Tehát lényegében van csak vagy ez meg vagy az vagy éppen amaz. A keret adott. Valóban hiányzik egy prime kroos meg egy prime bbc is jobb lenne de aki ebbol nem főz ki kupákat az nem top edző.dortev írta:A Barca kerete szerintem jóval balanszoltabb játékosprofilokat nézve, ha nevekre nem is feltétlenül erősebb. Például nincs mélyre, védelem elé igazán top szintű, technikás és labdabiztos játékosunk, aki pluszban jól is lát a pályán. Tchouameni, Camavinga, sérülékeny Ceballos és Valverde van oda, bár utóbbi is inkább box-to-box, nem tipikus mélységi játékos. Trent akár kipróbálható, de még jó teljesítményt nem nagyon láttam tőle pivotban. Cserébe van kapásból 3 darab 10-esünk, egyetlen natural jobbszélsőnk, három balszélsőnk, nulla klasszikus centerünk.BlancoMark írta: de pl. a Barca keretere is nezzunk mar ra, tele lyukakkal.
Értékeld a legutóbbi meccset
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
dortev
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Barca kerete szerintem jóval balanszoltabb játékosprofilokat nézve, ha nevekre nem is feltétlenül erősebb. Például nincs mélyre, védelem elé igazán top szintű, technikás és labdabiztos játékosunk, aki pluszban jól is lát a pályán. Tchouameni, Camavinga, sérülékeny Ceballos és Valverde van oda, bár utóbbi is inkább box-to-box, nem tipikus mélységi játékos. Trent akár kipróbálható, de még jó teljesítményt nem nagyon láttam tőle pivotban. Cserébe van kapásból 3 darab 10-esünk, egyetlen natural jobbszélsőnk, három balszélsőnk, nulla klasszikus centerünk.BlancoMark írta: de pl. a Barca keretere is nezzunk mar ra, tele lyukakkal.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Nincs bő keret.dzsi91 írta:Jól gondolják.17ben volt utóljára ilyen bő és jó keretünk persze a mai szinthez képest.hehetheoriginal írta: talan itt a problema gyokere. A klubnal is igy gondoljak.
Kis szerénység kene, alazat...
Es nem csak a feher mezt kivinni a palyara a cimerrel.
Van csomó ballaszt: Mendy, Alaba, de lassan Cama/Brahim/Vini is idesorolható.
Ceba hiába jó, majd lesérül.
Nincs egy agy oda közepre.
Ez a Masztisrác is egy semmi. Se sebesség, se technika, csak a bruszt.
Megvettük/ingyen hoztuk TAA-t, akit mindenki tudta, h szar lesz.
Bizunk az osszefoltozott Carva-Militao-Rüdi trioban.
Hol ez a top2?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Jól gondolják.17ben volt utóljára ilyen bő és jó keretünk persze a mai szinthez képest.hehetheoriginal írta:talan itt a problema gyokere. A klubnal is igy gondoljak.Top2 keretünk van a világon.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
talan itt a problema gyokere. A klubnal is igy gondoljak.Top2 keretünk van a világon.
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
Nagyon túltoljátok. Én nemtartottam xabit valami messiásnak de tudtam, hogy azok veszik majd a fejét akik piedesztálra emelték egy kis futkorászás után.
Top2 keretünk van a világon. A rangadókat banális hibákkal bukjuk nem azért mert az ellenfél überbrutál focit tol legyen az matrac vagy arsenal barsza.
Olyan játékosaink vannak, hogy az edzőn múlik minden az meg olyan mint az alsógatya, ha az egyik szaros lesz jöhet másik. Alonso eddig nem végez rossz munkát de teljesen indokolatlan volt ez a felszopás mint ahogy ez a lehúzás is ami most megy.
Top2 keretünk van a világon. A rangadókat banális hibákkal bukjuk nem azért mert az ellenfél überbrutál focit tol legyen az matrac vagy arsenal barsza.
Olyan játékosaink vannak, hogy az edzőn múlik minden az meg olyan mint az alsógatya, ha az egyik szaros lesz jöhet másik. Alonso eddig nem végez rossz munkát de teljesen indokolatlan volt ez a felszopás mint ahogy ez a lehúzás is ami most megy.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ZZ nem kapott ki a camp nouban és a wandaban.
- Pad'em
4 db barcelona meccs az idén volt igen, érdemes a Xabi team értékelésébe belevenni
Ha meg nem 7/7-el kezd akkor azért fikáznád, unalmas vagy next
Ha meg nem 7/7-el kezd akkor azért fikáznád, unalmas vagy next
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
4 db barcelona meccs, psg es a tegnapi meccseken kaptunk 25 gólt, és mindet elbuktuk, lefociztak minket, osztálykulonbseg szinten.Lélektelen játékot egyedül a tegnapira tudom ráfogni, az összes többin megérdemelten nyertünk.
hadd ne a getafe legyen már a mérce kérlek..
remek valóban
thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Mourinhoval valoban volt egy otos, de mentsegere legyen mondva, hogy a tortene legjobb Barcaja ellen kellett szarbol varat epitenie, es utana nem fordult vele elo ilyen alazas mint amit tegnap kaptunk (egy kozepes Atleticotol).nzooli93 írta: Mourinho is 5-0as elclasicoval inditott, Carlo meg Zz alatt is boven voltak lelektelen bukott rangadok. Sőt, Carlo az Atma meg Barca ellen azert rendre nagyon rosszul meccselt. Ez van. Emlékszem Zz is volt mar November környékén kirúgás szélén, annyira szarul nezett ki az egész,aztan blt nyert. Nyilvan nem azt mondom,hogy most is igy lesz, lehet nem nyerunk semmit,de 8 meccs ment le kb a 70bol gyerekek.
Lehet csal az emlekezetem, de semelyik Ancelotti/ZZ era elejen sem emlekszem hasonlora.
En nem veszem elo Alonsot egybol, de azert rakjuk helyere a dolgokat. Ez nem volt tul biztato es szokatlan madridi szinten, foleg hogy azert nem egy szar kerettel kell dolgozni. Sok gyenge elem van a csapatban, de mas sztarklubok sem hibatlanok, talan a Pool kiemelkedik, de pl. a Barca keretere is nezzunk mar ra, tele lyukakkal.
- Pad'em
Mbappe, Vinicius, Güler, Tchouameni kapásból jobban teljesít, ki teljesít gyengébben még Valverdén kívül?untouchable írta: Nem istenítem ZZ-t (Xabit se intenitettem) és valóban gyötrelmes volt néha a játék, de 1-2 meccset leszámítva stabilak voltunk és játékosaink tűzbe mentek érte. Ja és, ha volt is vele csúnya vereség rangadón, akkor azt 3x bosszultuk meg.
Az meg, hogy nem edzősködött, amióta távozott a klubtól az pont az ő esetében semmit sem számít.
Nem, nem megyünk a Segundába, de épp elég nagy baj lesz az is, ha 2. helyért tudunk csak menni évekig, a BL-ben meg nagy nehezen vergődünk túl az alapszakaszon.
Nem annyira látom én azokat a pozitív változásokat, 1-2 játékos jobban teljesít, de cserébe legalább annyian meg gyengébben.
Nem is annyira az eredményekkel van bajom, hanem a lélektelen és csúnya játékkal.
Lélektelen játékot egyedül a tegnapira tudom ráfogni, az összes többin megérdemelten nyertünk. Lőttünk nem egy, nem kettő gyönyörű gólt már, voltak nagyon szép szöglet, szabadrúgás kombinációink. Ellenfeleinknek megint csak a tegnapi meccset leszámítva alig van helyzete. Volt intenzitás, letámadás még ha dadog is, van rotáció, és azt is hamar elfelejtettük, hogy volt 3 hét nyáriszünetünk meg összesen 2(!) db hét felkészülés, mindenki másnak nagyjából 5 hét.
Szerintem az összképet nézve ez bőven remek kezdés, ha még azt is beleveszem hogy az összes mocsok bíró ellenünk is fúj és 16 falt kell hogy az ellenfél sárgát kapjon pláne. Ezektől feltétlenül persze jöhetnek az ínséges idők, de az elmúlt 8 meccs pont nem ezt vetíti előre.
@hehe, biztos nagyon sok bölcs dolgot írtal megint, legközelebb tagold kicsit akkor talán el is olvasom. Pusza
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2025. szeptember 28., vasárnap 22:34-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nzooli93
Mourinho is 5-0as elclasicoval inditott, Carlo meg Zz alatt is boven voltak lelektelen bukott rangadok. Sőt, Carlo az Atma meg Barca ellen azert rendre nagyon rosszul meccselt. Ez van. Emlékszem Zz is volt mar November környékén kirúgás szélén, annyira szarul nezett ki az egész,aztan blt nyert. Nyilvan nem azt mondom,hogy most is igy lesz, lehet nem nyerunk semmit,de 8 meccs ment le kb a 70bol gyerekek.
- hehetheoriginal
nincsenek hehe félék, mert csak én vagyok, a többiek meg őkPad'em írta:Augusztus végére vártam, de sajnos 7/7-el nyitott. Egy-két meccs alatt már a hehe félék bedobtak pár szorvány takarodjont azért szóval akkorát nem csalódtamdzsi91 írta: Egy hete még alonso volt az isten azt már azon megy a vita, hogy zz vagy ki legyen.![]()
![]()
de látom mai napig te és a sok kis barátod nem képes felfogni, hogy mi a bajunk néhányunknak.
igazi b-kategória lettünk, kiscsapatokat elverjük, néha megizzadunk, de nagynehezen szenvedve nyerünk, de mikor nagycsapat jön, ott kuka az egész.
csak megsúgom, hogy a benzema-céronaldo-ramos-kaká-pepe-dimaria, prime mindenki sorból is akkor lett domináns csapat, mikor megérkeztek a normális középpályások, előtte murinnyó buszozás és kontrafoci volt, mert csak kerestük a labdát a kp-n folyamat, most meg, hogy elfogytak es kimentek a nyuggerek, ujra ugyanott jarunk.
es igen, akarmennyire kutyazom a puhos rodrit, elhoztam volna az acl-je után most nyáron, ezerszer inkabb neki allom a fizujat, mint egy ilyen noname duplanulla trentnek.
vagy akkor legalabb tegye be a thiagot bazmeg, hadd csavarodjon ra a labdara, hadd epitse fel magat, mindennel fontosabb a poszton, hogy full ketlabas, labdaval a laban az anyjabol kipottyant osztonos abszolut labdabiztos emberek legyenek a kp-n, mar 1 db ember is akkora elorelepes, mikor kepes egyedul megtartani, es kiforogni a nyomas alol, hogy nemigaz, aztan ha 2 van, akkor mar korszakos csapatod van, ami szarranyeri magat.
es geci nem nem nem, nem akarjak latni, alonso miert nem basz az asztalra? nincs szava? nem hiszem el, hogy nem latja, hat ugyanilyen tipusu jatekos volt, egy gyengebb polcos xavi vagy modric, tudnia kene jol, hogy itt ezzel a garnituraval csak pofozgatjuk a szart, es ujra oktatofilm lesz a barca, de mar most simeone is megalaz, korabban nem volt ilyen.
faszkivan. ugraljatok itt a 7/7-nek, tipikus juventus mentalitas, ez itt edeskeves. allitolag a vilag egyik legjobb kerete a mienk, a legnagyobb klubban, 760 vagy hany millio, messze a legmagasabb fizetesi sapkaval (2. a barca 400 millioval kevesebb....), es minden rangadon kapjuk a 4-eket, 5-öket? hat ki a faszt erdekel a 7/7? kend a hajadra
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. szeptember 28., vasárnap 22:29-kor.
thereisonly1ronaldo
Oriasi tulzas,mint az,hogy egy hete a xabiball mar Isten volt..Pad'em írta:Augusztus végére vártam, de sajnos 7/7-el nyitott. Egy-két meccs alatt már a hehe félék bedobtak pár szorvány takarodjont azért szóval akkorát nem csalódtamdzsi91 írta: Egy hete még alonso volt az isten azt már azon megy a vita, hogy zz vagy ki legyen.![]()
![]()
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Azért amikor van egy prime C.R,Benz,Bale,Modric,Kroos,Ramos sorod
, az baromira más kávéház, mint a jelenlegi alapanyagokból kifőzni valamit..
Egyedül Bappé fért volna be ott, néha a padról beszállva..
Egyedül Bappé fért volna be ott, néha a padról beszállva..
Egy főleg egyénekre épülő játékkal nyertünk 10 évig folyamat.
Nem volt soha fix játékunk, mindig tudtunk alkalmazkodni bármi van.
Sajnos ezt el kell engedni azt kitalálni végre valami normális rendszert, mert nincsenek már olyan játékosok, az meg nem lesz 2 perc.
Azt majd ha lesz egy normális alap arra ugyanúgy rá tudnak majd jönni az egyéni villanások, de csak erre alapozni már butaság.
Hogy mi lesz ebből az jó kérdés, de bízom benne össze fog állni valami, de ehhez idő kell.
Nem volt soha fix játékunk, mindig tudtunk alkalmazkodni bármi van.
Sajnos ezt el kell engedni azt kitalálni végre valami normális rendszert, mert nincsenek már olyan játékosok, az meg nem lesz 2 perc.
Azt majd ha lesz egy normális alap arra ugyanúgy rá tudnak majd jönni az egyéni villanások, de csak erre alapozni már butaság.
Hogy mi lesz ebből az jó kérdés, de bízom benne össze fog állni valami, de ehhez idő kell.
-
untouchable
Nem istenítem ZZ-t (Xabit se intenitettem) és valóban gyötrelmes volt néha a játék, de 1-2 meccset leszámítva stabilak voltunk és játékosaink tűzbe mentek érte. Ja és, ha volt is vele csúnya vereség rangadón, akkor azt 3x bosszultuk meg.
Az meg, hogy nem edzősködött, amióta távozott a klubtól az pont az ő esetében semmit sem számít.
Nem, nem megyünk a Segundába, de épp elég nagy baj lesz az is, ha 2. helyért tudunk csak menni évekig, a BL-ben meg nagy nehezen vergődünk túl az alapszakaszon.
Nem annyira látom én azokat a pozitív változásokat, 1-2 játékos jobban teljesít, de cserébe legalább annyian meg gyengébben.
Nem is annyira az eredményekkel van bajom, hanem a lélektelen és csúnya játékkal.
Hala Madrid y nada más 
- Pad'em
Augusztus végére vártam, de sajnos 7/7-el nyitott. Egy-két meccs alatt már a hehe félék bedobtak pár szorvány takarodjont azért szóval akkorát nem csalódtamdzsi91 írta: Egy hete még alonso volt az isten azt már azon megy a vita, hogy zz vagy ki legyen.![]()
- Galacticos
Nyilvan tobb meccs van a kicsik ellen, de engem az zavar hogy amit itt alonso lehozott a hetvegi meccsig abbol egyetlen egy elemet nem lattam az atletico ellen hogy megprobaltuk volna. Nem tamadtunk le, nem hoztunk ki labdat, tok jo szoglet es szabadrugas variacioink voltak most meg az egyszemelyes sorfalba is belerugtuk.. teljes osszeomlas volt.
De azert az hogy az elmult egy evbe a dupla erintos tizi kivetelevel minden rangadon cumizunk az mar sok, es nem igaz hogy ez nem porgeti a jatekosokat. Akkor igenis fussanak tobbet, kozlekedjenek sprintbe ha a guliano simeonenak megy aki harapja a labdat akkor menjen a mi sztarjainknak is.
Elmult egy evbe a milan, sociedad, barca sokszor, atletico, psg, arsenal ellen is minimum 3mat kaptunk. Mindig ment az igergetes aztan a palyan mindegyiken tok ugyanaz volt, hatul kaosz, csapatvedekezes teljes hianya, es elol sztarok kozott semmifele osszhang.
De azert az hogy az elmult egy evbe a dupla erintos tizi kivetelevel minden rangadon cumizunk az mar sok, es nem igaz hogy ez nem porgeti a jatekosokat. Akkor igenis fussanak tobbet, kozlekedjenek sprintbe ha a guliano simeonenak megy aki harapja a labdat akkor menjen a mi sztarjainknak is.
Elmult egy evbe a milan, sociedad, barca sokszor, atletico, psg, arsenal ellen is minimum 3mat kaptunk. Mindig ment az igergetes aztan a palyan mindegyiken tok ugyanaz volt, hatul kaosz, csapatvedekezes teljes hianya, es elol sztarok kozott semmifele osszhang.
- dzsi91
Egy hete még alonso volt az isten azt már azon megy a vita, hogy zz vagy ki legyen.