Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. szeptember 28., vasárnap 21:48

ZZ második érájára még emlékeztek amúgy?

Volt CKM, Benzema, a játék pedig a mostaninál is gyötrelmesebb volt.

Ha azóta legalább edzősködött volna máshol, lenne egy összeszokott stábja akkor lenne logika még egyszer megpróbálni, így ebben a formában nem.
Válogatottnál DD-hez képest nyilván előrelépés de jelenleg klubfoci szinten nagy lemaradásban van.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 28., vasárnap 21:44

RaúlCF írta: Ez kicsit ilyen belemagyarázás. Flick jött Xavi után és 1 meccs alatt felpörögtek. Voltak buktáik is de szarból várat épített elég hamar. Nem kifogások kellenek hanem válaszoljanak tettekkel. A szavak már unalmasak.
Azért Xavi alatt nem voltak annyira rosszak, mi sokkal szarabbul festettünk tavaly.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. szeptember 28., vasárnap 21:42

Ez kicsit ilyen belemagyarázás. Flick jött Xavi után és 1 meccs alatt felpörögtek. Voltak buktáik is de szarból várat épített elég hamar. Nem kifogások kellenek hanem válaszoljanak tettekkel. A szavak már unalmasak.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 28., vasárnap 21:39

untouchable írta: Készüljetek a legrosszabbra.
Megyünk a Segundába?

Azért kemény micsoda mélységek vannak itt, mintha egy Man U fórumon lennénk néha.

Én továbbra is bízom az edzőben, lehet 10 meccs még nem volt elég, hogy összeálljon a dolog? :ozil:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 28., vasárnap 21:39

untouchable írta: Úgy gondolom, hogy ínséges idők elé nézünk… Nagyon nem akar összeállni a játékunk, pedig a játékosaink tudásra rendben vannak, de a vezérek hiánya és a rossz mentalitás sajnos sokkal többet nyom a latba. Nem látom, hogy ezen mi változtatna. Azt pedig végképp nem tudom, hogy ki lenne a megfelelő edző ehhez a kerethez. ZZ-n kívül nem is jut eszembe senki, akinek meg lenne a tekintélye az öltözőben. Készüljetek a legrosszabbra.
Egy lagymatag foshalmazt vett át Xabi, Carloval teljesen leépültünk, fizikálisan, taktikailag és mentálisan is, ezt te nem fogod pillanatok alatt rendbe rakni, főleg ilyen eltoszott nyár után, ahol a Klub VBn kellett szenvedni.

Vannak már bőven pozitív változások, Vinicius is már használhatónak tűnik, haladunk szépen lassan.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. szeptember 28., vasárnap 21:27

Úgy gondolom, hogy ínséges idők elé nézünk… Nagyon nem akar összeállni a játékunk, pedig a játékosaink tudásra rendben vannak, de a vezérek hiánya és a rossz mentalitás sajnos sokkal többet nyom a latba. Nem látom, hogy ezen mi változtatna. Azt pedig végképp nem tudom, hogy ki lenne a megfelelő edző ehhez a kerethez. ZZ-n kívül nem is jut eszembe senki, akinek meg lenne a tekintélye az öltözőben. Készüljetek a legrosszabbra.
Hala Madrid y nada más 🤍

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:59

Amit leirtam ugy nezzetek hogy a felso polchoz kepest mértem, tehat az a mervado, nem az espanyolokhoz kepest ilyen a keret😀

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:57

Nika91127 írta:
realmadrid95 írta:

Akkor a keret alapjan top10 is bravur lesz a szezon vegen?

Nika, amugy a kozeppalyat elnezve siman tudna. Pont ezekben eros, amit Xabi probalgat, kerdes, hogy Bellingham visszateresevel megmeri e kockaztatni, hogy ot is lerakja a padra, mint parszor Vinit.
Bellingham nem tudom, hogy ebben a rendszerben jó-e.
Vagy, hogy jobb-e, mint Arda.

Én megpróbálnám TAA-t középen Tchou-val.
Jobb hátvédben Valverde, vagy jobb szélsőként.
Középen Arda.
Fent centerben Mbappé.
Baloson amelyik brazil jobb.

Ha Valverde nem válna be, szereznek egy jobbhátvédet. Pedro Porro, vagy valami hasonló kaliber.

Kellene egy KH: Schlotterback vagy Bastoni.
Siman jo lehet ez a kezdo szerintem, nagy meritesi lehetosege van a Spanyolnak. Valverde ugyis gyengebben teljesit kozepen.

O, Bastoni… nalam o az alomigazolas.
Barmelyik ordoggel paktumot kotnek egy Bastoni + Vitinha/Joao Neves parosert a nyaron.

Norbi90

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:54

realmadrid95 írta:
Norbi90 írta: Lehet nem leszek nepszeru de az en velemenyem az hogy lassuk lebontva

Courtois : ő oké top a posztján

Carvajal: azert mar kifele megy inkabb ő is

Taa: nem értem miért kellett ő nekünk

Militao: meg mindig tartom a véleményem hogy egy átlag alatti jatekos akinek neha kijön a lépés de kupák fognak elmenni rajta

Asencio: nem Real szint

Rüdiger: sajnos eddig bírta a teste. De egy tavaly, tavaly előtti kene

Huijsen: jó lesz ő , rutin jön es nagyon baba lesz

Carreras: neki is idő kell de egy átlagnál jobb ő se hiszen hogy lesz

Tchoua: ő tökéletes oda vkp va

Valverde: szedje össze magát ő tudjuk mire képes

Cebballos: őt játszatnám a fent emlitett ket uriemberrel , egyszeruen kell a playmaker ako gyorsit lassit passzol

Mbappe: egyertelmu ő a legfeltettebb kincsunk

Vini: mar elkellett volna adni 2 eve. Nemkell ő ettől már csak rosszabb lesz

Arda: a posztjan kell jatszatni egyertelmu benne ott a kakao

Jude: az elso fel even kivul engem nem gyozott meg, jatekhoz nem tesz hozza , latvanyos ahogy mozog meg a labdat kezeli de amugy sokra nem megyunk vele. Mehet o is.

Rodrigo: inkabb ot tartanam meg mint Vini helyett

Cama: ettol jobb mar o sem lesz.

Brahim: tucat akinek neha kijon a lepes

A tobbi emlitesre se melto.

Xabi: ugyes ugyes meglatjuk masfel ev mulva hol tartunk vele, de van egy olyan erzesem hogy nem fog mely nyomot hagyni a real tortenelem konyveben edzokent.

Downvoteolhattok ez csak az en szemelyes velemenyem meglatasom.

Nika, amugy a kozeppalyat elnezve siman tudna. Pont ezekben eros, amit Xabi probalgat, kerdes, hogy Bellingham visszateresevel megmeri e kockaztatni, hogy ot is lerakja a padra, mint parszor Vinit.
Nyilvan nem, 2 hely meglesz max a kupa ha minden jol all, bl eselytelen.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:53

Szerintem kell vagy 7 ember meg új edző is :mrgreen:

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:51

realmadrid95 írta:
Norbi90 írta: Lehet nem leszek nepszeru de az en velemenyem az hogy lassuk lebontva

Militao: meg mindig tartom a véleményem hogy egy átlag alatti jatekos akinek neha kijön a lépés de kupák fognak elmenni rajta

Cebballos: őt játszatnám a fent emlitett ket uriemberrel , egyszeruen kell a playmaker ako gyorsit lassit passzol

Jude: az elso fel even kivul engem nem gyozott meg, jatekhoz nem tesz hozza , latvanyos ahogy mozog meg a labdat kezeli de amugy sokra nem megyunk vele. Mehet o is.

Xabi: ugyes ugyes meglatjuk masfel ev mulva hol tartunk vele, de van egy olyan erzesem hogy nem fog mely nyomot hagyni a real tortenelem konyveben edzokent.

Bellingham nem tudom, hogy ebben a rendszerben jó-e.
Vagy, hogy jobb-e, mint Arda.

Én megpróbálnám TAA-t középen Tchou-val.
Jobb hátvédben Valverde, vagy jobb szélsőként.
Középen Arda.
Fent centerben Mbappé.
Baloson amelyik brazil jobb.

Ha Valverde nem válna be, szereznek egy jobbhátvédet. Pedro Porro, vagy valami hasonló kaliber.

Kellene egy KH: Schlotterback vagy Bastoni.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:45

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:43

TAA amúgy nem tudna középen osztogatni?

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:42

RealRaúl77 írta:
realmadrid95 írta:
A felpasszoknal nem feltetlenul kell, hogy Tchouameni/Valverde/Ceba tudjon egyerintozni, nyugodtan cipelheti. Ahogy a szezon elejen is mukodott, az mar kicsik ellen sem. Sokszor ott a folyoso elotte, mint ahogy irtam is, de o lealibizi Militaonak, aki utana jol jatssza meg azt, amit a Spanyoltol varnank.
Valóban, összemostam két problémás dolgot a hozzászólásomban. Ide az illik, hogy nem mozognak üresbe az emberek.

Az egyérintő, kényszerítő egy másik hiányosság.
Ertem, igazad van amugy, ezek nagyon hianyoznak sajnos.
Huijsen vilagklasszis ezekben a passzokban, remelem ujra sokat lathatunk ezekbol, mert nem csak elmenyszamba mennek ezek, hanem konkretan plusz egy embert nyerunk ilyenkor tamadasban.

Norbi90

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:36

Lehet nem leszek nepszeru de az en velemenyem az hogy lassuk lebontva

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:32

RaúlCF írta:
igy. egy ember cipeli, többi áll és nézi.
döcög a labda, mikor az érzed mindegyiknél, hogy nem ösztönös a dolog, nézni kell a labdát, állandóan lefele van mindegyiknek a feje, mondani se kell, hogy xavi, pedri, iniesta, buszkecc, neymar, messi, kroos, modric, mind folyamat felfele nezett, tudtak, ereztek, hogy hol a labda a labukon. ezt nem lehet gyakorolni, ezzel a labdaerzekkel vagy szuletsz, vagy ezt kell nezni, ami most van. az osszes kp-sunk leveri a lécet jelenleg
én inkább azt mondanám ez a mágnestábla piszipaszi heréli ki az embereinket. vegyük az itteni igazságot, hogy Ancelottinak nem volt taktikája és a játékosok maguknak oldották meg. abban az időben Jude és Fede a világ legjobbjai voltak abban, hogy fogták a labdát és mentek vele előre. maguktól tudták merre kell menni. a legjobb labdacipelők voltak. ebben a lassú, agyonkontrollált fociban meg mindegyik elfelejtette, hogy is kell a labdával mozogni? egyszerűen nem erre valók. kompatibilitási problémák vannak. Kroos illene ebbe is de ő és hasonló már nincs itt. most is abban reménykedünk, hogy a szintén fogom és futok Camavinga majd megvált itt bármit is. itt vannak az über atletikus, világ legjobb ball progress emberei és kézilabdázni akarunk velük. egyenlőre ez a tipikus a saját rendszeremet erőltetem a keretre azért is mintsem, hogy kihozom a lehető legjobbat a rendelkezésre álló emberekből. nagyon sajnálnám ha ilyen lekorlátozott emberek rohangálnának itt amikor világverők is lehetnének.
Akkor ki a megoldás? Ha a szabadság se működik meg a rendszer se?

Amúgy Xabi nem erőltett semmit meglátásom szerint ami ne valna előnyünkre. Az hogy próbálunk presszingelni nagyon is ideje volt, Vini és Mbappé is jobb mint tavaly. Próbálja a játékosokra szabni a dolgokat modern köntösben, nem egy kókler vak Amorim és remekül is haladt eddig, de tegnap semmi nem köszönt vissza az eddigiekből. Semmi presszing. Semmi kohézió sehol. Az újak meg betliztek.

Kézilabda meg azért van mert mindenki beáll bunkerbe ellenünk, nem latom hogy tudnánk hasznosítani a ball progress embereket amikor 10en állnak a 16-oson. Nem tudunk kontrára beállni az Osasuna ellen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:09

realmadrid95 írta:
A felpasszoknal nem feltetlenul kell, hogy Tchouameni/Valverde/Ceba tudjon egyerintozni, nyugodtan cipelheti. Ahogy a szezon elejen is mukodott, az mar kicsik ellen sem. Sokszor ott a folyoso elotte, mint ahogy irtam is, de o lealibizi Militaonak, aki utana jol jatssza meg azt, amit a Spanyoltol varnank.
Valóban, összemostam két problémás dolgot a hozzászólásomban. Ide az illik, hogy nem mozognak üresbe az emberek.

Az egyérintő, kényszerítő egy másik hiányosság.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. szeptember 28., vasárnap 17:58

döcög a labda, mikor az érzed mindegyiknél, hogy nem ösztönös a dolog, nézni kell a labdát, állandóan lefele van mindegyiknek a feje, mondani se kell, hogy xavi, pedri, iniesta, buszkecc, neymar, messi, kroos, modric, mind folyamat felfele nezett, tudtak, ereztek, hogy hol a labda a labukon. ezt nem lehet gyakorolni, ezzel a labdaerzekkel vagy szuletsz, vagy ezt kell nezni, ami most van. az osszes kp-sunk leveri a lécet jelenleg
én inkább azt mondanám ez a mágnestábla piszipaszi heréli ki az embereinket. vegyük az itteni igazságot, hogy Ancelottinak nem volt taktikája és a játékosok maguknak oldották meg. abban az időben Jude és Fede a világ legjobbjai voltak abban, hogy fogták a labdát és mentek vele előre. maguktól tudták merre kell menni. a legjobb labdacipelők voltak. ebben a lassú, agyonkontrollált fociban meg mindegyik elfelejtette, hogy is kell a labdával mozogni? egyszerűen nem erre valók. kompatibilitási problémák vannak. Kroos illene ebbe is de ő és hasonló már nincs itt. most is abban reménykedünk, hogy a szintén fogom és futok Camavinga majd megvált itt bármit is. itt vannak az über atletikus, világ legjobb ball progress emberei és kézilabdázni akarunk velük. egyenlőre ez a tipikus a saját rendszeremet erőltetem a keretre azért is mintsem, hogy kihozom a lehető legjobbat a rendelkezésre álló emberekből. nagyon sajnálnám ha ilyen lekorlátozott emberek rohangálnának itt amikor világverők is lehetnének.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 28., vasárnap 17:26

RealRaúl77 írta:
realmadrid95 írta:

Nem azt irtam, hogy a tegnapi meccsen, hanem mostanra. Ertsd, az elmult meccseken egyaltalan nem vallal kockazatot. Pont a legnagyobb erenyet nem csillogtatja. Tobb meccsen is megnyilt elotte a folyoso, de o a legkozelebbi vedotarsanak teszi le, ahelyett, hogy felpasszolna es tamadast inditana. Persze, kozeppalyan is tobb elmozgas kell, de ha van is, akkor sem probalkozik.

Nekem o ebben vilagklasszis, erre lehetne is epiteni es kell is, mert ez egy titkosfegyver.

Ui: Amugy tenyleg unottfeje van… :lol:
Huijsentől függetlenül is az az érzésem, hogy nem nagyon érezzük ezeket a sokpasszos, egyérintős játékot, vagy amin agyobb baj, hogy nincs meg a képesség hozzá. Korábbi meccseken is ezt vártam volna már, de sosem jött. Atleti tegnap többször tolta a háromszögelést, kényszerítőket ellenünk, mint mi egész évben eddig. Nem mozgunk be üresbe, nem helyezkedünk úgy + ha az ellenfél is készül belőőle, nem csoda, hogy elfogytak ezek a passzok Deantől. Jelenleg két ember van, aki ezeket nagyon érzi: Güler és Mbappé. Mindenki más inkább cipeli, vagy állva várja a passzot, levszi, igazgatja, a jó lábára teszi; vagy megy az alibi oldalpassz. Ritkák a villámgyors támadásaink.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 28., vasárnap 17:01

nem nagyon érezzük ezeket a sokpasszos, egyérintős játékot, vagy amin agyobb baj, hogy nincs meg a képesség hozzá.
döcög a labda, mikor az érzed mindegyiknél, hogy nem ösztönös a dolog, nézni kell a labdát, állandóan lefele van mindegyiknek a feje, mondani se kell, hogy xavi, pedri, iniesta, buszkecc, neymar, messi, kroos, modric, mind folyamat felfele nezett, tudtak, ereztek, hogy hol a labda a labukon. ezt nem lehet gyakorolni, ezzel a labdaerzekkel vagy szuletsz, vagy ezt kell nezni, ami most van. az osszes kp-sunk leveri a lécet jelenleg, az összes eredmény ezt mutatja. (ismét csak: rangadókról van szó, nagycsapat ellen, le se szarom, hogy a bivajbasznádi mickeymouse fc ellen a ligában mit emberkedünk.... hogy utána úgy beszappanozzon minket egy atma vagy barcelona, hogy kerekesszéket kell bérelni az egész csapatnak)
thereisonly1ronaldo

Vissza: