Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Monoton
Kedvenc játékosaid: Raúl, Beckham, Morientes, Marcelo, C.Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Xabi)

HozzászólásSzerző: Monoton » 2025. szeptember 27., szombat 19:50

Egyszer megnézném az alábbi középpályát/támadó sort, hogy működne.

Mbappe - Bellingham - Mastantuono/Brahim
Güler - Tchouaméni - Valverde

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. szeptember 27., szombat 19:48

Toti írta:
miro. írta:

Szegenyek,ilyen lelektelen meccs utan meg sokat kell a privat gepen ulniuk..
Aztan hetvegen is bajnoki..Embertelen.
Most ezt nemtudom h nekem irod-e cinikusan vagy nekik, h mekkora szegyenek voltak ma?
Nekik,dehogy neked..

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. szeptember 27., szombat 19:38

cart írta: Előző szezonban is akkor volt a legjobb Mbappe amikor a kettő közül csak az egyik volt mellette. Most megint ahogy visszatért Bellingham egyből gyengébb a jatek. Valószínű nem véletlen
Plusszba most képbe jött Arda. Ők ketten Mbappéval úgy tűnik nagyon megértik egymást, Özil-CR vibe :D
Nehéz dolga lesz Xabinak egyensúlyt létrehozni úgy hogy mindeki elégedett legyen.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. szeptember 27., szombat 19:29

Galacticos írta: Szerintem nem feltetlen az elso 4esssl volt problema, arda mastantuono helyen sokkal jobb volt mint az argentin vagy mint brahim. Egy szervezo hianyzott kozeprol az pedig ceballos, akár jude, akár valverde helyett.

Es mint sokszor mondtam mar mbappenak ilyen vedelmek ellen kell egy csatartars aki lekoti a vedoket, gonzalot behozni a 90.percbe ugyhogy elotte 25percig adogattunk korbe korbe meg beiveltunk ugy hogy senki nem volt a 16oson belul az oriasi ongol.
Kicsit hasonlo mint tavaly, ceballos kell a kezdocsapatba, itt o a kulcs.
:agree:
ez edzői hiba is volt, több fronton...

Ceballosban nem bízunk, aki nem kezdő szint, de nem hoztunk elé mélységi irányítót
Gonzalo alig játszik, pedig a Klubvb-n várakozáson felüli volt...
értem, hogy saját nevelés, ingyen volt, könnyű félre tenni, de vele csatárban sokszor jobban nézett ki a támadó játék...
ja és Asencio nem jobbhátvéd :D
Tcou sem kh..

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. szeptember 27., szombat 18:49

ToniKroos írta:
cart írta: Vinicius Mbappe Bellingham hármas továbbra is működésképtelen együtt kíváncsi vagyok hányszor kell kapni mire xabi rájön. Azt se értem miért pont az Atleti ellen kell elkezdeni kísérletezni vele.
Ez azért nem feltétlen jelenthető ki így. Bellinghamnek 3 hónap után volt eddig kb 20 perc tétmeccsen a lábába. Fokozatosan kellett volna adagolni neki és nem felborítani mindent ami működött miatta.
Amúgy 2 éve, mikor BL, bajnokságot nyertünk, akkor is szeptemberben az atleti egy tök sima meccsen hazaküldött minket!
Előző szezonban is akkor volt a legjobb Mbappe amikor a kettő közül csak az egyik volt mellette. Most megint ahogy visszatért Bellingham egyből gyengébb a jatek. Valószínű nem véletlen

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. szeptember 27., szombat 18:47

Szerintem nem feltetlen az elso 4esssl volt problema, arda mastantuono helyen sokkal jobb volt mint az argentin vagy mint brahim. Egy szervezo hianyzott kozeprol az pedig ceballos, akár jude, akár valverde helyett.

Es mint sokszor mondtam mar mbappenak ilyen vedelmek ellen kell egy csatartars aki lekoti a vedoket, gonzalot behozni a 90.percbe ugyhogy elotte 25percig adogattunk korbe korbe meg beiveltunk ugy hogy senki nem volt a 16oson belul az oriasi ongol.
Kicsit hasonlo mint tavaly, ceballos kell a kezdocsapatba, itt o a kulcs.

Egyebkent nem akarom tovabb rugdosni az argentint megteszik majd elegen de tipikus az a jatekos akit a masik oldalon kepzelnek el inkabb, marmint az atleticonal. Tuzes, argentin, de azert labdaval egyelore mem valami penge.
Meg egy zarogondolat, tavol alljon tolem hogy barkinek is serulest kivanjak, de csodalon a sracokat hogy giulianot egyikuk sem rugta fel ugy mint ramos az 5-0nal messit, mert ennyire irritalos jatekos nagyon keves van. O jon, faltol, buzizik veled, forditva meg a legkisebb kontaktnal is fetrenges.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. szeptember 27., szombat 18:45

Jude továbbra is false 9-esnek lenne a legjobb, de ebből semmi nem lesz amíg Vinicius és Rodrygo is a keretben vannak. GG-t meg rohadtul megnézném úgy ha be is adunk rá, Endricket meg a jobboson valamikor.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. szeptember 27., szombat 18:41

Kíváncsi leszek hogy lesz e finomítás a felállásban vagy így fogják hagyni a csapatot.
Ez a Güler,Jude,Vinni MBappe négyes rengeteg egy csapat sem bírná ezt el szerintem.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. szeptember 27., szombat 18:39

cart írta: Vinicius Mbappe Bellingham hármas továbbra is működésképtelen együtt kíváncsi vagyok hányszor kell kapni mire xabi rájön. Azt se értem miért pont az Atleti ellen kell elkezdeni kísérletezni vele.
Ez azért nem feltétlen jelenthető ki így. Bellinghamnek 3 hónap után volt eddig kb 20 perc tétmeccsen a lábába. Fokozatosan kellett volna adagolni neki és nem felborítani mindent ami működött miatta.
Amúgy 2 éve, mikor BL, bajnokságot nyertünk, akkor is szeptemberben az atleti egy tök sima meccsen hazaküldött minket!

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. szeptember 27., szombat 18:28

miro. írta:
Toti írta: Szombaton villarreal akik ellen amugy is szopunk altalaban minden evben legalabb 1x

De elotte atlesz utazva a fold is a bl miatt.
Szep kilatasok
Most ezt nemtudom h nekem irod-e cinikusan vagy nekik, h mekkora szegyenek voltak ma?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. szeptember 27., szombat 18:27

Toti írta: Szombaton villarreal akik ellen amugy is szopunk altalaban minden evben legalabb 1x

Szep kilatasok

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. szeptember 27., szombat 18:24

Szombaton villarreal akik ellen amugy is szopunk altalaban minden evben legalabb 1x

Szep kilatasok
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. szeptember 27., szombat 18:18

Imádom továbbra is hogy van 600 darab egydimenziós szelsonk, de értelmes fizikumú center egy sem.
Emiatt ha hátrányba kerülünk csak az alibi kézilabda megy, beadni senkinek nem lehet.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. szeptember 27., szombat 18:15

Vinicius Mbappe Bellingham hármas továbbra is működésképtelen együtt kíváncsi vagyok hányszor kell kapni mire xabi rájön. Azt se értem miért pont az Atleti ellen kell elkezdeni kísérletezni vele.

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. szeptember 27., szombat 17:55

ferni írta: Sajnos a mai nagy lókuki, ebben Xabi is benne van, reméljük tanul belőle ő is és a játékosok is.
Szerintem kifejezetten Xabi van most ebben benne.
Ez ma nulla,minden teren.
Jo az,ha a kiscsapatok ellen letamad,presszigel stb.
Csak ilyen meccsen a xabi fele csapat ugy tunik nincs hozzaszokva a nyomashoz.
Nincs stabilitas,vedekezes,nem tudjak,hogy hol kene labdat kihozni,tamadast vezetni,stb.
A ket golon kivul semmi nem volt ma.

Nem baj ez,akkor mostantol lehet kezdeni igazan a Realba focizni az ujaknak,meg Xabinak megszokni a nyomast a vallakon.
Ilyenkor derul ki,amikor nem minden szep,es jo,hogy ki milyen edzo,jatekos,mennyi van a csapatban.

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. szeptember 27., szombat 17:53

ferni írta: Sajnos a mai nagy lókuki, ebben Xabi is benne van, reméljük tanul belőle ő is és a játékosok is.
Kb ennyi. Nem kell ezt túl gondolni, Xabi ezt elmeccselte ma.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 27., szombat 17:52

Sajnos a mai nagy lókuki, ebben Xabi is benne van, reméljük tanul belőle ő is és a játékosok is.

Minden beadás életveszély, buta tizi, buta szabad

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 26., péntek 19:47

Expected XI vs Atletico Madrid:

Courtois,
Carvajal,
Militão,
Huijsen,
Carreras,
Tchouaméni,
Valverde,
Güler,
Mastantuono,
Mbappé,
Vinicius.

@marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. szeptember 24., szerda 15:56

wZoLee7 írta:
Kerlon írta:

Kb. Tchouameni fejében bízhatunk.
Militao, Huijsen, Carvajal a röviden szögletekből nem egy gólt szerzett már. Jude és Fede és jó célpontok lehetnének.
Fede állandóan a lepattanót várja a 16os előterében.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. szeptember 24., szerda 14:39

Kerlon írta:
Realista24 írta: Real Madrid have signed Jesús Rueda, a new set-piece analyst.
@GuillermoRai_
Kb. Tchouameni fejében bízhatunk.
Militao, Huijsen, Carvajal a röviden szögletekből nem egy gólt szerzett már. Jude és Fede és jó célpontok lehetnének.

Vissza: