Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ToniKroos

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. szeptember 27., szombat 17:52

Első nagy hibája Xabinak. Pont egy ilyen meccsen megvariálni az eddig jól működő rendszert meccs előtt is már hülyeségnek tartottam. Arda cseréjét se értem, mikor a legjobb emberünk volt.
Ugyan az az érzésem, mint a CWC-n berakta Bappet és szétesett minden.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. szeptember 27., szombat 17:51

Szokásos reality check. Nagy gáz nincs, legalább teljesen nem hisszük el, meg megvan az atleti ideji címe is.

Viszont fájó, hogy a riválisaink sokat szopatnak minket.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 27., szombat 17:48

Nem érzi a csapat a real cimert.
Lotyoges, kocogas, kenyelmeskedes, aztan kozben megint begurult egy 4es....
thereisonly1ronaldo

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. szeptember 25., csütörtök 10:01

Asenciot én se üldözném el. Tény, hogy nem a tavaszi formáját hozza, de szerintem össze lehet rakni olyanra majd ismét. Látom én is a javulást a nyári katasztrófához képest, még akkor is, ha tényleg nem kell leverni a lécet hozzá. Ha magánéleti problémák megoldódnak össze lehet rakni őt és szerintem kezdő szint is lesz. Mehet a versengés majd Militaoval remélhetőleg.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. szeptember 24., szerda 20:30

hehetheoriginal írta: akkor meg kell allni, az a megoldas.
hiszen 1000%, hogy ha megprobal valamit (megy a tamadoval, es gatolja testtel, hogy elerje a labdat es/vagy felfejeli a magasba a labdat, hogy utana kurti le tudja huzni), akkor is biztos gólt kapunk.
ertem. :hmmm: :coffee:
Nem. De ha odamegy zavarja a kapust. Amíg van rá esély, hogy a kapus elérje a labdát, addig semmi keresnivalója ott.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. szeptember 24., szerda 20:06

Realista24 írta: Miben latod a javulo format?
nem állították ki Asenciot, nem hozott össze büntetőt :D

én továbbra is bízom benne, hogy visszatér a top szintre, 1 Klub vb-s homálya miatt nem tudom miért kéne temetni :hmmm:

(ez nem neked szól feltétlenül, hanem aki így gondolja :D )

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 24., szerda 19:46

akkor meg kell allni, az a megoldas.
hiszen 1000%, hogy ha megprobal valamit (megy a tamadoval, es gatolja testtel, hogy elerje a labdat es/vagy felfejeli a magasba a labdat, hogy utana kurti le tudja huzni), akkor is biztos gólt kapunk.
ertem. :hmmm: :coffee:
thereisonly1ronaldo

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. szeptember 24., szerda 19:42

Pad'em írta: Szerintem jól játszott Asencio. Nem jobbhátvéd volt, hanem 3atb-ben a jobboldali CB. Határozott volt, fejben sokkal összeszedettebb mint nyáron, gondolom a bírósági fejlemények is segitettek. A gólnál hagyta a labdát Courtoisnak, nem látom mit tudott volna ott csinálni azon kívül, hogy visszarántja az embert.
Egyetértek, mit tudott volna abban a helyzetben csinálni. Onnan kifejelni visszamozgasbol szinte lehetetlen, max befejeli a támadó helyett. Így meg volt esély, hogy Courtois elérje, csak zavarta volna a kapust.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 24., szerda 19:34

Szerintem jól játszott Asencio. Nem jobbhátvéd volt, hanem 3atb-ben a jobboldali CB. Határozott volt, fejben sokkal összeszedettebb mint nyáron, gondolom a bírósági fejlemények is segitettek. A gólnál hagyta a labdát Courtoisnak, nem látom mit tudott volna ott csinálni azon kívül, hogy visszarántja az embert.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 24., szerda 19:29

gondolom a teljes homály onmegsemmisito leolvadashoz kepest, amit a nyaron muvelt amerikaban.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 24., szerda 19:19

Jim írta:
hehetheoriginal írta: vki írta tennap, de most látom megin a highlightsba', asencio barátom milyet mozizott a levante góljánál te jószagú fasz :lol:
javuló formában van, nem lógott ki lefelé, de nem klasszik kh-t játszott inkább jobbhátvéd volt, annak csak közepes…
Miben latod a javulo format?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. szeptember 24., szerda 19:00

hehetheoriginal írta: vki írta tennap, de most látom megin a highlightsba', asencio barátom milyet mozizott a levante góljánál te jószagú fasz :lol:
javuló formában van, nem lógott ki lefelé, de nem klasszik kh-t játszott inkább jobbhátvéd volt, annak csak közepes…

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. szeptember 24., szerda 18:04

november 4-ig sok dolog kiderül. eddig megvolt a hurrá hangulat meg újdonság varázsa és mindenáron felejteni akarjuk az előző évet. ennek az írásnak is a kommentjében volt egy jó kifejezés. cukormáz. eddig szép és jó, nagyon kellemes sorsolás volt többnyire szoros meccsekkel.

most jön a vizsga időszak. nov 4ig bezárólag játszunk Atma,barca,Juve,Pool,valencia,Villareal sorral és ezután már lehet véleményt mondani és látni, a nagyobb csapatok ellen ez mire elég. eddig 7/7 ami kiváló, megvolt a bemelegítés és most jöhet a dara.

játékosokról is majd világosabb képet kapunk. mindenkinek megvan a véleménye és majd elválik ki az akire valóban lehet számítani a nagy meccseken. Eddig Courtois,Carreras,Tchouameni és Mbappé hozott kiváló meccseket. Huijsen is a piros lapja óta visszaesett a többiek pedig egyenlőre elég hullámzóak.

most jön a komoly rész most mutassák meg kik a tökösek.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 24., szerda 17:52

objektiv szemmel (ertsd, se nem kedvelem, se nem utalom, teljesen kozombos egyelore) maszti sztem egy felso kozepes fizikumu es technikai kepessegu jatekos, semmiben sem szuk elit vagy kibaszott extra, pl angliaban van jo par hasonlo kaliber/tudas, pl martinelli ugrik be hirtelen, sok kis hasonszoru klon, nekunk a jobboson nyilvan ez is elorelepesnek szamit.
nincs vele bajom - talan neha kicsit tul sokat akar lovoldozni, de nem hibaztatom erte, csinalja csak. teny, hogy felfogassal, hozzaallassal sokmindent lehet kompenzalni, de a legfontosabb meccseken en jobb szeretnem, ha kerdes nelkuli futballtudassal tunnenk ki es tennenk igaba az ellenfelet.
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 24., szerda 17:30

Érdekes, hogy a fórummal szemben Mastantuonot mennyire nagyratartja a spanyol közvélemény, de pl ez a magyar szagértő úr is (nem tudom ki ez) nagyon odáig van. Amúgy meglepően jó írás, arról hogy hogy nézünk ki külső szemszögből.

Én is kezdem értékelni Masztit, ebbe a fociba nagyon fontos lehet a felfogása és munkabírása, tegnap kb szarnyvédőként ment nagyot. Ha meg még jönnek a gólok is, mert azért a lövője elég rendben van akkor pláne.

Jól működött az Asencio Huijsen Carreras hármas is. Nagy plusz, hogy 7 meccs alatt (+ klub vbn) már több különböző felállást kipróbáltunk, sokat jelenthet hogy majd akár meccsek közben is tudunk váltani és reflektálni az ellenfélre (vagy a bírókra...) könnyedén.

Vinicius villantgat a prime énjéből, bár nem feltétlen bánnám ha a matrac ellen Rodrygo kezdene.

Várom a derbit, kíváncsian várom, hogy az első igazi rangadót hogy abszolválja Xabi. Szutyok az Atma úgyhogy Cholo biztos véresre korbácsolja a csőcselékét ellenünk, de magunkra fogadnék perpillanat.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 24., szerda 17:18

vki írta tennap, de most látom megin a highlightsba', asencio barátom milyet mozizott a levante góljánál te jószagú fasz :lol:
thereisonly1ronaldo

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. szeptember 24., szerda 17:03

BLevi96 írta: Julian Calero (Levante coach): "Real Madrid's pressing and counter-pressing this season is much, much more agressive than last season.

Their defensive awareness while they're attacking is also so much better, they don't allow counter-attacks."

És ennél még jobb is lesz ha mindenki felépül és sikerül beépíteni.
A keret (okos) forgatása ebben kulcs. Elképesztő jó látni, hogy nem ugyanabban a 10 emberben gondolkodva, negyedlángon valahogy szenvedjük ki stílusban megyünk ki, hanem folyamat próbáljuk tartani a tempót. Nem baj, ha X elfárad, majd a kövi meccsen játszik Y..

Egyedül Carreras az, aki eddig annyira nem lett kímélve, de majd nyilván Fran/Mendy párszor beszállnak.

Nekem ez tetszik a legjobban eddig. Masta/Brahim, Vini/Rodry, Güli/Ceba, stb-stb. mind forgatva és pihentetve is vannak, ilyen naptár mellett kell is, de ezt iszonyú jó ahogy Xabiék menedzselik.

Tegnapi sem volt kérdéses igazából 5 percig se. Van vmi elképzelés, teszik-csinálják, nagyon jó a kezdés.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. szeptember 24., szerda 10:01

hehetheoriginal írta:
Güler ahogy lat a palyan nagyon fog hianyozni ha nem jatszik, van üres jarata bőven, de amit bappének is adott assistot kisujjból, ilyet nem tud senki a keretböl
egy ujabb ozil van szuletoben :kalapos:
Sajnos. Kulcspasszokban fasza, na de a tobbi....
En alairnam, ha egy nagy munkabirasu Ozil szintre jutna.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 24., szerda 8:18

Güler ahogy lat a palyan nagyon fog hianyozni ha nem jatszik, van üres jarata bőven, de amit bappének is adott assistot kisujjból, ilyet nem tud senki a keretböl
egy ujabb ozil van szuletoben :kalapos:
Sajnos. Kulcspasszokban fasza, na de a tobbi....
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. szeptember 24., szerda 8:18

BLevi96 írta: Julian Calero (Levante coach): "Real Madrid's pressing and counter-pressing this season is much, much more agressive than last season.

Their defensive awareness while they're attacking is also so much better, they don't allow counter-attacks."

És ennél még jobb is lesz ha mindenki felépül és sikerül beépíteni.
Megnéznék egy statisztikát, mennyivel fut a csapat többet, mint tavaly. Szerintem nem kevéssel, de lehet csalóka, és kb. egál.
Tetszett a tegnapi játék, vannak még hibák, látni, hogy a rendszer még nem kiforrott, de szerintem az irány nagyon jó.

Vissza: