Szerintem jól fogunk kijonni ebből az atleticos pofonból. Az alonso-mastantuno szerelem szerintem legalább annyi örömet fog nekünk okozni mint a Carlo-Lucas fèle házasság. Hihetetlen, hogy mindig beleszaladunk ezekbe a látványjátékosokba.
Értékeld a legutóbbi meccset
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
8/7. Továbbra is nagyot léptünk előre a tavalyihoz képest. Mondjuk a mérce a tavaly előtti kell legyen oda még van hova fejlődni. Alonso féle Realon eddig azt látom, hogy akarunk focizni és nem a bl döntőre tartalékolunk már októberben. Mondjuk Carlo és Zznek igaza lett.
Szerintem jól fogunk kijonni ebből az atleticos pofonból. Az alonso-mastantuno szerelem szerintem legalább annyi örömet fog nekünk okozni mint a Carlo-Lucas fèle házasság. Hihetetlen, hogy mindig beleszaladunk ezekbe a látványjátékosokba.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha meg nyerünk 1-0ra az a baj.Yazid írta: Az a bajom ez az almati egy kisvarda szint. Ebbol semmit nem kell levonni oruljunk a 3pontnak. Most ugy allunk az elso jegyzett csapat lealazott minket mint a szar. Ebbol kell kimaszni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Az a bajom ez az almati egy kisvarda szint. Ebbol semmit nem kell levonni oruljunk a 3pontnak. Most ugy allunk az elso jegyzett csapat lealazott minket mint a szar. Ebbol kell kimaszni.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem azt írtam, hogy minden csapat, hanem hogy a többség.Realista24 írta:Ugy irod, mintha minden csapat mindig ezt csinalna, de ez egyaltalan nincs igy.Pad'em írta:
Tehát akkor mégis tud(ná)nak mást is. Csak egyszerűbb szabálytalankodni és szinészkedni, szimbiózisban a szőrnyű bírókkal évek óta. Ne haragudj, de a többségben semmi tiszteletre méltó nincs, de elnézést a szóhasználatért. Igyekszem nem lehúzni a szintet a továbbiakban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Mit csinaljanak?Pad'em írta:
Tehát akkor mégis tud(ná)nak mást is. Csak egyszerűbb szabálytalankodni és szinészkedni, szimbiózisban a szőrnyű bírókkal évek óta. Ne haragudj, de a többségben semmi tiszteletre méltó nincs, de elnézést a szóhasználatért. Igyekszem nem lehúzni a szintet a továbbiakban.
Akkora minosegbeli kulonbseg van,hogy ha kimennek nyiltan focizni egy Barca-Real ellen,akkor ott nagyon nagy az esely arra,hogy beleszaladnak egy oriasi zakoba.
Ez neked mint Real szurkolo tetszene,de nem hiszem,hogy a kiscsapat drukkerei,vezetoi tapsolnanak ezert,viszont ha oriasi kuzdes aran 1 gollal akar kikapnak,mar a legnagyobb meccsuket jatszotta a csapat az egesz evben.
Egyszer-egyszer megeshet egy szenzacio,es lehet egy jo meccset igyis jatszani,de gondolom te is tudod,hogy mekkora ennek az eselye.
Az a baj,hogy te csak Realos szemuvegen keresztul latod ezt is.
A spanyol kiscsapatok (meg ugy en bloc a kiscsapatok) tobbbsegenek nem csak ellenunk, mas nagyok ellen sincs mas eselye pontot szerezni, csak igy, plane egy olyan ligaban ahol a jatekosok regisztralasa is folyamatos problema. Azert rendre volt pelda arra is az elmult evekben, hogy ilyen csapatok jatszanak le minket a palyarol. Nyilvan ilyenkor eron felul teljesitenek, de azert jelzeserteku. Bar anno pont az volt a problema, amikor mindenkit hazakuldtunk 4-5 gollal, hogy ha ennyire gyenge a bajnoksag akkor az kihat az europai teljeitmenyre is hosszutavon. Most akkor mi a fasz van.
Amig odafonn nem fogadjak el, hogy a kozeppalyank csak nevre van meg, a minoseg nagyon, nagyon keves, addig marad az, hogy az edzo felepit egy nagyjabol mukodo rendszert es legalabb a kicsiket megverjuk. De amig a kozepe nem lesz rendben, addig baszhatjuk. Ehhez pedig az kene hogy belassak pl, hogy Valverde kepessegekre keves ha nem rohanni es daralni kell, hogy Bellingham nem kozeppalyas, hogy Guler nem szelso, hogy Ceballos az evi 2 honapjaval nem megoldas, stbstbstb. Jol erositettunk a nyaron, hianyposztokra (kiveve Masztit, a futobolondot), de a kozeppalyat csak toldozgatjuk, foldozgatjuk, ide oda tologatjuk az embereket hatha, de nincs meg a kello minoseg.
Amig odafonn nem fogadjak el, hogy a kozeppalyank csak nevre van meg, a minoseg nagyon, nagyon keves, addig marad az, hogy az edzo felepit egy nagyjabol mukodo rendszert es legalabb a kicsiket megverjuk. De amig a kozepe nem lesz rendben, addig baszhatjuk. Ehhez pedig az kene hogy belassak pl, hogy Valverde kepessegekre keves ha nem rohanni es daralni kell, hogy Bellingham nem kozeppalyas, hogy Guler nem szelso, hogy Ceballos az evi 2 honapjaval nem megoldas, stbstbstb. Jol erositettunk a nyaron, hianyposztokra (kiveve Masztit, a futobolondot), de a kozeppalyat csak toldozgatjuk, foldozgatjuk, ide oda tologatjuk az embereket hatha, de nincs meg a kello minoseg.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ugy irod, mintha minden csapat mindig ezt csinalna, de ez egyaltalan nincs igy.Pad'em írta:Tehát akkor mégis tud(ná)nak mást is. Csak egyszerűbb szabálytalankodni és szinészkedni, szimbiózisban a szőrnyű bírókkal évek óta. Ne haragudj, de a többségben semmi tiszteletre méltó nincs, de elnézést a szóhasználatért. Igyekszem nem lehúzni a szintet a továbbiakban.Realista24 írta:
A kisebb csapatok nagy resze mast nem tud, mint vedekezni a nagyok ellen. Ugyanakkor szamtalan pelda volt, hogy a kis szutyok lefocizta ugy a fiaiainkat, hogy nekem volt kellemetlen. Par ilyennek eloben is szemtanuja voltam...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Tehát akkor mégis tud(ná)nak mást is. Csak egyszerűbb szabálytalankodni és szinészkedni, szimbiózisban a szőrnyű bírókkal évek óta. Ne haragudj, de a többségben semmi tiszteletre méltó nincs, de elnézést a szóhasználatért. Igyekszem nem lehúzni a szintet a továbbiakban.Realista24 írta:A kisebb csapatok nagy resze mast nem tud, mint vedekezni a nagyok ellen. Ugyanakkor szamtalan pelda volt, hogy a kis szutyok lefocizta ugy a fiaiainkat, hogy nekem volt kellemetlen. Par ilyennek eloben is szemtanuja voltam...Mi baj? A spanyol kis és középcsapatokra túlzó akik foci helyett 11 emberrel védekeznek és patkánykodnak? Akkor elnézést. A BL ellenfeleinkre nem gondoltam itt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
nuevo_ericco
Az Atletico ellen szerintem pont, hogy nem csinálta. Szerintem nem tett bele annyi melót a szélső védekezésbe, mint amit az ellenfél játéka megkövetelt volna. Jobboldal szélső hiányában még ennél is rosszabb volt. Ott azt csináltak a matracosok, amit akartak. Sorban jöttek onnan a támadások, ívelések.J. Dee írta: de egyelőre Vini visszavett és csinálja a dolgát a baloson
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
Én Ardához egyelőre ragaszkodnék, neki tulajdonképpen ez az "első" szezonja abból a szempontból, hogy tud a játéka fejlődni rendesen, és szerintem benne van bőven.
A top1 rejtély az Jude, igazából már azt se tudom, hogy hol és mit kéne neki játszania.
Sokat ment a matek a Vini Mbappe duón, de egyelőre Vini visszavett és csinálja a dolgát a baloson, ez egyelőre nem SOS kérdés, el tudnak lenni többnyire.
De hogy az angolnak mit és hol kéne ebben a rendszerben játszani, az rejtély.
Marad akkor kb a 10-es poszt, ezzel viszont összességében rosszabbul nézünk ki, mintha Arda játszana ott.
Abban meg továbbra is biztos vagyok, amit tavaly is leírtam csomószor, hogy azt nem bírja el a csapat, hogy 3 támadó és Jude is egyszerre a pályán legyen. Hogy most ez Rodrygo helyett az argentin vagy Brahim az mindegy.
De ja, nem jó a keret profilja egyáltalán, nem áll össze sehogy, hogy ne lógjon ki vhol a lóláb.
Talán ez:
Tchoua
Jude/Fede - Ceba/Arda
Jobbszélső - Mbappe - Vini
Joobra meg akkor ott van 2 alapopció, de lehet hogy meccs és a kp függvényében Valverde lehetne oda opció, és akkor a középpályán akűr bátrabban is lehet nyomni.
A top1 rejtély az Jude, igazából már azt se tudom, hogy hol és mit kéne neki játszania.
Sokat ment a matek a Vini Mbappe duón, de egyelőre Vini visszavett és csinálja a dolgát a baloson, ez egyelőre nem SOS kérdés, el tudnak lenni többnyire.
De hogy az angolnak mit és hol kéne ebben a rendszerben játszani, az rejtély.
Marad akkor kb a 10-es poszt, ezzel viszont összességében rosszabbul nézünk ki, mintha Arda játszana ott.
Abban meg továbbra is biztos vagyok, amit tavaly is leírtam csomószor, hogy azt nem bírja el a csapat, hogy 3 támadó és Jude is egyszerre a pályán legyen. Hogy most ez Rodrygo helyett az argentin vagy Brahim az mindegy.
De ja, nem jó a keret profilja egyáltalán, nem áll össze sehogy, hogy ne lógjon ki vhol a lóláb.
Talán ez:
Tchoua
Jude/Fede - Ceba/Arda
Jobbszélső - Mbappe - Vini
Joobra meg akkor ott van 2 alapopció, de lehet hogy meccs és a kp függvényében Valverde lehetne oda opció, és akkor a középpályán akűr bátrabban is lehet nyomni.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
-
Ursus
De akkor ennek tudatában hol látjuk a keretben mondjuk Nico Paz helyét jövőre? Szintén egy támadó középpályás aki inkább a tizenhatos környékén érzi jól magát és megint egy olyan karakter akiből van kb 3 másik a keretben már most, kapásból Arda és Bellingham akiket szintén egy sorral hátrébb próbálunk kényszeríteni -ergó totál felesleges a legazolása csak abban az esetben ha utána magas haszonnal továbbadjuk. Ezért mondom, hogy itt leginkább a profilokban látom a problémát, egyszerűen nincs meg az egyensúly és ez tavaly óta nagyon a felszínre került.J. Dee írta:+ nagyon el van billenve a támadók felé. A kp-sok egy része is kényszerből játszik hátrébb, mint ahol igazán hasznos lenne (Fede, Güler, Bellingham), mert klasszis kkp gyakorlatilag 2 van a keretben, az összes többinek a támadó kp profil áll jól, így aztán ők sem tudják a maxot hozni, és a csapat se működik.Ursus írta: Kicsit nincs az az érzésetek egyébként, hogy a keret félre van menedzselve? Bennem ez az ami leginkább megfogalmazódik és ezért nem látom túl rózsásan a helyzetet. Ezt leginkább a középpályánkon érzem. Létszámra megvagyunk, jól csengő nevekkel de a profilok valahogy nem stimmelnek, a Xabi féle játékba semmiképp. Van 3-4 hasonló profilú játékosunk, belőlük telítettség van akik fizikális játékosok inkább de a másik profilból a labdabiztos, magas passzpontossággal, nyomástűrő képességgel rendelkező játékosunk meg talán 2 db Arda és Ceballos személyében. Épp emiatt a fizikális karakterből pakolunk be többet a csapatba most jelenleg Tchouameni és Valverde személyében akik ketten együtt egyszerűen feleslegesek a csapatba, az előre felé játékban nagyon korlátoltak és ez jelenleg nagy hátrány az építkezési fázisban, konkrétan képtelenek voltunk az Atma ellen is kihozni velük a labdát de ugyanez volt akár az Arsenal, Barca elleni meccseket nézem.
Cserében elől hemzsegnek a B kategóriás kiegészítők, akiknek a fele szóhoz se fog érdemben jutni. Igazából frissíteni is kéne mindenképp ezen a soron, mert teljesen beleszürkültek.
-
nuevo_ericco
De ezt írtam a meccs után is. Két szempontból. Sok az üres poszt, vagy töltetéljátékosok vannak oda, plusz picit bedőltünk a saját magunk által keltett hype-nak is, és többet láttunk pár képességekbe maximum közepes és/vagy fejben gyenge játékosba.Ursus írta: Kicsit nincs az az érzésetek egyébként, hogy a keret félre van menedzselve?
- J. Dee
+ nagyon el van billenve a támadók felé. A kp-sok egy része is kényszerből játszik hátrébb, mint ahol igazán hasznos lenne (Fede, Güler, Bellingham), mert klasszis kkp gyakorlatilag 2 van a keretben, az összes többinek a támadó kp profil áll jól, így aztán ők sem tudják a maxot hozni, és a csapat se működik.Ursus írta: Kicsit nincs az az érzésetek egyébként, hogy a keret félre van menedzselve? Bennem ez az ami leginkább megfogalmazódik és ezért nem látom túl rózsásan a helyzetet. Ezt leginkább a középpályánkon érzem. Létszámra megvagyunk, jól csengő nevekkel de a profilok valahogy nem stimmelnek, a Xabi féle játékba semmiképp. Van 3-4 hasonló profilú játékosunk, belőlük telítettség van akik fizikális játékosok inkább de a másik profilból a labdabiztos, magas passzpontossággal, nyomástűrő képességgel rendelkező játékosunk meg talán 2 db Arda és Ceballos személyében. Épp emiatt a fizikális karakterből pakolunk be többet a csapatba most jelenleg Tchouameni és Valverde személyében akik ketten együtt egyszerűen feleslegesek a csapatba, az előre felé játékban nagyon korlátoltak és ez jelenleg nagy hátrány az építkezési fázisban, konkrétan képtelenek voltunk az Atma ellen is kihozni velük a labdát de ugyanez volt akár az Arsenal, Barca elleni meccseket nézem.
Cserében elől hemzsegnek a B kategóriás kiegészítők, akiknek a fele szóhoz se fog érdemben jutni. Igazából frissíteni is kéne mindenképp ezen a soron, mert teljesen beleszürkültek.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Az a durva, hogy Toni Kroos utolso eveben hozta a legjobb szezonjat, de vele is nezhetetlen volt a jatek, pont emiatt, mert egyszeruen hianyzott a kemia. En nem tudom, hogy ki, vagy mi kell ahhoz, hogy vegre ez megvaltozzon.Realista24 írta:1. Ez csak taktikai valtoztatas, ami lathaton semmit nem ert az elso ertelmes ellenfellel szemben.1. Sokkal magasabban kb 10 méterrel feljebb védekezünk, már a támadóharmadban nyomást helyezve az ellenfélre. Mbappé és Vini is beállt a sorba.
2. Jelentősen megnőtt az azonnali 5 mp-n belüli labda visszaszerzések száma, ég és föld Ancelotti erához képest.
3. Többet futunk labda nélkül, védekezés kollektívabb, kompaktabb, szorosabb a csapat, nincsenek akkora hézagok a csapatrészek közt. Egész csapat intenzívebb.
4. Rotáció, meg un block keretmenedzsment, most van is értelme ennek a kifejezésnek.
5. Vannak begyakorolt pontrúgások.
1-2-3-5. Összessegeben gondolom ez az oka annak, amit Halfi is ir. Ez nekem nem eleg, de ez egyenfuggo. Egyszeruen nincs meg a kemia, a kotelek es a termeszetesseg a csapatreszek kozott.
Ursus, tudja a menedzsment is, hogy kellene mas tipusu jatekos is a kpra, de egyszeruen nem volt olyan, akiert erdemes lett volna lerakni a nagypenzt. Nyaron 100%, hogy ramennek Vitinhara.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2025. szeptember 29., hétfő 10:48-kor.
-
Ursus
Kicsit nincs az az érzésetek egyébként, hogy a keret félre van menedzselve? Bennem ez az ami leginkább megfogalmazódik és ezért nem látom túl rózsásan a helyzetet. Ezt leginkább a középpályánkon érzem. Létszámra megvagyunk, jól csengő nevekkel de a profilok valahogy nem stimmelnek, a Xabi féle játékba semmiképp. Van 3-4 hasonló profilú játékosunk, belőlük telítettség van akik fizikális játékosok inkább de a másik profilból a labdabiztos, magas passzpontossággal, nyomástűrő képességgel rendelkező játékosunk meg talán 2 db Arda és Ceballos személyében. Épp emiatt a fizikális karakterből pakolunk be többet a csapatba most jelenleg Tchouameni és Valverde személyében akik ketten együtt egyszerűen feleslegesek a csapatba, az előre felé játékban nagyon korlátoltak és ez jelenleg nagy hátrány az építkezési fázisban, konkrétan képtelenek voltunk az Atma ellen is kihozni velük a labdát de ugyanez volt akár az Arsenal, Barca elleni meccseket nézem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nalam nagyon keves az erinthetetlen jatekos.istimester írta:Frissítgetjük a keretet folyamatosan, de abban igazat adok, hogy a középpályás sort ebben a formában már nem marasztalnám. Kérdés mik lesznek a piaci realitások. Camavingánál voltak pletykák tavaly, na én tőle elfogadható ajánlát esetén csont nélkül megválnék.Realista24 írta: Többi szutyok...ah ne mar Padem.![]()
A komoly rivalisok ellen meg evek ota ez megy, es ez teljesen fuggetlen az edzotol. Nincs eleg minoseg a keretben, kemia, kuzdeni akaras meg plane. Csak a nagy arc es az igeretek.
Tovabbra is tisztitotuz kell a keretet illetoen, csak ez nem fog megtortenni sajnos. Addig meg visszaterunk a jo oreg, 15 evvel korabbi szlogenhez, hogy majd jovore.
Courtois, Carvajal, Huijsen, Mbappe, Valverde nagyjabol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A kisebb csapatok nagy resze mast nem tud, mint vedekezni a nagyok ellen. Ugyanakkor szamtalan pelda volt, hogy a kis szutyok lefocizta ugy a fiaiainkat, hogy nekem volt kellemetlen. Par ilyennek eloben is szemtanuja voltam... szoval tartsunk mar egy szintet, mert nehogy mar a "kicsik" hibaja legyen, hogy lelketlen es otlettelen elkenyeztetett jatekosok lezengenek a palyan, akiknek derogal futni is neha, kuzdesrol mar nem is beszelek.Mi baj? A spanyol kis és középcsapatokra túlzó akik foci helyett 11 emberrel védekeznek és patkánykodnak? Akkor elnézést. A BL ellenfeleinkre nem gondoltam itt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Frissítgetjük a keretet folyamatosan, de abban igazat adok, hogy a középpályás sort ebben a formában már nem marasztalnám. Kérdés mik lesznek a piaci realitások. Camavingánál voltak pletykák tavaly, na én tőle elfogadható ajánlát esetén csont nélkül megválnék.Realista24 írta: Többi szutyok...ah ne mar Padem.![]()
A komoly rivalisok ellen meg evek ota ez megy, es ez teljesen fuggetlen az edzotol. Nincs eleg minoseg a keretben, kemia, kuzdeni akaras meg plane. Csak a nagy arc es az igeretek.
Tovabbra is tisztitotuz kell a keretet illetoen, csak ez nem fog megtortenni sajnos. Addig meg visszaterunk a jo oreg, 15 evvel korabbi szlogenhez, hogy majd jovore.
- J. Dee
Amit még hozzátennék a taktika részéhez, hogy nem véletlen került a kezdőbe Sorloth sem, és tudatosan tolták a labdákat az 5-ös közelébe. Sajnos, ha valamit meg lehet említeni Courtois-nál, az az, hogy nem annyira uralja ezt a területet, és a védőinket nem olyan nehéz ott megverni fejjel. Ebből rúgtak 2 gólt és még 2-3 veszélyes ilyen szitura emlékszem.
Ezzel együtt is a másik gond, hogy 2-2-vel mentünk neki a második félidőnek, és igazából nem volt semmi reális esélyünk, mert megint elfogyott a csapat. Az utolsó 30 perceket nem tudjuk rendesen tolni. Mind a 3 kapott gólt konkrét egyéni hiába előzte meg, de ahogy kinézett a két csapat, nem lehetett nagyon más kimenetelt elképzelni. Hasonlókat lehetett egyébként tavaly a Barca elleni meccseken látni, ez bőven tendencia már. Egykoron a legerősebb csapat voltunk, ami a végjátékot illeti, nemcsak a híres remontadak miatt, hanem egyébként is, nem nagyon volt olyan, hogy minket daráljanak be, utóbbi időben viszont teljesen az ellenkezője az igaz.
Ebben fizikai és mentális problémák is vannak valszeg.
A kiscsapatokat ezzel együtt persze fogjuk hozni, de abban biztos vagyok, hogy nem lehet idén sem úgy bajnokságot nyerni, hogy a 4 főrangadóból nem hozunk 6 pontot minimum, és hát a BL is egyelőre még távoli.
Ezzel együtt is a másik gond, hogy 2-2-vel mentünk neki a második félidőnek, és igazából nem volt semmi reális esélyünk, mert megint elfogyott a csapat. Az utolsó 30 perceket nem tudjuk rendesen tolni. Mind a 3 kapott gólt konkrét egyéni hiába előzte meg, de ahogy kinézett a két csapat, nem lehetett nagyon más kimenetelt elképzelni. Hasonlókat lehetett egyébként tavaly a Barca elleni meccseken látni, ez bőven tendencia már. Egykoron a legerősebb csapat voltunk, ami a végjátékot illeti, nemcsak a híres remontadak miatt, hanem egyébként is, nem nagyon volt olyan, hogy minket daráljanak be, utóbbi időben viszont teljesen az ellenkezője az igaz.
Ebben fizikai és mentális problémák is vannak valszeg.
A kiscsapatokat ezzel együtt persze fogjuk hozni, de abban biztos vagyok, hogy nem lehet idén sem úgy bajnokságot nyerni, hogy a 4 főrangadóból nem hozunk 6 pontot minimum, és hát a BL is egyelőre még távoli.
- Pad'em
Mi baj? A spanyol kis és középcsapatokra túlzó akik foci helyett 11 emberrel védekeznek és patkánykodnak? Akkor elnézést. A BL ellenfeleinkre nem gondoltam itt.Realista24 írta: Többi szutyok...ah ne mar Padem.![]()
Én is ritkán értek egyet veled mert a mennyei megyeis sablon kamu szakértőd adod általában de itt egyetértünk. Szerintem is ez lesz a kulcs, stabil védekezés, megnyomott félórák, aztán kontrák. Csak valós nagycsapat ellen ritkán találkozunk, így marhára nem lesz egyszerű begyakorolni.miro. írta: Egy hybrid,celfocit jatszo,de gyengebb csapat ellen 20-25 percet pressingelo,majd szepen visszaallo real lesz ez szerintem.
Lathatoan az alapjatekot viszont ezaltal a nagyobb csapatok ellen keresi.