Politika
-
nuevo_ericco
Re: Politika
https://hvg.hu/itthon/20250926_Miert-vo ... valasz-ebx
Ez a válasz sem az emberek ügyészségbe vetett bizalmát növeli majd.
Ez a válasz sem az emberek ügyészségbe vetett bizalmát növeli majd.
Azért én megnézném a vágatlan interjút, meg meghallgatnám Lilit is, nemcsak kamudani keretezését. Mindamellett, hogy egyébként Semjént is megilleti az ártatlanság védelme természetesen. De nem gondolod, hogy milyen furcsa, hogy a parlamentben amúgy nem vádolta őt meg senki, csak megkérdezték, kicsoda "Zsolti bácsi", mire ő magára vette az egészet, sőt, a pedofília áldozataival amúgy mit sem törődve, inkább összemosta a pedofíliát az LMBTQ-társadalommal, amiknek közük nincs egymáshoz? Mennyire kell empátiamentes g*cinek lenni ehhez, már bocsánat?Whiteheart írta: Még egy (h)arcosotok elesett vagy egy újabb trójai faló?
Függetlenül attól, hogy ki Zsolti bácsi, nem az lett volna az áldozatokkal együttérző, a pedofil-hálózat felszámolására hajlandóságot mutató válasz, hogy "Nem tudom, hogy ki az a Zsolti bácsi, de én is nagyon szeretném tudni, és mindent el fogunk követni, hogy kiderüljön, és ehhez kérjük az ellenzéki frakciók segítségét is, mert ez mindannyiunk közös érdeke"? Tizedannyi visszhangja lenne most ennek az egésznek.
(Digitális) harcosai pedig csak a Fidesznek vannak
Épp ma reggel volt a jólvanezígy-ben, de nem is értem mi ez a cikkWhiteheart írta: Még egy (h)arcosotok elesett vagy egy újabb trójai faló?
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Magyar Nemzet+deák dani Red flag
-
nuevo_ericco
1. Deák Dánielnek azt sem hiszem el, amit kérdez. Közpénzből fizetett hazudozó.Whiteheart írta: Még egy (h)arcosotok elesett vagy egy újabb trójai faló?
2. Ez a többes szám, második személy... ásd csak te is az árkot, mintha nem lennénk itt mindannyian magyarok, madridisták, nulla lenne a közös többszörös.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2025. szeptember 26., péntek 23:29-kor.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Rendkívül szórakoztató a vergődés és a színjáték 15 év korlátlan hatalom után, mintha ők lennének ellenzékben. Mindneki meg lett fenyegetve mindenki által pár hét alatt
Elbaszott egy ország ez jelenleg.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jó ég de szánalom ez a brigád... tiszta oroszország. beszántani, kiiktatni mindent ami rájuk rossz fényt vetferni írta: Már youtube csatornát fenyeget az állam, Kocsis Máté be akarja szántani a Testbeszéd csatornát, már nagyban nyomoznak utána.
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... gy_embert/
Ha csak harmad annyira lennének lelkesek az ország iránt, mint a saját hatalmuk miatt itt egy csoda jó világ lenne.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Már youtube csatornát fenyeget az állam, Kocsis Máté be akarja szántani a Testbeszéd csatornát, már nagyban nyomoznak utána.
Ha csak harmad annyira lennének lelkesek az ország iránt, mint a saját hatalmuk miatt itt egy csoda jó világ lenne.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Év kommentje.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
hehe lehet, hogy nő?Realista24 írta:Jogos, szokásos hehe komment. Másra gondol/mas a jelentése mint amit ír, de legalább bármit bele lehet magyarázni, és aki challengeli az a hülye.hehetheoriginal írta: sztem kifejeztem magam értelmesen.
mint mindig.![]()
hát ha volt itt 1-2 naugyeminekmentodalatodlatod tipusu hsz, arra mit lehet mondani? csak az igazat.![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jogos, szokásos hehe komment. Másra gondol/mas a jelentése mint amit ír, de legalább bármit bele lehet magyarázni, és aki challengeli az a hülye.hehetheoriginal írta: sztem kifejeztem magam értelmesen.
mint mindig.![]()
hát ha volt itt 1-2 naugyeminekmentodalatodlatod tipusu hsz, arra mit lehet mondani? csak az igazat.bezzeg masok mekkora fergek, alja emberek es elveszett roncs szarok, hogy orulnek egy ember halalanak![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Belegondolnak, és az ő céljaikhoz nincs jobb helye.gutihaz14 írta: https://hvg.hu/gazdasag/20250926_rogan- ... propaganda
Még 4 milliárdot kap Rogán Antal propagandaminisztériuma kormányzati kommunikációra
Rogánék annak ellenére kapnak megint pluszpénzt, hogy az eredeti költségvetési törvény szerinti 39,5 milliárdos keret már az eddigi kormányhatározatok révén is csaknem 70 milliárdra nőtt.
fideszesek ilyenkor belegondolnak egy picit is hogy ez a penz hova jobb helyre is juthatott volna? vagy ez tok oke? ekkora a sotetseg?
Én egyetértek veled, hogy ez nem okés így, de nekik pontosan csak az számít hogy hatalomban maradjanak, és folytathassák amit eddig csináltak.
A haverok számítanak és a pereputty, mindenki más egye ki a vetést.
Volt már elég idejük bebizonyítani hogy totálisan szarnak a társadalomra, sikerült is.
- hehetheoriginal
sztem kifejeztem magam értelmesen.
mint mindig.
mint mindig.
hát ha volt itt 1-2 naugyeminekmentodalatodlatod tipusu hsz, arra mit lehet mondani? csak az igazat.bezzeg masok mekkora fergek, alja emberek es elveszett roncs szarok, hogy orulnek egy ember halalanak
thereisonly1ronaldo
https://hvg.hu/gazdasag/20250926_rogan- ... propaganda
Még 4 milliárdot kap Rogán Antal propagandaminisztériuma kormányzati kommunikációra
Rogánék annak ellenére kapnak megint pluszpénzt, hogy az eredeti költségvetési törvény szerinti 39,5 milliárdos keret már az eddigi kormányhatározatok révén is csaknem 70 milliárdra nőtt.
fideszesek ilyenkor belegondolnak egy picit is hogy ez a penz hova jobb helyre is juthatott volna? vagy ez tok oke? ekkora a sotetseg?
valamelyik univerzumban:
Meg azt mondanam siman lehetne igy, ha nem lattam volna valakit itt hisztizni egy hete, hogy bezzeg masok mekkora fergek, alja emberek es elveszett roncs szarok, hogy orulnek egy ember halalanak.hehetheoriginal írta: mindenki, akinek van agya tudja es erti, hogy mire gondoltam, mit irtam, felesleges tulhuzni.
megint nem a lenyegrol beszelunk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem 100%os tupontos megfogalmazasrol beszelek, idezem magam:hehetheoriginal írta:jaj ne már, ne modoroskodjunk már pls. evidencia, értelmes kommunikáció, bizonyos értelmi szint kelljen már, hogy beszélgetni tudjon egymással pár ember.Realista24 írta:
Vagy ha megerolteted magad egy kicsit, es kifejezed magad ertelmesen, akkor minden sokkal egyszerubb lenne.![]()
ha mindenki minden szavát, mint egy robot vagy szamitogep mondaná es csakis 100% tupontos megfogalmazas lenne, ahol nem kell gondolkodni, mert csak 1 es 0 van, az mar regen rossz.
kicsit maradjunk mar a felegyenesedett ember szintjen.....![]()
mindenki, akinek van agya tudja es erti, hogy mire gondoltam, mit irtam, felesleges tulhuzni.
kifejezed magad ertelmesen
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
nuevo_ericco
És ki fogja eldönteni, hogy ki az antifa és ki nem?ferni írta: Vitya komolyan átment diktátorba ma reggel![]()
![]()
https://www.reddit.com/r/hungary/s/L639KBzWkh
https://www.reddit.com/r/hungary/s/x2WHCXiRnp
- hehetheoriginal
jaj ne már, ne modoroskodjunk már pls. evidencia, értelmes kommunikáció, bizonyos értelmi szint kelljen már, hogy beszélgetni tudjon egymással pár ember.Realista24 írta:Vagy ha megerolteted magad egy kicsit, es kifejezed magad ertelmesen, akkor minden sokkal egyszerubb lenne.hehetheoriginal írta: jó, hát aki szó szerint ért mindent, azzal nem tudok mit kezdeni.
nyilván nem szó szerint minden egyes negyzetmeteren halálfélelem és eletveszely, kicsit ertsuk mar jól....
aki járt ezekben a városokban, es nem csak 2-3 napra, az tudja miről beszélek.![]()
ha mindenki minden szavát, mint egy robot vagy szamitogep mondaná es csakis 100% tupontos megfogalmazas lenne, ahol nem kell gondolkodni, mert csak 1 es 0 van, az mar regen rossz.
kicsit maradjunk mar a felegyenesedett ember szintjen.....
mindenki, akinek van agya tudja es erti, hogy mire gondoltam, mit irtam, felesleges tulhuzni.
thereisonly1ronaldo