Szerintem is jó meccs volt. Mindkét csapatnak magasan volt a védelmi vonala, emiatt folyamatosan be tudták a védősor mögé lövöldözni a labdát. A Barcánál ráadásul nem zárnak vissza a támadók minden esetben, így gyakran hagyva a védelmet szar helyzetben, emiatt a PSG-nek volt bőven helye. Ez valószínűleg egy taktikai elem is, hogy gyorsan tudjanak kontrázni, de tegnap nem jött be.Anthony írta: Jó meccs volt, mind a két csapat támadni akart. A PSG még egy ilyen hiányos kerettel is legyűrte a Barcát, remélem kicsit fáj most nekik ez a vereség. Elvették a labdabirtoklást, több sárga lapot kapott a Barca (!!), több meccsen is sebezhetőnek tűnt a PSG de a végén mégis behúzták ezeket. Ügyes volt az a Mayulu gyerek akit bedobtak csatár posztra, 19 éves most látom valójában támadó középpályás.
Remélem én is hogy Xabi és a játékosaink figyeltek és jegyzeteltek de sajnos ez hiú remény, a classicon a katalánok mennek mint a mérgezett egerek, mi meg csak tátjuk a szánkat..
Az tetszett, hogy mindkét csapat arra rendezkedett be, hogy majd többet lő, mint a másik. Simán lehetett volna ez 3-4 is. Clásico is ilyen lesz szerintem. Helyzetkihasználáson fog múlni minden.