Sztem o egy nagyon jo focista, meg karakter, de nem biztos, h egy Mbappe mellé. Sokkal inkabb egy tankot tudnek elotte elkepzelni, aki ala focizik kicsit.. Ha kb 2 hónap múlva is itt fogunk tartani vele kapcsolatban, akkor sajnos tényleg ennyi volt, de én sokkal többet látok benne, az egész aurájában, szerintem ő meg Mbappe meghatározó lehet a jövő Real Madridjának. Kérdéses, hogy Xabi megtalalja-e a helyét és az ízleni fog-e az angolnak.
Mbappe ha labdat kap, kapura tör, tobbsegeben befejezi, ha hatrebb kapja, akkor ugyanarra a területre probal betorni, ahol Bellingham is menne, ha labda nelkul van uugy 2. hullámban érkezik es akkor meg Arda is jon, alapból Vini is zavarhatja kicsit balra.
Azt hiszem elorebb lennénk, ha kivalasztanank a vezerbikat (ez most kb egyertelmunek tűnik) es akore hoznank feladatokra jo/ klasszis játékosokat az itt nem mukodoek helyett. Ebben az esetben Bellinghamtol megvalhatnank drágán, bar remélem bizonyítja h tud hasznos lenni gyemanton kivul mas szerkezetben is.