Kylian Mbappé - 10
Re: Kylian Mbappé - 10
kene csemegezni azokbol a kommentekbol amik akkor irodtak amikor leigazoltuk meg mikor hosszabbitott a psgvel
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
„Normális, hogy dühös vagyok a hibákra, ha egy olyan játékosnak, mint én, öt lehetősége van... akkor öt gólt akarok szerezni, és muszáj is szereznem öt gólt, ezért vett meg a Madrid. Három nagyszerű, de többet is szerezhettem volna, azon fogok dolgozni, hogy hatékonyabb legyek a kapu előtt.
Courtois passza... Nem tudom, hogy szándékosan tette-e, de fantasztikus passz. A gól 80%-át szerezte, én pedig a 20%-át.”
Kylian Mbappé
(Marca)
Courtois passza... Nem tudom, hogy szándékosan tette-e, de fantasztikus passz. A gól 80%-át szerezte, én pedig a 20%-át.”
Kylian Mbappé
(Marca)
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Én sem vagyok odaáig érte, de ha azt a küzdést, és hajtás minden játékosunk átvenné, akkor sokkal kevesebb gondunk lenne.ferni írta:Ő legalább tényleg akar, pár emberke példát vehetne róla.Faust írta:
Akkor Maszti is kurvajo lesz fel ev mulva?
Sokkal nagyobb gondjaink vannak, mint az argentín.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Ő legalább tényleg akar, pár emberke példát vehetne róla.Faust írta:Akkor Maszti is kurvajo lesz fel ev mulva?LosMerengues írta: Anno Modricot is elmondták a szezon legrosszabb igazolásának, aztán látjuk mi lett. Courtois is potyázott állandóan az első pár hónapban, azóta meg top 1.
Sokkal nagyobb gondjaink vannak, mint az argentín.
-
nuevo_ericco
Emlékszem. Senki sem értette azt a Marca cikket, és azt sem, hogy Mourinho miért jegelte egészen tavaszig. Minden labdaérintésén látszott, hogy kell a csapatnak. Fórum háromnegyede a kezdőbe követelte, a maradék negyed elvakult Özil-fan voltLosMerengues írta: Anno Modricot is elmondták a szezon legrosszabb igazolásának, aztán látjuk mi lett. Courtois is potyázott állandóan az első pár hónapban, azóta meg top 1.
Akkor Maszti is kurvajo lesz fel ev mulva?LosMerengues írta: Anno Modricot is elmondták a szezon legrosszabb igazolásának, aztán látjuk mi lett. Courtois is potyázott állandóan az első pár hónapban, azóta meg top 1.
-
LosMerengues
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Anno Modricot is elmondták a szezon legrosszabb igazolásának, aztán látjuk mi lett. Courtois is potyázott állandóan az első pár hónapban, azóta meg top 1.
- flori
Egyetértek, csak idő kérdése. Kell a kereten csiszolni és oda fogunk érni megint. Régen komolyabb volt a csapat, de most gyengébb játékkal/kerettel is simán oda lehet érni.
Szívesen visszaolvasnék az eladását kívánó hozzászólásokig, egyszer hátha lesz kedvem.
CR-Benzema-Mbappé. Egyértelműen ez a polc. Kár, hogy egyszerre is tudták volna itt pörgetni...
Szívesen visszaolvasnék az eladását kívánó hozzászólásokig, egyszer hátha lesz kedvem.
CR-Benzema-Mbappé. Egyértelműen ez a polc. Kár, hogy egyszerre is tudták volna itt pörgetni...
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Korunk legjobbja itt játszik. Innentől meg már csak idő kérdése a dolog.Valszeg most nem 4 évet kell várni mire a csapat is megérkezik hozzá.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
Kibaszott nagy zseni, reméljük felnő hozzá a csapat is.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
- P. Krisz
Big Dick Energy.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kylian Mbappé this season:
- 6 games
- 7 goals
- 1 assist
- 5 MOTM awards
21 chances created
2 big chance created
42 shots
20 dribbles
31 duels won
1 penalty won
- 6 games
- 7 goals
- 1 assist
- 5 MOTM awards
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tavaly a figura a terdet torte szet majdnem talppal, az se volt semmi.
nem ertem mi a problema most.
nem ertem mi a problema most.
thereisonly1ronaldo
- RealMadridFanatic
Nem tudom mi változott az elmúlt 20 évben a szabályokat illetően, nekünk anno azt tanították, hogy így soha nem megyünk oda, mert kimondottan sérülésveszélyes és repültek is ezekre a talpalásokra a sárgák akkor is, ha labdát talált.
Nem is értettem, tükörsima tizi és lap.
Amúgy is jó szimpi gyerek volt ez a Balerdi, igazi tuskó favágó, nem lepődtem meg, hogy argentin.
Nem is értettem, tükörsima tizi és lap.
Amúgy is jó szimpi gyerek volt ez a Balerdi, igazi tuskó favágó, nem lepődtem meg, hogy argentin.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
https://x.com/Madriburner/status/1968228224313565448gutihaz14 írta: van a marcan egy kep miszerint totalba a labara tartott ra a vedo talppal es nem a labdat talalta el. az alapjan ott egy tizi elmaradt
valamelyik univerzumban:
van a marcan egy kep miszerint totalba a labara tartott ra a vedo talppal es nem a labdat talalta el. az alapjan ott egy tizi elmaradt
valamelyik univerzumban:
ez csaka Vinicius szurkoloknal nem volt elismerttomi_b írta:Igazán nagy a kontraszt már.. túl nagy közte és Vini között.RealRaúl77 írta: A világ legjobbja. Ahogy labdába ér, ahogy elviszi az ember mellett, ahogy már az átvétellel megveri a védőjét. Zseni. Köré kell építeni a jövő Madridját nem kérdés. Hozzá képest a brazilok a kanyarban sincsenek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K