Megyünk a Segundába?untouchable írta: Készüljetek a legrosszabbra.
Azért kemény micsoda mélységek vannak itt, mintha egy Man U fórumon lennénk néha.
Én továbbra is bízom az edzőben, lehet 10 meccs még nem volt elég, hogy összeálljon a dolog?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 28., vasárnap 21:39
Megyünk a Segundába?untouchable írta: Készüljetek a legrosszabbra.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 28., vasárnap 21:39
Egy lagymatag foshalmazt vett át Xabi, Carloval teljesen leépültünk, fizikálisan, taktikailag és mentálisan is, ezt te nem fogod pillanatok alatt rendbe rakni, főleg ilyen eltoszott nyár után, ahol a Klub VBn kellett szenvedni.untouchable írta: Úgy gondolom, hogy ínséges idők elé nézünk… Nagyon nem akar összeállni a játékunk, pedig a játékosaink tudásra rendben vannak, de a vezérek hiánya és a rossz mentalitás sajnos sokkal többet nyom a latba. Nem látom, hogy ezen mi változtatna. Azt pedig végképp nem tudom, hogy ki lenne a megfelelő edző ehhez a kerethez. ZZ-n kívül nem is jut eszembe senki, akinek meg lenne a tekintélye az öltözőben. Készüljetek a legrosszabbra.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. szeptember 28., vasárnap 21:27
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:59
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:57
Siman jo lehet ez a kezdo szerintem, nagy meritesi lehetosege van a Spanyolnak. Valverde ugyis gyengebben teljesit kozepen.Nika91127 írta:Bellingham nem tudom, hogy ebben a rendszerben jó-e.realmadrid95 írta:
Akkor a keret alapjan top10 is bravur lesz a szezon vegen?
Nika, amugy a kozeppalyat elnezve siman tudna. Pont ezekben eros, amit Xabi probalgat, kerdes, hogy Bellingham visszateresevel megmeri e kockaztatni, hogy ot is lerakja a padra, mint parszor Vinit.
Vagy, hogy jobb-e, mint Arda.
Én megpróbálnám TAA-t középen Tchou-val.
Jobb hátvédben Valverde, vagy jobb szélsőként.
Középen Arda.
Fent centerben Mbappé.
Baloson amelyik brazil jobb.
Ha Valverde nem válna be, szereznek egy jobbhátvédet. Pedro Porro, vagy valami hasonló kaliber.
Kellene egy KH: Schlotterback vagy Bastoni.
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:54
Nyilvan nem, 2 hely meglesz max a kupa ha minden jol all, bl eselytelen.realmadrid95 írta:Norbi90 írta: Lehet nem leszek nepszeru de az en velemenyem az hogy lassuk lebontva
Courtois : ő oké top a posztján
Carvajal: azert mar kifele megy inkabb ő is
Taa: nem értem miért kellett ő nekünk
Militao: meg mindig tartom a véleményem hogy egy átlag alatti jatekos akinek neha kijön a lépés de kupák fognak elmenni rajta
Asencio: nem Real szint
Rüdiger: sajnos eddig bírta a teste. De egy tavaly, tavaly előtti kene
Huijsen: jó lesz ő , rutin jön es nagyon baba lesz
Carreras: neki is idő kell de egy átlagnál jobb ő se hiszen hogy lesz
Tchoua: ő tökéletes oda vkp va
Valverde: szedje össze magát ő tudjuk mire képes
Cebballos: őt játszatnám a fent emlitett ket uriemberrel , egyszeruen kell a playmaker ako gyorsit lassit passzol
Mbappe: egyertelmu ő a legfeltettebb kincsunk
Vini: mar elkellett volna adni 2 eve. Nemkell ő ettől már csak rosszabb lesz
Arda: a posztjan kell jatszatni egyertelmu benne ott a kakao
Jude: az elso fel even kivul engem nem gyozott meg, jatekhoz nem tesz hozza , latvanyos ahogy mozog meg a labdat kezeli de amugy sokra nem megyunk vele. Mehet o is.
Rodrigo: inkabb ot tartanam meg mint Vini helyett
Cama: ettol jobb mar o sem lesz.
Brahim: tucat akinek neha kijon a lepes
A tobbi emlitesre se melto.
Xabi: ugyes ugyes meglatjuk masfel ev mulva hol tartunk vele, de van egy olyan erzesem hogy nem fog mely nyomot hagyni a real tortenelem konyveben edzokent.
Downvoteolhattok ez csak az en szemelyes velemenyem meglatasom.
Nika, amugy a kozeppalyat elnezve siman tudna. Pont ezekben eros, amit Xabi probalgat, kerdes, hogy Bellingham visszateresevel megmeri e kockaztatni, hogy ot is lerakja a padra, mint parszor Vinit.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:53
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:51
Bellingham nem tudom, hogy ebben a rendszerben jó-e.realmadrid95 írta:Norbi90 írta: Lehet nem leszek nepszeru de az en velemenyem az hogy lassuk lebontva
Militao: meg mindig tartom a véleményem hogy egy átlag alatti jatekos akinek neha kijön a lépés de kupák fognak elmenni rajta
Cebballos: őt játszatnám a fent emlitett ket uriemberrel , egyszeruen kell a playmaker ako gyorsit lassit passzol
Jude: az elso fel even kivul engem nem gyozott meg, jatekhoz nem tesz hozza , latvanyos ahogy mozog meg a labdat kezeli de amugy sokra nem megyunk vele. Mehet o is.
Xabi: ugyes ugyes meglatjuk masfel ev mulva hol tartunk vele, de van egy olyan erzesem hogy nem fog mely nyomot hagyni a real tortenelem konyveben edzokent.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:45
Norbi90 írta: Lehet nem leszek nepszeru de az en velemenyem az hogy lassuk lebontva
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:43
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:42
Ertem, igazad van amugy, ezek nagyon hianyoznak sajnos.RealRaúl77 írta:Valóban, összemostam két problémás dolgot a hozzászólásomban. Ide az illik, hogy nem mozognak üresbe az emberek.realmadrid95 írta:
A felpasszoknal nem feltetlenul kell, hogy Tchouameni/Valverde/Ceba tudjon egyerintozni, nyugodtan cipelheti. Ahogy a szezon elejen is mukodott, az mar kicsik ellen sem. Sokszor ott a folyoso elotte, mint ahogy irtam is, de o lealibizi Militaonak, aki utana jol jatssza meg azt, amit a Spanyoltol varnank.
Az egyérintő, kényszerítő egy másik hiányosság.
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:36
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:32
Akkor ki a megoldás? Ha a szabadság se működik meg a rendszer se?RaúlCF írta:én inkább azt mondanám ez a mágnestábla piszipaszi heréli ki az embereinket. vegyük az itteni igazságot, hogy Ancelottinak nem volt taktikája és a játékosok maguknak oldották meg. abban az időben Jude és Fede a világ legjobbjai voltak abban, hogy fogták a labdát és mentek vele előre. maguktól tudták merre kell menni. a legjobb labdacipelők voltak. ebben a lassú, agyonkontrollált fociban meg mindegyik elfelejtette, hogy is kell a labdával mozogni? egyszerűen nem erre valók. kompatibilitási problémák vannak. Kroos illene ebbe is de ő és hasonló már nincs itt. most is abban reménykedünk, hogy a szintén fogom és futok Camavinga majd megvált itt bármit is. itt vannak az über atletikus, világ legjobb ball progress emberei és kézilabdázni akarunk velük. egyenlőre ez a tipikus a saját rendszeremet erőltetem a keretre azért is mintsem, hogy kihozom a lehető legjobbat a rendelkezésre álló emberekből. nagyon sajnálnám ha ilyen lekorlátozott emberek rohangálnának itt amikor világverők is lehetnének.igy. egy ember cipeli, többi áll és nézi.
döcög a labda, mikor az érzed mindegyiknél, hogy nem ösztönös a dolog, nézni kell a labdát, állandóan lefele van mindegyiknek a feje, mondani se kell, hogy xavi, pedri, iniesta, buszkecc, neymar, messi, kroos, modric, mind folyamat felfele nezett, tudtak, ereztek, hogy hol a labda a labukon. ezt nem lehet gyakorolni, ezzel a labdaerzekkel vagy szuletsz, vagy ezt kell nezni, ami most van. az osszes kp-sunk leveri a lécet jelenleg
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. szeptember 28., vasárnap 19:09
Valóban, összemostam két problémás dolgot a hozzászólásomban. Ide az illik, hogy nem mozognak üresbe az emberek.realmadrid95 írta:
A felpasszoknal nem feltetlenul kell, hogy Tchouameni/Valverde/Ceba tudjon egyerintozni, nyugodtan cipelheti. Ahogy a szezon elejen is mukodott, az mar kicsik ellen sem. Sokszor ott a folyoso elotte, mint ahogy irtam is, de o lealibizi Militaonak, aki utana jol jatssza meg azt, amit a Spanyoltol varnank.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. szeptember 28., vasárnap 17:58
én inkább azt mondanám ez a mágnestábla piszipaszi heréli ki az embereinket. vegyük az itteni igazságot, hogy Ancelottinak nem volt taktikája és a játékosok maguknak oldották meg. abban az időben Jude és Fede a világ legjobbjai voltak abban, hogy fogták a labdát és mentek vele előre. maguktól tudták merre kell menni. a legjobb labdacipelők voltak. ebben a lassú, agyonkontrollált fociban meg mindegyik elfelejtette, hogy is kell a labdával mozogni? egyszerűen nem erre valók. kompatibilitási problémák vannak. Kroos illene ebbe is de ő és hasonló már nincs itt. most is abban reménykedünk, hogy a szintén fogom és futok Camavinga majd megvált itt bármit is. itt vannak az über atletikus, világ legjobb ball progress emberei és kézilabdázni akarunk velük. egyenlőre ez a tipikus a saját rendszeremet erőltetem a keretre azért is mintsem, hogy kihozom a lehető legjobbat a rendelkezésre álló emberekből. nagyon sajnálnám ha ilyen lekorlátozott emberek rohangálnának itt amikor világverők is lehetnének.igy. egy ember cipeli, többi áll és nézi.
döcög a labda, mikor az érzed mindegyiknél, hogy nem ösztönös a dolog, nézni kell a labdát, állandóan lefele van mindegyiknek a feje, mondani se kell, hogy xavi, pedri, iniesta, buszkecc, neymar, messi, kroos, modric, mind folyamat felfele nezett, tudtak, ereztek, hogy hol a labda a labukon. ezt nem lehet gyakorolni, ezzel a labdaerzekkel vagy szuletsz, vagy ezt kell nezni, ami most van. az osszes kp-sunk leveri a lécet jelenleg
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 28., vasárnap 17:26
A felpasszoknal nem feltetlenul kell, hogy Tchouameni/Valverde/Ceba tudjon egyerintozni, nyugodtan cipelheti. Ahogy a szezon elejen is mukodott, az mar kicsik ellen sem. Sokszor ott a folyoso elotte, mint ahogy irtam is, de o lealibizi Militaonak, aki utana jol jatssza meg azt, amit a Spanyoltol varnank.RealRaúl77 írta:Huijsentől függetlenül is az az érzésem, hogy nem nagyon érezzük ezeket a sokpasszos, egyérintős játékot, vagy amin agyobb baj, hogy nincs meg a képesség hozzá. Korábbi meccseken is ezt vártam volna már, de sosem jött. Atleti tegnap többször tolta a háromszögelést, kényszerítőket ellenünk, mint mi egész évben eddig. Nem mozgunk be üresbe, nem helyezkedünk úgy + ha az ellenfél is készül belőőle, nem csoda, hogy elfogytak ezek a passzok Deantől. Jelenleg két ember van, aki ezeket nagyon érzi: Güler és Mbappé. Mindenki más inkább cipeli, vagy állva várja a passzot, levszi, igazgatja, a jó lábára teszi; vagy megy az alibi oldalpassz. Ritkák a villámgyors támadásaink.realmadrid95 írta:
Nem azt irtam, hogy a tegnapi meccsen, hanem mostanra. Ertsd, az elmult meccseken egyaltalan nem vallal kockazatot. Pont a legnagyobb erenyet nem csillogtatja. Tobb meccsen is megnyilt elotte a folyoso, de o a legkozelebbi vedotarsanak teszi le, ahelyett, hogy felpasszolna es tamadast inditana. Persze, kozeppalyan is tobb elmozgas kell, de ha van is, akkor sem probalkozik.
Nekem o ebben vilagklasszis, erre lehetne is epiteni es kell is, mert ez egy titkosfegyver.
Ui: Amugy tenyleg unottfeje van…![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 28., vasárnap 17:01
igy. egy ember cipeli, többi áll és nézi.nem nagyon érezzük ezeket a sokpasszos, egyérintős játékot, vagy amin agyobb baj, hogy nincs meg a képesség hozzá.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. szeptember 28., vasárnap 15:24
Huijsentől függetlenül is az az érzésem, hogy nem nagyon érezzük ezeket a sokpasszos, egyérintős játékot, vagy amin agyobb baj, hogy nincs meg a képesség hozzá. Korábbi meccseken is ezt vártam volna már, de sosem jött. Atleti tegnap többször tolta a háromszögelést, kényszerítőket ellenünk, mint mi egész évben eddig. Nem mozgunk be üresbe, nem helyezkedünk úgy + ha az ellenfél is készül belőőle, nem csoda, hogy elfogytak ezek a passzok Deantől. Jelenleg két ember van, aki ezeket nagyon érzi: Güler és Mbappé. Mindenki más inkább cipeli, vagy állva várja a passzot, levszi, igazgatja, a jó lábára teszi; vagy megy az alibi oldalpassz. Ritkák a villámgyors támadásaink.realmadrid95 írta:Nem azt irtam, hogy a tegnapi meccsen, hanem mostanra. Ertsd, az elmult meccseken egyaltalan nem vallal kockazatot. Pont a legnagyobb erenyet nem csillogtatja. Tobb meccsen is megnyilt elotte a folyoso, de o a legkozelebbi vedotarsanak teszi le, ahelyett, hogy felpasszolna es tamadast inditana. Persze, kozeppalyan is tobb elmozgas kell, de ha van is, akkor sem probalkozik.hehetheoriginal írta: ket oldala van az ermenek, felkeszultek belole, az elmozgasokat levedekezik, nincs kit inditani, a mieink nem jonnek el labdat kerni kicsibe jatszani, mert egyik se labdabiztos, nincs kinek es hova tenni.
Nehogymar az unottkepu kisgyerek hibaja legyen, hogy simeone befuzte tegnap mind vedekezesben, mind tamadasepitesben az oktatofilmet alonsonak...
Egyedul a beiveleseket kene gyakorolni, hogy az ellen mit kell vedekezni, nem hagyni, hogy megelőzzönba center, stb, de normalis center nelkul eselytelen, nem tudjuk ezt se gyakorolni.
Nekem o ebben vilagklasszis, erre lehetne is epiteni es kell is, mert ez egy titkosfegyver.
Ui: Amugy tenyleg unottfeje van…![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 28., vasárnap 13:31
Nem azt irtam, hogy a tegnapi meccsen, hanem mostanra. Ertsd, az elmult meccseken egyaltalan nem vallal kockazatot. Pont a legnagyobb erenyet nem csillogtatja. Tobb meccsen is megnyilt elotte a folyoso, de o a legkozelebbi vedotarsanak teszi le, ahelyett, hogy felpasszolna es tamadast inditana. Persze, kozeppalyan is tobb elmozgas kell, de ha van is, akkor sem probalkozik.hehetheoriginal írta:ket oldala van az ermenek, felkeszultek belole, az elmozgasokat levedekezik, nincs kit inditani, a mieink nem jonnek el labdat kerni kicsibe jatszani, mert egyik se labdabiztos, nincs kinek es hova tenni.Mostanra elfogytak ezek a passzok, felvaltottak az alibi oldalpasszok
Nehogymar az unottkepu kisgyerek hibaja legyen, hogy simeone befuzte tegnap mind vedekezesben, mind tamadasepitesben az oktatofilmet alonsonak...
Egyedul a beiveleseket kene gyakorolni, hogy az ellen mit kell vedekezni, nem hagyni, hogy megelőzzönba center, stb, de normalis center nelkul eselytelen, nem tudjuk ezt se gyakorolni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 28., vasárnap 13:25
ket oldala van az ermenek, felkeszultek belole, az elmozgasokat levedekezik, nincs kit inditani, a mieink nem jonnek el labdat kerni kicsibe jatszani, mert egyik se labdabiztos, nincs kinek es hova tenni.Mostanra elfogytak ezek a passzok, felvaltottak az alibi oldalpasszok
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem