Egyedül Bappé fért volna be ott, néha a padról beszállva..
Értékeld a legutóbbi meccset
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Azért amikor van egy prime C.R,Benz,Bale,Modric,Kroos,Ramos sorod
, az baromira más kávéház, mint a jelenlegi alapanyagokból kifőzni valamit..
Egy főleg egyénekre épülő játékkal nyertünk 10 évig folyamat.
Nem volt soha fix játékunk, mindig tudtunk alkalmazkodni bármi van.
Sajnos ezt el kell engedni azt kitalálni végre valami normális rendszert, mert nincsenek már olyan játékosok, az meg nem lesz 2 perc.
Azt majd ha lesz egy normális alap arra ugyanúgy rá tudnak majd jönni az egyéni villanások, de csak erre alapozni már butaság.
Hogy mi lesz ebből az jó kérdés, de bízom benne össze fog állni valami, de ehhez idő kell.
Nem volt soha fix játékunk, mindig tudtunk alkalmazkodni bármi van.
Sajnos ezt el kell engedni azt kitalálni végre valami normális rendszert, mert nincsenek már olyan játékosok, az meg nem lesz 2 perc.
Azt majd ha lesz egy normális alap arra ugyanúgy rá tudnak majd jönni az egyéni villanások, de csak erre alapozni már butaság.
Hogy mi lesz ebből az jó kérdés, de bízom benne össze fog állni valami, de ehhez idő kell.
-
untouchable
Nem istenítem ZZ-t (Xabit se intenitettem) és valóban gyötrelmes volt néha a játék, de 1-2 meccset leszámítva stabilak voltunk és játékosaink tűzbe mentek érte. Ja és, ha volt is vele csúnya vereség rangadón, akkor azt 3x bosszultuk meg.
Az meg, hogy nem edzősködött, amióta távozott a klubtól az pont az ő esetében semmit sem számít.
Nem, nem megyünk a Segundába, de épp elég nagy baj lesz az is, ha 2. helyért tudunk csak menni évekig, a BL-ben meg nagy nehezen vergődünk túl az alapszakaszon.
Nem annyira látom én azokat a pozitív változásokat, 1-2 játékos jobban teljesít, de cserébe legalább annyian meg gyengébben.
Nem is annyira az eredményekkel van bajom, hanem a lélektelen és csúnya játékkal.
Az meg, hogy nem edzősködött, amióta távozott a klubtól az pont az ő esetében semmit sem számít.
Nem, nem megyünk a Segundába, de épp elég nagy baj lesz az is, ha 2. helyért tudunk csak menni évekig, a BL-ben meg nagy nehezen vergődünk túl az alapszakaszon.
Nem annyira látom én azokat a pozitív változásokat, 1-2 játékos jobban teljesít, de cserébe legalább annyian meg gyengébben.
Nem is annyira az eredményekkel van bajom, hanem a lélektelen és csúnya játékkal.
Hala Madrid y nada más 
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Augusztus végére vártam, de sajnos 7/7-el nyitott. Egy-két meccs alatt már a hehe félék bedobtak pár szorvány takarodjont azért szóval akkorát nem csalódtamdzsi91 írta: Egy hete még alonso volt az isten azt már azon megy a vita, hogy zz vagy ki legyen.![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Galacticos
Nyilvan tobb meccs van a kicsik ellen, de engem az zavar hogy amit itt alonso lehozott a hetvegi meccsig abbol egyetlen egy elemet nem lattam az atletico ellen hogy megprobaltuk volna. Nem tamadtunk le, nem hoztunk ki labdat, tok jo szoglet es szabadrugas variacioink voltak most meg az egyszemelyes sorfalba is belerugtuk.. teljes osszeomlas volt.
De azert az hogy az elmult egy evbe a dupla erintos tizi kivetelevel minden rangadon cumizunk az mar sok, es nem igaz hogy ez nem porgeti a jatekosokat. Akkor igenis fussanak tobbet, kozlekedjenek sprintbe ha a guliano simeonenak megy aki harapja a labdat akkor menjen a mi sztarjainknak is.
Elmult egy evbe a milan, sociedad, barca sokszor, atletico, psg, arsenal ellen is minimum 3mat kaptunk. Mindig ment az igergetes aztan a palyan mindegyiken tok ugyanaz volt, hatul kaosz, csapatvedekezes teljes hianya, es elol sztarok kozott semmifele osszhang.
De azert az hogy az elmult egy evbe a dupla erintos tizi kivetelevel minden rangadon cumizunk az mar sok, es nem igaz hogy ez nem porgeti a jatekosokat. Akkor igenis fussanak tobbet, kozlekedjenek sprintbe ha a guliano simeonenak megy aki harapja a labdat akkor menjen a mi sztarjainknak is.
Elmult egy evbe a milan, sociedad, barca sokszor, atletico, psg, arsenal ellen is minimum 3mat kaptunk. Mindig ment az igergetes aztan a palyan mindegyiken tok ugyanaz volt, hatul kaosz, csapatvedekezes teljes hianya, es elol sztarok kozott semmifele osszhang.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egy hete még alonso volt az isten azt már azon megy a vita, hogy zz vagy ki legyen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
ZZ második érájára még emlékeztek amúgy?
Volt CKM, Benzema, a játék pedig a mostaninál is gyötrelmesebb volt.
Ha azóta legalább edzősködött volna máshol, lenne egy összeszokott stábja akkor lenne logika még egyszer megpróbálni, így ebben a formában nem.
Válogatottnál DD-hez képest nyilván előrelépés de jelenleg klubfoci szinten nagy lemaradásban van.
Volt CKM, Benzema, a játék pedig a mostaninál is gyötrelmesebb volt.
Ha azóta legalább edzősködött volna máshol, lenne egy összeszokott stábja akkor lenne logika még egyszer megpróbálni, így ebben a formában nem.
Válogatottnál DD-hez képest nyilván előrelépés de jelenleg klubfoci szinten nagy lemaradásban van.
Azért Xavi alatt nem voltak annyira rosszak, mi sokkal szarabbul festettünk tavaly.RaúlCF írta: Ez kicsit ilyen belemagyarázás. Flick jött Xavi után és 1 meccs alatt felpörögtek. Voltak buktáik is de szarból várat épített elég hamar. Nem kifogások kellenek hanem válaszoljanak tettekkel. A szavak már unalmasak.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ez kicsit ilyen belemagyarázás. Flick jött Xavi után és 1 meccs alatt felpörögtek. Voltak buktáik is de szarból várat épített elég hamar. Nem kifogások kellenek hanem válaszoljanak tettekkel. A szavak már unalmasak.
- Pad'em
Megyünk a Segundába?untouchable írta: Készüljetek a legrosszabbra.
Azért kemény micsoda mélységek vannak itt, mintha egy Man U fórumon lennénk néha.
Én továbbra is bízom az edzőben, lehet 10 meccs még nem volt elég, hogy összeálljon a dolog?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Egy lagymatag foshalmazt vett át Xabi, Carloval teljesen leépültünk, fizikálisan, taktikailag és mentálisan is, ezt te nem fogod pillanatok alatt rendbe rakni, főleg ilyen eltoszott nyár után, ahol a Klub VBn kellett szenvedni.untouchable írta: Úgy gondolom, hogy ínséges idők elé nézünk… Nagyon nem akar összeállni a játékunk, pedig a játékosaink tudásra rendben vannak, de a vezérek hiánya és a rossz mentalitás sajnos sokkal többet nyom a latba. Nem látom, hogy ezen mi változtatna. Azt pedig végképp nem tudom, hogy ki lenne a megfelelő edző ehhez a kerethez. ZZ-n kívül nem is jut eszembe senki, akinek meg lenne a tekintélye az öltözőben. Készüljetek a legrosszabbra.
Vannak már bőven pozitív változások, Vinicius is már használhatónak tűnik, haladunk szépen lassan.
-
untouchable
Úgy gondolom, hogy ínséges idők elé nézünk… Nagyon nem akar összeállni a játékunk, pedig a játékosaink tudásra rendben vannak, de a vezérek hiánya és a rossz mentalitás sajnos sokkal többet nyom a latba. Nem látom, hogy ezen mi változtatna. Azt pedig végképp nem tudom, hogy ki lenne a megfelelő edző ehhez a kerethez. ZZ-n kívül nem is jut eszembe senki, akinek meg lenne a tekintélye az öltözőben. Készüljetek a legrosszabbra.
Hala Madrid y nada más 
-
Norbi90
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
Amit leirtam ugy nezzetek hogy a felso polchoz kepest mértem, tehat az a mervado, nem az espanyolokhoz kepest ilyen a keret
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Siman jo lehet ez a kezdo szerintem, nagy meritesi lehetosege van a Spanyolnak. Valverde ugyis gyengebben teljesit kozepen.Nika91127 írta:Bellingham nem tudom, hogy ebben a rendszerben jó-e.realmadrid95 írta:
Akkor a keret alapjan top10 is bravur lesz a szezon vegen?
Nika, amugy a kozeppalyat elnezve siman tudna. Pont ezekben eros, amit Xabi probalgat, kerdes, hogy Bellingham visszateresevel megmeri e kockaztatni, hogy ot is lerakja a padra, mint parszor Vinit.
Vagy, hogy jobb-e, mint Arda.
Én megpróbálnám TAA-t középen Tchou-val.
Jobb hátvédben Valverde, vagy jobb szélsőként.
Középen Arda.
Fent centerben Mbappé.
Baloson amelyik brazil jobb.
Ha Valverde nem válna be, szereznek egy jobbhátvédet. Pedro Porro, vagy valami hasonló kaliber.
Kellene egy KH: Schlotterback vagy Bastoni.
O, Bastoni… nalam o az alomigazolas.
Barmelyik ordoggel paktumot kotnek egy Bastoni + Vitinha/Joao Neves parosert a nyaron.
-
Norbi90
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
Nyilvan nem, 2 hely meglesz max a kupa ha minden jol all, bl eselytelen.realmadrid95 írta:Norbi90 írta: Lehet nem leszek nepszeru de az en velemenyem az hogy lassuk lebontva
Courtois : ő oké top a posztján
Carvajal: azert mar kifele megy inkabb ő is
Taa: nem értem miért kellett ő nekünk
Militao: meg mindig tartom a véleményem hogy egy átlag alatti jatekos akinek neha kijön a lépés de kupák fognak elmenni rajta
Asencio: nem Real szint
Rüdiger: sajnos eddig bírta a teste. De egy tavaly, tavaly előtti kene
Huijsen: jó lesz ő , rutin jön es nagyon baba lesz
Carreras: neki is idő kell de egy átlagnál jobb ő se hiszen hogy lesz
Tchoua: ő tökéletes oda vkp va
Valverde: szedje össze magát ő tudjuk mire képes
Cebballos: őt játszatnám a fent emlitett ket uriemberrel , egyszeruen kell a playmaker ako gyorsit lassit passzol
Mbappe: egyertelmu ő a legfeltettebb kincsunk
Vini: mar elkellett volna adni 2 eve. Nemkell ő ettől már csak rosszabb lesz
Arda: a posztjan kell jatszatni egyertelmu benne ott a kakao
Jude: az elso fel even kivul engem nem gyozott meg, jatekhoz nem tesz hozza , latvanyos ahogy mozog meg a labdat kezeli de amugy sokra nem megyunk vele. Mehet o is.
Rodrigo: inkabb ot tartanam meg mint Vini helyett
Cama: ettol jobb mar o sem lesz.
Brahim: tucat akinek neha kijon a lepes
A tobbi emlitesre se melto.
Xabi: ugyes ugyes meglatjuk masfel ev mulva hol tartunk vele, de van egy olyan erzesem hogy nem fog mely nyomot hagyni a real tortenelem konyveben edzokent.
Downvoteolhattok ez csak az en szemelyes velemenyem meglatasom.
Nika, amugy a kozeppalyat elnezve siman tudna. Pont ezekben eros, amit Xabi probalgat, kerdes, hogy Bellingham visszateresevel megmeri e kockaztatni, hogy ot is lerakja a padra, mint parszor Vinit.
Szerintem kell vagy 7 ember meg új edző is
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Bellingham nem tudom, hogy ebben a rendszerben jó-e.realmadrid95 írta:Norbi90 írta: Lehet nem leszek nepszeru de az en velemenyem az hogy lassuk lebontva
Militao: meg mindig tartom a véleményem hogy egy átlag alatti jatekos akinek neha kijön a lépés de kupák fognak elmenni rajta
Cebballos: őt játszatnám a fent emlitett ket uriemberrel , egyszeruen kell a playmaker ako gyorsit lassit passzol
Jude: az elso fel even kivul engem nem gyozott meg, jatekhoz nem tesz hozza , latvanyos ahogy mozog meg a labdat kezeli de amugy sokra nem megyunk vele. Mehet o is.
Xabi: ugyes ugyes meglatjuk masfel ev mulva hol tartunk vele, de van egy olyan erzesem hogy nem fog mely nyomot hagyni a real tortenelem konyveben edzokent.
Vagy, hogy jobb-e, mint Arda.
Én megpróbálnám TAA-t középen Tchou-val.
Jobb hátvédben Valverde, vagy jobb szélsőként.
Középen Arda.
Fent centerben Mbappé.
Baloson amelyik brazil jobb.
Ha Valverde nem válna be, szereznek egy jobbhátvédet. Pedro Porro, vagy valami hasonló kaliber.
Kellene egy KH: Schlotterback vagy Bastoni.
- realmadrid95
Norbi90 írta: Lehet nem leszek nepszeru de az en velemenyem az hogy lassuk lebontva
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
TAA amúgy nem tudna középen osztogatni?
- realmadrid95
Ertem, igazad van amugy, ezek nagyon hianyoznak sajnos.RealRaúl77 írta:Valóban, összemostam két problémás dolgot a hozzászólásomban. Ide az illik, hogy nem mozognak üresbe az emberek.realmadrid95 írta:
A felpasszoknal nem feltetlenul kell, hogy Tchouameni/Valverde/Ceba tudjon egyerintozni, nyugodtan cipelheti. Ahogy a szezon elejen is mukodott, az mar kicsik ellen sem. Sokszor ott a folyoso elotte, mint ahogy irtam is, de o lealibizi Militaonak, aki utana jol jatssza meg azt, amit a Spanyoltol varnank.
Az egyérintő, kényszerítő egy másik hiányosság.
Huijsen vilagklasszis ezekben a passzokban, remelem ujra sokat lathatunk ezekbol, mert nem csak elmenyszamba mennek ezek, hanem konkretan plusz egy embert nyerunk ilyenkor tamadasban.