Taktikai háború (Legyél Xabi)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Taktikai háború (Legyél Xabi)
bocs, 2/10, de csak pert papi balondor formaban van.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mondjuk beszedes, nem?hehetheoriginal írta: endre egy percet se fog kapni, se most, se kesobb - közben az argentin mar alapember -, jobban tenne, ha a sajat erdekeben januarban lepne.
szezon tovabbra is 1/10.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Szerintem igy is rotalni fog, persze par alapember ott lesz, de en azert felforgatott kezdot varok.Pad'em írta: Ha nem égtünk volna le a derbin biztos menne a rotálás keményen, így viszont szerintem fullos csapat játszik majd. Bár most pont azt írja valamelyik firkász, hogy Mbappé nem kezd.
- hehetheoriginal
endre egy percet se fog kapni, se most, se kesobb - közben az argentin mar alapember -, jobban tenne, ha a sajat erdekeben januarban lepne.
szezon tovabbra is 1/10.
szezon tovabbra is 1/10.
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azt sem tudom milyen kerettel utaztunk, de ma GG, Endric, Cama, Jude akiknek kellenek a percek. Bappe, Ceba, TBO, Huijsen és Carreras akikre vigyázni kell. Ha nincs elég belső védőnk, jhv vagy kp-s akkor kellene az utánpótlásból behívni valakit.
- Pad'em
Ha nem égtünk volna le a derbin biztos menne a rotálás keményen, így viszont szerintem fullos csapat játszik majd. Bár most pont azt írja valamelyik firkász, hogy Mbappé nem kezd.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Nagy kerdes,hogy mire van szuksege inkabb a csapatnak.
Pihenesre,vagy gyakorlasra..
Pihenesre,vagy gyakorlasra..
- Galacticos
Enis ilyen felig cserecsapatot kuldenek fel, nalam mbappe el se utazott volna. Rajta mulik a legtobb, raferne a pihenes.
Mehet gonzalo garcia endrick felvaltva vagy endrick a szelen, camat is megnezhetnenk mostmar kezdobe. Lunin is kaphatna egy meccset, az se vilagvege ha itt nem nyerunk a hetvegi fontosabb meccs lesz.
Mehet gonzalo garcia endrick felvaltva vagy endrick a szelen, camat is megnezhetnenk mostmar kezdobe. Lunin is kaphatna egy meccset, az se vilagvege ha itt nem nyerunk a hetvegi fontosabb meccs lesz.
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Lunin
Fede-Ase-Alaba-Fran
Arda-Cama-Ceba
Brahim-GonzaloG-Rodrygo
Ez a sor menne fel nálam. Pihenjenek akik eddig kezdők voltak.
Fede-Ase-Alaba-Fran
Arda-Cama-Ceba
Brahim-GonzaloG-Rodrygo
Ez a sor menne fel nálam. Pihenjenek akik eddig kezdők voltak.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A 3 kh-es rendszert nem muszáj úgy játszani, hogy védekezőbb legyen a csapat. Annak lényege inkább az lenne, hogy a kp-t uraljuk, esetleg játszunk 2 csatárral vagy 2 tizessel és hogy a kissé haszontalan szélsőinket másképp használjuk. Fedenek is jobban állna a szárnyvédőzés. Támadásban az egyik kh nyugodtan feljebb léphetne vagy a két szélső tudja széthúzni. Megvolnas az előnye, ha lenne legalább eggyel több kkp-sunk akit nyugodtan belehet dobni, de nincsraul 4 ever írta: Egy ilyen rosszul lemeccselt derbi után elégedetlenebb az ember, mint kéne, nálam nem megoldás, ha formációt váltanánk. Persze, rossz volt a kezdő, néha fingunk nem volt mit csinálunk (rengetegszer egymást fogta a 4 atma kh, hogy a mieink akkor merre kóricáltak, nekem még mindig rejtély), de nehogy már egy kairat ellen akarjunk 3/5 emberrel kezdeni hátul.
Masta, Rodry sztem kezdeni fognak, a csatár úgyis Bapi, mögöttük Csucsu-Ceba-Güler, hátul Fede-Ase-Huijsen-Carreras (vagy Fran).
Játszottunk már idén jól, első vereségre nem kell a kardba dőlni, aztán felforgatni mindent.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem sem kellene nagyon felforgatni a kezdőt, egy-két játékos pihenhet, de valószínűleg egy olyan lelkes csapat ellen fogunk játszani, akik nem fogják könnyen adni magukat.
Amúgy nekem Vinivel betelt a pohár, főleg, hogy megint Kokénak dumált meg a gólpassza után is az Atma szurkolók arcába kent mindent... Nem értem, hogy miért kell még mindig az ellenfél szaros drukkereivel foglalkoznia, úgy se fogják szeretni. Nyugodtan adjuk el a nyáron még ha nem kapunk érte 100 misit akkor is, ez egy bukta már nekünk. Vele együtt amúgy Rodrygo is mehet felőlem, legalább lesz pénzünk egy jó középpályásra, esetleg egy középcsatárra.
Amúgy nekem Vinivel betelt a pohár, főleg, hogy megint Kokénak dumált meg a gólpassza után is az Atma szurkolók arcába kent mindent... Nem értem, hogy miért kell még mindig az ellenfél szaros drukkereivel foglalkoznia, úgy se fogják szeretni. Nyugodtan adjuk el a nyáron még ha nem kapunk érte 100 misit akkor is, ez egy bukta már nekünk. Vele együtt amúgy Rodrygo is mehet felőlem, legalább lesz pénzünk egy jó középpályásra, esetleg egy középcsatárra.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Egy ilyen rosszul lemeccselt derbi után elégedetlenebb az ember, mint kéne, nálam nem megoldás, ha formációt váltanánk. Persze, rossz volt a kezdő, néha fingunk nem volt mit csinálunk (rengetegszer egymást fogta a 4 atma kh, hogy a mieink akkor merre kóricáltak, nekem még mindig rejtély), de nehogy már egy kairat ellen akarjunk 3/5 emberrel kezdeni hátul.
Masta, Rodry sztem kezdeni fognak, a csatár úgyis Bapi, mögöttük Csucsu-Ceba-Güler, hátul Fede-Ase-Huijsen-Carreras (vagy Fran).
Játszottunk már idén jól, első vereségre nem kell a kardba dőlni, aztán felforgatni mindent.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Mivel a tekin áll, vagy bukik kb., hogy idén nyerünk-e majd valamit, épp itt a ragyogó alkalom, hogy pihentessük és spóroljunk a kilóméterekkel.
Én el sem utaztattam volna..
Én el sem utaztattam volna..
-
untouchable
Lunin
Valverde
Asencio
Alaba
Camavinga
Bellingham
Tchouameni
Ceballos
Gonzalo
Endrick
Mbappé
Ezt a kezdőt dobnám fel, mindegy hogy 5-2-3 vagy 4-3-3.
Valverde
Asencio
Alaba
Camavinga
Bellingham
Tchouameni
Ceballos
Gonzalo
Endrick
Mbappé
Ezt a kezdőt dobnám fel, mindegy hogy 5-2-3 vagy 4-3-3.
Hala Madrid y nada más 
- Pad'em
Levante ellen mondjuk pont 3 védő volt, meg COPE szerint holnap is azt tervezi így:Anthony írta:Kicsit meglepő azért, hogy nem igazán élt ezzel Xabi, a Leverkusenben is ezzel volt sikeres és megnéztem volna itt is egy ilyen agresszívebb felállást, most már vannak szélső hátvédeink is hozzá.wZoLee7 írta: Én kb ebben a pillanatban érzem azt, hogy lenne értelme átállni a 3 kh-es rendszerre.
Asencio Huijsen Carreras
Valverde Ceba Cama FranG
Brahim Mbappe Rodrygo
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
nem, én speciel jelen helyzetben/időszakban olyan fiatal után néznék, és kutatnék 1000km/h-val, akik a hiányposztokra hosszú évekre előrelépést jelentenek, szélsőhátvédek, védők, középpályások, ha korszakos csatártehetség, akkor azt is hozni.
nem kiégett fáradt zsoldosokra gondolok - bár mondom, hogy a puhos mexikóifejű rodri elfért volna 2-3 évre bőven.
nem kiégett fáradt zsoldosokra gondolok - bár mondom, hogy a puhos mexikóifejű rodri elfért volna 2-3 évre bőven.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igy van, hatha a keretbe tud kerulni egy ujabb tulfizetett, instahuszar, aki le se szarja a cimert, a mezt, csak a fizetes csippanjon.hehetheoriginal írta:sztem ahhoz nem eleg okos es kepzett jatekos.Pad'em írta: Fede Valverde: "I am annoyed, I know when I don't play well. A player knows when he's having a bad game and not doing the right things on the pitch. I did well in CWC with the start of this new project. Yes, I am not the most comfortable on the pitch now but I will give my everything as a Captain and get to my level."
ilyen ez, mikor tanulod a focit es nem osztonbol jon.
jhv, vagy eladas.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
sztem ahhoz nem eleg okos es kepzett jatekos.Pad'em írta: Fede Valverde: "I am annoyed, I know when I don't play well. A player knows when he's having a bad game and not doing the right things on the pitch. I did well in CWC with the start of this new project. Yes, I am not the most comfortable on the pitch now but I will give my everything as a Captain and get to my level."
ilyen ez, mikor tanulod a focit es nem osztonbol jon.
jhv, vagy eladas.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Fede Valverde: "These have been two very tough days, and we felt great disappointment because of the defeat. It was a painful blow. We talked a lot; since I was in Madrid, this has rarely happened."Pad'em írta: Fede Valverde: "I am annoyed, I know when I don't play well. A player knows when he's having a bad game and not doing the right things on the pitch. I did well in CWC with the start of this new project. Yes, I am not the most comfortable on the pitch now but I will give my everything as a Captain and get to my level."
"Why don't I enjoy playing at RB? In the end, you always hear or see the criticism, and it’s nice to receive praise. I wasn’t born to play as a full-back; I didn’t grow up playing there. It was a critical moment. I felt proud because I was able to perform well."
"But I’ve always wondered if those matches were just luck or spontaneous nights. I felt comfortable as a full-back. We won a lot when I played as a winger; we won the Champions League with me there, and again when I was in midfield. I’m always available; I learn the new position when needed."
"Have I said I do not like playing at RB? If I said that, they might think I'm a liar. Ask the coach. I've always said I'm available for the team. I've never refused to play in any position; I always give my all wherever I am."
"You can ask my teammates or the coach. I'm always there for the team, and I will d*e for Real Madrid always."
- Pad'em
Fede Valverde: "I am annoyed, I know when I don't play well. A player knows when he's having a bad game and not doing the right things on the pitch. I did well in CWC with the start of this new project. Yes, I am not the most comfortable on the pitch now but I will give my everything as a Captain and get to my level."