki visszakeszitette es inditottak a szelet azonnal, 3 huzasbol ott voltak folyamatosan. Erre mbappe nem alkalmas mert nem fog fejparbajokat nyerni meg birkozni a kozephatvedekkel. Igy nem kell azt nezni ahogy a kozephatvedek mivel szet vannak csuszva a csapatreszek ivelgetik fel a labdakat mert azt ugyis begyujtik a barcasok. Viszont ez a gonzalo legnagyobb erossege es o talan a tamadok kozul a legonzetlenebb is, siman kiszolgalna mbappet aki a masodik hullambol indulva is megelne a senessegebol es nem lenne allandoan lesen.
Szerinten ceballos kezdotagsagan kivul ez a kulcs, valakinek nem kell kezdenie, aztan egy faradtabb vedelemre mar ra lehetne ereszteni vinit.
Mbappet ki kell szedni a daralobol mert nem komfortos neki, eleve o is folyamatosan visszamozog ezzel meg nincs elol celember a szelen megy a kavargatas kozepen meg nulla erkezo.

Tibo
Valverde militao huijsen carreras
Ceballos tchouameni camavinga
Arda bellingham mbappe
Carrerasnak yamalra bekell segiteni, ha ott meghagyjuk viniciust az veszett ugy lesz megint.
Leszarom mar hogy hogy, de valahogy vegre ne pofozozsakok legyunk ezeken a meccseken, ha ennek az az ara hogy vinicius vagy bellingham duzzog par meccset akkor legyen, amugy meg lehet bizonyitani mint mbappe es eltuntetni a kerdojeleket maguk korul.
Megjósolni nem tudnám, hogy működne-e, de egy próbát simán megérne, tetszik annyira az elképzelés, hogy azt mondom, kíváncsi lennék rá. Viszont kellene a klasszikus előtt is így játszani akkor már, nem csak akkor, hogy lássuk, egyáltalán működik-e.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. október 2., csütörtök 9:33

A nagy meccseken szerintem a problema az hogy ancelottinak ez esze agaba se volt valamelyik sztart padoztatni, xabinak pedig szerintem az atleticos kezdo utan egyelore a batorsaga vagy tekintelye nincs meg hogy valamelyikuket lerakja a padra.
A csapatszintu vedekezesunk es kompletten a csapat nem mukodik ezeken a meccseken ha fent van egyszerre mbappe vinicius bellingham. Atletico ellen is, elismerem hogy vinicius tobbet tesz bele a vedekezesbe mint eddig de azert sokszor (foleg ha nem fujtak be a faltot) akkor hajlamos fent maradni es nem hatramenni. Mbappe azzal hogy nem akartunk letamadni nyilvan nem sok haszna volt vedekezesbe, bellingham meg emberhatrany volt labdaval es anelkul is mert nem volt meg a posztja es feladatkore. Ezt nem birja el a csapat egy jo csapat ellen. Mastantuono lehet kritizalni, jogos is lehet de hatrafele sokat ad es sokat segit es biztos hogy amit xabi ker tole azt hozza is vedekezesbe, az atletico ellen ezt csereltuk le egy forman kivuli, testidegen bellinghamre. Csak hat pont ezeken a meccseken akar mindenki jatszani.
En egyebkent azt probalnam meg a barcelona ellen hogy amellett hogy ceballos fix kezdo mondani se kene mar ezt, hogy vinicius pad, mbappe balszel es gonzalo center vagy bellingham a center.
Az inter ugy verte meg oket hogy minden labdat felrugdostak a thuramra, aki visszakeszitette es inditottak a szelet azonnal, 3 huzasbol ott voltak folyamatosan. Erre mbappe nem alkalmas mert nem fog fejparbajokat nyerni meg birkozni a kozephatvedekkel. Igy nem kell azt nezni ahogy a kozephatvedek mivel szet vannak csuszva a csapatreszek ivelgetik fel a labdakat mert azt ugyis begyujtik a barcasok. Viszont ez a gonzalo legnagyobb erossege es o talan a tamadok kozul a legonzetlenebb is, siman kiszolgalna mbappet aki a masodik hullambol indulva is megelne a senessegebol es nem lenne allandoan lesen.
Szerinten ceballos kezdotagsagan kivul ez a kulcs, valakinek nem kell kezdenie, aztan egy faradtabb vedelemre mar ra lehetne ereszteni vinit.
Mbappet ki kell szedni a daralobol mert nem komfortos neki, eleve o is folyamatosan visszamozog ezzel meg nincs elol celember a szelen megy a kavargatas kozepen meg nulla erkezo.

Tibo
Valverde militao huijsen carreras
Ceballos tchouameni camavinga
Arda bellingham mbappe
Carrerasnak yamalra bekell segiteni, ha ott meghagyjuk viniciust az veszett ugy lesz megint.
Leszarom mar hogy hogy, de valahogy vegre ne pofozozsakok legyunk ezeken a meccseken, ha ennek az az ara hogy vinicius vagy bellingham duzzog par meccset akkor legyen, amugy meg lehet bizonyitani mint mbappe es eltuntetni a kerdojeleket maguk korul.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. október 2., csütörtök 8:49

Dupla D írta: Én nem értem sok embertől ezt a negatív hangulatot. Egy szar meccsünk volt eddig azon a pályán, ahol rendszeresen szopunk.
Szerintem százszor nézhetőbbek a meccseink, mint tavaly. Én már ennek is örülök így a szezon elején. Kellenek hónapok, mire a csapatnak berögzülnek a kért dolgok.
A Levante elleni az nagyon jól nézett ki.
De valahogy nem látszik hogy kezdene összecsiszolódni a dolog.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. október 2., csütörtök 8:48

Dupla D írta: Én nem értem sok embertől ezt a negatív hangulatot. Egy szar meccsünk volt eddig azon a pályán, ahol rendszeresen szopunk.
Szerintem százszor nézhetőbbek a meccseink, mint tavaly. Én már ennek is örülök így a szezon elején. Kellenek hónapok, mire a csapatnak berögzülnek a kért dolgok.
ZZ alatt sose kaptunk ki az Atlético stadionban.
Elvileg. Nemrég volt róla egy stat, San Mamesben sem.

Csak néhol ez hasonló, mint Amorim esetében, megvan a fejében a taktika, de a keret nem alkalmas. Van Ceballos, egyből flottabbul megy minden. atletico ellen sajnalom hogy nem volt. Güler és Beli egyszerre nem jók. Így nem. Kár volt judeot beerőltetni. Felboritva ezzel az egyensúlyt. Bízzunk benne, hogy tanult belőle.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. október 2., csütörtök 8:46

Psg is piszok szarul nézhetetlen volt tavaly ilyenkor, pedig elotte Enrike mar letolt egy teljes szezont. Rengeteg dolgot kiprobalt o is ,ami nem mukodott (Asencio 9es stb),mire elkezdett osszeallni neki.Egész egyszerűen ez nem a FIFA játék.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. október 2., csütörtök 8:42

p.csabi1 írta: Én úgy vagyok már ezzel hogy egyszerűen nincs meg a chemistry a kémia és azért nem működik ez.

Én nagyon ezen az állásponton vagyok.

A Xabi Alonso féle játék a letámadassal stb. meg sosem volt igazából a Real Madrid játéka.
Nagyon kíváncsi vagyok hogy hogy fogja alakítani a dolgokat mert az ő alap játékát egyszerűen ezek a játékosok sosem fogják tudni megcsinálni.

Szerintem.
De ne legyen igazam.
Hasonló mint Guardiola a Bayernnél? Német tiki taka? :mrgreen:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. október 2., csütörtök 8:32

Én nem értem sok embertől ezt a negatív hangulatot. Egy szar meccsünk volt eddig azon a pályán, ahol rendszeresen szopunk.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. október 2., csütörtök 8:17

Én úgy vagyok már ezzel hogy egyszerűen nincs meg a chemistry a kémia és azért nem működik ez.

Én nagyon ezen az állásponton vagyok.

A Xabi Alonso féle játék a letámadassal stb. meg sosem volt igazából a Real Madrid játéka.
Nagyon kíváncsi vagyok hogy hogy fogja alakítani a dolgokat mert az ő alap játékát egyszerűen ezek a játékosok sosem fogják tudni megcsinálni.

Szerintem.
De ne legyen igazam.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. október 1., szerda 20:08

A keret adott, papíron top 3 a világon. Ahogy nézem leginkább egy “3-4-3”-ra lenne a legalkalmasabb, ami védekezésben 5-4-1, támadásban 2-5-3 vagy valami ilyesmi.

Majdnem minden pozícióra van 3-4 opció:

Courtois/Lunin

Asencio/Militão/Carvajal
Tchouaméni/Alaba
Huijsen/Rüdiger/Carreras/Alaba

Valverde/Carvajal/TAA
Güler/Mastantuono/Valverde
Bellingham/Ceballos/Camavinga
Camavinga/Carreras/Mendy

Brahim/Gonzalo/Endrick/Rodrygo
Mbappé/Endrick/Gonzalo
Vinícius/Rodrygo

Asencio/Militão és Huijsen/Rüdiger a szokásos helyén maradhatna, remek profilok a két belső szélsővédő posztra. Tchouaméni középen a védelem és kp között robotolhatna, a két winger posztot Valverdének és Camavingának eladnám Alonso helyében “belső szélső középpályásnak” :D Carvajal/TAA vagy Carreras, de még Alaba is simán tud ezen a feljebb tolt poszton játszani.
Güler mélységből irányíthatna, ha melózni kell, akkor ezen a helyen bedobnám Mastantuonót vagy Valverdét. Bellingham mozoghatna a kp és a támadók között, ha lassítani kell a kp-n, akkor Ceballos vagy 3. opcióként Camavinga is tudna adni valamit ezen a poszton is.
Jobb szélen igazából Viníciuson kívül mindenki el tud játszadozni, akár még Valverde is. Mbappé helye megkérdőjelezhetetlen, de max 2 gól után mindig hoznám le, amíg a többiek nem lendülnek formába. Endrick vagy Gonzalo minimum 15-20 percet minden meccsen játszhatna. A bal szél pedig Vini vagy Rodrygo ellenféltől függően.

Szóval ez egy erős keret csak meg kell találni a megfelelő 13-14 játékost, akik a legjobban teljesítenek hosszútávon. Talán néhány PSG játékos (Hakimi, Mendes, Vitinha vagy Neves) jelentene azonnali erősítést.
Hala Madrid y nada más 🤍

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 25., csütörtök 8:22

Real Madrid are very happy with Xabi Alonso. Aside the good results, the whole feeling inside the club is fantastic. The players are also very happy with the new methods and how Xabi is attentive to every single detail.

— @FabrizioRomano
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2025. szeptember 20., szombat 15:43

wZoLee7 írta:
Gascoigne írta:

Ezek ez edzői nyilatkozatok annyira fölöslegesek, AI vagy a social media gyakornok is megírhatná nekik, észre se vennénk a különbséget.

Utoljára Mourinho volt az, aki mondott is valamit.
Ilyenkor amúgy mit vársz, mit kellene nyilatkoznia?
Nem tudom, bármit, akármit, ami őszinte, és nem ez a biztonságos pc sablon. Ez nem Xabiról szól kifejezetten, hanem a játékosok és edzők 99 százalékáról.

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. szeptember 20., szombat 13:32

wZoLee7 írta: Ilyenkor amúgy mit vársz, mit kellene nyilatkoznia?
A névadója alapján valami ilyesmit:
"I'm Gazza – and I am an alcoholic" :salute: :lol:

Vissza: