Khedira teljesítménye mögött isJah mert Ribery/Ibra/Bale győzelme mögött nem lenne teljesítmény?

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. december 17., kedd 21:06
Khedira teljesítménye mögött isJah mert Ribery/Ibra/Bale győzelme mögött nem lenne teljesítmény?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 17., kedd 20:59
ÍRTAM ÉN ILYET?Jah mert Ribery/Ibra/Bale győzelme mögött nem lenne teljesítmény?
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 17., kedd 20:57
Jah mert Ribery/Ibra/Bale győzelme mögött nem lenne teljesítmény?Realista24 írta:Igazából. Mondhatnak amit akarnak. Amíg van teljesítmény egy győzelem mögött, márpedig volt, addig nem kell megmagyarázni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 17., kedd 20:49
HozzászólásSzerző: nagyi » 2013. december 17., kedd 20:30
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. december 17., kedd 20:27
HozzászólásSzerző: nagyi » 2013. december 17., kedd 20:18
Csabi írta:két szó:Már hallom előre meg hosszabított szavazás, kisírtuk,stb stb ....
k
i
t
é
r
d
e
k
e
l
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. december 17., kedd 20:04
két szó:Már hallom előre meg hosszabított szavazás, kisírtuk,stb stb ....
HozzászólásSzerző: nagyi » 2013. december 17., kedd 19:49
HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. december 17., kedd 19:15
Gascoigne írta:.Colin Johnson (Anguilla): Messi, Ronaldo, Sneijder
Anguillában 3 évet késik a tévéadás. Na ugye ezért komolytalan.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. december 17., kedd 19:04
.Colin Johnson (Anguilla): Messi, Ronaldo, Sneijder
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 14., szombat 21:16
Pontosan. Azért azt sajnálom, hogy nem sok bayernes nyilatkozatot olvastam ezzel kapcsolatban. Kíváncsi lennék ők mennyire tartanák jogosnak a francia győzelmét, akár Robben, Müller, Lahm, Schweinsteiger.Galacticos írta:a különbség hogy ibra egyedülálló. egy egyéniség, egy karakter.
ribery meg kis túlzással egy tucat. la. is a bayernben mindenképp.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 14., szombat 21:12
Csabi írta:vdb-n nem tudom mit csodálkozol, azóta piszkálja a madridot mióta ő a spanyolok edzője.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 14., szombat 21:11
a különbség hogy ibra egyedülálló. egy egyéniség, egy karakter.zalkrisz írta:(jó, Ibrának mindig az van, de ő legalább tudja, hogy nem kapja meg, mégis ő a legjobb )
te nyertél.zalkrisz írta:Én felvennék egy virágmintás öltönyt és a sminkessel festetnék pár sebhelyet az arcomra Ronaldo helyében, majd úgy venném át.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 14., szombat 21:09
R.M.C.F írta:korrekt egy fax.
Én felvennék egy virágmintás öltönyt és a sminkessel festetnék pár sebhelyet az arcomra Ronaldo helyében, majd úgy venném át. (mondjuk egy ügyes photoshop-os csinálhatna egy képetGalacticos írta:én meg letolnám a gatyámat a díjátadón vagy olyan tróger módjára mennék el mint puyol, és akkor felhúznám nekik hogy lássák a combom mint a gólörömnél.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 14., szombat 21:07
Meg hát ez az utolsó esélye CR-nek megnyerni a díjat, mert jövőre vagy Messi vagy Neymar nyeri. A többiek csinálhatnak bármit.Galacticos írta:
csak nyerje meg, ha nem akkor meg legalább messi. de nem történhet meg az hogy ugyanannyi aranylabdája lesz annak a műmájernek mint ronaldonak. ha messi nyer, legalább lesz még miért savazni.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 14., szombat 21:05
én meg letolnám a gatyámat a díjátadón vagy olyan tróger módjára mennék el mint puyol, és akkor felhúznám nekik hogy lássák a combom mint a gólörömnél.R.M.C.F írta:Galacticos írta:ha ott lesz ronaldo -márpedig most úgy tűnik- akkor ő nyert.
azt nem fogja hagyni hogy elmegy aztán odaadják messinek vagy a sebhelyesarcúnak.
valaki okosba leadta neki az infót hogy gyere el mert megéri.
kár amúgy, mert az lett volna az igazi ha minden visz, és közben otthon van és csak nevet rajtuk, vagy bejelentkezik skypeon. ribery meg ott vakarná a fejét hogy mit tegyen a polcra amit a felesége üressé tett az aranylabdának.
Ronaldo helyében ha nyernék,adnék egy aláirt polót a két verébnek....libelinek hogy tegye fel a tiszta polcra....messinek meg hogy érezze a legjobb szagát.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. december 14., szombat 21:04
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 14., szombat 21:03
Galacticos írta:ha ott lesz ronaldo -márpedig most úgy tűnik- akkor ő nyert.
azt nem fogja hagyni hogy elmegy aztán odaadják messinek vagy a sebhelyesarcúnak.
valaki okosba leadta neki az infót hogy gyere el mert megéri.
kár amúgy, mert az lett volna az igazi ha minden visz, és közben otthon van és csak nevet rajtuk, vagy bejelentkezik skypeon. ribery meg ott vakarná a fejét hogy mit tegyen a polcra amit a felesége üressé tett az aranylabdának.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 14., szombat 21:01
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem