Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 27., szombat 22:44

Mielőtt idegbajt kaptok ezt az Archivo VAR oldal tette ki akinek semmi köze a Real Madridhoz, az összes La Liga meccs téves bírói döntéseit kielemzik.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2025. szeptember 27., szombat 22:40

miro. írta:𝗜𝗧’𝗦 𝗔𝗡 𝗜𝗟𝗟𝗘𝗚𝗔𝗟 𝗚𝗢𝗔𝗟.
Fejezzük már be. :lol:

Az egész aranylaszti bojkott meg a többi sértődöttség gecire visszataszító, mintha mi lennénk a futball alfája omegája.

Kezdünk átmenni nevetséges kategóriába, teljesen jogosan.
Nagyon ellenzem a klub kommunikációját és a teljes hozzállásást az elmúlt években a dogokhoz.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 27., szombat 22:39

hat ugy nem kéne folyamat 4-5 gólokat kapni a riválisoktól, akkor még lehetne is itt szőrszálat hasogatni.
béta vesztes felfogás.
thereisonly1ronaldo

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. szeptember 27., szombat 22:30

Pad'em írta: Serious VAR error on Julián Álvarez's free-kick goal.

Le Normand, before the kick, positions himself next to the wall, not respecting the required one-meter distance.

𝗜𝗧’𝗦 𝗔𝗡 𝗜𝗟𝗟𝗘𝗚𝗔𝗟 𝗚𝗢𝗔𝗟.

VAR should have intervened and informed Alberola Rojas about it.
Na,kezdodik megint a csalas,barca ellen nem gol,mindenki a real ellen van. :lol:
Mar annyira kellemetlen ez.. :lol:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 27., szombat 22:24

Serious VAR error on Julián Álvarez's free-kick goal.

Le Normand, before the kick, positions himself next to the wall, not respecting the required one-meter distance.

𝗜𝗧’𝗦 𝗔𝗡 𝗜𝗟𝗟𝗘𝗚𝗔𝗟 𝗚𝗢𝗔𝗟.

VAR should have intervened and informed Alberola Rojas about it.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. szeptember 27., szombat 22:16

Nem erzem egyaltalan ezen a garnituran, hogy tuzbe mennenek az edzoert. Tartok tole, hogy nincs eleg tekintelye Alonsonak. Mondjuk sose volt egy eros karakter a palyan se, ez valoszinuleg meg fog mutatkozni az oltozoben is.

Lehet taktikailag penge, meg jok az elkepzelesei, de az elmult 10 evben lathattuk, hogy nem igazan ennek koszonhettuk a sikereinket. Ancelotti-Zidane duo olyan paros volt, akikert tenyleg tuzbe mentek a jatekosok, barmit megtettek a palyan az edzojukert.

Sajnos ez a mentalitas mara teljesen eltunt, sok mulhat ezen a Xabi Alonso eraban.

Nekem nincsenek jo megerzeseim, jatekoskeret sem az igazi, es nem latom magam elott, hogy ez a csapat kepes akkora forditasokra es dominanciara, mint a korabbi evekben.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. szeptember 27., szombat 21:13

Pad'em írta:

P.s. ezek a kommentek, hogy már elment a szezon, meg világvége szeptemberben azért még a szokásos vészmadaraktól is elég nevetséges.
Szeritnem ha sikerül 1 pontot behúzni a Barca ellen, akkor nyerhetjük a ligát. BL esélytelen, 16 között kiesünk.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 27., szombat 21:12

én leszarom már ezt, olyan gyönyörű milan patomezt sikerült behúznom, ááá kicsapom mindjárt rá :D :happy: :iszunk: :zoldsalas: :loveyou:
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 27., szombat 21:09

Xabinak is tanulóév edzőként, azért a Bundesliga underdogként nagyon más terep mint a mindenhol top esélyes Real, aki ellen mindenki maxon pörög, pláne ez az Atleti aki alig szerzett pontot idén. Tartottam tőle, hogy kikapunk de azért ez az 5 csúnya lett.

Baj akkor lesz ha ő se tanul a hibákból mint Ancelotti. Gondolom azt azért sejtette mindenki, hogy nem 100%-os mérleggel hozzuk le a szezont.

Valverde × Tchouameni párban nem lesz működőképes, mindkettő sokkal jobb Ceballossal. Ez lenne az első amit meg kell lépni. Aztán megint látványosan keveset futottunk.

Bellinghamet kezdőbe tenni butaság volt, folytatni kellett volna folyamatosan beépíteni, először kapott 5 percet aztán félórát, de ne a megkorbácsolt matracosok ellen idegenben kezdjen először. Fura döntés volt. Carreras, Huijsen lányos zavarát tudjuk be a rutintalanságnak.

Nincs idő búslakodni, jobb volt az ellenfél, fejlődni kell tovább. Utazunk a világ végére mindjárt, a kötelezőket hozni kell aztán mindjárt jön a Barca, ott majd jó lenne elkerülni egy hasonló eredményt. Xabiéknak van dolga bőven, de ezt tudtuk eddig is.

P.s. ezek a kommentek, hogy már elment a szezon, meg világvége szeptemberben azért még a szokásos vészmadaraktól is elég nevetséges.

chronic

HozzászólásSzerző: chronic » 2025. szeptember 27., szombat 20:37

Galacticos írta:
chronic írta: Alapból én se vagyok egy nagy hurrá optimista nber, de ebben a helyzetben pont az kell,hogy Xabi nyugalmat sugározzon, mint anno Carlo is.
Kifele, de befele szerintem mostmar nehany embernek az kene hogy leuvoltse a hajukat hogy hogy van pofajuk egy derbin igy lotyogni. Vinicius es arda ha elorefele jok is voltak hatrafele folyamatosan elneztek hogy zaporoznak be a beadasok nem segitettek hatra, jude szellem volt, huijsen carreras az kb amerikai pite elso resz jim amikor vegre lat egy meztelen csajt.. es sorolhatnam.
Ckmmel, bbcvel is kaptunk toluk 4golokat ugyhogy hatul ramos volt meg varane még a vicente calderonba.. de rohadt idegesito nehany jatekos testbeszede es tesze toszasaga, az az ember erzese hogy neked a tv elott tobb ezer kilometerre onnan ez a vereseg zavarobb mint nekik. Ki lehet kapni toluk de nem igy, hogy egy ligaszinten is ugyetlen guiliano firkal meg minket meg a sorloth..
Egyetértek,hogy dühítő és vérlázító csak már lenyugodtam a meccs óta, meg meg is ittam egy kis töményet így az ember máshogy látja a dolgokat picit.
Amikor kikaptunk a calderonban 4-0-ra a kb all time best real madriddal akkor is hasonló volt a meccs képe, szénné aláztak minket és akkor még válaszunk se volt, nem úgy mint ma.

Akkor is megtudtam/tudtuk bocsájtani nyilván mivel a következő 5évben nyertünk 4bl-t. :mrgreen:

Le kell baszni őket nyilván mint anno Mészöly Kálmánbá őket, bár ki tudja,hogy ennél a generációnál már hogy kell kommunikálni..

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 27., szombat 20:36

BlancoMark írta: A Huijsen topicban valo Ramos romantizalas kapcsan eszembe jutott, hogy sajnos szarok ebbe az 5-2-be tulsagosan. Egyszeruen nem kot erzelmileg tul sok ezekhez a jatekosokhoz, valami itt felrement a vezeregyenisegek tekinteteben. Es egyaltalan nem az eredmenyeken mulik, mert pl nagyon is szerettem a galaktikusokat, vagy a Capello-Schuster fele ketbalkezes brigadokat, vagy az Aranygeneraciot a Decima elott, de most Modriccsal, Benzemaval, Kroosszal elment nekem a szenvedely is. :(
Ezt nagyon szomoru olvasni, remelem atbillen valahogy ez a dolog nalad es ujra ugyan ezt fogod erezni.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. szeptember 27., szombat 20:28

RaúlCF írta:
RealRaúl77 írta: Teljesen értem, és egyet is értek. Csak azt nem látom, hogy kik lennének ezek a vezérek.
kapásból Fede, Dani, Jude és Mbappétól várná el az ember mint kapitányok és első számú sztárok. aztán melléjük lehet még igazolni vagy felnőni. de egy ideje a bújócska megy. hol van a 22-es Fede és a fanatizmusa? Dani 12 éve itt van látott és részese volt mindennek hol a vezetés a nehéz pillanatokban? Jude berúgta az ajtót és mindenkinél nagyon golyói voltak 24-ben azóta meg hideg van és felszálltak. Mbappé az arc, a fő támadó, a legjobban fizetett szupersztár akire 8 éve vártunk. Egy ilyen kalibertől azt várná az ember, hogy felköti az utánfutót és húzza maga után a csapatot ha kell. lövöldözi a gólokat de hol az a faktor hogy gyertek kövessetek és indulunk a háborúba.

Nagyon kellenek ezek a karakterek mert most nagyon puhák.
De látod, ők nem képesek felvenni. Dani lehetne talán közülük igazi vezér, de egyedül van, mint a kisujjam. A triplázós csapat tele volt vezérekkel. Manapság teljesen hiányzik a tűz.

És azt sem igazán látom, hogy mondjuk Perez egy 2009-es féle nagy bevásárlással ezt bármikor megoldaná, mint ahogy az elindított minket a triplázás felé, mert nem igazán látom, hogy kiket lehetne hozni, akik itt néhány éven belül olyan nagy vezérek lennének.

Azt mondom, muszály a fiatalokra építeni, hátha felnő valaki a helyzethez, mert nem repkednek igazán a nevek, akik majd megoldanák a problémáinkat.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. szeptember 27., szombat 20:16

chronic írta: Alapból én se vagyok egy nagy hurrá optimista nber, de ebben a helyzetben pont az kell,hogy Xabi nyugalmat sugározzon, mint anno Carlo is.
Kifele, de befele szerintem mostmar nehany embernek az kene hogy leuvoltse a hajukat hogy hogy van pofajuk egy derbin igy lotyogni. Vinicius es arda ha elorefele jok is voltak hatrafele folyamatosan elneztek hogy zaporoznak be a beadasok nem segitettek hatra, jude szellem volt, huijsen carreras az kb amerikai pite elso resz jim amikor vegre lat egy meztelen csajt.. es sorolhatnam.
Ckmmel, bbcvel is kaptunk toluk 4golokat ugyhogy hatul ramos volt meg varane még a vicente calderonba.. de rohadt idegesito nehany jatekos testbeszede es tesze toszasaga, az az ember erzese hogy neked a tv elott tobb ezer kilometerre onnan ez a vereseg zavarobb mint nekik. Ki lehet kapni toluk de nem igy, hogy egy ligaszinten is ugyetlen guiliano firkal meg minket meg a sorloth..

chronic

HozzászólásSzerző: chronic » 2025. szeptember 27., szombat 20:06

Kezdünk átesni a ló túloldalára meglepő módon. :mrgreen:

Alapból én se vagyok egy nagy hurrá optimista nber, de ebben a helyzetben pont az kell,hogy Xabi nyugalmat sugározzon, mint anno Carlo is.

Minden és mindenki szar volt, tanulni kell belőle és fognak is belőle Xabiék, nincs kétségem.

Most kicsit szar,hogy rajtunk röhög megint mindenki de hát tavaly hozzászoktunk. :lol:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. szeptember 27., szombat 20:03

Egyébként, képességekre ez az atletico is egy középszer csapat, alvarez az egyedüli, aki tud focizni náluk.
A keretünk szerintem fényévekkel jobb..
Ami a problémát okozta, hogy puha, lóf.sz mentalitással álltunk bele a meccsbe..
Ezek tudnak küzdeni a mezért, mintha az életükért mennének, felszívják magukat egy derbire, nálunk meg egy carreras nem nyer párharcot egész meccsen, hát wtf??
Pont tőle nem vártam ilyen botrány gyenge teljesítményt..
Fede helyére meg jöhetne valaki végre, aki elosztja a labdákat, mert kb. észre sem lehet venni, hogy a pályán van, semmi haszna, ha nincs területe rohanni és labdát cipelni.
Jobb híján Ceba, de azt a Tiago gyereket is be lehet dobni, nem lennénk vele sem gyengébbek, ebben biztos vagyok.
Fede mehet jobb bekknek, vagy jobb oldali szárnyvédőnek, maximum ott tudom csak elképzelni, de nem egy rövidpasszos, látványos focit játszó csapat középpályáján. Sajnos ehhoz limitálva vannak a képességei, ezt be kell látni, Tchua sem ilyen kaliber, kettejüket együtt meg főleg nem bírja el a középpálya..

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2025. szeptember 27., szombat 19:59

Ez a csapat JELENLEG nem versenyképes. Sem a BLben, sem a bajnokságban, sem a kupában. Sehol.
Láttuk az amúgy súlytalan OM elleni szerencsétlenkedést, és a nyögvenyelős La Liga meccseket is. Ez a teljesítmény elég max. egy örök második-harmadik helyezéshez, illetve a BLben egy kiesésre valahol a csoportkörök, (vagy hogy hívjuk most ezt a furcsa lebonyolítást,) után legjobb esetben is egy-két fordulóval. Pont, mint az ATMA.

Pedig locsolják a pénzt a csapatra, talicskával tolják, végre hosszabb a pad, erre még az is elfelejt focizni, aki eddig tudott. Úgy látszik, a Man Utd. lett a példakép. Jó úton haladunk.

Xabit nem akarom bántani, játékosként is kedveltem, de amit eddig bemutatott, azt Carlo és népi zenekara is tudta volna, a sok hibájuk ellenére is, ha lett volna jobbbunkója, balbunkója, meg fullos kerete. Mert neki még ez sem adatott meg, ezek nélkül kellett végigtolni a végén egy teljes szezont. Nem bánnám, ha összekapná magát. Ez itt így kevés lesz. Nem lesz második, harmadik, tizedik, századik esélye, mint Cholonak a matracosoknál.

Nem tudom, mit akarunk majd egy hibázni képtelen barca ellen, ha ezek az örök vesztesek is lazán bucira vernek minket.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 27., szombat 19:50

Megy már az edzobazas? Meg eladtatok már a fel keretet?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. szeptember 27., szombat 19:49

Most fog kibukni a keret szar osszetetele. Nincs Ceballoson kivul egy igazi karmester a csapatban, aki mindig megjatszhato es tudja diktalni a jatekot.
Guler baromira alkalmatlan erre, tulsagosan szertelen, az utolso passzokban jo es a kapu ele is jol erkezik.
Valverde teljesen hasznalhatatlan, amikor az ellenfel kapujatol 20 meterre megy a jatek. Minden erossege (sebesseg, agresszivitas, ero) kiveszik.
Bellingham illene a jatekba, de mindenkepp kell melle egy karmester, mert o is szeret kockazatot vallalni.
Camavinga szegeny nagyon keves, minden labdaatvetelnel meg kell fordulnia, mert annyira egylabas, hogy ilyen tempo mellett egybol szerelik. O szerintem az utolso szezonjat tolja a klubban.

Fogalmam sincs hogyan kene osszeallitani a csapatot, mert egyszeruen nem illenek ossze a jatekosok. A CKM-BBC azert volt ennyire baszo, mert minden jatekos legjobb tulajdonsagai a tobbit is segitettek. 100%-os kohezio volt. Most meg mintha pont forditva lenne, a jatekosok egymast zavarjak, tokre nem kompatibilisek a jatekstilusok.

Nincs semmi veszve, de ez egy jo ebreszto lesz Xabieknak, hogy a jobb csapatok ellen ez keves lesz. Remelem januarban egy iranyitot is igazolunk, mert Ceballos barmennyire is szimpatikus es jol nyomja, barmikor kepes leserulni es honapokig tart neki a formaba lendules.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. szeptember 27., szombat 19:40

BlancoMark írta: A Huijsen topicban valo Ramos romantizalas kapcsan eszembe jutott, hogy sajnos szarok ebbe az 5-2-be tulsagosan. Egyszeruen nem kot erzelmileg tul sok ezekhez a jatekosokhoz, valami itt felrement a vezeregyenisegek tekinteteben. Es egyaltalan nem az eredmenyeken mulik, mert pl nagyon is szerettem a galaktikusokat, vagy a Capello-Schuster fele ketbalkezes brigadokat, vagy az Aranygeneraciot a Decima elott, de most Modriccsal, Benzemaval, Kroosszal elment nekem a szenvedely is. :(
Errol nem a jatekosok tehetnek hanem az ido es hogy oregszunk. :mrgreen:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. szeptember 27., szombat 19:36

RealRaúl77 írta: Teljesen értem, és egyet is értek. Csak azt nem látom, hogy kik lennének ezek a vezérek.
kapásból Fede, Dani, Jude és Mbappétól várná el az ember mint kapitányok és első számú sztárok. aztán melléjük lehet még igazolni vagy felnőni. de egy ideje a bújócska megy. hol van a 22-es Fede és a fanatizmusa? Dani 12 éve itt van látott és részese volt mindennek hol a vezetés a nehéz pillanatokban? Jude berúgta az ajtót és mindenkinél nagyon golyói voltak 24-ben azóta meg hideg van és felszálltak. Mbappé az arc, a fő támadó, a legjobban fizetett szupersztár akire 8 éve vártunk. Egy ilyen kalibertől azt várná az ember, hogy felköti az utánfutót és húzza maga után a csapatot ha kell. lövöldözi a gólokat de hol az a faktor hogy gyertek kövessetek és indulunk a háborúba.

Nagyon kellenek ezek a karakterek mert most nagyon puhák.

Vissza: