Taktikai háború (Legyél Xabi)
-
Monoton
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Beckham, Morientes, Marcelo, C.Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Xabi)
Egyszer megnézném az alábbi középpályát/támadó sort, hogy működne.
Mbappe - Bellingham - Mastantuono/Brahim
Güler - Tchouaméni - Valverde
Mbappe - Bellingham - Mastantuono/Brahim
Güler - Tchouaméni - Valverde
Nekik,dehogy neked..Toti írta:Most ezt nemtudom h nekem irod-e cinikusan vagy nekik, h mekkora szegyenek voltak ma?miro. írta:
Szegenyek,ilyen lelektelen meccs utan meg sokat kell a privat gepen ulniuk..
Aztan hetvegen is bajnoki..Embertelen.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Plusszba most képbe jött Arda. Ők ketten Mbappéval úgy tűnik nagyon megértik egymást, Özil-CR vibecart írta: Előző szezonban is akkor volt a legjobb Mbappe amikor a kettő közül csak az egyik volt mellette. Most megint ahogy visszatért Bellingham egyből gyengébb a jatek. Valószínű nem véletlen
Nehéz dolga lesz Xabinak egyensúlyt létrehozni úgy hogy mindeki elégedett legyen.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Galacticos írta: Szerintem nem feltetlen az elso 4esssl volt problema, arda mastantuono helyen sokkal jobb volt mint az argentin vagy mint brahim. Egy szervezo hianyzott kozeprol az pedig ceballos, akár jude, akár valverde helyett.
Es mint sokszor mondtam mar mbappenak ilyen vedelmek ellen kell egy csatartars aki lekoti a vedoket, gonzalot behozni a 90.percbe ugyhogy elotte 25percig adogattunk korbe korbe meg beiveltunk ugy hogy senki nem volt a 16oson belul az oriasi ongol.
Kicsit hasonlo mint tavaly, ceballos kell a kezdocsapatba, itt o a kulcs.
ez edzői hiba is volt, több fronton...
Ceballosban nem bízunk, aki nem kezdő szint, de nem hoztunk elé mélységi irányítót
Gonzalo alig játszik, pedig a Klubvb-n várakozáson felüli volt...
értem, hogy saját nevelés, ingyen volt, könnyű félre tenni, de vele csatárban sokszor jobban nézett ki a támadó játék...
ja és Asencio nem jobbhátvéd
Tcou sem kh..
Előző szezonban is akkor volt a legjobb Mbappe amikor a kettő közül csak az egyik volt mellette. Most megint ahogy visszatért Bellingham egyből gyengébb a jatek. Valószínű nem véletlenToniKroos írta:Ez azért nem feltétlen jelenthető ki így. Bellinghamnek 3 hónap után volt eddig kb 20 perc tétmeccsen a lábába. Fokozatosan kellett volna adagolni neki és nem felborítani mindent ami működött miatta.cart írta: Vinicius Mbappe Bellingham hármas továbbra is működésképtelen együtt kíváncsi vagyok hányszor kell kapni mire xabi rájön. Azt se értem miért pont az Atleti ellen kell elkezdeni kísérletezni vele.
Amúgy 2 éve, mikor BL, bajnokságot nyertünk, akkor is szeptemberben az atleti egy tök sima meccsen hazaküldött minket!
- Galacticos
Szerintem nem feltetlen az elso 4esssl volt problema, arda mastantuono helyen sokkal jobb volt mint az argentin vagy mint brahim. Egy szervezo hianyzott kozeprol az pedig ceballos, akár jude, akár valverde helyett.
Es mint sokszor mondtam mar mbappenak ilyen vedelmek ellen kell egy csatartars aki lekoti a vedoket, gonzalot behozni a 90.percbe ugyhogy elotte 25percig adogattunk korbe korbe meg beiveltunk ugy hogy senki nem volt a 16oson belul az oriasi ongol.
Egyebkent nem akarom tovabb rugdosni az argentint megteszik majd elegen de tipikus az a jatekos akit a masik oldalon kepzelnek el inkabb, marmint az atleticonal. Tuzes, argentin, de azert labdaval egyelore mem valami penge.
Meg egy zarogondolat, tavol alljon tolem hogy barkinek is serulest kivanjak, de csodalon a sracokat hogy giulianot egyikuk sem rugta fel ugy mint ramos az 5-0nal messit, mert ennyire irritalos jatekos nagyon keves van. O jon, faltol, buzizik veled, forditva meg a legkisebb kontaktnal is fetrenges.
Egyebkent nem akarom tovabb rugdosni az argentint megteszik majd elegen de tipikus az a jatekos akit a masik oldalon kepzelnek el inkabb, marmint az atleticonal. Tuzes, argentin, de azert labdaval egyelore mem valami penge.
Meg egy zarogondolat, tavol alljon tolem hogy barkinek is serulest kivanjak, de csodalon a sracokat hogy giulianot egyikuk sem rugta fel ugy mint ramos az 5-0nal messit, mert ennyire irritalos jatekos nagyon keves van. O jon, faltol, buzizik veled, forditva meg a legkisebb kontaktnal is fetrenges.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jude továbbra is false 9-esnek lenne a legjobb, de ebből semmi nem lesz amíg Vinicius és Rodrygo is a keretben vannak. GG-t meg rohadtul megnézném úgy ha be is adunk rá, Endricket meg a jobboson valamikor.
Kíváncsi leszek hogy lesz e finomítás a felállásban vagy így fogják hagyni a csapatot.
Ez a Güler,Jude,Vinni MBappe négyes rengeteg egy csapat sem bírná ezt el szerintem.
Ez a Güler,Jude,Vinni MBappe négyes rengeteg egy csapat sem bírná ezt el szerintem.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Ez azért nem feltétlen jelenthető ki így. Bellinghamnek 3 hónap után volt eddig kb 20 perc tétmeccsen a lábába. Fokozatosan kellett volna adagolni neki és nem felborítani mindent ami működött miatta.cart írta: Vinicius Mbappe Bellingham hármas továbbra is működésképtelen együtt kíváncsi vagyok hányszor kell kapni mire xabi rájön. Azt se értem miért pont az Atleti ellen kell elkezdeni kísérletezni vele.
Amúgy 2 éve, mikor BL, bajnokságot nyertünk, akkor is szeptemberben az atleti egy tök sima meccsen hazaküldött minket!
Most ezt nemtudom h nekem irod-e cinikusan vagy nekik, h mekkora szegyenek voltak ma?miro. írta:Szegenyek,ilyen lelektelen meccs utan meg sokat kell a privat gepen ulniuk..Toti írta: Szombaton villarreal akik ellen amugy is szopunk altalaban minden evben legalabb 1x
De elotte atlesz utazva a fold is a bl miatt.
Szep kilatasok
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Szegenyek,ilyen lelektelen meccs utan meg sokat kell a privat gepen ulniuk..Toti írta: Szombaton villarreal akik ellen amugy is szopunk altalaban minden evben legalabb 1x
Szep kilatasok
Szombaton villarreal akik ellen amugy is szopunk altalaban minden evben legalabb 1x
Szep kilatasok
Szep kilatasok
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Imádom továbbra is hogy van 600 darab egydimenziós szelsonk, de értelmes fizikumú center egy sem.
Emiatt ha hátrányba kerülünk csak az alibi kézilabda megy, beadni senkinek nem lehet.
Emiatt ha hátrányba kerülünk csak az alibi kézilabda megy, beadni senkinek nem lehet.
Vinicius Mbappe Bellingham hármas továbbra is működésképtelen együtt kíváncsi vagyok hányszor kell kapni mire xabi rájön. Azt se értem miért pont az Atleti ellen kell elkezdeni kísérletezni vele.
Szerintem kifejezetten Xabi van most ebben benne.ferni írta: Sajnos a mai nagy lókuki, ebben Xabi is benne van, reméljük tanul belőle ő is és a játékosok is.
Ez ma nulla,minden teren.
Jo az,ha a kiscsapatok ellen letamad,presszigel stb.
Csak ilyen meccsen a xabi fele csapat ugy tunik nincs hozzaszokva a nyomashoz.
Nincs stabilitas,vedekezes,nem tudjak,hogy hol kene labdat kihozni,tamadast vezetni,stb.
A ket golon kivul semmi nem volt ma.
Nem baj ez,akkor mostantol lehet kezdeni igazan a Realba focizni az ujaknak,meg Xabinak megszokni a nyomast a vallakon.
Ilyenkor derul ki,amikor nem minden szep,es jo,hogy ki milyen edzo,jatekos,mennyi van a csapatban.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Kb ennyi. Nem kell ezt túl gondolni, Xabi ezt elmeccselte ma.ferni írta: Sajnos a mai nagy lókuki, ebben Xabi is benne van, reméljük tanul belőle ő is és a játékosok is.
Sajnos a mai nagy lókuki, ebben Xabi is benne van, reméljük tanul belőle ő is és a játékosok is.
Minden beadás életveszély, buta tizi, buta szabad
Minden beadás életveszély, buta tizi, buta szabad
- Pad'em
Expected XI vs Atletico Madrid:
Courtois,
Carvajal,
Militão,
Huijsen,
Carreras,
Tchouaméni,
Valverde,
Güler,
Mastantuono,
Mbappé,
Vinicius.
@marca
Courtois,
Carvajal,
Militão,
Huijsen,
Carreras,
Tchouaméni,
Valverde,
Güler,
Mastantuono,
Mbappé,
Vinicius.
@marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Fede állandóan a lepattanót várja a 16os előterében.wZoLee7 írta:Militao, Huijsen, Carvajal a röviden szögletekből nem egy gólt szerzett már. Jude és Fede és jó célpontok lehetnének.Kerlon írta:
Kb. Tchouameni fejében bízhatunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Militao, Huijsen, Carvajal a röviden szögletekből nem egy gólt szerzett már. Jude és Fede és jó célpontok lehetnének.Kerlon írta:Kb. Tchouameni fejében bízhatunk.Realista24 írta: Real Madrid have signed Jesús Rueda, a new set-piece analyst.
@GuillermoRai_