Maximalisan egyetertek.Realista24 írta:
Többi szutyok...ah ne mar Padem.![]()
A komoly rivalisok ellen meg evek ota ez megy, es ez teljesen fuggetlen az edzotol. Nincs eleg minoseg a keretben, kemia, kuzdeni akaras meg plane. Csak a nagy arc es az igeretek.
Tovabbra is tisztitotuz kell a keretet illetoen, csak ez nem fog megtortenni sajnos. Addig meg visszaterunk a jo oreg, 15 evvel korabbi szlogenhez, hogy majd jovore.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ezt mar megvalaszoltam, egyszeruen simeone szetszedte xabit azzal, hogy mikor az atma tamadott, ugy mozgott el folyamat 2-3 ember elol (egyszerre! - mig nalunk altalaban 1 db beindulo ember van, aztan vagy odaer a labda, vagy eladjuk...), hogy teljesen szetestek a mieink, fogalmuk nem volt kivel es mikor kell menni, hat hanyszor kerultek igy ziccerbe? simeone megnezte mit jatszat a kp-sokkal, vedokkel alonso, es teljesen kiforgatta a dolgot. ezek utan alonso ezt latva beszart, es megmondta a csapatnak, hogy akkor huzodjunk visszabb. igy is 5 lett a vege, de a 2. felido mar nem az edzoe, hanem a jatekosoke, ahol elfogyott a tuz, az osszjatek, beletorodtek, hogy megalazzak oket, a hatukra fekudtek feltartott kezekkel.Ezert oriasi kerdojel szamomra,hogy miert nem tolta fel xabi a csapatot mondjuk 3:2 vagy 4:2 utan?
Miert nem latszott semmi ebbol a presszingbol?
Miert nem volt semmi elkepzelese, valasza az Atleticora?
Nekem az jott le,hogy teljes tanacstalansag volt.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Többi szutyok...ah ne mar Padem.Pad'em írta: De ezt mondom, igen az Atletico ellen ebből semmi nem látszott. A többi meccsen meg igen. Egy szezonban van 10 rangadónk és 45-50 meccs a többi szutyok ellen, ezeken a meccseken lesz/van változás. Össze kell tenni a csapatot a nagycsapatok ellen is, ehhez meg idő kell, nem 2 hónap, hanem akár lehet egy év is, lehet kell (elég valószínű) még igazolni is majd hozzá.
@ericco, Marseille ellen hogyne látszott volna, az első 20 percben már 3-0-ra kellett volna vezetnünk a játék képe alapján. Aztán behúztuk 10 emberrel azok ellen akik aztán két hétre rá megverték a PSG-t.
A komoly rivalisok ellen meg evek ota ez megy, es ez teljesen fuggetlen az edzotol. Nincs eleg minoseg a keretben, kemia, kuzdeni akaras meg plane. Csak a nagy arc es az igeretek.
Tovabbra is tisztitotuz kell a keretet illetoen, csak ez nem fog megtortenni sajnos. Addig meg visszaterunk a jo oreg, 15 evvel korabbi szlogenhez, hogy majd jovore.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
nuevo_ericco
Szerintem ez volt a terve, már a meccs eleje óta, csak a játékosok voltak erre képtelenek, mert az Atletico agresszív volt, letámadott, nem hagyott időt és területet. Egyszerűen meghaladta a képességeiket, főleg a KP-n.miro. írta: Ezert oriasi kerdojel szamomra,hogy miert nem tolta fel xabi a csapatot mondjuk 3:2 vagy 4:2 utan?
Ehhez hozzátett az is, hogy Beli kezdetése miatt feladtuk a jobb szélt, nem volt, aki visszajárjon segíteni Carvajalnak, másik oldalon pedig Vini nem tett bele elég melót.
De a fő ok szerintem továbbra is az, hogy nem vagyunk elég labdabiztosak a KP-n az ilyen játék ellen.
Mea culpa, kiment a fejemből, hogy 10 emberrel játszottunkPad'em írta:Aztán behúztuk 10 emberrel
Ritkan ertek veled egyet,mert az elvakult twitteres hulyesegekkel jossz altalaban,de most igen,az elso 7 meccsen ezek lathato valtozasok voltak.Pad'em írta:
Rengeteg változás van ha nem csak az Atma meccsből indulsz ki, amit amúgy több eddigi ellenfél edzője is elmondott meccsek után.
1. Sokkal magasabban kb 10 méterrel feljebb védekezünk, már a támadóharmadban nyomást helyezve az ellenfélre. Mbappé és Vini is beállt a sorba.
2. Jelentősen megnőtt az azonnali 5 mp-n belüli labda visszaszerzések száma, ég és föld Ancelotti erához képest.
3. Többet futunk labda nélkül, védekezés kollektívabb, kompaktabb, szorosabb a csapat, nincsenek akkora hézagok a csapatrészek közt. Egész csapat intenzívebb.
4. Rotáció, meg un block keretmenedzsment, most van is értelme ennek a kifejezésnek.
5. Vannak begyakorolt pontrúgások.
Nyilván az első pontok előnyei leggyorsabban a kiscsapatok ellen jönnek ki, de a bajnokságot ott lehet megnyerni nem feltétlen a rangadókon, de persze fejlődni kell még rengeteget és nyerni majd a rangadókon is.
Tavaly majd az összes meccsen szenvedtünk, sokszor még a kiscsapatok ellen is. Továbbra is idő kell, mert abból nagyon kevés volt, kb nem volt előszezonunk. Ilyeneket kijelenteni, hogy nincs változás azért szerintem elég erős.
Ezert oriasi kerdojel szamomra,hogy miert nem tolta fel xabi a csapatot mondjuk 3:2 vagy 4:2 utan?
Nekem az jott le,hogy teljes tanacstalansag volt.
Mar nyaron irtam,hogy nem lesz itt azert akkora totalis tamadofutball,mint a leverkusenben..
Ami nem baj,csak szerintem sok embernek az volt alonsotol az elvarasa.
Egy hybrid,celfocit jatszo,de gyengebb csapat ellen 20-25 percet pressingelo,majd szepen visszaallo real lesz ez szerintem.
Lathatoan az alapjatekot viszont ezaltal a nagyobb csapatok ellen keresi.
Kar,mert megneznek egyszer egy Flick,Klopp,Slot fele focit itt is..Biztos,hogy elvezehetobb lenne.
-
LosMerengues
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Van egy átalakulóban lévő játékunk, ami az elején a kisebb csapatok ellen is döcögött, most már azok ellen úgy néz ki, hogy kezd működni, illetve láttuk a Marseille elleni meccset is. Én simán el tudom képzelni, hogy Xabiban nem volt meg a magabiztosság, hogy ugyanazzal a felfogással játszunk egy Atleti ellen, akik könyörtelenül ki tudják használni, ha mindent bedobva letámadsz, de szarul csinálod, nem elég koordináltan, stb. Illetve ott van Jude beleerőltetése a kezdőbe, úgy, hogy előtte vállműtétből visszatérve, több hónap kihagyás után 2 meccs alatt játszott összesen kb 20-25 percet. Ebből kb az lett, hogy visszamentünk egy Carlo light játékba, csak sokkal rosszabbul csinálva azt, mivelhogy nem ezt próbálta játszani a csapat az előző hónapokban.Galacticos írta: Padem full igazad van, ezek a valtozasok. De ezeknek egyetlen egy apro halvany jelet se lehetett latni az atleti ellen. Ha kimentunk volna letamadni ok meg ivelgetesbol sorlothra megvernek azt mondom na bumm legalabb megprobaltuk. De nem ez volt, kimentunk beszarva es az elso peectol az utolsoig teljesen ledominaltak.
- Pad'em
De ezt mondom, igen az Atletico ellen ebből semmi nem látszott. A többi meccsen meg igen. Egy szezonban van 10 rangadónk és 45-50 meccs a többi szutyok ellen, ezeken a meccseken lesz/van változás. Össze kell tenni a csapatot a nagycsapatok ellen is, ehhez meg idő kell, nem 2 hónap, hanem akár lehet egy év is, lehet kell (elég valószínű) még igazolni is majd hozzá.
@ericco, Marseille ellen hogyne látszott volna, az első 20 percben már 3-0-ra kellett volna vezetnünk a játék képe alapján. Aztán behúztuk 10 emberrel azok ellen akik aztán két hétre rá megverték a PSG-t.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
nuevo_ericco
Kár, hogy az első háromból szinte semmit sem látni, ha az ellenfél picit jobb játékosokból áll, képes szervezetten letámadni, kihozni a labdát, stb. Nálam már a Marseille ellen is megszólalt a belül a vészcsengő, az is inkább Ancelotti-féle győzelem volt.Pad'em írta:Rengeteg változás van ha nem csak az Atma meccsből indulsz ki, amit amúgy több eddigi ellenfél edzője is elmondott meccsek után.Realista24 írta: En altalaban nem foglalkozom sem a jatek kepevel, sem az eredmenyekkel ugy novemberig, de eddig az egyetlen valtozas edzobahoz kepest az, hogy mindig mas a kezdo, es van egy-egy jobb teljesitmeny valami gyenge ellenfellel szemben, ami indokolatlan hurraoptimizmusra ad okot.
1. Sokkal magasabban kb 10 méterrel feljebb védekezünk, már a támadóharmadban nyomást helyezve az ellenfélre. Mbappé és Vini is beállt a sorba.
2. Jelentősen megnőtt az azonnali 5 mp-n belüli labda visszaszerzések száma, ég és föld Ancelotti erához képest.
3. Többet futunk labda nélkül, védekezés kollektívabb, kompaktabb, szorosabb a csapat, nincsenek akkora hézagok a csapatrészek közt. Egész csapat intenzívebb.
4. Rotáció, meg un block keretmenedzsment, most van is értelme ennek a kifejezésnek.
Nyilván az első pontok előnyei leggyorsabban a kiscsapatok ellen jönnek ki, de a bajnokságot ott lehet megnyerni nem feltétlen a rangadókon, de persze fejlődni kell még rengeteget és nyerni majd a rangadókon is.
Tavaly majd az összes meccsen szenvedtünk, sokszor még a kiscsapatok ellen is. Továbbra is idő kell, mert abból nagyon kevés volt, kb nem volt előszezonunk. Ilyeneket kijelenteni, hogy nincs változás azért szerintem elég erős.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
1. Ez csak taktikai valtoztatas, ami lathaton semmit nem ert az elso ertelmes ellenfellel szemben.1. Sokkal magasabban kb 10 méterrel feljebb védekezünk, már a támadóharmadban nyomást helyezve az ellenfélre. Mbappé és Vini is beállt a sorba.
1-2-3-5. Összessegeben gondolom ez az oka annak, amit Halfi is ir. Ez nekem nem eleg, de ez egyenfuggo. Egyszeruen nincs meg a kemia, a kotelek es a termeszetesseg a csapatreszek kozott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ezt írtam a nyáron, hogy szerintem ebben a szezonban a kisebb csapatokat stabilabban meg fogjuk verni, viszont a nagyok ellen nem várok sok javulást.
Kaptam a sok downvote-ot, pedig nem rosszból írtam, sajnos ez a realitás. Sok évig olyan eredményeket hozott a csapat, amit kb. senki más meg sem tudott közelíteni, és ezzel olyan óriási elvárásokat generált amit nem lehet fenntartani. Minden nagycsapatnak vannak sikeresebb és kevésbé sikeres periódusai, nekünk most ez utóbbi van folyamatban. Persze relatív, hogy mit nevezünk kevésbé sikeresnek (itt visszagondolhatunk az elvárásokra).
Ha megnézzük a többi csapatot is látható, hogy manapság borzasztó nehéz tehetségben és hozzáállásban is kiemelkedő játékost találni. Van egy csomó okés játékos, de mintha mind ugyanaz a szint lenne. Ez lehet egy kis mentség a vezetőségnek, de alapvetően továbbra is azt gondolom, hogy miattuk, az igazolásaik miatt történt ez a visszaesés:
- nem posztra igazolnak, ezért egyes posztok telítettek, másokon nincs meg a minőség
- erőltetik a dél-amerikai játékosokat
Ebben a szezonban le kell tisztuljon a kép, Xabi el kell döntse, hogy kire van szükség és kire nincs, és a következő átigazolási szezonban helyrehozni ezeket a dolgokat.
Kaptam a sok downvote-ot, pedig nem rosszból írtam, sajnos ez a realitás. Sok évig olyan eredményeket hozott a csapat, amit kb. senki más meg sem tudott közelíteni, és ezzel olyan óriási elvárásokat generált amit nem lehet fenntartani. Minden nagycsapatnak vannak sikeresebb és kevésbé sikeres periódusai, nekünk most ez utóbbi van folyamatban. Persze relatív, hogy mit nevezünk kevésbé sikeresnek (itt visszagondolhatunk az elvárásokra).
Ha megnézzük a többi csapatot is látható, hogy manapság borzasztó nehéz tehetségben és hozzáállásban is kiemelkedő játékost találni. Van egy csomó okés játékos, de mintha mind ugyanaz a szint lenne. Ez lehet egy kis mentség a vezetőségnek, de alapvetően továbbra is azt gondolom, hogy miattuk, az igazolásaik miatt történt ez a visszaesés:
- nem posztra igazolnak, ezért egyes posztok telítettek, másokon nincs meg a minőség
- erőltetik a dél-amerikai játékosokat
Ebben a szezonban le kell tisztuljon a kép, Xabi el kell döntse, hogy kire van szükség és kire nincs, és a következő átigazolási szezonban helyrehozni ezeket a dolgokat.
- Galacticos
Padem full igazad van, ezek a valtozasok. De ezeknek egyetlen egy apro halvany jelet se lehetett latni az atleti ellen. Ha kimentunk volna letamadni ok meg ivelgetesbol sorlothra megvernek azt mondom na bumm legalabb megprobaltuk. De nem ez volt, kimentunk beszarva es az elso peectol az utolsoig teljesen ledominaltak.
Most a szakmai részét félretéve, az szurkolóként egy nagyon fontos változás hogy kiscsapatok elleni meccseink legalább nézhetőek. Tavaly pokol volt, vissza lehet olvasni.
Ez persze nem elég, nemhiszem hogy túl nagy elvárás hogy ne szopjunk 4-5 gólt minden nagyobb csapattól aki szembejön.
Ez persze nem elég, nemhiszem hogy túl nagy elvárás hogy ne szopjunk 4-5 gólt minden nagyobb csapattól aki szembejön.
- Pad'em
Rengeteg változás van ha nem csak az Atma meccsből indulsz ki, amit amúgy több eddigi ellenfél edzője is elmondott meccsek után.Realista24 írta: En altalaban nem foglalkozom sem a jatek kepevel, sem az eredmenyekkel ugy novemberig, de eddig az egyetlen valtozas edzobahoz kepest az, hogy mindig mas a kezdo, es van egy-egy jobb teljesitmeny valami gyenge ellenfellel szemben, ami indokolatlan hurraoptimizmusra ad okot.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez pontosan igaz volt az Aranygeneraciora, de nem erre a csapatra. Ebredjunk fel egy kicsit.De amúgyis ezek a fos laliga meccsek teljesen indokolatlanok. A barsza egy évtizede ezekre épít,hogy aztán beleszaladjon a leütésesbe europában. Mi is képesek vagyunk itt bármikor beszopódni a matrac ellen aztán a bl-ben csukott szemmel hátrakötött kézzel kiejtjük őket bármikor.
Ami az Atmanak a Barca, az nekunk kb az Atma es a Barca az elmult evek alapjan, kisebb sikerek mellett.
Ez meg jol leirja a keret minoseget (ha szo szerint veszem, powered by hehe)...nekunk nem arra van szukseg, hogy sirjon a labda a jatekosok laban, hanem, hogy jo legyen nezni. Igy 2-3 ev utan ideje lenne mar...CKM nem fog összeállni de van azért alapanyag valami értelmezhetőt összetákolni oda.
En altalaban nem foglalkozom sem a jatek kepevel, sem az eredmenyekkel ugy novemberig, de eddig az egyetlen valtozas edzobahoz kepest az, hogy mindig mas a kezdo, es van egy-egy jobb teljesitmeny valami gyenge ellenfellel szemben, ami indokolatlan hurraoptimizmusra ad okot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Carlo már elfáradt Xabi meg még nem érzi vagy lehet nem is tudja érezni majd kiderül.Galacticos írta:Tehat akkor tavaly carlo miatt nem jott ki a nagy meccseken most meg xabi miatt?dzsi91 írta: Nem túl bonyolúlt, csak meg kell nézni pl, hogy nézett ki ugyanaz a csapat egy balet leszámítva 2013ban és 2014ben. Edzőn múlik és most szerintem nincs rossz edzőnk de ha bukik sem kell tartani az örök második helytől. Majd megoldja a következő. Mondjuk a xavi éra elején is ez ment nemtudom minek ülök fel ezeknek mindig.![]()
Szerintem a 13mas es a 14es csapat kozotti kulonbseget az jelentette hogy az amugy latvanyos de lusta ozil kikerult a kezdobol es a csapatbol is es a nagy meccseken konstans fos higuain is tavozott a csapatbol.
Itt is az lesz a megoldás mint akkoriban. Viniciust kell megoldani meg a kp-t eltalálni. CKM nem fog összeállni de van azért alapanyag valami értelmezhetőt összetákolni oda.
De amúgyis ezek a fos laliga meccsek teljesen indokolatlanok. A barsza egy évtizede ezekre épít,hogy aztán beleszaladjon a leütésesbe europában. Mi is képesek vagyunk itt bármikor beszopódni a matrac ellen aztán a bl-ben csukott szemmel hátrakötött kézzel kiejtjük őket bármikor.
Liverpool lesz az iránymutató, hogy merre is tartunk. Ha ott is gatya akkor lehet szemöldököt ráncolni bár idő még akkor is mint a tenger.
Tegnap amúgy nem voltunk jók de a totális(és mostanában menetrendszerű) szétesés egy elég érdekes tizi után jött+ a legjobb formában lévő védőnk természetesen lesértült. Mindegy laliga az külön állatfaj. Nem szintfelmérő. Végigvertük europát úgy, hogy a ligához hozzá se tudtunk vagy engedtek szagolni minket.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Galacticos
Tehat akkor tavaly carlo miatt nem jott ki a nagy meccseken most meg xabi miatt?dzsi91 írta: Nem túl bonyolúlt, csak meg kell nézni pl, hogy nézett ki ugyanaz a csapat egy balet leszámítva 2013ban és 2014ben. Edzőn múlik és most szerintem nincs rossz edzőnk de ha bukik sem kell tartani az örök második helytől. Majd megoldja a következő. Mondjuk a xavi éra elején is ez ment nemtudom minek ülök fel ezeknek mindig.
Szerintem a 13mas es a 14es csapat kozotti kulonbseget az jelentette hogy az amugy latvanyos de lusta ozil kikerult a kezdobol es a csapatbol is es a nagy meccseken konstans fos higuain is tavozott a csapatbol.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem túl bonyolúlt, csak meg kell nézni pl, hogy nézett ki ugyanaz a csapat egy balet leszámítva 2013ban és 2014ben. Edzőn múlik és most szerintem nincs rossz edzőnk de ha bukik sem kell tartani az örök második helytől. Majd megoldja a következő. Mondjuk a xavi éra elején is ez ment nemtudom minek ülök fel ezeknek mindig.Galacticos írta: En csak azt nem ertem hogyha ez a top2es keret akkor miert pont a nagy meccseken jonnek a banalis hibak?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Galacticos
En csak azt nem ertem hogyha ez a top2es keret akkor miert pont a nagy meccseken jonnek a banalis hibak? Es nem egy meccsrol van szo, az elmult egy evben kaptunk harmat az arsenaltol ugye koszonjuk rice amugy helyzetunk nem volt, psg ellenit nem kommentalom, barca ellen 4bol 4x cumi mindig 3 folott kaptunk, sociedad is lott 4et kupameccsen a bernabeuban, még a tavaly full vak milan is 3at a blben es most egy nem is top simeone csapattal nyeltunk 5ot. Ja es most hasamra utok ezeken a meccseken még nagyjabol valahol fel/ egy tucat goltol mentette meg a seggunket courtois.
Szoval en pont ellenkezoleg latom, igen tegnap kaptunk golt carrerasrol meg huijsenrol is de ezek a vedelmi hibak jonni fognak, jottek ramosrol is amikor nem tudtuk megtartani a labdat, nem volt semmi elkepzelesunk es be voltunk szorulva a sajat kapunk ele. Tegnap kirugas, huijsennek az meg fel amerre all. Nem ot hibaztatom, senki nem jon vissza, keri el. Tchouamenit kedvelem, valverdet is de ilyenkor egyikuk sem megy oda segiteni, nem mutatja magat aztan ivelgetunk fel a vak vilagba viniciusra meg mbappera az atletico vedelmevel szemben. Hat teljesen eselytelen dolog. Ez meg csapatszintu problema. Nem az volt hogy minden mukodott aztan a vegen valaki eladta a labdat es kikaptunk hanem egesz meccsen az elsotol az utolsoig levoltunk focizva egy atletico altal.
Ha lesz barmifele valtozas, kiprobalasa uj dolgoknak mar megerte, carloval pont az volt a baj hogyha 3x egymasutan tukorsiman kikapsz a barcatol 4x nem megyek oda ugyanazzal a felfogassal es kezdovel.
Szoval en pont ellenkezoleg latom, igen tegnap kaptunk golt carrerasrol meg huijsenrol is de ezek a vedelmi hibak jonni fognak, jottek ramosrol is amikor nem tudtuk megtartani a labdat, nem volt semmi elkepzelesunk es be voltunk szorulva a sajat kapunk ele. Tegnap kirugas, huijsennek az meg fel amerre all. Nem ot hibaztatom, senki nem jon vissza, keri el. Tchouamenit kedvelem, valverdet is de ilyenkor egyikuk sem megy oda segiteni, nem mutatja magat aztan ivelgetunk fel a vak vilagba viniciusra meg mbappera az atletico vedelmevel szemben. Hat teljesen eselytelen dolog. Ez meg csapatszintu problema. Nem az volt hogy minden mukodott aztan a vegen valaki eladta a labdat es kikaptunk hanem egesz meccsen az elsotol az utolsoig levoltunk focizva egy atletico altal.
Ha lesz barmifele valtozas, kiprobalasa uj dolgoknak mar megerte, carloval pont az volt a baj hogyha 3x egymasutan tukorsiman kikapsz a barcatol 4x nem megyek oda ugyanazzal a felfogassal es kezdovel.
-
dortev
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Az idézett részre reflektáltam, nem implikáltam felmentést. Carlo alatt is ezt mondtam amúgy, nem Xabi védelmében írom. Szerintem hehe aggályai teljesen validak.dzsi91 írta: Tehát lényegében van csak vagy ez meg vagy az vagy éppen amaz. A keret adott. Valóban hiányzik egy prime kroos meg egy prime bbc is jobb lenne de aki ebbol nem főz ki kupákat az nem top edző.
Ezt nem igazán értem. Mentségemre szóljon, tanult nyelvem a magyar. Bocs, amúgy reagálnék rá, nem szándékosan ignorálom ezt a részt.dzsi91 írta: Tehát lényegében van csak vagy ez meg vagy az vagy éppen amaz.
-
nuevo_ericco
Itt a kulcs, de nem azért, amiért gondolod. Valóban nem nagy kunszt, ahogy ezek a csapatok kitömnek minket. Nincs mögötte nagy mágia. Pont ez ad okot az aggodalomra. Simán csak szervezetten, agresszívan letámadnak, és meg is van fojtva a játékunk. Egyszerűen kevés a labdabiztos, technikailag elég képzett játékos a keretben, akik ilyenkor nem szarják össze magukat, adják rossz ütemben, lövik fel eszetlenül, vagy adják el a labdát.dzsi91 írta: A rangadókat banális hibákkal bukjuk nem azért mert az ellenfél überbrutál focit tol legyen az matrac vagy arsenal barsza.
Persze a védők is sokat hibáznak, de ez azért is van, mert ha az ellenfél épp nyom, amint felszabadítanak, jön vissza a labda. Csak akkor tudnak fellélegezni, mint szombaton is, ha az ellenfél visszaáll. Ha pedig a PSG és a Barca az ellenfél, akik nem nagyon állnak vissza, akkor még rosszabb a helyzet.