Serie A

Foci a Real Madridon túl...
reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. október 6., hétfő 20:07

Az hagyján, annak a vak leaonak adott egy meccslabdát a legvégén, csak be kellett volna rúgnia és behúzzák a meccset. :vivo:
Sajnáltam az öreget, mert az baromi nagy gólpassz lett volna. :x

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. október 6., hétfő 20:01

Kár érte, kicentizte a mester :mrgreen:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. október 6., hétfő 19:38

https://x.com/FootballGeekk/status/1974927501546963264

:kalapos:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 1., szerda 9:56

rashidm írta:
Realista24 írta: San Sirot nagyjabol 200 millioert veszi meg a Milan es az Inter, hogy aztan le lehessen bontani es az uj projekt kezdetet vegye.
Az uj stadion 2031-re keszulhet el, 71500 fos kapacitassal, mindegy 1,2 milliard eurobol.

Ugy fest, hogy a stadion a 100. szuletesnapjan (vagy korul) vonul vissza, 1926ban keszult el.
En kb semmit nem tudok a stadionról, a jövőben is közösen fogják használni, meg ugyanott lesz tervezetten?
Ha jol tudom ugyanott lesz, es kozos ahogy most is. A mostani San Sirobol megmarad ugy nagyjabol 10%, az uj stadion a varosfejlesztes projekt resze is lesz. Olyat is olvastam, hogy ott fog epulni az uj, ahol a mostanihoz kapcsolodo parkolo van, igy a regit tudjak hasznalni, ameddig el nem keszul az uj.
Ezt tamasztja ala, hogy a 2026-os teli Olimpia megnyitoja is a San Siroban lesz.

Nyilvan mivel olaszokrol van szo, lehet lesz meg csavar :mrgreen: az adasvetelnek november 10-ig meg kell tortennie, addig kolcson ugyintezes, befektetokkel targyalas, stb.stb.

A legvegso celdatum a 2032-es EB, de a tervek szerint 2031-re lenne keszen, 2027-es projekt indulassal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. október 1., szerda 9:41

Realista24 írta: San Sirot nagyjabol 200 millioert veszi meg a Milan es az Inter, hogy aztan le lehessen bontani es az uj projekt kezdetet vegye.
Az uj stadion 2031-re keszulhet el, 71500 fos kapacitassal, mindegy 1,2 milliard eurobol.

Ugy fest, hogy a stadion a 100. szuletesnapjan (vagy korul) vonul vissza, 1926ban keszult el.
En kb semmit nem tudok a stadionról, a jövőben is közösen fogják használni, meg ugyanott lesz tervezetten?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 1., szerda 9:04

San Sirot nagyjabol 200 millioert veszi meg a Milan es az Inter, hogy aztan le lehessen bontani es az uj projekt kezdetet vegye.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. szeptember 29., hétfő 12:02

reeed_ati írta:
R. Carlos írta: Amúgy meg nem fért volna el nálunk a kispadon, hogy innen vonuljon vissza... Értem én, hogy eljárt felette az idő, de pont, hogy a kp-nk ócska ebben a szezonban és egy ilyen mentalitású ember ritkaság már a mai világban. Minden megvan benne, ami példa lehetne, kb. 1 euros fizetésért is maradt volna, de nem nekünk nem kell. A legjobb kiegészítő ember lehetett volna itt.
Szerintem ő kezdő akart lenni, a Milanban ezt megkapta.
Elnézve a hétvégi gyalázatot, meg azt látva, hogy mit hoz le a milanban, felőlem a kezdőben is maradhatott volna..
Csak akkor meg azért sírnánk, köztük én is, hogy ez a gátja a fiatalok fejlődésének, Güler miatta nem fejlődik..
Részben igaz is lenne, de totál más szint a két focista, +az öregnek van egy olyan győztes kisugárzása, ami nincs meg egyik középpályásunkban sem..
Minden focista kezdő akar lenni kb, + nem hiszem hogy a Milan ezt bevállalta volna, kor ide vagy oda. Az van hogy eddig ott is remekül teljesít,jelenlegi formája kezdő tagságot ér, szurkolok hogy meglegyen a top3 a Milannak, olasz top csapatok közül még őket kedveltem a leginkább.

Lukának nem igazán feküdt a csere szerep emlékeim szerint, sokszor elég pontatlanul szállt be, de lehet rosszul emlékszem.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. szeptember 29., hétfő 7:39

R. Carlos írta: Amúgy meg nem fért volna el nálunk a kispadon, hogy innen vonuljon vissza... Értem én, hogy eljárt felette az idő, de pont, hogy a kp-nk ócska ebben a szezonban és egy ilyen mentalitású ember ritkaság már a mai világban. Minden megvan benne, ami példa lehetne, kb. 1 euros fizetésért is maradt volna, de nem nekünk nem kell. A legjobb kiegészítő ember lehetett volna itt.
Szerintem ő kezdő akart lenni, a Milanban ezt megkapta.
Elnézve a hétvégi gyalázatot, meg azt látva, hogy mit hoz le a milanban, felőlem a kezdőben is maradhatott volna..
Csak akkor meg azért sírnánk, köztük én is, hogy ez a gátja a fiatalok fejlődésének, Güler miatta nem fejlődik..
Részben igaz is lenne, de totál más szint a két focista, +az öregnek van egy olyan győztes kisugárzása, ami nincs meg egyik középpályásunkban sem..

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. szeptember 29., hétfő 7:30

Amúgy meg nem fért volna el nálunk a kispadon, hogy innen vonuljon vissza... Értem én, hogy eljárt felette az idő, de pont, hogy a kp-nk ócska ebben a szezonban és egy ilyen mentalitású ember ritkaság már a mai világban. Minden megvan benne, ami példa lehetne, kb. 1 euros fizetésért is maradt volna, de nem nekünk nem kell. A legjobb kiegészítő ember lehetett volna itt.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 29., hétfő 0:22

nzooli93 írta: Modric még a 97.percben is sprintben kozlekedett ma a Napoli ellen. Brutal milyen szenvedély van benne.
Serie A legjobbja 40 évesen. Még nyugdíj elött gyors nyer egy Scudettot ezzel a hullagyenge Milannal.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. szeptember 28., vasárnap 23:01

Modric még a 97.percben is sprintben kozlekedett ma a Napoli ellen. Brutal milyen szenvedély van benne.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. szeptember 27., szombat 16:57

gutihaz14 írta: paz ujabb gol
Egyik brazil - teljesítményre Rodrygo és Brahim helyére simán elférne jövőre.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. szeptember 27., szombat 15:40

paz ujabb gol

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 21., vasárnap 21:58

Azért ez bőven gólpassz kategória, szépen kitette ezt is.

Érdemes megnézni az összefoglalót is.
https://www.youtube.com/watch?v=qbs3xVYBA6Q

A majdnem befújt tizi előtt is ő passzolt, csak kívül volt a fault, Sergi Roberto lövésénél is ő passzolt meg volt egy lövése is.

Elég termelékeny meccse volt na :kalapos:

eredmenyek-en 9.6os értékelés

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. szeptember 21., vasárnap 20:41

Nika91127 írta:
RealRaúl77 írta:

Igazából azon múlik, Xabi számol-e vele, mert látjuk, akivel számol, és illik a rendszerébe, arra nagyon fog alapozni. Illetve milyen elképzelése van a keret kialakítása terén. Azért sem mondom, hogy hozzuk, mert sok múlik azon, hogy a két brazillal mi lesz jövőre. Güler hogy vállik be hosszútávon, milyen megoldást találnak ki a kp-ra, Bellighamnek milyen szerepet szánnak a kp-n. Lesz-e szerkezetváltás, három védős rendszer. Lehetetlen ezeket előre látni.

De azért nem rossz, hogy van talonban egy baromi olcsó, sokat fejlődő lehetőségünk jövő nyáron.

Közben egy gólpasszt is kiosztott. 1-1
2-t.
mondjuk itt cipelte a golszerzo 40 métert es cselezett tobbszor :D
:kalapos:

https://streamin.me/v/ceda7a1b

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. szeptember 21., vasárnap 20:19

RealRaúl77 írta:
Anthony írta:
Oksa :)
Én sem tudom mi lesz a sorsa, és max. az ilyen sofascore eredményeket látom, mert nem fogok Como meccseket nézni. Szóval az is lehet hogy tud hátrébb is játszani vagy akármi. Fejlődjön aztán jövő nyáron kiderül!
Igazából azon múlik, Xabi számol-e vele, mert látjuk, akivel számol, és illik a rendszerébe, arra nagyon fog alapozni. Illetve milyen elképzelése van a keret kialakítása terén. Azért sem mondom, hogy hozzuk, mert sok múlik azon, hogy a két brazillal mi lesz jövőre. Güler hogy vállik be hosszútávon, milyen megoldást találnak ki a kp-ra, Bellighamnek milyen szerepet szánnak a kp-n. Lesz-e szerkezetváltás, három védős rendszer. Lehetetlen ezeket előre látni.

De azért nem rossz, hogy van talonban egy baromi olcsó, sokat fejlődő lehetőségünk jövő nyáron.

2-t.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. szeptember 21., vasárnap 19:42

Anthony írta:
RealRaúl77 írta: Nem szántam hozzuk/ne hozzuk vitaindítónak, szimplán kommentáltam, amit látok. Szeretem, nyomon követni az előrehaladását.

Teljesen más kérdés, hogy mi lesz a sorsa a jövőben, egyelőre nem is kívánnék találgatni.
Én sem tudom mi lesz a sorsa, és max. az ilyen sofascore eredményeket látom, mert nem fogok Como meccseket nézni. Szóval az is lehet hogy tud hátrébb is játszani vagy akármi. Fejlődjön aztán jövő nyáron kiderül!

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. szeptember 21., vasárnap 19:36

RealRaúl77 írta: Nem szántam hozzuk/ne hozzuk vitaindítónak, szimplán kommentáltam, amit látok. Szeretem, nyomon követni az előrehaladását.

Teljesen más kérdés, hogy mi lesz a sorsa a jövőben, egyelőre nem is kívánnék találgatni.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. szeptember 21., vasárnap 19:30

Anthony írta:
RealRaúl77 írta: Como 1 gólos hátrányban. Eredményeken mindenki sárga, Paz egyedül zöld a csapatban. Sőt, 2. legjobb az értékelése a 22 ember közül.
Ez szép és jó de látod hol játszik? A csatár mögött. Nekünk irányító, szervező kellene aki hátrébb játszik.
Nem szántam hozzuk/ne hozzuk vitaindítónak, szimplán kommentáltam, amit látok. Szeretem, nyomon követni az előrehaladását.

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. szeptember 21., vasárnap 19:08

RealRaúl77 írta: Como 1 gólos hátrányban. Eredményeken mindenki sárga, Paz egyedül zöld a csapatban. Sőt, 2. legjobb az értékelése a 22 ember közül.
Ez szép és jó de látod hol játszik? A csatár mögött. Nekünk irányító, szervező kellene aki hátrébb játszik.

Vissza: