Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. szeptember 28., vasárnap 15:24

realmadrid95 írta:
hehetheoriginal írta: ket oldala van az ermenek, felkeszultek belole, az elmozgasokat levedekezik, nincs kit inditani, a mieink nem jonnek el labdat kerni kicsibe jatszani, mert egyik se labdabiztos, nincs kinek es hova tenni.
Nehogymar az unottkepu kisgyerek hibaja legyen, hogy simeone befuzte tegnap mind vedekezesben, mind tamadasepitesben az oktatofilmet alonsonak...
Egyedul a beiveleseket kene gyakorolni, hogy az ellen mit kell vedekezni, nem hagyni, hogy megelőzzönba center, stb, de normalis center nelkul eselytelen, nem tudjuk ezt se gyakorolni.
Nem azt irtam, hogy a tegnapi meccsen, hanem mostanra. Ertsd, az elmult meccseken egyaltalan nem vallal kockazatot. Pont a legnagyobb erenyet nem csillogtatja. Tobb meccsen is megnyilt elotte a folyoso, de o a legkozelebbi vedotarsanak teszi le, ahelyett, hogy felpasszolna es tamadast inditana. Persze, kozeppalyan is tobb elmozgas kell, de ha van is, akkor sem probalkozik.

Nekem o ebben vilagklasszis, erre lehetne is epiteni es kell is, mert ez egy titkosfegyver.

Ui: Amugy tenyleg unottfeje van… :lol:
Huijsentől függetlenül is az az érzésem, hogy nem nagyon érezzük ezeket a sokpasszos, egyérintős játékot, vagy amin agyobb baj, hogy nincs meg a képesség hozzá. Korábbi meccseken is ezt vártam volna már, de sosem jött. Atleti tegnap többször tolta a háromszögelést, kényszerítőket ellenünk, mint mi egész évben eddig. Nem mozgunk be üresbe, nem helyezkedünk úgy + ha az ellenfél is készül belőőle, nem csoda, hogy elfogytak ezek a passzok Deantől. Jelenleg két ember van, aki ezeket nagyon érzi: Güler és Mbappé. Mindenki más inkább cipeli, vagy állva várja a passzot, levszi, igazgatja, a jó lábára teszi; vagy megy az alibi oldalpassz. Ritkák a villámgyors támadásaink.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 28., vasárnap 13:31

hehetheoriginal írta:
Mostanra elfogytak ezek a passzok, felvaltottak az alibi oldalpasszok
ket oldala van az ermenek, felkeszultek belole, az elmozgasokat levedekezik, nincs kit inditani, a mieink nem jonnek el labdat kerni kicsibe jatszani, mert egyik se labdabiztos, nincs kinek es hova tenni.
Nehogymar az unottkepu kisgyerek hibaja legyen, hogy simeone befuzte tegnap mind vedekezesben, mind tamadasepitesben az oktatofilmet alonsonak...
Egyedul a beiveleseket kene gyakorolni, hogy az ellen mit kell vedekezni, nem hagyni, hogy megelőzzönba center, stb, de normalis center nelkul eselytelen, nem tudjuk ezt se gyakorolni.
Nem azt irtam, hogy a tegnapi meccsen, hanem mostanra. Ertsd, az elmult meccseken egyaltalan nem vallal kockazatot. Pont a legnagyobb erenyet nem csillogtatja. Tobb meccsen is megnyilt elotte a folyoso, de o a legkozelebbi vedotarsanak teszi le, ahelyett, hogy felpasszolna es tamadast inditana. Persze, kozeppalyan is tobb elmozgas kell, de ha van is, akkor sem probalkozik.

Nekem o ebben vilagklasszis, erre lehetne is epiteni es kell is, mert ez egy titkosfegyver.

Ui: Amugy tenyleg unottfeje van… :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 28., vasárnap 13:25

Mostanra elfogytak ezek a passzok, felvaltottak az alibi oldalpasszok
ket oldala van az ermenek, felkeszultek belole, az elmozgasokat levedekezik, nincs kit inditani, a mieink nem jonnek el labdat kerni kicsibe jatszani, mert egyik se labdabiztos, nincs kinek es hova tenni.
thereisonly1ronaldo

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 28., vasárnap 13:21

Rengeteg hiba vezetett ehhez az 5-2 hoz. Konkretan Carreras es Huijsen olyan melysegekbe kerult a meccsen, hogy mar a 20.-25.percben azon gondolkoztam, hogy ha megalazo, ha nem, le kell oket cserelni.

Negativum: Egyaltalan nem mukodott a kozeppalya, Xabi probalt alkalmazkodni az Atleticohoz es a megszokotthoz kepest nem letamadni, hanem hatul huzta meg a vonalait es teret adott az Atletico jatekosoknak. Ez mar csak azert is rossz otlet volt, mert igy szelekrol tomhettek a labdat Sorlothnak, amivel konkretan meg is nyertek a meccset. Bellinghamet gondolom azert akarta berakni a kezdobe, hogy gyorsan tudjunk valtani a melyen vedekezesbol a gyors kontrakra, de ez halva szuletett otlet volt. Mindenkepp Ceballosnak kellett volna kezdenie, hogy a stabilitas meglegyen. Ez a meccs 70% ban Xabin ment el.

Pozitivum: Vinicius sokat vedekezett, keveset hisztizett, belerakta a melot, meg ha nem is volt jo meccse. +Guler&Mbappe kemia tovabbra is eleg kemeny.

Aggodalom: Huijsen... A felkeszulesi meccseken tenyleg nagyszeruen iranyitott hatulrol, benne voltak a veszelyes lapos felpasszok, amikkel atjatszotta az ellenfelek teljes kozeppalyajat, majdnem hogy o volt az iranyitonk. Mostanra elfogytak ezek a passzok, felvaltottak az alibi oldalpasszok. En sok remenyt fuztem hozza, ugyhogy nekem egyelore csalodas a teljesitmenye, mert vedekezesben nem volt extra Angliaban sem, egyelore itt sem.

Carreras, ott verte meg a kicsi Simaone, ahol csak akarta. A bekapott golokban is vastagon benne volt es meg ezeken kivul is voltak hajmereszto labdavesztesei. Szetesett fejben, de szerintem o kepes lesz osszeszedni magat par nap alatt Huijsennel ellentetben. Egyelore nagyon nem varom a Yamal elleni parharcot.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 28., vasárnap 12:49

petiamadridista írta: Ami nekem még rettenetes szembeötlő volt azok az ilyen 1 vs 1 futópárbajok, hogy így fogalmazzak.
Gyakorlatilag méterekkel lehagyják a játékosainkat ilyenkor. Nem értem ezt hogyan.
Izmot kell pakolni, nem robbaneknysagot novelni, az a fontos :kalapos: :coffee:
thereisonly1ronaldo

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. szeptember 28., vasárnap 10:00

Nekem az volt a furcsa,hogy egyszer nem lehetett azt latni,hogy a masodik felidobe kitamadnak,elkezdik a pressinget,amit eddig a kiscsapatok ellen csinaltak,felvallaljak a magas vedekezest,aztan vagy visszajonnek a meccsbe,vagy nem.
Szerintem Xabi is elvesztette a fonalat,meg a masodik felidore be is szart,hogy itt kasza lesz.

Nekem meg mindig az a velemenyem,hogy ez a 6-7 meccs azt kokemenyen tukrozi,hogy maga a " Xabi-ball" is ilyen 20-25 percekre jott elo,aztan probaltak a meccset megint elcsalni,mint az utobbi ket evben.
Ez a La liga hitvany csapatai ellen mukodik,csak amikor jon egy ilyen derbi,es azon a bizonyos fordulaton mindenkinek 90 percet kene porognie,azt valahogy nem tudjak felvenni. ( Tul kemenyek az edzesek. :lol: )

Lehet,hogy a pool csapagyas lesz,a barca is meghal az idenyvegere,de vagy elkezdenek minden meccsbe sokkal tobbet beletenni,es nem kenyelmesen nyeregetni mbappe villanasaival,vagy ez egy nagyon nehez ev lesz megint,foleg alonsonak.

Az eg vilagon semmi nincs veszve,de ez a csapat nem tart ott,ahol ok maguk azt hittek.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. szeptember 28., vasárnap 9:13

ferni írta: Nekem nincs bajom az ilyen meccsekkel csak tényleg lássam, hogy építkeznek belőle és kijavítják a hibákat.

Mert az elmúlt évben csak a felesleges szopás ment és csak egyre rosszabb lett minden.
Pontosan. November elejére kapunk még egy tisztább képet. Ott lesz egy Juve, Barca, Valencia, Liverpool egymás utáni 4 meccs. Na, azután kiderül, hogy hogyan is állunk. Ha zsinorban nyeljük a 3-4-5 gólokat, akkor tényleg nagy a baj. Ha behúzzuk mind a négyet, akkor ezt a tegnapit el is könyveljük egy józanító pofonnak.

Én ezért nem bánom, bár sok szempontból nem tetszik a jelenlegi bl lebonyolítása, de ez szerintem kifejezetten jó, hogy tényleg találkozunk keményebb ellenfelekkel is, és kiderül, hányadán állunk, mit kell még javítani stb.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2025. szeptember 28., vasárnap 9:02

Ami nekem még rettenetes szembeötlő volt azok az ilyen 1 vs 1 futópárbajok, hogy így fogalmazzak.
Gyakorlatilag méterekkel lehagyják a játékosainkat ilyenkor. Nem értem ezt hogyan.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 28., vasárnap 8:53

Nekem nincs bajom az ilyen meccsekkel csak tényleg lássam, hogy építkeznek belőle és kijavítják a hibákat.

Mert az elmúlt évben csak a felesleges szopás ment és csak egyre rosszabb lett minden.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 28., vasárnap 8:50

hehetheoriginal írta: Errol beszelek hosszu evek ota. :coffee:
Nem azert mondom, hogy en milyen kurva okos vagyok, mert az nyilvanvalo :kalapos: hanem hogy ezt a vilag legnagyobb klubjanal nem tudjak kezelni?
Hogy a jatekosok lassabbak fizikalisan, fejben, mindig latszik, hogy nagyobb tuzon egnek az ellenfelek? Nekunk ez nem számít? Nem erdekel minket tulzottan? Mi ertelme van akkor az egesznek?
CKM el a kozeppalyan is kaptuk toluk
de ott néha adtuk is. Volt, hogy a csucs iniesta buszkecc ellen tartottuk es dominaltuk a kp-t, nyilvan kellett hozza ket korszakos legenda, de hat mi lenne a cel, ha nem ez? A mostani kp-saink egy kibaszott tragedia egytol egyig. Es allitolag ott van pont egy olyan kepessegu ember az utanpotlasban, aki stabilitast, idot adhatna a csapatnak, de semmi nem történik.

Hat de csucs Iniesta nelkul is folyamatosan kaptuk a zakokat, hazai palyan sima 0-4 2022ben.

2018 ban egy olyan Barca rugott 5 golt, ahol Ini mar japanban jatszott, a helyere igazolt Melo kerult a kezdobe, Messi helyen Rafinha jatszott. Cserekent Semedo volt a jobbszelsojuk, megis kerestuk a labdat es kaptunk egy sima 5 ost.
19 ben is hazai palyan vereztunk el, sima 0-3 volt, ugy hogy ha 6-0 sem szolhattunk volna semmit.

Szerintem ezek a multbeli eredmenyek egyre nagyobb terhet fog pakolni a jatekosok vallara es addig nem valtozik meg ez, amig nalunk nem szakad ki tobb meccsen a golzsak, mert csak egy ket nagyobb aranyu gyozelem fordithatja meg ezt a mentalis blokkot. Legalabbis szerintem, mas otletem nincs.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 28., vasárnap 8:16

Errol beszelek hosszu evek ota. :coffee:
Nem azert mondom, hogy en milyen kurva okos vagyok, mert az nyilvanvalo :kalapos: hanem hogy ezt a vilag legnagyobb klubjanal nem tudjak kezelni?
Hogy a jatekosok lassabbak fizikalisan, fejben, mindig latszik, hogy nagyobb tuzon egnek az ellenfelek? Nekunk ez nem számít? Nem erdekel minket tulzottan? Mi ertelme van akkor az egesznek?
CKM el a kozeppalyan is kaptuk toluk
de ott néha adtuk is. Volt, hogy a csucs iniesta buszkecc ellen tartottuk es dominaltuk a kp-t, nyilvan kellett hozza ket korszakos legenda, de hat mi lenne a cel, ha nem ez? A mostani kp-saink egy kibaszott tragedia egytol egyig. Es allitolag ott van pont egy olyan kepessegu ember az utanpotlasban, aki stabilitast, idot adhatna a csapatnak, de semmi nem történik.
thereisonly1ronaldo

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 28., vasárnap 8:12

hehetheoriginal írta: Aludtam ra egyet
hat ugyanaz a szar :lol:
Barcelonatol folyamat 4 golok, alazasok, psg sima négyes, tegnap egy 5-ös, minden egyes nagycsapattol, rivalistol allandoan ugy kiszopunk, hogy a fal adja a masikat, bo egy ev alatt kaptunk ezektol 30 golt bazmeg :lol:
Kozben elo van adva, hogy nalunk vannak a legnagyobb tehetsegek, legjobb játékosok, legjobb fiatalok, legjobb szakmai munka.
Egy kibaszott vicc az egesz.
Nyilvan nyerunk holnapután, kis lofasz bajnokikat behuzgaljuk, aztan megint felgozon kiszopat minket a barcelona, szetforgatja a kp-nkat az elso ertelmes csapat a beellben tavasszal, elbasztunk ujabb egy evet az eletunkbol.
Jo reggelt, jo hetveget, irany turazni :kalapos:
Szerintem ez valami mentalis blokk nalunk, Atletico ellen es a Barca ellen mindig kinszenvedes jatszanunk. A katalanok ellen mindig osszeomlunk fejben, a CKM el a kozeppalyan is kaptuk toluk a 4 eseket, 5 osoket, mig az Atletico izombol probalja megoldani.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 28., vasárnap 7:39

Aludtam ra egyet
hat ugyanaz a szar :lol:
Barcelonatol folyamat 4 golok, alazasok, psg sima négyes, tegnap egy 5-ös, minden egyes nagycsapattol, rivalistol allandoan ugy kiszopunk, hogy a fal adja a masikat, bo egy ev alatt kaptunk ezektol 30 golt bazmeg :lol:
Kozben elo van adva, hogy nalunk vannak a legnagyobb tehetsegek, legjobb játékosok, legjobb fiatalok, legjobb szakmai munka.
Egy kibaszott vicc az egesz.
Nyilvan nyerunk holnapután, kis lofasz bajnokikat behuzgaljuk, aztan megint felgozon kiszopat minket a barcelona, szetforgatja a kp-nkat az elso ertelmes csapat a beellben tavasszal, elbasztunk ujabb egy evet az eletunkbol.
Jo reggelt, jo hetveget, irany turazni :kalapos:
thereisonly1ronaldo

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. szeptember 28., vasárnap 7:32

Időben jött a pofon. Inkább most mint tavasszal, bár tavaly is volt 0-4 októberben, de nem ezzel a kerettel. A fiatal Toni szerintem is kiszophatja. :mrgreen:
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 28., vasárnap 7:30

chronic írta:
miro. írta:𝗜𝗧’𝗦 𝗔𝗡 𝗜𝗟𝗟𝗘𝗚𝗔𝗟 𝗚𝗢𝗔𝗟.
Fejezzük már be. :lol:

Az egész aranylaszti bojkott meg a többi sértődöttség gecire visszataszító, mintha mi lennénk a futball alfája omegája.
A klubfocinak nagyjabol mi vagyunk az alfaja es omegaja, ezt jol latod.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rikiramos
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, Modric, Carvajal, Marcelo, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2025. szeptember 28., vasárnap 0:24

dzsi91 írta: 1 hete még hurráhangulat volt. Most meg mindenki szar semmi esély semmire stb... Mondjuk matracéktól kapni 5öt az tényleg egy teljesen új megvilágítása az univerzumnak de nincs az a laliga meccs ami miatt pálcát tudnék törni bármelyik edző felett. Liverpool elleni lesz a mérvadó részemről.

Alonso munkásságából én jelenleg annyit látok, hogy a kicsik ellen stabilizálódtunk ami a tavalyi botrányos hulladékhoz képest pozitívum viszont nem érzem a vibeot a csapat és közte ami a 2 rangadonkón kapott 9gombóc alá is támaszt.

Szerintem az irány nem megfelelő. Se a keret sem a klub nem arra való, hogy valami rendszeredző megerőszakoljon minket az elképzeléseivel. Új elemeket bele lehet vinni de ez eddig olyan lopetegis, ő csinálja a dolgát és ha jó-jó ha nem nem.

Világ leggyorsabb támadósora van nálunk és a védelem sem a legalja már mégha a mai után viccesen is hangzik és egy értelmes kontrát nem láttam még. A gegenpressinget erőltetni ennyi művészlélekkel meg öngyilkosság. Vágóhídra tesz minket idén ha nem engedi el. Stabil védekezés kell a kp-t meg valahogy összerántani, hogy minél előbb indítsák a futóinkat. Mourinho is az első barsza ponfon után jött rá erre remélem alonsonak is leesik. Ha nem akkor még januárban búcsúznék mielőtt Zidanet elhappolják a franciák. Majd ő megfejelgeti ezt a sok bulinégert.

Amúgy meg szopdki kroos.Te voltál az edző a kp a fej. Remélem jól esik 30 évesen otthon ücsörögni és nézni ahogy porig ég a bernabeu :mrgreen:

Ott volt a kulcs név.
Szeretném ha Xabi sikeres lenne itt, szeretnek szep jatekot latni, idot kell adni.
Ha 2 ev alatt nem tudja atultetni. valtani kell.
Es sokan barmennyire utaljak, ujra egy Mourinho kell, aki rendbe szedi az elanyatlanodott keretet, es itt jonnek a gyors jatekosaink, kontrakkal megbaszna megint europat. ideig oraig jo csak Ő is, de biztosan rendet tudna tenni, van meg ott a regibol..
ismetlem, nem ezt akarom, bizom Xabiban, es a Xabiballban.. de ha netan megsem lenne boldog a hazassag, egy probat megér.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. szeptember 27., szombat 23:19

Pad'em írta: Serious VAR error on Julián Álvarez's free-kick goal.

Le Normand, before the kick, positions himself next to the wall, not respecting the required one-meter distance.

𝗜𝗧’𝗦 𝗔𝗡 𝗜𝗟𝗟𝗘𝗚𝗔𝗟 𝗚𝗢𝗔𝗟.

VAR should have intervened and informed Alberola Rojas about it.
Ha jol emlekszem, a Premier League elso fordulojaban ezert vettek el a Palace goljat, a Chelsea ellen. Ettol fuggetlenul, nagyon gyengek voltunk es megerdeneltuk a pofont, remelem Xabi es a jatekosok is tanulnak belole.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. szeptember 27., szombat 23:09

Sierra írta:
dzsi91 írta:Amúgy meg szopdki kroos.Te voltál az edző a kp a fej. Remélem jól esik 30 évesen otthon ücsörögni és nézni ahogy porig ég a bernabeu :mrgreen:
3 honap mulva tolti a 36-ot. :D
Még gyerek baszod modricot láttam a múltkor gólt rúgni mankóval a sansiroban. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. szeptember 27., szombat 23:08

dzsi91 írta:Amúgy meg szopdki kroos.Te voltál az edző a kp a fej. Remélem jól esik 30 évesen otthon ücsörögni és nézni ahogy porig ég a bernabeu :mrgreen:
3 honap mulva tolti a 36-ot. :D

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. szeptember 27., szombat 23:05

1 hete még hurráhangulat volt. Most meg mindenki szar semmi esély semmire stb... Mondjuk matracéktól kapni 5öt az tényleg egy teljesen új megvilágítása az univerzumnak de nincs az a laliga meccs ami miatt pálcát tudnék törni bármelyik edző felett. Liverpool elleni lesz a mérvadó részemről.

Alonso munkásságából én jelenleg annyit látok, hogy a kicsik ellen stabilizálódtunk ami a tavalyi botrányos hulladékhoz képest pozitívum viszont nem érzem a vibeot a csapat és közte ami a 2 rangadonkón kapott 9gombóc alá is támaszt.

Szerintem az irány nem megfelelő. Se a keret sem a klub nem arra való, hogy valami rendszeredző megerőszakoljon minket az elképzeléseivel. Új elemeket bele lehet vinni de ez eddig olyan lopetegis, ő csinálja a dolgát és ha jó-jó ha nem nem.

Világ leggyorsabb támadósora van nálunk és a védelem sem a legalja már mégha a mai után viccesen is hangzik és egy értelmes kontrát nem láttam még. A gegenpressinget erőltetni ennyi művészlélekkel meg öngyilkosság. Vágóhídra tesz minket idén ha nem engedi el. Stabil védekezés kell a kp-t meg valahogy összerántani, hogy minél előbb indítsák a futóinkat. Mourinho is az első barsza ponfon után jött rá erre remélem alonsonak is leesik. Ha nem akkor még januárban búcsúznék mielőtt Zidanet elhappolják a franciák. Majd ő megfejelgeti ezt a sok bulinégert.

Amúgy meg szopdki kroos.Te voltál az edző a kp a fej. Remélem jól esik 30 évesen otthon ücsörögni és nézni ahogy porig ég a bernabeu :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: