Iden a török nagyot megy. Elkapta a fonalat. Jo a kémia, jonnek az extrái. Hatalmas hiba (volt) ezt elcseszni jude-al.
Ardat semmi pénzért nem tennem ki vissza a jobb szélére.
Özilkedjen, kavargasson csak tovább ott középen.
De nyilvan ez a real madrid.
Számomra a baj, hogy úgy érzem vannak kerékkötők, kényelmeskedő arcok a csapatban. Ezek a militao, camavinga, jude?, ceba négyesben van, sérülékeny, labilis, kiszámíthatatlan és fejlodesben megakadt emberek. Szerintem gyenge lancszemei a csapatnak. És ott van még vinicius, aki bár hetek óta szépen, higgadtan robotol, de akkor is egy loporos hordó. A marketing jobb szelsonk is megerne egy misét... Mert ha pl megnezem julian alvarezt, vagy a masikat, azt a carrasco klónt... Hát, szerintem van baj nalunk. De egyenlore a melójával kompenzál franco erosen. Azt a tucatnyi hiányosságát.
Itt van trent is, vagy ki... de minek.
Szerintem a keret félkész. Kb. 5 ember a keretbol nem is szint. De kezdő biztosan nem. Mentálisan főleg. En nagytakaritottam volna már idén, de jövőre muszaj. Egy darab vezerbikánk van, aki a szar terde miatt rokkant kb.
Bappe legjobb evei mennek a faszba, ha szarul menedzselik a keretet. Amit en nagyon nem szeretnék. Cr óta nem szórakoztatott igy senki meccsen. Az meg nem ma volt már.
Alonsoban csalodtam. Mégis mi a fene volt ez a felallas es elképzelés. Eddig elhittem neki, de most kivancsi keszek arra, hogy a barca ellen mi lesz. Mert most a padlorol kell felhuzni mindenkit, szurkolokat is, aztan felmosni a fostol, meg hugytol budos padlot. Ez szégyenteljes produkció volt. Undorító.