bezzeg mikor a nagy vad zsolti bacsi kellett kimosni az 1 ejszaka alatt mentAnthony írta: A Házon kívül MÁSFÉL ÉVE mutatott be felvételeket arról, hogy K. Endre a vallomása megváltoztatását kérte egy bicskei áldozattól.
"Azt kéne mondani, hogy nem íratott alá velem semmit, nem fenyegetett, nem kényszerített, nem diktálta, ezeket mondta. Hogy jobban kijöjjön az a szó, hogy nem."
Az RTL ezt több kamerával rögzítette, tökéletes hangminőségben. A rendőrség elkérte a felvételeket, amin mindkét szereplő felismerhető, nyomozás is indult kényszerítés gyanújával.
Újra írom: MÁSFÉL ÉVE.
Az RTL többször is megkérdezte, hogy hogyan áll az ügy és mindig ugyanazt a választ kapta.
"TÁJÉKOZTATOM, HOGY A NYOMOZÁS FOLYAMATBAN VAN. GYANUSÍTOTTI KIHALLGATÁS NEM TÖRTÉNT."
Politika
Re: Politika
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Házon kívül MÁSFÉL ÉVE mutatott be felvételeket arról, hogy K. Endre a vallomása megváltoztatását kérte egy bicskei áldozattól.
"Azt kéne mondani, hogy nem íratott alá velem semmit, nem fenyegetett, nem kényszerített, nem diktálta, ezeket mondta. Hogy jobban kijöjjön az a szó, hogy nem."
Az RTL ezt több kamerával rögzítette, tökéletes hangminőségben. A rendőrség elkérte a felvételeket, amin mindkét szereplő felismerhető, nyomozás is indult kényszerítés gyanújával.
Az RTL többször is megkérdezte, hogy hogyan áll az ügy és mindig ugyanazt a választ kapta.
"TÁJÉKOZTATOM, HOGY A NYOMOZÁS FOLYAMATBAN VAN. GYANUSÍTOTTI KIHALLGATÁS NEM TÖRTÉNT."
gondolom ezt pont nem irta le a cikkben a sokatlatott szakerto
valamelyik univerzumban:
-
nuevo_ericco
Remélem, nem is fogják. Majd mikor más lesz hatalmon, akkor majd megérzi a mostani tevékenységének hátrányát. Ha van igazság. De az ritkán van, ezért valószínűleg lelép, és a most összenyalt pénzéből vígan fog élni.soadroli írta:én egyszerűen nem értem hogy nem verték még agyon ezt a deákdanit, fel nem tudom fogni.nuevo_ericco írta: Deákdani pedig továbbra is a magyar történelem legnagyobb szolgája, pedig nem kicsi a verseny, és a TOP10 tele NER-essel.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
én egyszerűen nem értem hogy nem verték még agyon ezt a deákdanit, fel nem tudom fogni.nuevo_ericco írta: Deákdani pedig továbbra is a magyar történelem legnagyobb szolgája, pedig nem kicsi a verseny, és a TOP10 tele NER-essel.

-
nuevo_ericco
Itt az egész videó, nem csak egy kivágott részlet:
https://youtu.be/28tN4kaKxjY
Deákdani pedig továbbra is a magyar történelem legnagyobb szolgája, pedig nem kicsi a verseny, és a TOP10 tele NER-essel.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Múltkor valaki linkelte azt az Ernest vallomás videót..
Na, drága kormányunk szépen le is tiltatta egyből.
Azért az ilyen gyors elhallgattatások, azok mindig gyanúsak nekem..
Na, drága kormányunk szépen le is tiltatta egyből.
Azért az ilyen gyors elhallgattatások, azok mindig gyanúsak nekem..
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jól olvasom, hogy közben K Endre könyvet írt?! Gyermekvédelem akkor az toppos de legalább se Alibaba se jött be a határon se Soros, magyar családok megmentve
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Plusz mennek a maffiamódszerek is rendesen, minden nagyobb kutya fix benne van valami neccesebb ügyben, amivel foghatják.
Max olyanok ugorhatnak még ki, akik nem tételek
Max olyanok ugorhatnak még ki, akik nem tételek
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szazmillios, milliardos vagyonokon ulnek olyan emberek, akik a piacrol a politikai tokejuk nelkul a KSH medianbert is nehezen keresnek meg. Szerinted realis varni egy kiugrast?Cali írta: Nem tudom felfogni, hogy a fidesz köreiből nincs senki, akinek ennyi év hazudozás és uszítás után nem fordul meg a fejében, hogy ez már a legalja.
Nincs senki közöttük, akit a pedofilok védelme, a közpénzek ellopása, undorító propaganda, egy ország háborús helyzetének a kihasználása, vagyonhalmozás, stb nem zavarna annyira, hogy kitálaljon? Milyen szinten lehetnek
Viktor meg koptathatja a szajat, a taboranak erot kell mutatnia, de a Pride ota biztos vagyok benne, hogy amint atlep egy voros vonalat a civilek olyan erovel allnak ellent, amit maximum aktiv eroszakkal tud csak lenyomni.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
és akkor sajnálatból elengedi az összes tisza szavazó, hogy minden szar a rothadó országban?Babinho írta: Trumpnak is sokat dobott, hogy "fülön lőtték", simán kinézem, hogy annyira másolják az ő kampányát, hogy év elején eljátszanak egy merénylet kísérletet.
az egyutterzes viktorral megoldja, hogy a hó végén nincs kajára pénz százezreknél
thereisonly1ronaldo
Trumpnak is sokat dobott, hogy "fülön lőtték", simán kinézem, hogy annyira másolják az ő kampányát, hogy év elején eljátszanak egy merénylet kísérletet.
Nem tudom felfogni, hogy a fidesz köreiből nincs senki, akinek ennyi év hazudozás és uszítás után nem fordul meg a fejében, hogy ez már a legalja.
Nincs senki közöttük, akit a pedofilok védelme, a közpénzek ellopása, undorító propaganda, egy ország háborús helyzetének a kihasználása, vagyonhalmozás, stb nem zavarna annyira, hogy kitálaljon? Milyen szinten lehetnek ezek erkölcstelennek vagy vannak megfélemlítve...
Most ez az új kommunikációjuk, hogy az ellenzékre mondják, hogy agresszívek, miattuk undorító a közbeszéd és uszítanak, valami félelmetes. Simán kinézem belőlük, hogy valakit, valamilyen szinten "be fognak áldozni" hamarosan. Nem a legszélsőségesebb módon, de valami testi sértés történni fog az egyik NER-es ellen. Utána majd alá is tudják támasztani a jelenlegi hazugságokat.
Remélem csak túl gondolom, de az elmúlt 16 év alapján, bármit kinézek narancsékból.
Nincs senki közöttük, akit a pedofilok védelme, a közpénzek ellopása, undorító propaganda, egy ország háborús helyzetének a kihasználása, vagyonhalmozás, stb nem zavarna annyira, hogy kitálaljon? Milyen szinten lehetnek ezek erkölcstelennek vagy vannak megfélemlítve...
Most ez az új kommunikációjuk, hogy az ellenzékre mondják, hogy agresszívek, miattuk undorító a közbeszéd és uszítanak, valami félelmetes. Simán kinézem belőlük, hogy valakit, valamilyen szinten "be fognak áldozni" hamarosan. Nem a legszélsőségesebb módon, de valami testi sértés történni fog az egyik NER-es ellen. Utána majd alá is tudják támasztani a jelenlegi hazugságokat.
Remélem csak túl gondolom, de az elmúlt 16 év alapján, bármit kinézek narancsékból.
Nemhiszem, hogy rám gondoltálnuevo_ericco írta:Ne aggódj, mindjárt jönferni írta:Valaki nyugtasson meg ez is valami fakenews![]()
Amúgy ez olyan hír, amit nagyon óvatosan kell kezelni. Tényleg csak megrendíthetetlen bizonyítékok után érdemes bármilyen következtetés levonni, mert ha neadjisten igazak az ukrán vádak, tk. Magyarország Oroszország és Fehéroroszország után a harmadik agresszor lesz a háborúban.
-
nuevo_ericco
Ne aggódj, mindjárt jönferni írta:Valaki nyugtasson meg ez is valami fakenews
Amúgy ez olyan hír, amit nagyon óvatosan kell kezelni. Tényleg csak megrendíthetetlen bizonyítékok után érdemes bármilyen következtetés levonni, mert ha neadjisten igazak az ukrán vádak, tk. Magyarország Oroszország és Fehéroroszország után a harmadik agresszor lesz a háborúban.
Várható volt, hogy amint nem babra megy a játék, megjelenik valaki, akinek valódi esélye lesz őket leváltani, tekernek párat már az eddig is felfedezhető, de lightos fasiszta módszereken.sebydani írta: De mi az már, hogy ezt a stílust megengedi magának bazdmeg mindnekivel szemben Magyarország miniszterelnöke Mi a faszt fenyeget mindneki mindenkit 2-3 naponta, mi ez az ország jézusom
Szerintem már készül a törvény a boszorkánykonyhában, be is lengették már, hogy ismét elő kéne venni azt a tavasszal eldugott szuverenitás-törvényt. Csak még beleírnak pár újabb gumiparagrafust.csababarca írta: Nekem az a meglepő, hogy ténylegesen nem verték még láncra azokat, akik ellenük beszélnek az online térben.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Mit érdekli őket, azt csinálnak amit akarnak, ahogyan akarják.sebydani írta:
De mi az már, hogy ezt a stílust megengedi magának bazdmeg mindnekivel szemben Magyarország miniszterelnökeMi a faszt fenyeget mindneki mindenkit 2-3 naponta, mi ez az ország jézusom
![]()
Semmi következménye ezeknek a mondatoknak, mennek a falig és tovább, semmi nem számít.
Nem Magyarország miniszterelnöke, hanem a fideszhívők miniszterelnöke már régen.
Nekem az a meglepő, hogy ténylegesen nem verték még láncra azokat, akik ellenük beszélnek az online térben.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
De mi az már, hogy ezt a stílust megengedi magának bazdmeg mindnekivel szemben Magyarország miniszterelnökeferni írta: Közben Orbánék tovább fenyegetik a népet:Orbán: Minden aljas ellenzéki álhírterjesztő, legyen képviselő, influenszer vagy újságíró, a magyar jogrendszer hűvös leheletét érezheti a tarkóján
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
A legfrissebb hírek szerint magyar felderítő drónok továbbíthatták Oroszországnak azokat az adatokat, amelyek segítségével az orosz terrorállam augusztus 21-én egy Kalibr rakétával támadást hajtott végre az ukrajnai Munkács város és egy amerikai gyár ellen.
https://www.facebook.com/10006337137187 ... 103479959/
A legfrissebb hírek szerint magyar felderítő drónok továbbíthatták Oroszországnak azokat az adatokat, amelyek segítségével az orosz terrorállam augusztus 21-én egy Kalibr rakétával támadást hajtott végre az ukrajnai Munkács város és egy amerikai gyár ellen - jelentette 2025. szeptember 27-én, szombat délután 3 óra után a független, ukrán EMPR Média.
A lap szerint Kijiv a jövő héten erről a támadásról közzéteszi a magyar érintettséget is igazoló bizonyítékokat, amelyeket egyúttal megküldenek Washingtonba is. Egyben Ukrajna jelenleg is válasz vár Magyarországtól, hogy miért küldenek kémdrónokat mélyen Ukrajna területére.
Valaki nyugtasson meg ez is valami fakenews, mert nem akarom elhinni, hogy a múltkori magyar kémes sztori után, hogy lebuktak még tovább kreténkedtek volna, mert ez már tényleg végleg szürreális lenne.
Közben Orbánék tovább fenyegetik a népet:
https://www.facebook.com/10006337137187 ... 103479959/
A legfrissebb hírek szerint magyar felderítő drónok továbbíthatták Oroszországnak azokat az adatokat, amelyek segítségével az orosz terrorállam augusztus 21-én egy Kalibr rakétával támadást hajtott végre az ukrajnai Munkács város és egy amerikai gyár ellen - jelentette 2025. szeptember 27-én, szombat délután 3 óra után a független, ukrán EMPR Média.
A lap szerint Kijiv a jövő héten erről a támadásról közzéteszi a magyar érintettséget is igazoló bizonyítékokat, amelyeket egyúttal megküldenek Washingtonba is. Egyben Ukrajna jelenleg is válasz vár Magyarországtól, hogy miért küldenek kémdrónokat mélyen Ukrajna területére.
Valaki nyugtasson meg ez is valami fakenews, mert nem akarom elhinni, hogy a múltkori magyar kémes sztori után, hogy lebuktak még tovább kreténkedtek volna, mert ez már tényleg végleg szürreális lenne.
Közben Orbánék tovább fenyegetik a népet:
Orbán: Minden aljas ellenzéki álhírterjesztő, legyen képviselő, influenszer vagy újságíró, a magyar jogrendszer hűvös leheletét érezheti a tarkóján