Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 17., kedd 20:56

Jobb volt, ez nem is kérdés, de a srác szerintem kihozta a maximumot magából.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. december 17., kedd 20:54

Lehet, hogy én vagyok csak így ezzel, de nekem Andy (Isten nyugosztalja...) sokkal jobb volt Spartacus szerepére, mint az a srác, aki a 2. évadtól van.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Zöldfülűnek tűnik nekem kicsit.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 17., kedd 20:50

Valaki esetleg már látta?
Mind a négy évad jóság, a befejező pedig különösen. :)

Én pedig a SoA-t kezdeném el...de még hezitálok.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. december 17., kedd 20:46

Töltöm a Spartacus Gods of the Arenat.
A Spartacus Vér és homok nagyon tetszett, remélem ez is fog :D Valaki esetleg már látta?
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 17., kedd 19:49

Rosszul emlékszel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 17., kedd 19:39

Misztik, Martinnál alapszabály, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ne szeress meg egy szereplőt sem, mert sosem tudhatod, mikor nyírják ki. :mrgreen: :(
Legkisebbtobi írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!en a konyvet abba is hagytam azonnal :D .. majd csak 1-2 honap utan vettem elo ujra... kinyirtam volna legszivesebben Martint.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én azonnal bevágtam a könyvet a sarokba, és olyan dühös voltam, mint azelőtt soha. :lol: RIP Robb.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 17., kedd 19:33

Nálam is Daenerys és Arya a két kedvenc már az elejétől fogva,
plusz egyes események miatt már csak ők maradtak meg a pár kedvenc karakteremből.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Példuál szerintem Eddard Stark karakteréből is sokkal többet ki lehetett volna hozni. Elején még őt szúrtam ki mint kedvenc, aztán nagy pechemre egyből repült is a feje.

Én is egybe néztem meg minden évadot, amikor végig kijöttek magyarul,
sok esetben nem szeretek heteket várni 1 újabb részre, így inkább összegyűjtöm a részeket.

Homeland mostani évadával is hasonlóan tettem, de annak asszem 6 rész után nekikezdtem, bepótoltam és utána hetente néztem. Emellett csak a Vampire Diaries, The Originals, The Voice, The Amazing Race 4es amiket heti rendszerességgel követek. Pedig jó sok pöpec sorozat megy éppen, de majd csak utólag állok nekik.
(Almost Human, SHIELD, Arrow, Scandal, Revenge, Revolution s02)

Tényleg, R24 nézed a Revolution 2.évadot? ha jól emlékszem te az elsőt is nézted.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. december 17., kedd 19:18

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Robbot meg a nőjét bírtam a legjobban, erre ez a seggdugasz köcsög - a rusnya lányaival együtt - kibaszik vele... Pfuuuuuuuu...

Ha Daenerys vagy Tyrion karakterével csinálnak még valamit, akkor szétütök valamit. Rajtuk kívül talán meg Arya, Margaery meg Daario Naharis a szimpatikusak, de utóbbi kettőtől ezek után én már lélekben elbúcsúztam.

Legkisebbtobi

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. december 17., kedd 19:13

GT37 írta:
MyStiQ írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De bazdmeg, én ilyen egy kibaszott igazságtalan szarságot még az életemben nem láttam, ami a 3. évad 9. részének végén volt. Mindjárt elsírom magam bassza meg, olyan ideg van bennem az utolsó 5-10 perc miatt.

A kurva faszba az egésszel.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Áááááááááááá, ne is mondd. Én is úgy ledöbbentem anno, hogy utána napokig nem tértem magamhoz...
:(
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!en a konyvet abba is hagytam azonnal :D .. majd csak 1-2 honap utan vettem elo ujra... kinyirtam volna legszivesebben Martint.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 17., kedd 19:12

MyStiQ írta:Nem olvastam a Trónok harca könyveket, nem tudok igazából semmit, csak pár hete/hónapja elkezdtem nézni a sorozatot.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De bazdmeg, én ilyen egy kibaszott igazságtalan szarságot még az életemben nem láttam, ami a 3. évad 9. részének végén volt. Mindjárt elsírom magam bassza meg, olyan ideg van bennem az utolsó 5-10 perc miatt.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hát igen, vannak benne szép dolgok :lol:
szerencsére én ezt már régen néztem, meg ugye követtem folyamatosan a sorozatot, így egybe ledarálva nagyon üthetett....

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 17., kedd 19:09

MyStiQ írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De bazdmeg, én ilyen egy kibaszott igazságtalan szarságot még az életemben nem láttam, ami a 3. évad 9. részének végén volt. Mindjárt elsírom magam bassza meg, olyan ideg van bennem az utolsó 5-10 perc miatt.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Áááááááááááá, ne is mondd. Én is úgy ledöbbentem anno, hogy utána napokig nem tértem magamhoz...
:(

Legkisebbtobi

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. december 17., kedd 19:08

MyStiQ írta:Nem olvastam a Trónok harca könyveket, nem tudok igazából semmit, csak pár hete/hónapja elkezdtem nézni a sorozatot.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De bazdmeg, én ilyen egy kibaszott igazságtalan szarságot még az életemben nem láttam, ami a 3. évad 9. részének végén volt. Mindjárt elsírom magam bassza meg, olyan ideg van bennem az utolsó 5-10 perc miatt.

:mrgreen: :mrgreen:

Martin nem normalis az biztos :mrgreen:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. december 17., kedd 19:07

MyStiQ írta:
:lol: Ez már csak ilyen. Vannak vicces reakció-videók youtube-on :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára soadroli 2013. december 17., kedd 19:08-kor.
Kép

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. december 17., kedd 19:06

Nem olvastam a Trónok harca könyveket, nem tudok igazából semmit, csak pár hete/hónapja elkezdtem nézni a sorozatot.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 17., kedd 16:21

Lehet volt mar rola szo, de januarban visszater par sorozat.
Sherlock 3. evad. ekkor adjak le a 3 reszt: januar 1, januar 5, januar 12

Ezen kivul:
01.02 - Community S5
01.07 - Justified S5
01.10 - Banshee S2
01.12 - Shameless S4
01.12 - Episodes S3 (Jobaratokbol Joey sorozata)
01.13 - Being Human S4
01.15 - Archer S5
01.22 - Workaholics S4
01.26 - Top Gear S21

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. december 17., kedd 16:12

Lehet valamit félrenéztem, de fullra az első részben ott ül a szobában(Charles Xavier iskolájában) és nézi a tv-t és egy csávó az, aki ugyanúgy váltogatja az alakját és amikor X prof kiküldi őket küldetésbe, mondja, hogy misztik te is velük mész. :hmmm:

Vagy a férfi alak is csak elterelés volt? Meg, hogy az X-menekkel van. :hmmm:

Hmm...akkor lehet csak szinkronhiba, mert azt mondta neki X prof, hogy misztik, az zavart össze. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 17., kedd 16:08

Morph alakváltós, ő lehet az.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 17., kedd 16:07

tubatibi írta:Köszönöm szépen a válaszokat, még egy kérdés, utána hátha nem lesz több meglepődés. :D

Misztik itt egy férfi és az elejétől kezdve X-men? Kajak nagyon furcsa ez az egész, a többi animációban és a filmben is kék és nő. Itt meg egy poéngyáros férfi. :roll:

Baromi régen láttam, úgy rémlik, hogy volt benne egy alakváltó fazon, de az nem Misztik volt. Talán Morph, vagy Metamorph néven futott...M betűs volt, az tuti :D

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2013. december 17., kedd 15:58

tubatibi írta:Köszönöm szépen a válaszokat, még egy kérdés, utána hátha nem lesz több meglepődés. :D

Misztik itt egy férfi és az elejétől kezdve X-men? Kajak nagyon furcsa ez az egész, a többi animációban és a filmben is kék és nő. Itt meg egy poéngyáros férfi. :roll:
Hát nekem full úgy rémlik, hogy ebben is egy kék nő a Misztik.Hirtelen nem is tudom kire gondolsz most aki férfi és Misztiknek hívják.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. december 17., kedd 15:45

Köszönöm szépen a válaszokat, még egy kérdés, utána hátha nem lesz több meglepődés. :D

"If you don't like your destiny, don't accept it."

Vissza: